עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…

2. שלום לכולם! הייתי שמח אם מישהו היה יכול להבהיר לי כמה נק': מה ההבדל בין מעבדי P לT? ראיתי שההספק ביניהם הוא שונה(35-25W) אבל במה זה בה לידיד ביטוי? יש הבדלים בביצועים? דבר נוסף. שמתי לב שAMD לא מומלץ פה במיוחד... המעבדים של AMD לניידים לא מבטיחים במיוחד? הרבה זמן לא רכשתי מחשב נייח אבל אני זוכר תקופה לא מבוטלת שהמעבדים של AMD כיכבו.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שלום לכולם בשבת חזרתי מארה"ב והמחשב הנייד שלי נגנב שם. מחפש המלצות למחשב חלופי - הביטוח יכסה כ-5500 ש"ח. * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (מייל אינטרנט ואופיס ובמיוחד באלחוט),צפיה בסרטים. * גודל המסך - 13.3 - 14.1 * משקל רצוי - עד 2 ק"ג * מאחר ואני מרבה בנסיעות חשוב זמן סוללה ארוך, מעט חום ככל האפשר. * רצוי HDMI * בלוטות - רצוי מאוד (משמש לשיחות VIOP) * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160 רצוי 250 לפחות * צורב DVD - חייב * לא צריך אחריות בינלאומית, אבל רצוי מאוד שלוש שנים אחריות (לא כל כך חשוב איסוף מהלקוח). * אין העדפה לחברה כלשהי - שרות טוב בארץ חשוב. * עדיף מעבד מתקדם 8XXX ומעלה * אני משתמש במחשב בסביבה תעשיתית כך שעמידות ואיכות עיסקית באמת חשובות *קורא כרטיסי…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by maksimsl,

הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 ‎Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash ‎Gigabyte W576M-64R2 ‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ghtm,

היי אחותי טסה בסוכות לארה"ב ואחרי שבדקתי טיפה ברשת ביקשתי שתביא לי eee - את דגם ה11.6", 1101HA. יש לי מספר שאלות: - באופן כללי, הוא מומלץ בתור נטבוק, לעבודה של מקסימום 4-5 שעות וורד וקצת אינטרנט בבצפר? יש דגם אחר שאולי כדאי יותר כבר במקומו? (בטווח ה400 דולר) - האם האחריות הבינלאומית תתפוס עליו פה בארץ? ממה שהבנתי מהסטיקי יש קצת בעיות בנושא וצריך איזשהוא כיסוי מיוחד? - ספק הכוח שלו בא עם שנאי 110V או 110/220? אם רק 110, איפה אפשר לקנות שנאי מתאים לארץ? תודה מראש גיא

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  7. Started by kopidanny,

מטרות המחשב:מתנה לאישתי(שיהיה יפה), ניידות טובה, צפייה בסרטים(כולל חיבור HDMI), משחקים קלים(בשביל הבעל), אינטרנט, ויישומי אופיס. מסך בסביבות 13 14" משקל עד 2 ק"ג (גרם לפה גרם לשם לא משנה) בלוטות לא חובה כונן קשיח באיזור ה 320 גמיש אחריות בינלאומית רצוי, לא חובה לגבי חברות, היה לי נסיון רע עם HP וטושיבה, אבל אם ההמלצות טובות אני לא אנטי, נסיון מעולה עם דל. בכל מקרה אני מבולבל מרוב האפשרויות(גם מקבוק עלה לי לראש- אבל מערכת ההפעלה בעייתית, מבחינת התוכנות וכו') נורא אוהב את המפרטים של XPS אבל בגלל בעיית החימום אמנע ממנו, מי הדגמים הדומים לו? תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by Make_Party,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אני קונה מחשב נייד לחברה שלי בתקציב של שלוש וחצי אלף עכשיו מצאתי מחשב נייד שניראה לי ממש טוב ואני דיי נעול אליו זה המיפרט מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 3 MB סדרה: P7370 BUS SPEED: 1066 MHz מסך גודל המסך: 12.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500 MHD זכרון כרטיס מסך (UP TO): 384 MB מסך: BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 8192 MB .כוננים כונן: צורב DVDRW Dual Layer תומך LightScribe ד.קשיח נפח איחסון: 320 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM נתוני שמע/מצלמה כרטיס…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Triple-z,

שלום, יש לי חברים שנמצאים כרגע בארה"ב ורוצים לקנות לפטופ בבסט באי, אחרי בדיקות הגענו ל-2 פיינליסטים שאת ההשוואה אפשר לראות בלינק הזה יתרונות לאסוס: יותר זיכרון, יש צורב, בטריה חזקה יותר, עוד יציאת USB יתרונות לדל: כרטיס מסך (לא ממש רלוונטי לקונים), מהירות זיכרון גבוהה יותר, יציאת FIREWIRE (גם לא ממש רלוונטי) רשום שבדל אין כונן אופטי בכלל, קצת מוזר לא? זה לא נטבוק.. לדעתי עדיף האסוס, אבל הקונים קצת חוששים מה"שם" והאמינות של הלפטופים של אסוס ופחות מכירים אותם, הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע מי היבואן הרשמי והאם יש שירות כלשהו למחשבים שנרכשו בארה"ב?? אשמח לדעתכם בנושא מי עדיף ולמה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  10. מסך 17 אינצ' תקציב 3000 חריגה 3100 ציוד היקפי לא צריך גר בבאר שבע משחקים כמו פרוטוטיפ וGTA SAMP אני רוצה + שיהיה 4 ג'יגה ראם ומעבד 4 ליבות לא צריך OC צריך מחשב שיריץ מלא תוכנות כמו שאני רוהב בלי ליפול + שגם יוכל להיות טוב למשחקים זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כו…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. תשמעו אני כבר שבועיים בפורומים וכל אחד מציע לי משהו אחר כבר נמאס לי ואני לא יודע מה להחליט.. מישהו מציע השני אומר חרא.. הוא מציע אחר אומר חרא... אני מקווה שפה תעזרו לי למצוא משהו טוב בתקציב שלי 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 2500 לא מזומן... חריגה של 2700 גג גג גג גג!!! 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים HD, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כל מה שאמור להיות במחשב רגיל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן: מסך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שלא יעשה רעש!@!!! הוא יושב בחדר שלי!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במע…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by hadas7000,

