עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתלבט בין מס' מחשבים אפשריים. השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט ואוטוקאד. הכיוון הוא למעבד i5. לגבי מעבד גרפי- עוד לא הוחלט. הזיכרון יהיה 8GB. רק סדרות עיסקיות יתקבלו, בעיקר בגלל איכות, גימור, ומסך מט. עוד דרישה- מקלדת מלאה עם מקשים נומריים. למיטב ידיעתי, יש רק את דל לטיטיוד E6530 או דל פרקיסיון 15.6. בלנובו T530 אין מקלדת מלאה, לצערי. עד היום היה לי בנייד את המעבד גרפי nvidia gt 330m. פה ושם שיחקתי במשחקים. אבל לצורך העניין- המשחקים ממש לא מהווים שיקול בבחירת המעבד הגרפי. בלטיטיוד יש את NVS 5200M. בפרקיסיון יש את quadro. אני יודע שהקוואדרו בנוי לתוכנות כדוגמת אוטוקאד. הבאסה? הפרקיסיון יקר להפליא. השימוש נכון להיום באוטוקאד אינו מאסיבי ולכן לדעתי אין הצדקה להוציא…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by bastard007,

המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…

3. אני רוצה מפרט למשחקים כבדים ויכולת להפעיל כל מיני תוכנות שזקוקות לזכרון גדול ללא מסך רק ה מעבד :intel core2duo ומה הכי טוב לוח אם : לא יודע זכרון :2 GB 667mhz KINGSTON כי הוא אמין ולא מתקלקל כמו השאר .. דיסק קשיח : 200 GB SATA לא יותר צורב וקורא כרטיסי זיכרון : כרטיס מסך : כרטיס קול : מארז : שיהיה יפה מאוד . מסך : ללא אני רוצה את המפרט הכי טוב שאתם יכולים לתת בתקציב הזה הגדלתי את התקציב כי אני רוצה מחשב טוב ואמין

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  4. הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. Started by Mikox,

שלום תוך פחות מ24 שעות אני קונה מחשב מכיוון שעליי לחזור ולשרת את המולדת... טוב קצת רצינות, במסגרת תפקידי אין לי זמן להתעדכן בכול עולם החומרה ואני תקוע שנתיים מאחור. אני אשמח עם חכמי הפורום יעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך.. 3500 אמור להספיק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מכוון בעיקר למשחקים חדשים כגון GTA V וחבריו שיוציאים בקרוב.. כמו כן גם להצגת סרטים באיכות גבוה ולחבר למסך טלוויזיה מיידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by Amirox,

שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. אני טס לחו"ל(רוסיה ואוקראינה) ואני רוצה להביא משם נייד אני אצתרך אותו לעבודה שם באינטרנט עכשיו כשאני אחזור לארץ וארצה להוסיף עברית במקלדת זה יהיה אפשרי? ואיזה נייד שווה לקנות במחיר הזה? יש נייד בסכום הזה עם אחריות בינלאומית? רצוי שיהיה צורב דיוידי הארד לפחות 40-60 ג'יגה כונן דיוידי חובה וסוללה חזקה כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  10. שלום! אני מעוניין אולי לקנות את הלפטופ הנ"ל לצרכי עבודה באופיס צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לגבי הלפטופ הנ"ל. הלפטופ הוא בגבולות התקציב שלי כך שזה נראה לי טוב. איך הביצועים שלו לעומת הצרכים שלי? האם יש לפטופ אחר באותה קבוצה עם אותם נתונים שיכול להתאים לי? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by שוהם,

מה התקציב המקסימלי?5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד רק למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים ברמה של crysis 2/cod black ops/ SC2/ daiblo 3 באיכות טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהת 3. האם יש צורך…

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  12. שלום , אני צריך בבקשה מפרט מחשב ב 3000 עד 3500 בערך , עדיף כמה שפחות , כולל מסך. המחשב הוא בשביל אבא שלי שאין לו ממש דרישות מהמחשב , בעיקר לגלוש באינטרנט , משחקים קטנים בשביל אחותי הקטנה והתוכנה הכי "כבדה" שאני יכול לחשוב עליה שהוא השתמש בה היא פוטושופ. אז דרישות אין לו ממש. אבל נראה לי שיותר נוטה לכיוון AMD כי זה יותר זול. אבל שיכלול גם צורב וגם סידי. וגם אם אפשר מסך טוב כדי שלא יהרסו העיניים , ואם ההבדל בין CRT ל LCD הוא לא ממש גדול , אז עדיף LCD (הבדל גדול הוא עד 300 , 400 שקל). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  13. שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  14. 1. מה התקציב? כ2100ש"ח. בעיקר כי הבנתי שבמחיר הזה אפשר לקבל מחשב לפי הצרכים שלי. אין לי בעיה להוסיף עוד קצת במידה וזה לדעתכם משתלם באיזשהו רכיב. 2. מטרות המחשב? בעיקר גלישה וסרטים. קצת משחקים, מלפני כמה שנים. civilization 4 לדוגמא הוא הכי מתקדם שארצה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? נחוצים רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? בעיקרון צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני קונה בחיפה, אז אני רוצה לקנות בחברה טובה ואמינה באזור. שמעתי שנעה מחשבים היא כזו, וראיתי פה בפורום שגם TMS טובה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב 8. האם יש צרכ…

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by lielmar1,

חברה אני קונה מחשב בניתי מחשב תגידו לי עם הוא טוב מעבד intel E8500 3.16 Gh לוח אם Gigabitye GA-EP45TDS3 זיכרון 4 gh ram 800 mh kingston כרטיס מסך ati HD4870 512mg מסך 22 אינץ LG ספק 500 וואט רק תגידו לי עם הספק מספיק חזק או שצריך יותר חזק :) :)

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  16. 1. התקציב 3500 ש"ח אפשר לחרוג מעט רצוי לחסוך הרבה 2. משמש למשחקים ושימוש כללי - רצוי שלא אצטרך להשקיע על מנת שאוכל לשחק בדור המתקדם של המשחקים 3. נדרש ציוד היקפי מלא כולל מסך 20"-22" 4. לא רלוונטי 5. לא רלוונטי 6. השקט חשוב מאוד במגבלות התקציב 7. אם התקציב מאפשר בתוספת קלה מאוד אשמח לאפשרות ל OC קל בעתיד 8. אין צורך במערכת הפעלה יש לי ויסטה ואני אנסה לשדרג ל 7 בקרוב 9. איזור המגורים בקעת אונו אבל ניידים ל RSM בכ"ס, זיגזג ביהוד, SKYPC ברשלצ וכו' 10. אין בקשות מיוחדות 11. חשבתי על קניית לוח אם עם כרטיס מסך OB ולקנות כרטיס מסך חזק בהמשך אבל לא בטוח שכדאי 12. רצוי לשמור אופק לשדרוג

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by eli1983,

:yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה? תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by mano4now,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב HTPC בתקציב עד 7K וכמובן שמה שיותר זול יותר טוב. חשוב לי שהוא יהיה שקט ויפה ( הוא ישב בסלון ואם לא אשתי תעיף אותו משם ), משהו שנראה כמו הDVD הביתיים. כמו-כן חשוב לי שידע להקליט ולהציג תכני FULL HD ולהתנהג גם כמו YES MAX וכד'. אני מוכן לשלם גם על איכות ועיצוב. תודה מראש לכל העוזרים. אין כמוכם מנו

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by danielpet,

המחשב מיועד לאמא שלי, אינטרנט, אופיס סרטים ופעולות רגילות כאלה של אמא אמא שלי הביאה לי חוברת של חנות בשם XDNO למי שמכיר. היא ראתה שם מחשב של ACER זה הדגם: acer aspire as5738z מפרט: מסך: 15.6 רחב מעבד: intel dual core t4200 זכרון: 2GB DDR2 דיסק קשח: 250GB צורב ורשת אלחוטית + בלוטוס השאלה עם המחשב הזה עונה לדרישות כמו כן המחיר. אשמח לקבל תשובה וגם המלצמה למחשבים אחרים לדוגמה בחוברת לא נרשם עם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה זאת אחלה אופציה כתוספת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום לכולם מחר נוסעים לחול ואני חייב מחשב נייד עד 4000 שח שיוכל לבצע פעולות משרדיות אופיס , ושאר ירקות חשוב שיהיה צורב וכונן דיוידי - אפשר קומבו... שיהיה בו את כול הדברים מראש כולל אלחוטי כי זה אנשים מבוגרים שלא ידעו לעשות כלום ! כולל מערכת הפעלה... ואני מתחנן מהר מהר כי מחר הם טסים ? גבריאל

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  21. שלום חברים! מחפש מפרט ל-2 מחשבים בתקציב של -5500-5000 ש"ח לשניהם מהחנות של KSP בירושלים סניף הר חוצבים. המחשבים יכולים להיות זהים - זה לא משנה לי... אלא אם כן זה משתנה בהתאם לגודל המסך - ברשותי מסך 17" ולמחשב השני אני רוצה מסך 22-23 המחשבים מיועדים למשחקים קלים, לאינטרנט, סרטים ולאופיס. יש צורך בציוד היקפי הכולל מסך (22-23 אינטש), מקלדת, עכבר ורמקולים למחשב אחד בלבד - למחשב השני כבר יש לי הכל - כולל מסך 17" לא קריטי שיהיה שקט מערכת הפעלה XP לשניהם כולל הרכבה לשניהם חשוב שלא אצטרך לשדרג שוב את המחשבים ב-3 השנים הקרובות לפחות. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by 10ziv,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב 5000-5200. בניתי סתם מפרט לכיף. תגידו לי מה לשפר או מה להוריד שבכך יהיה יותר למשחקים. המפרט: עשיתי מה שאמרתה לי ומה שיצא לי זה זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1093 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪928 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪397 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DD…

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. מזה זמן רב אני מתכנן לקנות מחשב שיתאים לשימושים שונים עם דגש על משחקים, במגבלות התקציב הנ"ל..בדקתי את הנושא לעומק ובחנתי מפרטים שונים ולבסוף מצאתי את המפרט הבא מאייבורי(שכולל שינויים שביצעתי בחלק מהרכיבים בהשוואה למפרט המקור): (מסך קיים 19 אינץ') מעבד Intel® Core 2 Duo E7400 2.8GHz לוח אם Asus P5KPLCM דיסק קשיח Western Digital 250GB SATA II 7200RPM(לא רוצה לשדרג) זיכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz(ובתוספת הזיכרון הנוכחי - 3gb) צורב LG GH22NP20 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD4670 512MB מארז CoolerMaster Elite 335 RC סה"כ -1885 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט? אתם מוצאים איזשהו רכיב לא משתלם או השקעה מיותרת? בנוסף, במידה ויש לי אפשרות לבזבז עוד כ-150 ש"ח, איפה הייתם…

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by blackorder,

האם קיים מחשב נייד עם HDMI input ?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים