עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by luckyloo,

שלום, אני מחפש נייד ללימודים. מלבד הדברים הטריוואלים חשוב לי שיריץ בקלות FHD ושתהיה יציאת HDMI. אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים האלה, ואודה מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי: "13.3 Lenovo U350 2963-EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode=315 Toshiba Satellite T110-10Z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14567 יתרונות Lenovo מבחינתי- מסך 13.3, אני חושב שאני מעדיף את זה על 11.6 של ה Toshiba. יתרונות Toshiba- שנתיים אחריות (שניה ראשונה אחריות כוללת של טושיבה) זמן סוללה ארוך יותר כדי לקבל 3 שנים אחריות על ה Lenovo אני צריך להוסיף 590 ש"ח (ואז יש לי אחריות ל 3 שנים). מה דעתכם? תודה.

2. Started by dan111,

קודם כל השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וריבוי משימושת אני אוהב להשתמש בהרבה חלונות פתוחים ולעבוד על הרבה דברים במקביל משחקים אני כמעט לא משחק אבל OC יכול לעניין אותי בעתיד. הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.668119 והמפרט: 1x HEC 63RABB Black Steel ATX Mid Tower Computer Case (Model:63RABB) 1x GIGABYTE GA-H67M-D2-B3 LGA 1155 Intel H67 SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard (Model:GA-H67M-D2-B3) 1x hec HP485D 485W ATX12V Power Supply - Power Cord Included (Model:HP485D Retail) 1x Intel Core i5-2400 Sandy Bridge 3.1GHz (3.4GHz Turbo Boost) LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor BX80623I52400 (Model:BX80623I52400) 1x G.SKILL…

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by alonmizrahi,

היי, צריך את העזרה שלכם מחפש מחשב נייח, בעיקר לתכנות, צריך המון זכרון, לפחות 32GB, על המחשב עולים הרבה דוקרים, VM, מלא טאבים פתוחים (כן כרום זולל זכרון). לא צריך ציוד היקפי. משחק פעם בשנה, לא אכפת לי שלא יעבוד מהר או על איכות גבוהה. יכול להיות שכרטיס מסך מובנה מספיק לי. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99% לתכנות, גלישה (עד 100 טאבים), צפייה בתכני 4K, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by VailSide,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני מתעסק בגראפיקה פיתוח אתרים / בניית אתרים. אני עובד עם תוכנות גראפיקה , תלת מימד, עורכים. חשוב לציין שהמחשב צריך להריץ הרבה תוכנות במקביל (תוכנות גראפיקה, עריכה ודפדפנים) תקציב של 3000 עם חריגה של כ 500 ש"ח. מדובר רק במחשב ללא מסך מקלדת וכו'. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by Flame of Udun,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב חדש, כפי שוודאי הבנתם המחשב שלי כרגע גוסס, והגיע הזמן להמשיך הלאה.. מה שכן, אני אומר מראש שאני לא צריך מפרט שלם כי במשך השנים שדרגתי את המחשב עם חלקים חדשים. יש לי את החלקים הבאים, להעביר למחשב החדש, ככהש לא צריך לכלול במפרט: כרטיס מסך,סטיק 2G RAM חדש יחסית, דיסקים קשיחים, כונן DVD, כרטיס קול. תקציב: 1500-2000 ש"ח. העדפה למעבד של אינטל, הספיק לי AMD לכל החיים עם ה3600 הזה.. שיהיה מעבד חזק יחסית שלא ידרוש החלפה ב3 שנים הקרובות ייעוד: משחקים וכו'. מסך קיים: 22", 1650X1050. כרטיס מסך קיים: Radeon HD4650, יספיק לי לבינתיים. למרות שהוא כרגע קצת לא עובד, אבל אמור להיות אחריות ואני מתכוון לנצל אותה. ציוד היקפי לא דרוש, יש לי הכל. …

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by MatanMaor,

שלום, אני רוצה לדעת אם המפרט הזה טוב, ראיתי אותו בעיתון והוא הרבה טוב מהמחשב שלי: מעבד: AMD 64 Bit 3200+ דיסק קשיח: 250GB Sata 2 צורב: LG 18x DVD/RW Multi זיכרון: 1 GB Kingston DDR2 לוח אם:GIGABYTE NF4 MB כרטיס מסך: G force 6100 256 DDR2 האם כדאי לי לקנות אותו ואני אוכל להפעיל בו משחקים ואיך אפשר לשפר אותו?

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by eliavozeri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  8. Started by xXMyxeRXx,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מחשב לגיימינג כבד. עד 4500 שקל

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  9. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  10. Started by tranquil,

שלום ... אני מתכנן לקנות מחשב חדש - בעיקר לשימוש באוניברסיטה ובעיקר שימוש ביתי , אולי קצת משחקים (אבל בלי להסחף). אחרי חקירות מאומצות הגעתי למסקנה שהמפרט הבאה מאוד יספק : 1.מעבד AMD ATHLON XP 2400 2. לוח - ASUS - A7N8X-E DELUXE 3. 512 MB DDR SAMSUNG 400MHZ (יש למישהו המלצה אחרת ? ) 4. ASUS RADEON V9200SE 128MB DDR 5. MAXTOR / WD 80GB 8MB SATA השאלות שלי הן .... - איזה מארז כדאי לקנות ואיזה מאוורר (למארז (שמקרר גם את הדיסק ?) ולמעבד אם צריך) (משהו באזור ה300 שקל גג ) - צריך באמת SATA - הביצועים שלו יותר טובים , הוא שהוא רק תומך ב RAID. ? תודה רבה על העזרה..

