עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yuvalki,

virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. חבר שלי רוצה מחשב חזק עם מיקלדת ועכבר וצורב דיוידי יהיה קצת oc אבל נורא קטן מקסימום 400 מגההרץ יותר רצוי amd וכרטיס מסך טוב עם העדפה ל-gto החדש והתותח!!!!! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by talelisapov,

אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  4. מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 לוח: ABIT IP35 זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 הארדיסק: WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII AAKS כרטיס מסך: LEADTEK Quadro FX 1500 PCI-E 256mb מארז: Thermaltake Kandalf Side Panel 25cm Fan (Model A2400) ספק: HEC 550W WIN550 קירור: Thermaltake Big Typhoon VX (K8/775/AM2) Heatpipe 120mm Quiet Cooler 9735 ש"ח בנועה מחשבים איך הלוחות של ABIT? למישהו יש נסיון איתם?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  6. אני חייב עזרה. אני מחפש נייד 11.6 שיהיה טוב לאופיס ולאינטרנט. באיזור ה 2000 שקל. תודה רבה מראש. אגב, זה עם חריגה גדולה, אבל איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27161

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. המחשב מיועד בעיקר ללימודים,צריך להריץ עליו : *אינטרנט *יישומי אופיס(מן הסתם) *כנראה תוכנות כמו אוטוקאד ופוטושופ וועוד. אין שום צורך שיעלה משחקים או משהו כזה. יש אפשרות למצוא משהו טוב בתקציב הזה ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  8. כמובן המפרט בלי ציוד נלווה ובלי מסך שינויים בתקציב +-150 שח אני כן רוצה לראות עליו FHD בלי בעיות, יש לי מסך של ASUS 22' יש עדיפות לאינטל אבל לא מחיב אני גר בקריות אז שזה יהיה -PANDAS או TMS או נעה או IVORY או כול חנות באזור : חוץ מ-KSP חשבתי אולי על מחשב מהחנות כמו זה למשל: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2892 בתוספת 135 שח ל4 ג'יגה זכרון תודה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. מחפש המלצות לנייד קל לסטודנט, לצרכי עבודות, וצפייה בסרטים (חשוב לי מסך טוב ושהמחשב יריץ סרטים בצורה איכותית). חשוב לי זמן סוללה ארוך. כרגע אני מתלבט בין LG200 (למרות שאני לא יודע את זמן הסוללה שלו). MacBook (שהבנתי שאפשר להשיג גם ב 6200 שח - האם שווה משהו?), 1330 xps של Dell בגירסה עם כרטיס מסך עלוב ו 1Giga זיכרון (בסביבות ה - 6500) או MSI PR200 שנמכר באיבורי - בעל המפרט הטוב ביותר שראיתי בטווח המחירים עד 6.5K. אשמח מאוד לתגובות והמלצות ואף להמלצות של מחשבים אחרים העשויים להתאים. אציין שוב שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה קל (כלומר עד 2 קג כולל סוללה) תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. איך ??? Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Thermaltake "A1838" Silent Boost K8 for Athlon64/Opteron CPUs Sock754/Sock-940 -Retail Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin …

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  11. לפני שנים אחדות קניתי להורים שלי מחשב מורכב מנעה מחשבים מבוסס מעבד פנטיום, שעלה בזמנו אלף וקצת וסיפק עד היום את כל הצרכים שלהם (YNET, משחקי באבלס וג'ימייל), אבל לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות - התצוגה משתבשת, מופיעים פסים על המסך והמחשב כולו נתקע, עד שעושים לו ריסט. בכנות, אין לי כח להתחיל לדבג את זה, אז החלטתי פשוט להחליף את המחשב וזהו. מארז, ספק כח, דיסק קשיח וכו' אני לא צריך - רק את רכיבי הליבה. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, האם יש לוח אם / מעבד / זכרון מומלצים בטווח המחירים הזה, או שפשוט לקחת את הכי זול וזהו?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by tulicooli,

אז ככה אני צריך להרכיב מחשב למה המחשב שלי מת העיקרון שיש לי מהמחשב הקודם ספק כוח 550W צורב מסך הארדדיסק 1T מארז מערכת הפעלה בעיקרון המחשב למשחקים וסרטים התקציב לשאר החלקים החסרים (כרטיס מסך , מעבד , זיכרונות , לוח אם) הוא 2000₪ אבל אפשר לחרוג עד 2500₪ אם זה קריטי. אזור קנייה לא חשוב העיקר שיש משלוחים מהחנות. למרכז. תודה רבה ושבת שלום. טל.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  14. אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by arkins,

שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין במפרט מחשב בתקציב של עד 2400 ש"ח לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט עבודה בפוטושופ. כמו כן אני מאזור רחובות וחשבתי לקנות בחנויות- חידוש מחשבים או pc center אשמח לדעת על חנויות טובות אחרות באזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  16. שלום! רציתי לבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט מחשב למשחקים עד 4K (ללא מסך, OC, כוננים קשיחים וציוד היקפי) מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤878 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe ¤973 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4851GD3 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤119 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Sonata III ¤342 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  17. http://www.officedepot.co.il/(q35bag45fo13wpzhkv4i1g45)/catalogFamily.aspx?ID=593428&CID=100 המפרט שלו נראה טוב , רק שאלה לגבי המעבד , הוא הרי יונה 2250 , עכשיו השאלה אם תהיה לו ירידה בביצועים בגלל שאין לו VT אם זה קשור בכלל ומה זה ?! לפי מה שבהנתי זאת טכנולוגיה שעבודה בספקים נמוכים ?! ... אם אתם יכולים להציע לי משהו אחר באותו מחיר בדגש לא לעבור את ה 5K ... ושאלה נוספת , מה כל הרעש סביב השירות של HP ... שמעתי מכמה חברה שניידים של HP אסור לקנות ... השאלה למה !? ...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  18. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני חושב שאפשר בשטרות... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הורדות, בעיקר מסנג'ר אייסיקיו ודפדפן.. אבל גם משחקים כמו FIFA COD וכו' [לא ברמה גבוהה כמו קרייסיס] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, צריך הכל בנוסף... אני גם רוצה קורא כרטיסי זכרון מובנה יענו לא חיצוני 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? GB, A…

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  19. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by bigbosf,

שלום חברים. מחפש מחשב לאח שלי , שכל מה שמעניין אותו זה שפורטנייט יעבוד טוב. כמובן שאני ארצה שהמחשב הזה יהיה רלוונטי גם לאחר שנה . איזה מעבד צריך I7 או שמספיק I5 ? זכרונות - 8 גיגה מספיק? הארד דיסק SSD טרה ? כרטיס מסך לא ממש מתמצא . אודה לכל הכוונה . תקציב באזור 3500 פלוס מינוס.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by danielboro,

המגבלות. עד 50 סמ' גובה מקום ללא פחות מ3 HDD רצוי 6 כפתורים וחיבורים כגון USB מקדימה או בשיפוע קדימה. מסנני אבק. בפנים יהיה I9 וכרטיס מסך בינוני RX5700 צריך גם יכולת אוורור. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by draak31,

חבר שלי מתחיל ללמוד באוקטובר והוא צריך מחשב נייד, הוא מצא את המחשב הזה http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/M640/M645-S4116X ב2500 שקל, המחשב ישמש ללימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, לא למשחקים. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  24. Started by talt18,

שלום לכולם, יש לי מחשב Hasee, ובזמן האחרון קרה לו משהו מוזר. כשאני מנתק את הכבל של ההטענה (חיבור לחשמל) נכבה המחשב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אבל כלום לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by RadeonXt,

שלום חבר'ה, זקוק להמלצות על מפרט ב-3K גג, ללא מסך. הדרישות אינן גבוהות למעשה - המחשב ישמש בעיקר לטובת אינטרנט ופחות למשחקים וסרטים.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים