עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב יעבוד עם VISTA ULTIMATE, יש לי כבר מסך, מערכת הפעלה וציוד היקפי צרכים עיקריים : שמיעת מוזיקה, עריכת סרטים + מוזיקה +תמונות, צפייה בסרטים, עבודה משרדית שוטפת, ומשחקים - מעט מאוד... מתוכנן OC (לא משהו רצחני), עדיף מאוד שיהיה שקט- עבודה עם מוזיקה איך המפרט הבא? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤473 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כו…

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  2. אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. מה אתם אומרים על המחשב הזה בשביל השימושים שאמרתי.. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_212&products_id=1578 מה אתם ממליצים לשנות???.? שאלה נוספת.. מישהו יכול לפרט לי על המקומות שיש לי במארז וגם מה אני יכול להכניס ללוח אם שלי...

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח מקס' לצורך המוזכר לעיל. דברים שחשובים לי שיהיו בלפטופ הם קורא טביעות אצבע לאבטחה, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר, משקל קל ככל שניתן, וכמובן זיכרון RAM כמה שיותר גדול. אני ראיתי בפורומים ובאתרי מכירות למיניהם את dell Inspiron 1545 T6400 אם אפשר לשמוע את דעתכם עליו, והאם לדעתכם הוא מתאים לי. הצעות לדגמים נוספים התקבלו בברכה ובשמחה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  6. שלום יש באפשרותי לרכוש i5-2500k ב400 ש"ח וגם GTX560 TI ב400 על בסיס הרכיבים האלא אני צריך היצע שלכם האם המחיר הזה כדאי ואז אפשר להמשיך לחלקים הבאים או שיש דברים רלונטיים יותר? (מחשב מיועד רק לגיימינג) - תקציב כולל עד 3000 בתודה מראש, גארי

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. איזה כיף לראות שהפורום הזה פעיל, פעם אחרונה קניתי דרך ההמלצה שלכם מחשב לפני 3 שנים שהייתי מאוד מרוצה (היה של dell). מקווה גם הפעם לצאת עם רכישה שווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3200 (קונה באילת) אם יש צורך לחרוג אפשרי אבל נראה לי שזה יהיה מוגזם לדרישות המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה און ליין בסרטים וסדרות ומטרות לימודים (תואר שני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. אהלן, בעקבות המבצע של אורנג' אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש למשפחה. המטרות הם בעיקר אינטרנט, עבודה, מדיה (חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים, תמונות וכו') וגם קצת משחקים בקטנה. המחשב שחשבתי לקחת הוא הHP Pavilion dv2, המפרט: Service עם Windows Vista® Home Premium גרסה מקורית של (32-bit) Pack 1 מערכת הפעלה Ultrathin Notebook MV-40 למחשבים ניידים AMD Athlon™ Neo מעבד 512 ברמה 2 KB 1.60 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של מעבד (2048 MB (1 x 2048 MB 4 GB של עד DDR2 תומך בזיכרון זיכרון סל"ד SATA Hard Disk Drive 5,400 כונן דיסק קשיח GB 320 9 עבור שחזור מערכת GB מחיצה בגודל של עד .Double Layer- עם תמיכה ב LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW (Expresso זמין רק בצבע ODD) חיצוני וני…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. Started by jeyjey,

Athlon64 +3000 Epox 8KDA3J 512MB A-DATA WD/MAXTOR 80GB SATA Gigabyte GF6800GT Supertalent Silent purepower 480W LG F700P פלופי וDVD של לייט און

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by rishon,

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם לקבל מפרט עם ציוד הקפי וגם מפרט בלי עם זה לא בעיה מצדכם. אהה ועם אפשר שהמפרט היה כולל צורב DVD ודיסק קשיח של 320 GB ומעלה (מה שהכי מישתלם ומתאים לתקציב) אהה ועם אפשר המלצה אל חנות לקנות מימנה ליד אשקלון (כולל בה אשקלון). אהה ויש לי עוד שאלה כמה יעלה לי לקנות דיסק קשיח חיצונה של 2TB ו500GB ושזה לא היה כולל בה מפרט תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  11. ראיתי פה סיקור באתר אל dell studio 1747 בזאפ יש אותו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747134 עכשיו רציתי לדעת עם בסדר גודל מחיר כזה יש אולי המלצה למשהוא נוסף?? בעיקרון המחשב הוא החלפה למחשב ביתי!! שיהיה איתי בכל מקום ...פחות חשוב לי המשקל יותר חשוב לי ביצועים !! כמו כן אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה גולש ומשחק מדיי פעם!! תודה מראש אל העזרה!!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

אמא שלי החליטה לקנות לעצמה מחשב חדש לעבודה והדרישות שלה הכי בסיסיות שאפשר - כל מה שצריך זה שהמחשב יוכל להפעיל וורד, לגלוש באינטרנט, שיהיו לו חיי סוללה סבירים, שלא ישקול ממש הרבה(2.5 קילו נשמע לי סביר) ורצוי לרדת מהתקציב אם אפשר(ואני מקווה שאפשר). בינתיים היא ראתה מבצע באיזה עיתון על מחשב Fujitsu siemens v6535 עם מפרט כדלקמן: מעבד : T3400 מסך : 15.4 זיכרון : 2GB דיסק קשיח: 320GB במחיר של כ2800 ש"ח האם יש משהו מעניין יותר במחיר הנ"ל? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by eliad3d,

מפרט למשחקים כבדים , גרפיקה טובה. תוכנות ומשחקים בעלי דרישות גבוהות במיוחד. רק הייתי רוצה לשמוע אם הוא מאוזן ,ואם אם אם הוא יתאים ל OC שאולי יהיה סיכוי שאני אחשוב על זה בעתיד (אבל לא דחוף). שנתחיל מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY זכרונות: KINGSTON 512MB DDR2 667MHz X2 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - כ.מסך :SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מארז : sunbeam TRANSFORMER black צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK סה"כ משהו כמו 5600- 5700 ש"ח מה אומרים החבר'ה?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  14. התקציב: 4500 ש"ח באשראי (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית) מטרת המחשב: משחקים כבדים כדוגמת Crysis,Farcry 2,GTA4,NFS Undercover והמשחקים העתידיים לשנתיים הקרובות. וכמובן גלישה באנטרנט+צפייה בסרטים באיכות HD. *לא זקוק לציוד היקפי! זקוק לצורב DVD! אין ממש העדפה לשום חברה (כמה שיותר זול ואמין) אני מניח חברות כמו KSP וSKYPC... רצוי מאוד שיהיה מארז יפה אבל השקט והביצועים באים לפני... לא צריך שום מערכת הפעלה וגם אני לא מתכנן לעשות OC. ד"א אם זה עוזר לכם יש לי מסך של Samsung דגם: SyncMaster 203B גודל:20 אינץ' (נראלי )

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  15. אהלן חברה, אז ככה אני צריך מפרט בינוני לא סופר דופר, עבודה ביתית כמובן אינטרנט סרטים ומשרדי, וקצת משחקים ככה שיהיה כרטיס סבבה משהו סטייל 6600GT לא יודע מה תבחרו הקאצ' : מסך דק 17" חובה תודה רבה ! אהה כולל הכל כן אביזרים מקלדות וזה..

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Gal Herzog,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by arad gonen,

שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד לעבודה בעיקר עם אינטרנט ואופיס . ראיתי באינטרנט דגם של HP: HP - Pavilion Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Espresso Black Model: dv4-1365dx | SKU: 9171497 האם כדאי ויעמוד בדרישות שהצבתי

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by ronenvak,

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית (הערות והארות) על המפרט הבא לוח אם : Gigabyte GA-7NNXP מעבד : AMD Athlon xp 3200+ כרטיס מסך : ATI Radeon 9600 Pro 128m זיכרון: Corsair TwinX 2x512 DDR PC3200 מארז : Thermaltake Xaser III VM 300A ספק : Thermaltake 480w + PFC לא ציינתי מחירים מכיוון שהמעבד, הזיכרון והכרטיס מסך נרכשים בארה"ב הייתה לי התלבטות לא קלה בין האטלון לבין ה-64 אבל נראה לי שאני הולך על האטלון המחשב כעקרון הולך להיות בייתי ולהתעסק בעיקר בעריכת ווידאו ותמונות.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. הלפטופ לאבא שלי , לא מתכנן להוציא אותו מהבית לכן המסך הגדול והמשקל לא משנה. כמובן שאין דרישות מיוחדות , חוץ מקצת אינטרנט אין לי באמת מה לעשות איתו.

20. Started by tgolin,

לאחרונה פורסמו בפורום מספר תלונות בנוגע לשירות של HP ושל יבואניות ניידים בכלל. חשבתי להוסיף את התרשמותי הנוכחית מהשירות של HP על מנת לאזן קצת את הרושם וגם על מנת להבהיר מה מקבלים כאשר קונים מחשב עסקי בהשוואה למחשב צרכני. ביום רביעי האחרון שמתי לב לבעיה של רעשים במאוורר. אחרי בדיקה ונסיון בירור סמלי (להגיע למאוורר במחשב שלי זה סיפור מההפטרה) הבעיה המשיכה והתקשרתי ל-HP בשעה 17:00 על מנת לפתוח קריאת שירות. ביום חמישי בבוקר התייצב אצלי טכנאי בבית. הוא פירק את המחשב לחלקיקים והחליף את המאוורר. הוא גם נראה ממש טוב - בונוס קטן (טוב, זה לקח המון זמן...) אחרי שהוא סיים הוא ישב איתי ועבר על כל פונקציה במחשב ועל כל חלק על מנת לוודא שהכל עובד כמו שצריך ונמצא במקום. היום בבוקר קיבלתי…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום לכולם זה הפוסט הראשון שלי ואני מתבאס שיר לשלוח ת'רד חדש אבל אני צריך מחשב חזק, שיחזיק DOOM3 ויחזיק את כל התוכנות שאני מפעיל (אימיול-קיובייס-) (לא חייב בו-זמנית) הלכתי על AMD64 משום מה (חחח כי זה הכי חכם לא ?!) אז עשיתי צילום של המפרט שהבאתי מהדובים עכשיו השאלה שלי האם זה יחזיק לי ? האם זה שווה את הסכום ? בתודה מראש לכל הג'אנקים פה שכמוני - עסוקים יותר במקלדת מאשר בחברה שלהם ;D עריכה של biodome: לא מרשים לפרסם פה את החנות הזאתי, בטח שלא את מספרי הטלפון שלהם. ערכתי והעתקתי את המפרט שלך מתמונה לטקסט. Sapphire Radeon9800SE AMD A64 3200+ OEM Gigabyte GA-K8VT800 Pro Thermaltake Venus 12 OCZ 1GB PC4000 Performance Dual Kit Seagate 160gb 8mb SATA Total: 6186nis באהבה FL4M…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by r1980,

האחד של HP http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1846 והשני של LG http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1976 מה שהכי חשוב לי: עד 6000 ש"ח חברה טובה. במיוחד מבחינת שירות ואחריות. מבחינת נתוני חומרה: שיהיה קל. הכי קל שאפשר. כרטיס מסך - רק לא NVIDIA יציאת S-VIDEO מתקדם יחסית - T8300-T7000 אם יש דגמים מומלצים אחרים, אשמח לשמוע. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Jatalocks,

הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by illumi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח - חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (תכנות ומלא טאבים בכרום) נטו - לפחות 16 גיגה ראם. בנוסף, פעם ב ארצה לשחק במשחקים כושלים במחשב אז צריך מעבד עם גרפיקה מובנת הכי טובה שיש (אובייסלי לא יהיה משהו חחחחחחח אבל לפחות שזה יהיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כל כך קשור לאשכול הזה, לא יודע אם אני צריך לפתוח חדש אבל יש לי מחשב עם gtx 1060 6gb, i5 6400 2.7ghz ו8gb ראם, אשמח להצעות למסכים טובים וזולים למחשב הזה(וגם שדרוגים עד 500 ש…

25. Started by avieini2,

היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.