עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Keyword DashBoard,

היי כולם! אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. חשבתי על ASUS כי הבנתי שהם אמורים להיות יותר טובים מהאחרים? שקלתי גם משהו יד שניה בחצי מחיר - אבל מפחדת מבעיות שאולי לא יהיו אם אקנה מחשב חדש לגמרי. פתוחה להמלצות גם למחשבים ניידים טובים של חברות אחרות במחירים זולים! לא ממש מבינה במחשבים - כל עזרה מבורכת! תודה לעונים

2. חשבתי ללכת על זה ThinkPad R60e (UQ13LIM) 1.66MHzו אבל אני לא יודע אם המעבד שלו בכלל חזק מספיק... אתם ממליצים על המחשב הזה או שעדיף משהו אחר ? על המחשב הזה יש מחיר של 4500 דרך אגב... תודה ;D

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by asilic,

אני מחפשת לפטופ לקראת הלימודים,שכולל צורב ןCD-ROM ודי וי די בתקציב של עד 5000 שקל בנוסף המלצה על סורק+מדפסת עדיף משולב. תודה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. אני רוצה מפרט למשחקים כבדים ויכולת להפעיל כל מיני תוכנות שזקוקות לזכרון גדול ללא מסך רק ה מעבד :intel core2duo ומה הכי טוב לוח אם : לא יודע זכרון :2 GB 667mhz KINGSTON כי הוא אמין ולא מתקלקל כמו השאר .. דיסק קשיח : 200 GB SATA לא יותר צורב וקורא כרטיסי זיכרון : כרטיס מסך : כרטיס קול : מארז : שיהיה יפה מאוד . מסך : ללא אני רוצה את המפרט הכי טוב שאתם יכולים לתת בתקציב הזה הגדלתי את התקציב כי אני רוצה מחשב טוב ואמין

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by yair456,

הלכתי היום לאייבורי והרכיבו לי מפרט למחשב שעלה בסביבות ה5 אלף. אני בא אליכם כדי לשמוע עצות איך המפרט והאם הוא שווה, מה יש לשפר / להוריד / להחליף במפרט והאם הוא טוב וכמה זמן הוא יחזיק לי בערך. המפרט מיועד למשחקים. מעבד Q9550 כרטיס מסך GEFORE 9800 1GB שעולה 700 שקל. דיסק 500 ג'יגה צורב DVD LG זיכרון 1066 X 4 ג'יגה DDR2 ויסטה BIT 64 - הוא שם לי ויסטה בגלל שXP לא יתאים, משהו שקשור לזיכרון. מאוור למעבד. ספק W550 לוח אם DELUXE P5Q, כרטיס קול + כרטיס רשת מארז איזיקול EZCOOL מחיר : 5145. האם גנבו אותי במחיר? כמה המפרט הזה שווה באמת? האם יש מקום לשיפור או להחליף חלק מסויים?ותגידו איך הכרטיס מסך ג'יפורס 9800, הוא טוב? ואיך הלוח אם? בקשר למעבד, הוא אמר לי שעדיף לי 4 ליבות.. כי ה8 לי…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by yuval1324,

שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…

8. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. אני חייל שאו-טו-טו משתחרר מהצבא. כשהתגייסתי, Radeon 9800 היה אחד הכרטיסים החכמים, כיום... אני מניח שלא צריך להוסיף. עכשיו, כשהעת בה אהיה אזרח מאושר מתקרבת בצעדי ענק, ובתור חובב משחקי מחשב מושבע זה שנים רבות, החלטתי לחזור לסצינה. לדאבוני, מרבית המשחקים החדשים כלל לא עובדים על המפרט הנוכחי שלי, שכולל מעבד AMD Athlon XP 2800, ג'יגה ראם DDR 1, וכפי שנאמר - רדיאון 9800 פרו, 128 מגה, שהייתי כבר צריך לעשות לו "downclock" בשביל למנוע מArtifacts להופיע במשחקים. עכשיו, עם בוא השחרור ומענק השחרור (לו אין לי הרבה יותר מידי ערך), ברצוני לרכוש מחשב חדש. את כרטיס הקול וכל שאר החומרה הנלווית אני אעביר מהמחשב הישן שלי. ברצוני לציין, טרם ארשום את המפרטים, שאני לא כלל וכלל לא מח…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות NETBOOK מארה"ב במחיר של 350$ +-. אני מחפש מסך בגודל 10 אינץ'. לא מבין כל כך את ההבדלים בין כל הדגמים האלה ככה שאין לי מושג איזה מהם עדיף...אז אני צריך את עזרתכם. אלה הדגמים העיקריים שמצאתי במחיר הזה: ASUS Eee PC 1000HA MSI Wind U100-432US 10-Inch Acer Aspire One AOD150-1165 10.1-Inch המשקל של המחשב לא משמעותי מבחינתי. ככה שאם יש דגם עדיף במחיר אז תמליצו. אני אקנה את המחשב או מAMAZON או מBESTBUY.. מי שרוצה קישור הנה: http://www.amazon.com/s/qid=1234277499/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=679517011&bbn=679517011&rh=n%3A679517011%2Cp%5F72%3A4-&page=1 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcateg…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. סיפור קצת מורכב, מקווה שתצליחו לעזור לי: לפני משהו כמו שנתיים קניתי לפטופ של טושיבה מדגם qosmio, לפטופ גיימינג חייתי במיוחד. הנ"ל שירת אותי נאמנה במשך התקופה, כאשר פעמיים נאלצתי לתקן אותו בשל בעיות של חימום יתר: בתיקון הראשון, המעבדה אמרה שהיתה בעיה בכרטיס המסך והחליפה אותו, בתיקון השני, הבעיה היתה במאווררים ובמשחה התרמית וגם זה טופל. כרגע הבעיה שוב חוזרת על עצמה, כאשר לאחר כמה דקות של משחק כבד, המחשב נכבה מעצמו. כרגע אני סטודנט, ושוקל למכור אותו מטעמי עומס בלימודים, ולא יודע אם שווה לי להשקיע את הכסף בתיקון (האחריות שלו פגה). חשוב לציין שהנייד חזק מאוד ומריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ככה שעם תיקון הבעיה סביר להניח שהוא ימכר בקלות. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בתיקון, או…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by OmriF,

שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  12. אני טס לחו"ל(רוסיה ואוקראינה) ואני רוצה להביא משם נייד אני אצתרך אותו לעבודה שם באינטרנט עכשיו כשאני אחזור לארץ וארצה להוסיף עברית במקלדת זה יהיה אפשרי? ואיזה נייד שווה לקנות במחיר הזה? יש נייד בסכום הזה עם אחריות בינלאומית? רצוי שיהיה צורב דיוידי הארד לפחות 40-60 ג'יגה כונן דיוידי חובה וסוללה חזקה כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by anri,

מעבד + קירור + מאוורר Intel Core 2 Quad Processor Q6600 + THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme + Scythe 120mm MINEBEA לוח ASUS P5ND 750I SLI זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיס מסך SLI Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB X2 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Cas ספק כוח CORSAIR HX 520W PSU סה"כ 5900 ש"ח בערך . איך ?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים כבדים ועבודה כללית ללא ציוד היקפי, התקציב 4400-4500 מקס', יש לי מסך 19 אינצ'. אם מישהו יכול להרכיב לי את המפרט כאן: http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx זה מאוד יעזור לי כי אני קונה שם בטוח

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום לכולם, אחרי קריאה בנעוץ, מצאתי ש: אז רציתי לדעת האם המחשב שלי הוא אחד מ-1% האלה.. המחשב הוא hp compaq 6730b תודה!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  16. היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by nerya40,

זה הדגם שאני קונה: Toshiba - Satellite Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Graphite Gray Model: L505-S6946 | SKU: 9371538 לינק: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371538&type=product&id=1218093382123 יש לי כמה שאלות: 1. המחשב הזה טוב ? אני רוצה מחשב ב 550 דולר ואמרו לי שהוא מועלה 2. המחשב הזה טוב לארץ ? (מבחינת אחריות, שקעים וכל זה...) 3. משתלם לקנות אותו בארצות הברית ? אממ ועוד משהו.... תגידו לי מה יותר משתלם וטוב ואם יש בכלל הבדל: יש לי 2 אפשרויות קנייה מארצות הברית: 1. דודה שלי היא ישראלית ונוסעת לארצות הברית לשבועיים ושאלתי אותה אם היא יכולה לקנות לי את המחשב הזה והיא אמרה כן. 2. בן דוד שלי בן 17 אמריקאי נוסע לארץ לכמה שבועות ושא…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by embedded,

אשמח לשמוע את הרשמים ופירוט על ההוצאות השונות בדרך לארץ הקודש.. 8) תודה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by Classify,

יש לי 2 כרטיסי מסך בנייד, כברירת מחדל windows experience index בודק את הכרטיס המובנה של הנייד, יש דרך לגררום לו לבדוק את הכרטיס השני?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ אץ cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2, אני יודע שהוא יוצא רק במרץ ושהדרישות גבוהות אך אם ניתן להכניס במסגרת התקציב אז תכניסו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב …

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by fc_bunker,

צריך את המלצתכם בנוגע לנייד חדש. מחפש משהו בגדלים של 13-14אינץ, עד 2 קילו. למימדים הפיזיים יש משמעות גדולה, השאיפה היא למחשב כמה שיותר קטן וקל במסגדת גדלי המסך האלו (גם על חשבון ביצועים). ישמש בעיקר למוזיקה, סרטים (חשוב שיריץ וידאו hd בצורה חלקה. כמו כן יציאת hdmi היא בגדר חובה), ושימושי אינטרנט סטנדרטיים. אם יהיה אפשרי להריץ משחקים ישנים בצורה סבירה זה יהיה בונוס מבורך. זמן סוללה הוא דם פקטור חשוב, אך ניתן להתפשר בעיניין הזה אם זה מייקר מאוד את המחשב.. יש לציין שזהו הנייד הראשון שאני רוכש כך שאין לי שום ידע או ניסיון בתחום. תודה רבה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום לכולם, בשבוע שעבר המחשב ששירת אותי נאמנה כ-10 שנים שבק חיים ? שאותו דרך אגב קניתי לאחר התייעצות בפורום זה (חפשו הודעות שלי משנת 2005 ?) אז כפי שאתם מבינים אני לא אדם שמחליף מחשב כשטכנולוגיות מתיישנות אלא רק אם הוא מת ? כך שכל מה שחשוב לי במפרט שהרכבתי זה שיהיה מחשב עם החלקים העדכניים ביותר שאפשר מבחינת התקציב ואת החיבורים שאני צריך ועל כן אפרט את שיקול דעתי בבחירת המארז הלוח והספק (שימו לב שהמפרט אינו כולל דיסקים קשיחים, ssd וצורב כיוון שאותם אעביר מהמחשב ז״ל, וכמו כן גם כרטיס מסך כיוון שאותו ארכוש מתישהו כשארצה) מארז - חשוב לי שיהיה שקט עם איכות בניה טובה עם מקום ללפחות 5 כוננים קשיחים וגם שיהיה יפה לוח אם - שיהיה איכו…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by SENCORE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - fifa 17 , gta v, csgo, cod, battlefield, payday וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). BENQ 24'' XL2430T 1ms 144Hz 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by faceman_007,

אוקי חברה בחרתי עכשיו 2 מפרטים ואני צריך לדעת איזה יותר טוב ל: -משחקים כבדים -אוברקלוק גדול(ככל הניתן) מפרט1: DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 NEC ND3540A XFX GeForce 7800 GT Overclocked X2 Ultra X-Finity 600-Watt SLI Ready Power Supply ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e AMD Athlon 64 3200+ מפרט2: NEC ND3540A ThermalTake Tsunami OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz Enermax 535-Watt Thermaltake Big Typhoon Logitech Z-3e Maxtor DiamondMax 10 250GB 7200 16MB ATA-133 Powercolor Radeon X1800 XT AMD Athlon 64 3700+ DFI LP UT NF4 Ultr…

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  25. כמו שהכותרת אמרה, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים באזור ה3500 ש"ח, ואם זה קריטי אני מוכן לחרוג עד ל 4000 ש"ח. השימושים שלו יהיו משחקים ואינטרנט בלבד(ללא עריכה גרפית וכו') אין צורך בציוד היקפי(רק צורב), קיים מסך 19(לא HD). השקט של המפרט חשוב לי באזור ה7-8, לא מתכנן לבצע אוברקלוקינג, אין צורך לכלול מערכות הפעלה או תוכנות, אין דרישות ספציפיות למארז מסוים או התקנים מסוימים, אבל חשוב לשמור על אופציה לשדרוג עתידי, למרות שאני מקווה שהמחשב יספק אותי לכמה שנים הקרובות. לגבי חנות, אני ממש לא מעודכן בחנויות המובילות, אבל אני מוכן לשלם עוד כסף בשביל שירות טוב. אשמח להמלצות על חנויות, ואם זה נוגד את חוקי הפורום, אשמח להודעות פרטיות לגבי חנויות טובות, כי אני לא ממש רוצה לקנו…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים