ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המפרט הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920300[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1250/1225[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-Z170X-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - PCIe x16 - PCIe x16 - PCIe x4 - 3x PCIe x1 - 3-Way AMD CF - 2-Way NVIDIA S…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1GB DDR2 (667MHz,Up to 4GB) או 512MB*2 DDR2(DDRII 667z, Dual Channel Support , Up to 4GB ) אני מדבר על הדגמים האלו של LG : P1-KP11E ו P1-JACKE תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד ללמידה באוניברסיטה. הוא נועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט ומדי פעם לסרטים. העדפה: סוללה כמה שיותר ארוכה מסך "12+ תקציב של עד 3000 ש"ח חשבתי על NetBook Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG אבל אני לא לגמרי בטוח... למישהו יש רעיון יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3350 והמחשב ישמש לגיימינג הרזולצייה של המסך היא 1360X768 מבוסס intel [table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪799 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ₪182 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪351 [/td][/tr][tr][td]זיכרון…
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי בשעה טובה את ה-E6400, ורצתי לשקול אותו. לאכזבתי גיליתי שהוא שוקל 2.35 ק"ג בדיוק למרות שהזמנתי עם מסך הלד (אמור להיות 1.95). הרזולוציה היא אכן 1440X900 אבל באף מקום לא ראיתי אזכור ללד, והמשקל לא מסתדר... מה אפשר לעשות ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקים (כגון אינטרנט, וורד, שירים, סרטים וכדומה) ושיעבוד חלק ולא יקרטע תחת עומס. כמה שאלות חשובות בנוסף לחוות הדעת שלכם: 1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב ומתאים למפרט? 2. האם מומלץ להוסיף למעבד הנ"ל קירור או שהסטוק מספיק? 3. האם הכרטיס המסך המובנה מספיק? תודה רבה לעוזרים! מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪339 כמות: 1 מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray | מעבדים לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 ₪274 כמות: 1 לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 | לוחות אם כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5" 500GB SATA3 Blue ₪323 כמות: 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5'' 500GB SATA3 Blue | דיסקים קשיחים זיכרו…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים , עד 4k חריגה מקסימלית ורק אם צריך של כ 500 שקלים מתכנן oc עתידי כלומר יש צורך ובמארז ובקירור למעבד טובים . אין צורך להגזים בכונן קשיח 500GB זה די והותר מבקש רכיבים שכמעט ולא יגיבילו אותי בoc ...עד כמה שאפשרי בתקציב ... אין צורך בציוד הקפי ( עכבר מקלדת מסך ורמקולים אין צורך ) אם אפשר לדחוף לוח אם שתומך בcf זה יהיה מעולה תודה רבה לעונים
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1525 שאני מחבר מידי פעם לפלסמה בסלון. החיבור לTV נעשה בעזרת כבל HDMI .כשאני מנסה להשאיר את המחשב מחובר ל TV עם ה HDMI אבל להוציא את הסאונד למערכת הקולנוע הביתי (מהחיבור של האוזניות מקדימה) אני לא מקבל סאונד כשאני רוצה לחבר קול בלבד למערכת הקולנוע הביתי מהחיבור של האוזניות מקדימה או לקבל סאונד ותמונה על הTV בלבד הכל עובד בסדר . מה אני עושה לא טוב? האם צריך לשנות הגדרות בכרטיס הקול או היציאת ה HDMI (אם יש כאלו בכלל)? תודה מראש , חיים
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם אומרים על המפרט הבא ב 8300 ש"ח: מעבד: E6600 core2duo לוח אם: intel westchester זיכרון: 2GB 800MHZ צורב DVD: LG דיסק קשיח: WD 250GB 16MB Cache כרטיס מסך: Leadtek PCI-E Nvidia GeForce PX7300GT TD256 256MB מארז וספק: HEC 6A19 עם ספק TruePower 400W מסך: "LG L2000CN 20 מקלדת ועכבר רגילים. אחריות: 3 שנים רציתי את לוח האם GIGABYTE GA-965P-S3D, אבל הבנאדם שהציע לי את ההצעה המליץ לי שלא, ואמר שה WestChester הרבה יותר טוב. מה אתם אומרים? והספק, הוא טוב? תודה רבה לכל חווי הדעה
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב כך אני כעת בשליו הבדיקה למחשב מבוסס amd כרגע אני לא קונה .. קראתי באינטרנט שהמאוורר שמגיע עם מעבד ryzen 5 3600x הוא מאוורר בנוני .אני אדגיש שאני לא גיימר אני גולש ומוריד וגם צופה בסרטים והמחשב אצלי עובד 24\7 והגג שלי בביית הוא גג ישן רביץ שזה חם מאוד בקייץ מה שאני מנסה להגיד איזה מאוורר עם קרורר טוב ככה 70 עד 100 ש'ח אשמח לעצה שאדע קצת יותר נועם .
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב מקסימאלי : 7000 ש"ח אם אפשר לחסוך בכמה מאות שקלים אני אשמח. ובבקשה לא לחרוג מהתקציב. שימוש עיקרי: המחשב מיועד לגיימינג ואני צריך שהמשחקים הבאים יפעלו על גרפיקה מקסימאלית : Battlefield 4, Lords of the Fallen, Tera Online אבי קונה לי מסך הרץ על 1080p 22-32INCH "עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 4 לגביי אוברקלואק אני לא ממש יודע או חושב שאני צריך את זה, אבל אם אתם חושבים שכן בבקשה אהיו עדיבים וציינו לי מדוע אני צריך, כי אני לא מבין בזה. אני זקוק גם לווינדוס! הינני גר בעפולה ואני צריך את המחשב השבוע/שבוע הבא. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתודאי ונשאר לי כחצי שנה עד הגיוס. אני שוקל את העניין לגבי ללכת על מחשב נייד. מכיוון שהמחשב הנייח שלי עושה רושם שלא יחזיק הרבה זמן. השאלה היא האם כדי לחכות עד אשר אסיים את הצבא ואני יוכל לקנות מחשב שהוא הרבה יותר איכותי ומשוכלל. וגם יהיה לי למחשב שימוש וצורך רב יותר משל היום . הצורך הנוכחי: שמירת מידע רב כגון תמונות, סרטים ומסמכים בצורה בטוחה(אני לא יודע כמה זמן יחזיק ההרד דיסק בנייח שהתחיל לעשות בעיות) משחקים אשר המחשב הישן בקושי מריץ אינטרנט בשימוש יום יומי תוכנות עריכה והנדסה כבדות לעיתים רחוקות. הצורך(המשוער) בעוד 3 שנים: לימודים משחקים אשר בספק אם המחשב שאני אקנה בזמן הנוכחי יחזיק כנ"ל לגבי התוכנות עריכה הכבדות אינטרנט- לא ניראה לי שצריך להיות…
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות וספק ב1400 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אהלן אז ככה, אמא שלי מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה ומולטימדיה (אינטרנט, סקייפ וכד') אני ממש לא מבין בתחום כי אני רואה שיש אלפי ניידים ואין לי מושג מה עדיף על מה... רק חשוב לה שהמסך לא יהיה קטן סטיל 10" כעיקרון התקציב הוא 2000-2500 ואם יש צורך אפשר לחרוג ממש מעט (אני לא חושב שיש צורך..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לאחר התייעצויות פה ומחשבות הגעתי לבסוף למפרט הבא אני מתכוון להזמין אותו מחר בבוקר מksp: אם למישו יש משו לשפר להוסיף אני ישמח לשמוע למרות שהמפרט די קבוע כבר =] (להזכירכם שימושים ונתונים חשובים מטרות המחשב - צפייה בסרטים, ויזואל סטודיו, פוטושופ ופלאש, ומשחקים (יפורט למטה) וכמובן ווינאמפ איסיקיו אופיס מסנג'ר ואינטרנט וכל זה מסך שאיתו יעבוד - 19 אינץ כרגע רזולוציה 1284*1200 ובהמשך 20 אינץ 1600*1200 זה המפרט: המפרט נבנה מKSP מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB מחיר 1595 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 מחיר 670 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט, לא כולל מסך ומקלדית ועכבר. ואני צרך מחשב שיכול צורב DVD. ואפשר לחרוג עד 500 שקל לכול דבר שצרך. ועוד משהוא רציתי לדעת עם שווה לי לקנות את המחשב בה אייבורי בה אשדוד.
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה מפרט ששלחתי לספק שעובד עם דוד שלי (לא נלאה אתכם בפרטים אני רק צריך חוות דעת עניינית), המפרט במקור היה ללא ספק כוח ומארז וביקשתי שיכניס מה שיש לו במלאי והוא חושב שמתאים, ההצעת מחיר שקיבלתי היא בסביבות ה - 4500 שקל אחרי מע"מ, המפרט הוא ללא מסך, רציתי לדעת אם ביחס למחיר ומטרת המחשב אני מקבל תמורה כדאית או שבתקציב של 4500 שקל אולי כדי לי לחשוב על מפרט אחר? מעבד : CPU INTEL C2D E6300 L775 BOX לוח אם : MB ASUS P5B L775/1066 ATX Or GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון : DDR2 PC667 KVR667D2N5/512MB X2 כרטיס מסך : VGA GF7600GT LT 256MB PCIE כונן קשיח (נערך) : 250GB WD 16MB KS 7200RPM SATA II צורב : DVDRW SONY G170 18X OEM BLACK מארז : CASE PRO-S ACHILLES BLACK WO/PSU ספק : PSU CM EXTREME…
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-