עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB G.Skill PI Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך eVGA GTX 285 1GB FTW GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan איך המחשב? היתם מחליפים משהו? מטרת המחשב למשחקים ותוכנות גרפיקה לארכיטקטורה...

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  3. שלום, לאחר כשנתיים הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאור כל החידושים בשוק) מעוניין במערכת מבוססת I5/7 (עדיין לא הבנתי מה עדיף) + לוח (עם אופציה של לפחות 6 USBים) 4G זכרון DDR3 HD אחד של גג 500 יספיק, כי כבר יש אחד כזה. (לא צריך RAID) כ.מסך טוב (שיחזיק לפחות שנתיים, כמו ה8800 שלי) מארז + ספק (לווא דווקא שקט, אבל מאוורר היטב ונראה טוב) **לא מתוכנן OC כלל** כאמור המפרט עד 5K. עם חריגות קלות *יכול להדחות בחודש, אם יש למה לחכות. תודה רבה מראש, מקס.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  4. אני מחפש מחשב לשימוש כללי (סרטים, משחקים ואינטרנט) בתקציב של 2500 ש"ח ,יש לי עדיפות לksp ,בגלל שאין ריבית על תשלומים וזאת החנות הכי קרובה לבית שלי זה המפרט שקיבלתי מהם ,הוא מומלץ? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 310 1 310 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB Patriot Signature 295 1 295 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 565 1 565 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 250 1 250 צורבים‏ LG Pri…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by wta,

האם לצורכי אינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת פוטושופ, כדאי להשקיע כ1,000 שקל יותר בשביל הT9400? המחשב שבא עם הT6400 מגיע עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9300M GS Shared 512MB Max ו4 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9588 והמחשב שבא עם הT9400 מגיע עם כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3450 Shared 256 Max ו2 ג'יגה זיכרון http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 על מה הייתם הולכים, כשאתם יודעים שההפרש הוא 1,000 שקל? ( בהתחשב גם באחריות של שנתיים לעומת שלוש) אני יודעת שהמחשבים מתצוגה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by דודי76,

אני מתלבט בין שני הדגמים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 לבין: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 אשמח לקבל חוות דעת מנומקות ויסודיות מהמקצוענים שבינכם :-)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני זקוק למפרט עבור חבר טוב בתקציב של כ 3.5K כאשר אפשרי למתוח עד 4K. כאמור - המחשב יהיה מחשב ביתי גם למשחקים בין היתר (על גבי מסך LCD בגודל 19" כרגע אבל יכול להיות שישודרג בעתיד הרחוק) וגם לצרכי עבודה על MATLAB ותוכנות CAD למיניהן כאשר מחוברים למחשב 2 מסכים רוב הזמן (19" ו- 15") לא מתוכנן OC, אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו, אין צורך במערכת הפעלה (סטודנט, מקבל מ MSDN) לגבי שקט - אין דרישה מיוחדת למחשב שקט במיוחד (ביצועים חשובים יותר משקט) אך כמובן שאין רצון לקנות טרקטור. העדפות - אינטל, I5. בנוסף, האם יש טעם להמתין ליציאה של כרטיסי מסך מהדור החדש (הבנתי שממש בימים הקרובים הם יוצאים)? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. מבקש דגם/מפרט למחשב נייד לסטודנט (לא לגיימרים ולא לעריכת וידאו) מחשב חזק שיחזיק מעמד לאורך זמן עם חיי סוללה ארוכים, נפח דיסק קשיח גדול עיצוב יפה ,מסך איכותי בגודל סטנדרטי/גדול והכי חשוב -עם אחריות בארץ.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by NadavAfuta,

היי אנשים, רציתי לבקש שתכינו לי בבקשה מפרט עם תקציב של עד 4K. המחשב מיועד למשחקים, סרטים וכ"ו. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי אלא רק בצורב. הרזולציה המקסימלית תהיה 1680x1050. מעדיף שהמחשב יבוסס על Core i5 750, ושיהיה כמה שיותר חזק ושקט.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Dusk,

Intel® Celeron® M processor 585 (2.16 GHz) 2GB 160GB 5400 15.4" WXGA 1280X800 TruBrite Vista Home Premium Intel GMA X4500 Up to 1340MB DVD Super Multi drive Wireless LAN (802.11b/g) מחשב מספר 3 פה: http://www.mixerv.co.il/toshiba.htm עכשיו יש מבצע שממש שווה לי בגללו אחריות לכל החיים פרטים: http://img179.imageshack.us/img179/8463/mivtza.jpg שווה ללכת על זה? אם לא יש לי אחד חמוד שמצאתי http://ivory.co.il/product.asp?productid=3855&CatCode=315 אם לא... תנו הצעות למחשב דומה בעיקר לעבודות, סרטים, אינטרנט ותוכנות [GUITAR PRO וכאלה..] ואולי טיפה למשחקים קלים [CS...] עד 3000

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by eladteib,

אז ככה אני לא מבין גדול במחשבים וכאלה וניסיתי להיעזר במדריכים שונים ברחבי האינטרנט אבל אני לא מצליח להיסגר על דגם מסויים. קצת פירוט: * מטרות המחשב? עבודה משרדית,סרטים,משחקים(אני לא גיימר מטורף) * גודל המסך? 14 או 15 יהיה בסדר * משקל רצוי? 2 ק"ג אם אפשר אז פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כמו כן דרוש מסך איכותי ומחשב שלא יישבר אם מתעטשים עליו. תודה מראש לכולם. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by lp3x,

http://www.ivory.co.il/product.asp?p...=4118&CatCode= אני ישלם עוד ויוסיף עוד שתי ג'יגה ראם אבל תחשיבו בלי זה כי גם השני בלי או 2670 שח core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור [14:01:31] ZzLiorXx: generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח איזה מחשב עדיף? נ.ב אל תתיחסו למכירים תגידו רק מה עדיף לי וזהו... וברא…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  14. אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…

15. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by asafbar,

אני לקראת רכישת מחשב נייד , לאחר לבטים רבים החלטתי ללכת על HP אבל גם כאן ישנה דילמה בין 2 מחשבים שהמפרט שלהם הכי קרוב למה שאני מחפש. הדגמים הם: DV6 - 1260 או DV6 - 1299 האחרון הינ Artist Edition שהוא צבעוני כזה אבל זה לא מה שאני מחפש, אלא המפרט יש לו מעבד : AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2Ghz ואילו הכרטיס מסך שלו הוא ATI HD4650 1024mb למחשב הראשון (1260) יש מעבד Intel T6500 וכרטיס מסך ATI 4530 512mb בגדול זה ההבדל ביניהם, מבחינת מחיר הם בעלי כמעט אותו תג מחיר אני צריך מישהו עם מעט יותר ידע ממני ויאמר לי האם כדאי ללכת על נייד עם מעבד AMD או שלא מומלץ אם כי הוא מתחמם (אני זוכר שפעם היתה להם בעיה כזאת) **לאחר חיפוש בפורום שמתי לב שיש דיון על אותם מפרטים כמו שאנ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by asafbar,

הועבר לפורום ניידים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431025.0

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, טוב אז אחרי לבטים רבים החלטתי לקנות נטבוק. אני מחפש נייד ללימודים שיריץ לי אופיס, אינטרנט, סרטים ושירים, (משחקים לא נראה לי שאני אשחק עליו, אבל גם אם כן, הם יהיו ישנים). השבוע קניתי מחשב נייח חדש, כך שאני צריך נייד רק לשעות הלימודים, ושאני אהיה בבית אני אשתמש בנייח. אז הגעתי למסקנה שאין לי מה להשקיע יותר מדי כסף בנייד, וכדאי לי ללכת על נטבוק. למישהו יש המלצות מיוחדות? שמתי עין על ה-Lenovo S12 או על ה-Asus Eee Pc 1101. התקציב הוא כאמור עד 2300 +/-. וגם, אתם חושבים שזו החלטה נכונה? הרי אני צריך אותו רק ללימודים, ושאני בבית אני משתמש בנייח. תודה ויום טוב...

20. Started by TheSlidead,

מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי במחשב נייד. קחו בחשבון נוחות עבודה, משקל, מולטימדיה וכל מה שעולה בראשכם. אנאנ נמצקו בחירתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by tomermu,

1. להשאיר נייד מחובר באופן קבוע לחשמל - כדאי? איך זה משפיע על חיי הסוללה? האם זה כמו מחשב רגיל שמחובר באופן קבוע לחשמל? 2. לא לכבות נייד באופן קבוע אלא רק לסגור את המסך - בהשהיה- האם זה טוב? על מה זה משפיע? תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by aytek,

שלום, יש לי בבית מחשב ישן (לא כ"כ ישן - בן שנה וחצי), עם המפרט הבא: מעבד ATH64 3800x2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N6SGM AM2GF6100 AMD זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHz דיסק קשיח HITACHI 160GB 8MB SATA2 צורב SATA NEC 7170S DVDx18 כרטיס קול מובנה 7.1 כרטיס רשת מובנה. אני רוצה להסב אותו למחשב HTPC והשאלה שלי היא האם זה אפשרי ללא החלפת המרכיבים העיקריים (לוח אם, מעבד, זכרון, דיסק) ברור לי שאני רוצה להוריד את המאוורר על המעבד ולשים קירור פסיבי ברור שצריך להחליף מארז למארז HTPC. יכולת הקלטת שידורי טלויזיה לא כזו חשובה לי (יש לי yes MAX HD). אבל אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי ומקלדת ועכבר אלחוטיים, אולי גם להוסיף יכולת BT ללא סטיק USB. מה האופציות שלי? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מקסימום 2500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,סרטים,מוזיקה,וקצת משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-אולי להשתדרג למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-לא צריך צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מארה"ב ויש לי מספר שאלות אחראיות בינלאומית - ראיתי הרבה הודעות בנושא ולא הצלחתי להבין איזה חברה מספקת אחראיות מקיפה ולכמה זמן (והאם האחראיות הבינלאומית מצריכה תשלום נוסף, אם כן מה סדר גודל המחירים) אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אינטרנט /מייל/אופיס/מוזיקה וסרטים ולכן הדרישות שלי מהמחשב הם: 1. מחשב אמין (כמה שפחות לבקר אצל טכנאים) וחזק (שלא יתפרקו כל הפלסטיקים) 2. מעבד חזק ומתקדם שיוכל לשמש אותי גם בעוד מספר שנים 3. חיבור המחשב לטלויזיה HD. 4. גודל מסך בסביבות ה-15" + 5. הארדיסק גדול ככל שאפשר 6. WIFI/BLUETOOTH/ESATA/WEBCAM 7. כמה שיותר קל ובעל חיי סוללה ארוכים 8. עיצוב חיצוני לא מפריע כל כך, אבל עדיפות למחשב עם עיצוב נחמד. אני יודע…

25. Started by maksimsl,

שלום לכולם, אני מחפש משחב נייד לצרכים בסיסיים - אופיס וגלישה. אני מתלבט בין כמה מחשבים: (אם יש לכם עוד כיווונים גם טוב) Gigabyte - W576M Lenovo - G550 Dell - הבנתי שיש את האינספיריון ויש את הA860. הלכתי לאיבוד כבר עם המאבדים T4200' T6500..... זכרון 2mb, 3mb, 4mb... עד כמה הסטיות קריטיות לצרכים שלי.... כולם נראים די דומה וגם המחירים פחות או יותר זהים. ראיתי שהאחריות של דל הכי מורחבת אח"כ גיגהבייט ואח"כ לנובו..... חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (שרות), לא כבד מדי ושהחלקים לא יהיו יחודיים מדי כי אז אתה בחתונה קטולית עם היצרן... אם יש עוד היבטים או דברים שחשוב לשים לב אליהם... אני אשמח לשמוע. תודה רבה ולילה טוב.... והכי חשוב שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.