עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני סטודנט וזקוק למחשב נייד, בזמן הקרוב אטוס לארה"ב ויש לי אפשרות לקנות אחד שם. לאור פערי המחירים בין ארה"ב לארץ חשבתי שזה יהיה הדבר הנבון לעשות. התקציב הוא כ 3000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה, והצרכים הם כאלה: 1) שימוש תוכנות משרדיות. 2) נפח כונן קשיח גבוה - לאכסן סרטים ומוזיקה. עדיפות לאיזור החצי טרה. 3) מסך איכותי בגודל כ15". 4) חיישן ביומטרי קורא טביעות אצבע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. מעבד amd4800am2 לוח מחפש המלצות ללוח טוב שייתן מענה טוב לא יקר וזיכרון גם מחפש המלצות לאיזה אצטרך כרטיס מסך כבר אמור להגיע לי אשמח על עזרה בנוגע לזה כי אני לא רוצה להישתגע אשמח עם תתנו הצעות זולות ותמורה גבוה לביצועים

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  3. מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by cfirc,

תקציב 2000 חריגה 500 שימושים גיימינג קל / עריכה גראפית /אינטרנט חלונות מרובים גיימינג : פיפא , nba , אסטרטגיה עריכה גראפית : פוטושופ מערכת הפעלה WIN7 מסוג 32BIT או 64BIT תלוי במה שאפשר להביא בתקציב (מעדיף 64 כמובן) מסך (קיים) ''BENQ FP93GX 19 חומרה אופציונלית כולל צורב דיסק קשיח 1T (מעדיף WD) הערות נוספות המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש שיהיה מבוסס אינטל תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום חברים, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לתוכנה 3d studio max ובתיכנון יש סצינות מאוד כבידות. הדברים החשובים בשבילי, שלא יהיו לאגים בViewports, שיידע לפתוח קבצים גדולים ( אני יודע שצריך הרבה זיכרון בשביל זה ). וכמובן שיבצע רינדורים כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע מפרטים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אני טס לניו-יורק עוד בערך חודש ומחפש מחשב נייד לקניה ב 1000-1500 דולר. המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכו' אבל אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים אז סבבה. חשוב לי שהמסך יהיה גדול ונוח להשתמש בו יותר מאשר שהוא יהיה קל ויפה. אז אם אפשר לקבל המלצה לכזה מחשב נייד, רצוי בסביבות ה 1000 דולר ובאיזה חנות בניו יורק אפשר לקנות אותו, אני אשמח מאוד תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. אפשר בבקשה מפרט ב10500 ללא oc אם מסך ורמקולים ואם ישאר כסף אז לoc ואני מבקש מינימום מסך 22 איצ'

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Gliding,

ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

באמצע ששיחקתי משחק יחסית כבד (fallout 3) על הנייד פתאום המסך כבה, ותוך זמן קצר גם שאר המכלולים בו, הוא מסרב להידלק... אני מניח שהוא לא יעבוד יותר, לנצל את האחריות הבין לאומית?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by itay127,

אני צריך מפרט למחשב, לא מתוכנן OC, המחשב ישמש לדברים עיסקיים ולמשחקים לא כבדים במיוחד..(כמו פיפא) לא צריך מסך עבר ומקלדת.. ד"א המחשב מיועד לדוד שלי.. 2000-2400 שקל

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  11. שלום אנימעוניינת במפרט למחשב המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר (כמו סימס, גיטיאי4, וכו') להורדות ולגלישה באינטרנט המחיר הוא עד 2000 ש"ח ואני רוצה שהמעבד יהיה של אינטל ולא של איאמדי תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  12. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לגלוש עוד 250 ש"ח אם זה קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות בסיסיות + משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 24 רזולוציה של 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

13. אני הולך לבצע OC לכרטיס מסך ולמעבד . האם אתם חושבים שיש משהו לשפר/לשנות בתקציב הזה ? רק שלא יעבור אותו 1149 ₪ - Quad Core i5 4690K 3.5Ghz S1150 629 ₪ - * מבצע * - MSI Z97S SLI PLUS Krait Edition 1899 ₪ - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC 515 ₪ - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 489 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Window + Seasonic 520W S12II BUNDLE 239 ₪ - * חדש במלאי * - Scythe Mugen MAX SCMGD -1000 מחשב בתקציב 5200 , יעבור OC על GPU ו CPU . ישומש למשחקים כבדים כמו ARMA 3 , GTA V .. רמת שקט מ 1 עד 10 - 3 לא צריך מערכת הפעלה או ציוד היקפי הרכישה מתוכננת השבוע מסך HD 192…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. אהלן חברה אני שמח להצטרף לפורום (מקצועי מאוד) מזה כמה זמן שאני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהעיף את העגלה שיש לי. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט,הורדות במחשב..ודגש על המון!. אני לא משחק הרבה במחשב אבל אני רוצה להתחיל ולשחק במשחקי ספורט כמו פרו איבולושיין ומשחקים חדשים שיוצאים. ודיי חשוב אם לא הכי חשוב שהמחשב יהיה ממש שקט כי אני כבר חמש שנים ישן עם טרקטור בחדר(ואני לא מתכוון לחברה ) ועכשיו לכללים של הפורום. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נצלו ובבקשה לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?צויין למעלה א) …

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  16. שלום לכולם כונן הדיוידי במחשב הנייד שלי לא מתפקד : לא מצליח לקרוא שום דיסק , ובטח שלא לצרוב מחיפוש על הבעיה שלי בגוגל נודע לי שהבעיה הזו לא מיוחדת רק אצלי אלא קיימת אצל המון אנשים שבנייד שלהם יש להם את הצורב הנ"ל הבעיה היא , שבניגוד לשאר החברות שבמחשביהן יש את הצורב הזה (דל , טושיבה) שהוציאו עדכון קושחה ופתרו את הבעיה אסוס לא הוציאה עדכון כזה. באותם פורומים ראיתי שניתן לעשות פעולה שנקראת קרוס פלאשינג עם העדכון של דל למשל על הצורב שבמחשב שלי וזה לא יוצר שום בעיה מכיוון שמדובר באותו הצורב בדיוק אשמח אם מישהו יעזור לי לבצע את הפעולה הזאת (קצת בעסה לפטופ חדש בלי כונן אופטי , בטח כשאי אפשר לתקן אותו) תודה מראש לכל מי שיעזור לי משה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by argorny,

מטרות: עריכה גרפית, משחקים כבדים, סרטי HD יש דרישה ל4 ליבות בעיקר לi7 ולא תושבת אחר או משהו כזה מפרט: Intel Core i7 920 GIGABYTE EX58-UD3R OCZ Platnium 1333 CL7 2X3=6GB WD 320GB 7200rpm 16MB X2 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI- ‏Sapphire‎ NZXT ADAMS TT ToughPower 600W 6560 ש"ח עפ"י מחירון KSP איך המפרט באופן כללי לדרישות הנ"ל ואם למישהו יש חוות דעת על KSP או ניסיון עבר איתם אשמח לשמוע?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  19. אבא שלי צריך ליקנות מחשב משרדי חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות של עיצוב גרפי מטבחי ונגרותי , ושיהיה בעל מסך LCD אמין לאורך שנים. זהו התקציב אני יודע שזה לא משהו אבל סה"כ אני חושב שאפשר להשיג לו משהו נחמד. תגיעו ל- 4,100 ש"ח אפילו גם בסדר אבל בסדר תקציב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. אני קצת מאבד את הידיים והרגליים מרוב אפשרויות.. ממש ממש תודה לכל העוזרים!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, SPSS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. Docking station במידה ולא יקר מדי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by rb024,

אני קצת לחוץ בכסף, יש בחור שאני עובד איתו זה המפרט שהכנתי לו והכי זול שהוא יכל לעשות לי זה 3300ש"ח core2duo e-6300 לוח אם-intel 965 Kingston DDR2 512MBX2 667MHs geforce 7300 128mb Western Digital 160G sata2 7200rpm צורב DVD LG X16 מארז פשוט בלי מסך כמובן אז ככה את המחשב אני לא צריך למשחקים אבל יש תוכנת שרטוט שאני עובד איתה (solidworks) אז חשבתי להוריד את הכונן קשיח ל-80G שיהיה לי להשקיע על כרטיס מסך יותר טוב... הצעות, שיפורים ותוספות יתקבלו בברכה רק תזכרו שאני סטודנט תפרן

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

24. שלום, אני מחפש מחשב שיסחוב ארבע שנות לימודים. ראיתי שכבר התחילו להגיע דגמים עם מעבדי HASWELL. יכול להמתין עם המחשב מספר שבועות. האם צפויים לצאת דגמים נוספים שיהיו יותר כדאיים? * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות בvisual studio וצפייה בסרטים באיכות HD על מסך 32 אינץ'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. אהלן קיבלתי בפורום מפרטים מפרט למחשב נייח לגרפיקאים, יש אפשרות שמישהו פה יוכל לעזור לי עם נייד?... אני כעקרון צריכה מחשב נייד בעל אותן יכולות בדיוק של המחשב הנייח שהורכב לי, ואין מגבלת תקציב. קודם כל, למען הפרוטוקול... עונה על השאלות הבסיסיות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות - המון אינטרנט ואופיס, עריכה גרפית שיוצאת לדפוס - 2D, 3D, ועריכה קלה מאוד של סרטים (למשל הוספת/שינוי פסקול, חיתוך קטעים וכד') * גודל המסך: 15" או יותר (גודל המסך באמת לא מאוד חשוב כיוון שתהיה גם תחנת עגינה) * משקל רצוי: לא מאוד חשוב, המחשב כנראה ישאר במשרד רוב הזמן * זמן סוללה: רצוי זמן סוללה של שלוש שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: ESATA, HDMI, USB3 * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כו…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.