היי . אני יכולה לקנות מחשב נייד מחו''ל ,ונדלקתי על המחשב הזה- http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11082487&findingMethod=rr רציתי לדעת האם שווה לי לקנות אותו.. אני רוצה שהוא ישמש לי בעיקר אינטרנט, ולסימס 3 ולמשחקים דומים .. לא משחקים כבדים. תודה לעוזרים .. אשמח לדעת אם הוא שווה 498$....

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  13. Started by minay,

אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד במחירים הנ"ל בעיקר לצפיה בסרטים גלישה איזה משחק פה ושם לא משהו רציני מידי לא חשוב כל כך ניידות כי הוא ישמש בעיקר לבית שיהיה כמה שיותר חזק ומתקדם

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by minay,

כל פרט שאפשר בבקשה על המחשב (לא מפרט) מבחינת ביצועים ושימושים הוא חדש? ישן? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. אשמח לדעת איך המפרט הזה בתור מפרט סופי, קונה בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת. שאלות: איך המארז? הבנתי שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות, איך הקירור הנוסף למארז שאבקש להוסיף מקדימה? הלוח אם יספיק לשימושים הבסיסיים? (לא מתכנן OC או משהו, לפי דעתי הוא יספיק).מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 50…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני צריך ייעוץ ברכישת מחשב נייד לחייל המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט,מסנג'ר,ומשחקים לא לשכוח שאני חייל ולכן שלא יעלה המון המון כסף דרך אגב:אני גם מתכנן ללמוד באוניברסיטה עוד כחצי שנה,אז שהמחשב יהיה גם לעבודות משרדיות תודה לגבי משחקים אני מדבר על משחקים חזקים שירוצו על המחשב כמו COD החדש וכו'

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. בעיקר עבור גרפיקה קלה + משחקים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, טוב אז אחרי לבטים רבים החלטתי לקנות נטבוק. אני מחפש נייד ללימודים שיריץ לי אופיס, אינטרנט, סרטים ושירים, (משחקים לא נראה לי שאני אשחק עליו, אבל גם אם כן, הם יהיו ישנים). השבוע קניתי מחשב נייח חדש, כך שאני צריך נייד רק לשעות הלימודים, ושאני אהיה בבית אני אשתמש בנייח. אז הגעתי למסקנה שאין לי מה להשקיע יותר מדי כסף בנייד, וכדאי לי ללכת על נטבוק. למישהו יש המלצות מיוחדות? שמתי עין על ה-Lenovo S12 או על ה-Asus Eee Pc 1101. התקציב הוא כאמור עד 2300 +/-. וגם, אתם חושבים שזו החלטה נכונה? הרי אני צריך אותו רק ללימודים, ושאני בבית אני משתמש בנייח. תודה ויום טוב...

21. Started by A!,

אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני צריך עזרה ועצות בנוגע למפרטי מחשב אשר בתקציב 2400 למחשב למשחקים כמו HALO 3 GTA IV ויריץ את המשחקים אלו חלק.בעיקרון מחשב רק למשחקים אני ממש הודה למי שיתן לי מפרט של מה שביקשתי וגם יתן לי הצעותבנוגע למחשבים מסוג זה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by as2005,

שלום לכולם ושנה טוב אני צריך עזרה בבחירת מפרט אחד מה-3 שמופיעים להלן. אשמח לשמוע הצעות \ הערות. המפרט מיועד למשחקים, ללא overclocking רציני. אופציה א': מעבד: AMD Phenom II X4 965 BOX AM3 1300 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 700 זכרון DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB 1066Mhz CL 5-5-5-15 370 אופציה ב': מעבד: Intel Core i7 920 (Socket LGA1366) 1320 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX 1100 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Channel 3X1024MB Kit 1600mhz CL9 350 אופציה ג': מעבד: Intel Core i5 750 box (Socket 1156) 1051 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3 750 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Chann…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת חשמל אלקטרוניקה ומדעי המחשב, המחשב ישמש ללימודים (לכתוב תוכנות וזה, וכמובן סיכומים וכד', דברים משרדיים) ומדי פעם אולי לסרטים. תקציב: 6500. אפשר לחרוג קצת. * גודל המסך? - 15 אינץ'. אפשר טיפה יותר גדול, אבל לא ענק. * משקל רצוי? - לא ממש משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת HDMI. אם יש גם DVI אז סבבה. * בלוטות? - לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה מינימום. אפשר יותר. * צורב DVD? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון שמעתי שDELL או HP חברות טובות, אז אעדיף מהן. אבל אין לי התנגדות לשמוע גם על חברות אחרות, בתנאי שהן…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.