ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חרגיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, AC:U, GTA V,PLANETSIDE 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר למחשב http://laptop.bezeq.co.il/Index.asp?id=7 1. המחשב הזה מבוסס ION כי הבנתי יש גרסא שאין לה ויש כאלה עם הNVIDIA ION 2. אפשר לחבר לו רמקולים חיצוניים ?יש יש חיבור רק לאוזניות ורמקולים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני לא עושה פדיחות לעצמי אבל קיבלתי מחשב נייד של LG LE50 ויש שם 2 זכרונות של 512 כל אחד אבל משום מה אני לא מוצא איפה הזכרון השני.כלומר פתחתי מאחורה וראיתי רק זכרון אחד ואין לי מושג איפה הסלוט השני חחחח.לפי הפירוט הטכני של המחשב רשום שיש 2 סלוטים מישהו יכול לעזור לי לדעת איפה ממוקם הסלוט השני? בעקרון יש לי כרגע 1 גיגה בשני סלוטים של 512 שאחד מהם במהירות 533 והשני ב667 (למרות שנטען ע"י היצרן ש667 לא אמור להיות נתמך אבל המחשב עובד יפה מאוד ומזהה 1 גיגה).אני רוצה לשדרג למקסימום שהמחשב יכול לקבל שזה 2 גיגה.השאלה האם אני צריך לקנות סלוט אחד של 2 גיגה 667? אשמח למידע מפורט איך ומה צריך לרכוש כדי להגדיל את הזכרון ל2 גיגה תודה גל
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים הנ"ל. המחשב יהיה נייח רוב הזמן ולכן משקל וזמן סוללה לא חשובים. חשוב שהמחשב יהיה אמין ומאיכות גבוהה ושתהיה אחריות ארוכה (3 שנים?). חשוב גם שהשרות/אחריות יהיו בירושלים אם אפשר. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה אבל אין צורך בשום דבר מיוחד אחר (יציאות מיוחדות וכו'). תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד amd duron 800mhz עם לוח אם של Aopen . יש לי זיכרון של 384m sdram וכרטיס מסך mx 440. מה שאני רוצה להחליף זה את המעבד,לוח אם,זיכרון + כרטיס מסך. התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל. זאתי ההצעה שמצאתי עד עכשיו : http://www.freewebs.com/inla/mifrat2.JPG תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הרבה זמן שלא הייתי פה והתגעגעתי אז החלטתי לחזור... שאלתי היא כזו, יש לי 2000 שקל ואני רוצה לשדרג את המחשב, אני רוצה להביא זיכרונות מעבד לוח אם והרדיסק 500 גיגה לפחות מבוסס אינטל. אני רוצה שתתנו לי מפרט הכי טוב ומשתלם ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. עכשיו כמה שאלות יש לי ביג טייפון הוא מתאים למעבדים החדשים? הספק שלי של OCZ יתאים(מופיע במפרט)? יש לי הארד דיסק SATA הם תומך גם היום או שכולם כבר SATA 2? אם יהיה מפרט טוב והוא יגיע גם ל2500 אז סבבה :] תודה!
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי המשמש בעיקר לישומי אופיס/אינטרנט ולמשחקים. מחשב שניתן יהיה לשדרג , ושיהווה פשרה סבירה בין הצרכים דהיום לצורחים של המחר -הילדים גדלים , לא ? אוברקלוק מתון יתקבל בברכה. להלן המפרט שקיבלתי: - מעבד פנטיום 4 2.8GHrz 775 2 מ"ב (533 מהר"ץ) פרסקוט (אחריות לכל החיים. (אחריות ל 3 שנים) - לוח אם אינטל 3 שנות אחריות. Intel® Desktop Board D101GGC Features = Form Factor microATX (9.60 inches by 8.60 inches [243.84 mm by 218.44 mm]) Processor Support for an Intel® Pentium® 4 Processor in an LGA775 - זיכרון 512 מ"ב זיכרונות 400 מהר"ץ DDR (אחריות לכל החיים) - כונן קשיח 80 ג"ב WD 7200 JB 8MB SATA UDMA. (3 שנות אחריות) - בקר כניסות/י…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
חברה הנה המפרט הסופי שלי תקציב - 6000 ש"ח כולל הכל חוץ מ-СD וצורב שכבר קיימים . אשמח לקבל תגובות - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 529.27 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 590.98 ] 1 Hard Disks : Western Digital 120GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 538.89 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1183.21 ] 1 Monitors : 17" MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor [ ¤ 1093.05 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb/Russian PS2 Silver…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום ובוקר אור מערכת המפרטים באתר היתה יעילה מאוד אך לפתע ראיתי שהכל שם מתאריך יוני... כמעט לפני חצי שנה אני מחפש מפרט ברשותכם בתקציב של 2000 שקל , אפשר חריגה טיפלה. אז ככה ללא מסך. מעבד AMD (אני מאוד מרוצה מהם) כרטיס מסך עם יציאה אופציונלית לטלווזיה. זכרון כמובן גדול 256 או 512 מה שהולך... המחשב בעיקר הולך לתוכנות אופיס קצת סרטים קצת מוסיקה אבל בעיקר מה שנקרא "מחשב סטודנטית" חיפשתי פה בפורום הצעות דומות ולא כל כך מצאתי אני גם מפחד שזה לא בדיוק מה שאני מחפש.. תודה לכם
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בניתי מפרט : מעבד QX9650 עם קירור Thermalright Ultra -120 מחפש שני מאווררים הכי טובים ושקטים תמליצו לי לוח GIGABYTE X48 DQ6 קשיחים SYSTEM RAPTOR X2 150GB ב- RAID 0 בנוסף 500GB X2 זכרון OCZ DDR2 4096MB 800 MHZ REAPERX רציתי לקחת DD3 אבל הבדל עצום במחיר כרטיס גרפי QUADRO FX 3500 256 MB יש לי מסך "23 LG בנוסף אני רוצה כרטיס חיצוני (עד 5000-6000 ש"ח לא מכיר דגמים מבקש עזרא מהמבינים בתחום ) צורב BLU RAY + צורב DVD רגיל ספק CORSAIR 620 W מארז ? חשבתי ZALMAN GT 1000 . מה דעתכם ? בחנות המליצו ANTEC 182 אבל הוא לא יפה כרטיס קול חיצוני קרייטיב הכי מתקדם שיש . לא מכיר מ יש היום 2 מערכות הפעלה XP PRO + VISTA ULT מה דעתכם על המפרט ? ניתן לחרוג מהתקציב לצורך שיפור
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק לא להגזים בדברים שלא צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח, חריגה מקסימאלית 100 ש"ח אם באמת קריטי.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אני עובד עם VISUAL STUDIO וMYSQL וAPACHE תמיד רצות... אני משתמש בתוכנות לע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) אממ.. אני בדרך כלל עובד עם 8-9 תוכנות בו זמנית והמחשב הנוכחי שלי לא עומד בזה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מ…
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על המפרט הבא? Dell Latitud D620 Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T7400 (2.16GHz) 4M L2 Cache, 667Mhz Dual Core OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional, SP2, with media UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional, ENG LCD PANEL 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel MEMORY 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS HARD DRIVE 100GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM MODULAR BAY OPTICAL 8X DVD+/-RW w/Roxio Digital Media and Cyberlink Power DVD VIDEO CARD 256MB NVIDIA® Quadro NVS 110M TurboCache WI-FI WIRELESS CARD Intel® 3945 802.11a/g Dual-Band Mini Card BLUETOOTH WIRELESS Dell Wireless® 350 Blue…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, בחיפושיי אחר נייד-טאבלט (נייד שמתפקד גםם כטאבלט), הגעתי להחלטה (נכון להרגע...) ללכת על ה-SAMSUNG ATIV PC. ידוע לי שיש 2 דגמים, האחד הרגיל והשני PRO. ההבדלים ביניהם - הפרו מגיע עם מעבד חדש יותר (i5 לעומת אטום), SSD 256GB לעומת 128 פלאש בדגם הזול יותר, וזיכרון 4 לעומת זיכרון 2. כמו כן, יש הבדלים בביצועי סוללה - מ-13 שעות בדגם הרגיל, ל-8 שעות סוללה בדגם הפרו. השאלה שלי היא כזאת - האם למשתמש ממוצע יש טעם לרכוש את הדגם היקר יותר, והאם הוא שווה את הויתור על חיי סוללה טובים יותר תמורת סכום כסף נמוך יותר? אדגיש כי תקציב הוא לא הבעיה. במידה ולמישהו יש רעיון לנייד-טאבלט דומה אך מומלץ יותר, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום! * מטרות המחשב?תכנות: Visual Studio, עיצוב פנים AutoCAD, SketchUp * גודל המסך? 15.4 ומעלה * משקל רצוי? עד 2.5 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP * עדיפות למערכת הפעלה מובנית אני מתעניין במחשב הבא: HP Pavilion 15-AB006NJ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15978 האם לדעתכם הוא מתאים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? או אפילו מוגזם מידיי (12GB RAM)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אחותי קבלה מתנה מדלק לקבל את lenovo netbook s10 שלדעתי יש לו חרא נתונים או לקנות ב500 שקל את lenovo g550 15.6 מה יותר שווה לקחת? אחרי הכל זה סוג של מתנה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב למשרד. אני צריך שהוא יהיה מהיר ושלא יגמגם. אני אעבוד ביעקר עם אופיס, ואינטרנט. כמו כן, למחשב יחובר מסך LCD של 42 אינץ בנוסף למסך של המחשב עצמו שהוא בגודל 22 אינץ. אז צריך כרטיס מסך שיוכל לעבוד טוב. ראיתי בבאג את המחשבי מותג של HP שנראה לי שהם יעשו את העבודה. אני יודע שאם אני אבנה לבד יהיה יותר זול, אבל השאלה היא, איפה? לא ראיתי אף חנות נורמאלית בהרצליה, רמת השרון, רעננה או אפילו בתל-אביב. ובקשר למחשבי מותג של HP בבאג, הם מומלצים ? התקציב הוא למחשב עצמו ללא ציוד היקפי.
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.29958..29679..28773. שלושת אלה, המחשב מיועד לגלישה, צפיה בסרטים ולפעמים עריכת תמונות קלה. וחשוב ips. הyoga הזול נראה כמו מה שאני צריך, חוץ מהמסך המגע שמיותר מבחינתי ואין לי שימוש במגע. ה 500s מגיע עם מפרט זהה לחלוטין, אך ללא מגע ומסך מעט קטן יותר, למה הוא יותר יקר? וה yoga השני הוא כמו הראשון רק עם כרטיס מסך יחסית טוב יותר, לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל גם מסל מגע שאין לי צורך, פשוט המפרט טוב. מה עדיף מאלה? או שיש משהו אחר טוב יותר בתקציב?( קונה באילת)
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים באיכות FHD , גלישה באינטרנט, הורדות, 4K, 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת קומבו (Logitech דגם K400 וכדומה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8חייב להיות מאוד שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, התקנה של סביבות כמו VISUAL STUDIO וניתוח נתונים Matlab, Wolfram Mathematica ושרת SQL כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשום למעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-