עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ilya,

שלום, מחפש מפרט למחשב משמש לגיימינג קל, בערך 5-10 שעות בשבוע. מסך 22"" צריך שמשחקים חדשים ירוצו בצורה סבירה, לא חייב ברזולוציה מאוד גבוה, או איכות מקסימאלית. הדבר הכי חשוב שהמחשב יעמוד בצורך הזה כמה שיותר שנים. בעבר רכשתי כך ולא הייתי צריך להחליף במשך ~5 שנים. התקציב גמיש מאוד, הכי נמוך שיעמוד בתנאים שציינתי. (3,000 - 6,0000 ש"ח?) תודה רבה!

2. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. החלטתי לקנות מחשב בתקציב של 2000 ש"ח וחשבתי על כמה אפשרויות בסוף נסגרתי על האפשרות הבאה : http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky541~88~0.htm (מחשב מוכן מ- SKYPC) אני צריך גם מסך בגודל של 19" לא יותר, ואני מחפש המלצה למסך טוב בתקציב של עד 700 ש"ח. מה אתם אומרים על המפרט? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  4. שלום חכמי הפורום היקרים. לאחר שנים של הזנחה, החלטתי לחזור לתחום הגיימינג בקטנה. אשמח לשמוע את המלצתכם הראויה. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4800 - חריגה נוספת רק אם הבדל הביצועים גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל בינוני, יהיה מחובר למסך 22 אינץ fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6.…

5. Started by ILGold,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל משחקים כמו CSGO FARCRY BATMAN -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,639.01 ש"ח OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 822.63 ש"ח ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX 1,225.02 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 375.56 ש"ח LG DVD-RW GSA-H44N x18 DUAL LAYER (black) - bulk 199.57 ש"ח Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 267.68 ש"ח Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK 907.62 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,437.10 ש"ח כרטיס מסך כבר יש לי...(8800gtx)ואני מתכנן בעתיד או להוסיף עוד א…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן ויהיה עמיד, בנוסף אני רוצה אופציה לגיימינג, לא חייב באיכות הכי מטורפת אני אוהב יותר אסטרטגיה משוטרים. התקציב הוא 3000 עד 3500 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא מעוניין להדאיר אופציה לשדרוג עתידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה כמה מאות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא חייב ברזולוציות מטורפות, אבל בעיקר שהמחדב עצמו יהיה מהיר יעבוד חלק ויחזיק כמה שנים טובות ללא בעיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש י…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by רוסי,

היי אני מחפש מחשב לגיימינג בסביבות ה3500, אם אפשרות לחריגה של 200 שקל . מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: FRUITY LOOPS וQBASE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה אני עושה פעם בחודש בערך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. ציוד היקפי - לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ? צריך הכל 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 ? לא כלכך קריטי אבל רצוי שלא…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אז ככה - אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על בינוני+ עד גבוה. ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח אם טוב עם מעבד K בשביל האופציה לעשות OC כאשר המחשב יתחיל להאט, או לוותר על הרעיון ופשוט לשדרג כרטיס מסך במקום (מדבר שנה וחצי + אחרי הקניה הזאת) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכניות בFHD (אם אפשרי באותו הזמן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית כל עוד היא מתבטאת בשיפור משמעותי (כמו למשל לא לוותר על כוח של כרטיס מסך לטובת SSD) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 כנראה.. אבל לבנות בשביל 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry, Assassins Creed, BF, Tom Clancys, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD, 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

13. היי חבר'ה קודם כל אחלה אתר ותודה מראש על העזרה! אני רוצה לרכוש בשבועיים הקרובים מחשב לגיימינג. אין לי צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה כלשהי - כל זה כבר יש לי מקורי. אני רוצה שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו BATTLEFILED 3,CRYSIS 3 ושאר הירקות. שיוכל להריץ בצורה טובה משחקים עתידיים כמו ASSASINS CREED 4, WATCH DOGS, BATTLEIELD 4 ומשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות. אם יוכל להיות בנוי בצורה שיהיה אפשר לשדרג בעוד כמה שנים אז מצוין. יש לי מסך FULL HD דיי גדול ורמקולים מצוינים. אין לי העדפה לחנות כלשהי, רק שתהיה אמינה ושתהיה לי אחריות על המוצרים. אני צריך שהחנות תרכיב את המחשב - לי אין מושג בדברים האלה. אין לי שום ידע במחשבים. סה"כ רוצה להנות ולא לקרוע את הכיס. תודה רבה רבה רבה!

14. Started by Vit1991fro,

מפרסם בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, המשחק היחיד הוא DOTA 2, הרצת STEAM והרצה של VOICE CHAT כלשהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. Started by oshersz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft, league of legends ,saints row iv, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orihezi9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 hon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

17. Started by Chura,

היי, חבר שלי מחפש מחשב לגיימינג חזק מאוד, בסביבות ה10K כולל מסך מומלץ. עדיף כ. מסך טוב ככל הניתן במסגרת התקציב. ללא רמקולים, אבל עם מקלדת MX5500. תודה !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by kazzak,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים מעבד Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם P7H55-V (של אסוס) זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסק קשיח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS אין לי צורך בעכבר, מקלדת רמקולים ומסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של רדאון אבל אני לא יודע איזה יתאים לי (לאו דווקא HD ורצוי שיתאים למסך הישן- חיבןר רגיל) מחיר גג לכרטיס מסך- 1200 אבל לא חייב לנצל הכל. צריך להתאים למעבד וללוח אם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  19. שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ExenTex,

אני צריך מפרט לחבר שלי, אז הנה הפרטים פחות או יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6500 זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגראפיקה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לרוב משחקי יריות מגוף ראשון, אבל גם משחקים אחרים מסוג אחר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך בגודל 22, אם אפשר שיתאים כמה שיותר לגיימינג. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, RPG ו MMO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפ…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים פחות או יותר, כלומר לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ושימוש כללי כמו גלישה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בפוטושופ וקצת סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני לא יודע כי יש לי מחשב עתיק, אבל אני ארצה לשחק במשחקים כבדים וחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

24. Started by darkrule88,

אני מחפש מחשב לגיימינג בתקציב מקסימלי של 4K. אין צורך במסך, ציוד היקפי וכונן דיסקים. אין כוונה לצריכה מוגזמת של מקום לכן מבחינת אחסון מקום , SSD של 300GB בערך יעשו את העבודה. רצוי שהמפרט יורכב בחנות KSP או IVORY (למרות שעל IVORY שמעתי לא מעט ביקורות שליליות) כיוון שאלו החנויות היחידות שיש לי נגישות נוחה אליהן. תודה . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים חדשים בעיקר, בין היתר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. GTA 4, Call of duty 5, BATTLEFIELD 3 BAD COMPANY, GUILD WARS. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1280 על 1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) רק צורב רגיל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- …

• 4 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.