ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברצוני לשתף אתכם במפרט מחשב שהרכבתי לצורכי המרות וידאו. אשמח לקבל ביקורת ותיקונים. מחשב מבוסס על מעבד QX6700 Motherboard Abit AW9D Intel 975X LGA775 Motherboard (המלצות ללוח יותר טוב יתקבלו בברכה) Power Supply Enermax 535W EG565P-VE 20/24Pin Power Supply Video Card Gainward BLISS 7300GT 256MB Silent PCX DVI Video Card (לא צריך כרטיס חזק, זה רק שיהיה אפשר לראות מה עושים) CPU Intel Core2 Quad Extreme 2.67GHz 8MB QX6700 Box CPU OS Microsoft Windows XP Professional OEM Edition English OS (חייב להיות חוקי) DVDRW NEC AD-7170A White x 18 Bulk DVD±R/RW HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD HD Seagate 250GB ST3250624NS 16MB NCQ S-ATA II HDD (RAID0) HD Seagate 2…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מחשב שרוב פעולתו תהיה קידוד והמרות וידאו (וקצת אינטרנט ואופיס) לכן אני חושב לבססו על Q6600. לא מתוכנן כלל OC, וגם לא משחקים כך שאולי אני לא ממש צריך כרטיס מסך מעבר ל-onboard (תקנו אותי אם אני טועה). צריכה להיות יכולת לכידת וידאו. אני קצת מתלבט כרגע בין שטח אכסון גדול לבין RAID. בצורב צריכה להיות יכולת הדפסה על דיסקים (lightscribe ?). לא צריך מסך / מקלדת / עכבר. יש לי ספק FSP 350-60GLN אז לדעתי גם זה לא צריך. אשמח אם המארז יהיה toolfree וגם שקט, אבל לא אם זה ממש מייקר את העסק. לגבי התקציב, יש לי 4K להוציא אבל אם ישאר לי עודף זה טוב. אין לי בעיה להוציא הכל אבל אני רוצה לקבל תועלת תמורת השקלים שלי. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במחשב להמרת וידאו - אני רוצה להמיר מאות קלטות וידאו אנלוגיות (PAL) בצורה הכי טובה שאפשר. את תוצאות ההמרות הייתי רוצה לשמור על דיסקים ולראות אותם על מסך המחשב, וכן לצרוב על DVD-ים ולראות בטלוויזיה. א. אני מבין שבמפרטים סוג המחשב שאני צריך זה מחשב לקולנוע ביתי. האם נכון? ב. מדוע במפרטים מופיע כרטיס הלכידה Hauppauge WinTV-PVR-150 ולא ה-ATI TW Wonder HD 650 PCI? http://ati.amd.com/products/tvwonder650/PCI-euro/index.html
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, עתיד להיות סטודנט להנדסת חשמל באריאל. האם הasus zenbook 13 הוא מחשב טוב בטווח המחירים שלו? או שיש משהו עדיף? בעיקרון.. לא חשוב המשקל. לגבי רעש, יכול ללחוש לי בזמן השיעור רק שלא יפריע לאחרים. לא מתכוון להשתמש בו למשחקים מדי.. מלבד שימושו הייעודי, כניראה אראה בו סדרות, ואולי אשחק לול (לא קריטי). הבנתי שצריך מעבד טוב כמו הi7 ו8 ראם לפחות. כרטיס ssd, וכרטיס גרפי נאה. עוד משהו? בכל מקרה, אשמח להמלצות אחרות.. אפילו במחירים יותר מפתים אולי. מוכן להוסיף אבל עוד כסף אם נחוץ. ואין לי בעיה שלמחשב לא תיהיה מערכת הפעלה. אתקין פרוצה. תודה!
-
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: לאפטופ להופעות, עבודה עם קיובייס (DAW). צריך: זכרון: 8 ג'יגה (לאחר תוספת גם טוב) מעבד: מספיק i5 או המקביל לו כונן: 7200RPM, 320/500GB בלוטות' חיבור DVI למסך ישן קצת. אם אין DVI, אז HDMI למסך יותר חדש שאני מעדיף לא להשתמש בו להופעות. כמות נדיבה של חיבורי USB, חמישה יהיה טוב. לא צריך: (עדיף הכי זול) מסך בשום גודל משקל/עובי מיוחדים סוללה ארוכת חיים (תמיד בחשמל) צורב / כונן מערכת הפעלה כרטיס מסך האם יש חברות שמוכרות ניידים "לא מאוזנים" עד כדי כך? לדוגמה, הרבה זכרון, עם כרטיס מסך און-בורד ומסך קטן.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למחשב כפי שמצויין בכותרת, אשמח לדעתכם על ההצעה הבאה שקיבלתי, ואפילו יותר אשמח אם יש למישהו הצעה אלטרנטיבית שונה לגמריי, אם הוא מוצא לנכון... אין צורך לקפוץ לi7, אלא אם כן מישהו מאמין שזה ממש משפר ברמות ולא בר ויתור. תאור המערכת: 1 מעבד פנטיום אינטל מקורי Q8200 4MB 1 INTEL ICEDEL G45 FW HDMI 2 זכרון DDR2 800MHZ 2GB 1 כרטיס מסך ATI 4670 1GB DDR3 D/UAL DV 1 דיסק קשיח SEAGATE 1TB SATA 1 מארז foxconמהודר ומאורר 1 ספק כח 600Wמיוצב 1 כרטיס רשת אלחוטי WIRLEES EW7326IG 1 צורב DVD-RW NEC המערכת תומחרה לי כחבילה - 4750 ללא מע"מ. מבחינת ממשק הקול, אני הולך כנראה להשתמש M-AUDIO, וב DIGIDESIGN-003 ת…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש המלצה על מחשב, שיציג סרטי וידאו על מסך דק שיהיה תלוי על הקיר. חשוב שהמחשב יהיה שקט והמארז אסטטי. התקציב למחשב עצמו כ-1500-2000 ש"ח והמסך בתקציב נפרד (לא סגור עדיין כמה אבל גם באיזור הסכום למחשב). אנשים יצפו במסך ממרחק של לא יותר מ - 2-3 מטרים - אם אפשר המלצה על גודל המסך במקרה זה ועל המסך עצמו, כמובן. תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ ולסייע.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב חדש. אני עובד בעיקר עם קיובייס והמון פלאגינים שקניתי... כרגע המחשב שלי (פנטיום 4 1800 גה"צ, 256 ראם) לא סוחב. כל המחשב שלי איטי ואפילו לא מזמן פרימטתי אותו.. יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא צריך כרטיס מסך יותר מדי טוב (אני לא משחק במשחקים בדר"כ)... יש לי גם מסך מקלדת ועכבר... אני רוצה מחשב בתקציב 3500 - 4000 שקל בערך עם צורב DVD וכל מה שצריך על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה חלקה עם קיובייס ואפילו סתם בגלישה באינטרנט כשהאימיול פתוח ברקע)... בנוסף, אני שוקל להעלות את המהירות של האינטרנט שלי מהחבילה הכי נמוכה של ADSL של אינטרנט זהב. איזה אפשרות הכי שווה לי? כמה זה עולה? האם זה חורש משהו מהמחשב החדש? אם אפשר בבקשה לפרט בקטנה על כל פריט זה נורא יעזו…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי יש לי חבר שבונה אולפן קטן והוא צריך מחשב להקלטות... זה מה שהוא כתב לי: יש לי תקציב של 2000 שקל אולי 2200 למחשב כולל מסך אני לא צריך גרפיקה טובה למשחקים או מהירות מטורפת צריך מחשב שיכול לסחוב תוכנות הקלטה כבדות יחסית עם מהירות נורמלית והרבה זיכרון לכל החומר. זה נשמע לי קצת בעיתי אבל אני חושב שאולי זה אפשרי עם כרטיס מסך מובנה וכאלה אני אודה לכם מאד אם תנסו להרכיב משהו נורמלי עם כרטיס קול מתאים... תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ס, המחשב שלי נדפק והוא גם ישן אז החלטתי לקנות חדש. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל]. עכשיו לקיובייס[תוכנת ההקלטות] אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים/רכיבים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות גראפיקה המאקסימליות זה מאוד יישמח אותי, אבל זה שולי ;…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שאוכל להשתש בו לתוכנת קיו בייס ו פרוטי לופס. היה לי מחשב שעבדתי איתו אך לצערי הוא נשרף.. מחשב נייד מסך: 15 כמה שיותר יציאות USB - מינימום 3 יציאת HDMI קונן קשוח : SSD 225G RAM : 16 ומעלה כרטיס מסך: לא עקרוני, עדיף שיוכל להריץ משחקים מלפני שנתיים כ,קול: כי בסיסי שיש - אני משתמש בחיצוני חברה מועדפת: ASUS או IBM ו LENOVO בנוסך ה Tink Pad אחריות : 3 שנים עם אפשרות להרחבה זמן סוללה : כמה שיותר מינימום 4 שעות משקל : עד 2 קילו כולל מטען . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - ע…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שישב בסלון וישמש להקרנת סרטים לטלויזיה FULLHD (כמובן ב HDMI). כ"כ המחשב יתחבר למערכת 5.1. המחשב יתחבר לרשת קווית, אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. המארז לא חייב להיות HTPC מכיוון שהמחשב ישב בתוך מזנון. חשוב שיריץ את כל סירטים חלק בלי הגבלות חומרה למינהם. כמה ששיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב). הרדיסק 500GB. חשוב שיהיה שלט נוח לשימוש ל MC ו XBMC. ניתן לחרוג בכמה מאות בודדים אם זה רכיבים שמשתלמים בהרבה מבחינת עלות\תועלת. בנוסף יש לי שאלה לגבי כרטיס טלויזיה. כמה עולה בערך כרטיס טלויזיה סטנדרטי וכמה מסובכת הקלטה ממיר HOT בהשוואה לHOT מגג'יק? תודה רבה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 האם מתאפשרת חריגהבמידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב: בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בנוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן אני נמצא באילת עדיף לי מחניות באילת גם ככה זה יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד סוף ינואר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מתכנן לבצע וובינר של 500 משתתפים ונאמר לי שכדאי שיהיה לי מחשב מספיק טוב בשביל זה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור לי. 3000 בקירוב. אבל אהיה מוכן להכפיל את התקציב אם אדע שהמחשב יחזיק הרבה יותר זמן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להגיע עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עשיית וובינר ל-500 משתתפים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט נחמד עבור מחשב לתוכנות גרפיות. אני מעוניין להריץ את creative suite CS3 החדש, ומכיוון וADOBE הכניסו את האפשרות של עבודה במקביל עם כמה תוכנות [העברת עבודות מפוטושופ, לפלאש לדרימוויבר ובחזרה למשל], אני זקוק למחשב עם זיכרון, מעבד וזיכרון חזקים. חשבתי על C2D שהבנתי שהמחירים שלו ירדו, 2GB זיכרון אני חושב שאני לא אתפשר על פחות, וGEFORCE 7300-7600, תלוי כמה התקציב מאפשר. המחשב לא יכלול מסך, אבל אני אמור לשמור קצת כסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומה שמסביב. יש שאלה בקשר למפרטים, שמתי לב שרוב המפרטים שמחלקים פה בפורום, לא מגיעים עם כרטיסי קול. האם קונים אותם בניפרד? או שזה מובנה על הלוח? בתודה מראש, מאור
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הבנתי שהפורם פה תותח בענייני חומרה ואשמח להתייעץ😁 אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייח שיחזיק לי כמה שנים קדימה ושאוכל גם להריץ עליו לוקלית stable diffusion וכל מיני מודלים של llm הרעיון שתיהיה לי סביבת עבודה נוחה להתנסויות. אם ארצה משהו יותר כבד כבר אעבור לענן. בכללי יש לי גם VR והייתי רוצה שהמחשב גם יוכל להריץ מחשקים לvr באיכות גבוהה הדגם שחשבתי עליו הוא זה. יש צורך בWIFI בלוח אם כנראה שבעתיד ארצה לשדרג ל64G RAM https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-RTX4060Ti16-32-WIFI אשמח לחוות דעת על החומרה, בכללי אני שבוע הבא יורד לאילת אז אם אתם מכירים אופציה יותר טובה לקנות שם אשמח לשמוע (התקציב שלי הוא עד 5500 ניתן לחרוג ג…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר ביקש מפרט עם הדרישות הבאות למשחק WOW על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוצית FHD: אין לי מושג לגבי דיסקים של SSD אז לא הוספתי. בניתי את זה: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪796 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1592 A-Data 4GB Kit DDR3 1600Mhz Gaming series CL9 Core I5 I3, יחידות 1 ₪527 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=654 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪288 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 GainWard GeForce …
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-