ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכוון למשחקים החדשים לדוגמה For Honor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כבר בן 12 והגיע הזמן להשתדרג באחד חדש ל-3-4 השנים הקרובות. הרכבתי מפרט בעצמי , מבוסס על FHD , מטרת המחשב משחקים כבדים וסרטים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם , והאם כדאי לשדרג את הכרטיס ל2070 SUPER במחשבה על העתיד הרחוק. אוברקלוק מתוכנן. תקציב 8-9K כולל הכל. תודה. נ.ב- האם ניתן בתקציב כזה לשלב מפרט תומך 2K שיריץ משחקים בצורה חלקה ? אם כן אשמח לקבל אחד כזה. במידה ולא אסתפק ב-FHD.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים הרז' של המסך היא 1024X768 אבל עוד מעט אני קונה מסך אחר וזה יהיה 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים כמו BFBC 2 COD:BO אין צורך בציוד היקפי שקט- 6-8 לא מתוכנן OC הרכבת מחשב בחנות + WINDOWS 7 64 BIT עדיף שיהיה מ KSP או משהו שיש באשקלון לא מתכנן שידרוג בקרוב ואם אפשר שהמארז יהיה יפה אבל לא צריך להגזים עם המחיר
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי, אז, כאמור, התקציב שלי הוא 3,300. אם התמורה לכסף גדולה, אפשר להעלות ב-100-200, אבל לא יותר. רזולוציית המסך הקיים היא 1680X1050. שקט לא עקרוני, אבל שלא יהיה טרקטור. אז נניח 4-5 מתוך 10. אין צורך במע' הפעלה, אבל כן בהרכבה. עדיף לשמור על אפשרות שדרוג, אבל לא אם זה פוגע במפרט הנוכחי. ובקשה קטנה - אם אתם יכולים גם להסביר את השיקולים מאחורי המפרט בכמה שיותר פירוט זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, Crysis 3, GTA V, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג בעיקר(90%) זה בנתיים המפרט שיש לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/q7ms9eun 1.אני מחפש רק כרטיס מסך לאותו מפרט^^ אז לא להציע לי מפרטים אחרים אלא רק כרטיס\מערך כרטיסים למפרט. 2.תודה לעוזרים ד"א התקציב למערך הוא 1200(שני הכרטיסים) וכרטיס אחד גם 1200.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים במיוחד וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך מסך ואני גם לא סגור על הגודל כל כך אבל אני חושב ש-22 אינץ' זה סוג של ברירת מחדל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא בטוח, גבול עליון מוחלט 6000 אבל עדיף יותר קרוב ל4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון ירידה מורגשת בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- 1 fortnite, pubg, witcher 3, black ops 4, battlefield ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 60HZ…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K חריגה אפשרית רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, אשמח לRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ללא מערכת …
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, PvZ2, Battlefield Hardline, Assassin's Creed, Just Cause 3, TW3 ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x768 (אולי בעתיד הרחוק אשדרג לFHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 39 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לאחר התיעצויות עם כמה אנשים הגעתי למפרט הזה: מעבדים Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500T פתרונות קירור Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 לוחות אם Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 INTBLKDH67BLB3 זיכרונות Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz KingHX8Blu דיסקים קשיחים WD 1TB 64MB Sata2 Green WD10EARS WD10EARS כרטיסי מסך sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 כוננים אופטים Samsung SHS222 x 22 Sata- ATA Black SAMSHS222SATA מארזים ANTEC Three Hundred 300 Gaming antec300 ספקי כוח SeaSonic SS-600ET 600Wa…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שחשבתי לקנות מחשב חדש בעוד כמה שבועות אך ראיתי את המבצע על GTX570 של Gigabyte וחשבתי שאולי שווה ללכת על זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איך שיצא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו כן המחשב גם ישמש לקריאה ולימודים אך לא צריך להתפשר לכיוון הזה מכיוון שיקנה נייד במידת הצורך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו (Crysis 2 וכו') -מהי הרזולוצי…
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים ב1080p על מסך freesync 144hz, מתכוון לעשות גם אוברקלוקינג ואולי בעתיד מערך SLI. זה המפרט שהרכבתי, התקציב הוא 5 אלף. מה לדעתכם אפשר לשפר או לשנות והאם לא כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים של אינטל או אולי אפילו של AMD?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המחשב הזה מספיק טוב לגיימינג ואם אני יוכל להריץ על אולטרא משחקים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX770 2GB GDDR5 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 620W S12II-620 Retail 1 מארזים: מארז Corsair 400R Carbide Mid-Tower Case No PSU 1 מסכים: מס…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים FPS למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב הוא 5K גמישות של 200 ש"ח למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב במיוחד למשחקים בFHD וקצת צפייה בסרטי FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. - צריך מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? -8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקולקינ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-