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by נדב15,

שלום רציתי לדעת מי משני המפרטים הכי טוב לעריכה ב-AVID, AFTER EFFECTS ומשחקים. אני די סגור על מה אני רוצה במפרט והמפרטים די דומים והשינויים מתבקשים רק בגלל ההיצע בחנויות. אני מודע שחלק מהרכיבים הם OVERKILL אבל זה כדי למנוע שדרוגים מאסיביים בעתיד. דווקא לגבי הזכרונות אני לא ממש מבין ואשמח להבהרות בנושא הזה. אם יש הצעות אחרות גם אשמח. אני לא מתכנן OC, שקט חשוב לי וגם הסביבה לא כל כך נקייה (כלב עם הרבה שיער) כך שאני מעדיף שהמארז לא יהיה שואב אבק. תודה מראש נדב המפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV …

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by אבשה,

אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  13. אני כרגע עובד עד הגיוס ואני חושב לקנות משחק כזה בערך... מפרט עצבני עם לוח טוב עם סלי עם כרטיס מסך 6800GT שאחרי שנה ככה שיגיעו משחקים חדשים יותר אני יוכל להוסיף עוד 6800GT ואני ממש צריך את ה LCD אני מקוה שזה אחד טוב למה אני לא כל כך מבין בזה... ואני לא חושב שכדאי לי לקנות מ KSP הייתי מעדיף לקנות בזיגזג אבל שם קצת יותר יקר ואין את כל מה שיש פה... |: תודה מראש לעוזרים לשפר. מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3200 64Bit 939 1120 1 1120 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 1 1020 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 22…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  14. לאחר סקירה של שבוע אלו הדגמים שמשכו אותי, כמובן שאם יש משהו שלא מופיע פה והוא נותן תמורה טובה יוצר אני אשמח. השימושים הם לעבודה משרדית וקצת גיימינג. חשוב לי SSD לא צריך מערכת הפעלה. אשמח לעזרה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28443 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27170&added=1 https://ksp.co.il/?uin=54110 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28619 https://ksp.co.il/?uin=57199

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by sh_idan,

שלום לכולם! לאחר כמעט 6 שנים עם אותו מחשב (שהספיק להתקלקל לא מעט פעמים וכמעט כל חלק בו הוחלף) הגיע העת לבזבז כסף. כמו שאומרת הכותרת - התקציב גמיש. מה שחשוב הוא קודם כל אמינות הרכיבים - חברות איכותיות שיחזיקו שנים. המחשב משמש לשימושים בסיסיים, ולכל היותר משחקים כמו פיפא או starcraft 2 שעתיד לצאת. אשמח להמלצות בעיקר לגבי רכיבי הליבה- לוח אם החשוב ביותר, אחריו הזיכרונות והכי פחות חשוב המעבד. לדעתי משהו כמו 500 שקל לכל אחד מהרכיבים האלו זה בסדר. תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  17. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by noa28,

שלום לכם קיבלתי המלצות חמות להתייעץ עמכם. אני מחפשת מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים. * מטרות המחשב? יישומי אינטרנט, אופיס ו-PDF, משחקים - אולי קלים, צפיה בסרטים, SPSS. * גודל המסך? בהתחלה חיפשתי באזור ה-15 אבל כעת 13'' ואולי אף פחות יהיה בחשבון. * משקל רצוי? כמה שפחות (עם עדיפות לפחות מ2). אני אמורה להסתובב איתו יומיים שלמים בלימודים וגם בתחבורה ציבורית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. ימי הלימודים ארוכים ואם אפשר בלי מטען זה משמעותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שכן. * בלוטות? גם כדאי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? גודל רצוי - 250. * צורב DVD? הייתי סגורה שכן אבל הבנתי שזה אלמנט שמשפיע על כובד ה…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Azam,

* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by piggy_thrower,

שלום לכולם אני מחפש נטבוק במחיר סביר שייתן מענה לצרכים של סטודנט. כמובן שמדובר על שימוש באופיס, גלישה באינטרנט, לא מעט עבודה מחוץ לבית. אין שום צורך במשחקים, צפייה בסרטי HD או דברים מהסוג הזה, אולי האזנה למוזיקה. נתקלתי בשני הנטבוקים הבאים, שלכאורה די זהים מבחינת מפרט וגם מחיר. האם יש עדיפות לאחד מהם? ואם כן במה? תודה מראש. HP Compaq Mini 110c 1110EJ VJ203EA NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3438 מחשב נייד Lenovo IdeaPad S10e 4187-5QG NetBook http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3418

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  23. לוח אם - ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI ¤503.00 זכרונות - CORSAIR 4GB KIT XMS2 6400 ¤530.00 כרטיס מסך - PALIT 8800GT 512MB OC SONIC ¤591.00 x2 = ¤1,182.00 מארז - ANTEC SONATA III 500W ¤675.00 קירור מעבד - THERMALTAKE MAXORB ¤217.00 מעבד q6600 בערך 850 תודה אם יש הצעות שונות אני אשמח לשמוע ואני לא מתכנן oc

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. Started by lompy,

זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים