עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bad-sector,

האם יש איזה תוכנה שמנטרלת ומפעילה מחדש בחיבור\ניתוק עכבר USB?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. התקציב המקסימלי הוא 1500 ש"ח הוא בשביל אבא שלי המטרה זה רק לעבודה באופיס וגלישה באינטרנט לא צריך ציוד היקפי ולא כונן DVD (יש לי כונן) חשוב שיהיה כונן דיסקטים. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושהוא יחזיק כמה שיותר שנים (המעמסה עליו היא לא גבוהה) עדיפות לחנויות באזור ראשון לציון תודה לעוןזרים!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  3. פורמט מומלץ להודעה 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: ,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים- אפשרות לראות HD,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה., ללא ציוד היקפי או מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?, מחשב אינטל, הצעות מKSP אלא אם כן חנות אחרת זולה משמעותית. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?, כן מחשב שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?, כן הרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט?…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by israelm,

מפרט לשימושי גרפיקה נטו ללא אוברקלוק כלל, ללא ציוד הקפי: (פוטושופ, קורל דרוו X4, אקרובט והמסתעף) מחיר / מוצר Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 G.Skill 4GB Kit Ripjaws DDR3 PC3-12800 1600MHZ 7-7-7-21 F3-12800CL7D-4GBRH 575 Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 295 Palit GeForce 9500GT Super 1Gb DDR2 Hdmi PCI-e 313 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 145 CZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 Compucase 6XG3 Midi-Tower Black No-PSU 355 הרכבת המחשב תעשה בצורה עצמאית, כנ"ל התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. סה…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב ובניתי מפרט, עכשיו אני רוצה בבקשה שתגידו לי איך המחשב והאם אני יוכל להפעיל את המשחקים החדשים על רזולוציה של 1920X1080 חלק וללא בעיות, יש לציין שיש לי מסך בגודל 23 אינטש, שמעתי שה5850 כרטיס ארוך, האם הוא יוכל להיכנס לCM 690 בלי שהוא יפריע לשום דבר?, אם אני יקנה קירור איכותי אז אני יוכל לעשות OC למעבד? אם כן לכמה GHz בערך אני יוכל להגיע?, הנה המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכר…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד קל (אזור ה 1.5 - 1.8 ק"ג) אשר יהיה מוצלח במחיר של עד 5500 ש"ח השימוש למחשב הזה הולך להיות אינטרנט ווורד בלבד אבל אני כן רוצה מחשב מוצלח עם מעבד core 2 DUO, ולשדרג אותו ל 4 גיג'ה זכרון הסתכלתי על מספר מחשב שאני חושב לקנות, בעיקר DELL כי אני מאוד אוהב אותם ויש לי אחלה ניסיון איתם הסתכלתי על ה DELL Vostro 1220, הוא קצת לא לטעמי בעיצוב אבל נראה לי שמבחינת מפרט הוא אחלה ... אשמח מאוד לשמוע תגובות. וDELL M1330 שהוא נראה לי אדיר אבל אני קצת מפחד כי לפי מה שהבנתי DELL הפסיקו לשווק אותו ועכשיו מוכרים את ה Studio XPS 13 שהוא מאוד מוצלח אבל הרבה יותר כבד (קרוב ל 3-3.5 ק"ג) , אפשר להשיג אותו בארץ אבל אני אשמח לשמוע תגובות עליו על המפרט שלו ועצם העובדה שDELL כבר לא …

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. אתמול הייתי באייבורי מחשבים אחרי שראיתי אצלם באתר מחשב " זול " ב 1300 ש"ח מסתבר שיש הטעיה יש מארז של אייבורי MICRO ועל ה MID הם רוצים תוספת של 50 שקל ? למה ? באתר של החברה לא מצויין שיש מארז MICRO ומארז MID כדי להגיע לסכום של 1000 שקל ביקשתי שיוציאו את הכונן הקשיח 320GB ואת הצורב DVD וזה יצא 890 ש"ח E5300 BOX MSI G31 CEON 2048MB DDR2 800 מארז MICRO IVORY ספק כח EZCOOL 300W REAL כדי לקבל מארז MID צריך להוסיף 50 שקל וזה סתם הונאה למה ? למה לא מציינים באתר שזה MICRO ? מראש לא הייתי בא יש למישהו הצעה יותר טובה ב 1K ש"ח ? באתר רשום ASUS G31 AM החדש והנציג מכירות אמר לי " אני אתן לך MSI G31 יותר טוב עם קירור איכותי יותר " מישהו שמע על ה MSI ? או שהוא סתם ניסה …

9. Started by CRT,

אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Vinnie Boombotz,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מחשב כדאי ומשתלם יותר לקנות לדעתכם. ה-Lenovo עולה 3680 ש"ח, ה-Dell עולה 3999 ש"ח. ההבדלים העיקריים: DDR3 בלנובו, DDR2 בדל. T6500 בלנובו, T6400 בדל. אין HDMI בלנובו, יש בדל. שנה אחריות בלנובו, 3 שנים אחריות בדל. הנה המפרטים... תודה ויום טוב. Lenovo G550 מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכר…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. התקציב הוא עד 3000 שקל. מיועד למשחקים, סרטים, כל השימושים שיש. אני מתכוון לבצע בו OC עד 3.5GHZ. בדקתי לעומק כל חלק וחלק במחשב וזאת התוצאה: יש דעות? עצות? המשחקים כנראה מתכוונים לרוץ על מסך של 22". אני לא גיימר HARDCORE אז לא חשוב לי כל כך שכל משחק יפעל על המקס שלו. עריכה: לאור עצה בדיון כאן אני אחליף את הכונן הקשיח לאחר. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מאותה חנות ב-270 שקל.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  14. הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אפשר לקבל קצת עזרה עם בחירת המחשב החדש? השימושים שלי הם בעיקר תוכנות הנדסיות כמו AUTOCAD. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך דרוש, מצד אחד זה תוכנה תלת מימדית ומצד שני הדרישות המופיעות באתר החברה הן לא ממש גבוהות: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=11946449 דרוש גם מקלדת ועכבר ואם אפשר לדחוף איזה מסך איכותי (כמו DELL 2209WA) יהיה מצוין. תודה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא שה- HA בא עם מעבד N270 וה- HE בא עם N280, אבל אז ראיתי אתרים בהם ה- HA גם מופיע כבעל מעבד N280. מי מכיר, מי יודע? ואם יש המלצות לחנויות, יהיה נחמש (בהודעה פרטית למקרה שזה אסור בפורום). תודה.

17. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. טוב אז החלטתי בסוף ללכת על Inspiron 15 שעכשיונמצא אצלהם במבצע. מפרט מעולה, מחיר מעולה, בדיוק מה שאני צריך. http://www.dell.com/us/en/home/laptops_great_deals/fs.aspx?refid=laptops_great_deals&s=dhs&cs=19 (המחשב ראשון משמאל, זה שעולה 449$) דיברתי עם הנציגים שלהם עכשיו בצ'אט (שאני חייב הלגיד שהם די מעצבנים, לא נותנים תשובות מספקות), בנוגע להזמנה עצמה. המשלוח צריך להגיע תוך 3-5 ימים ממתי שהוא יוצא. השאלה היא, מתי הוא יוצא? הנציג אמר שמערכות מחשב לוקחות בין 10-14 ימים להרכיב אותם, ורק אז הם יוצאות. איזה אפקט יש לעבודה שהמחשב שאני קונה הוא מחשב כבר מורכב - זתומרת שלא ערכתי כלל שינויים במפרט שמוצע, אלא לקחתי את המבצע שהם שמו במבצע. זה יכול לקצר בצורה כלשהיא את זמן …

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by romanroman,

שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1

24. שלום לכולם , אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח , להלן הפרטים אודות המחשב: אני מחפש מחשב למחשקים , שיעבוד לתקופה של עד חצי שנה הקרובה , ללא הצורך בכ.מסך. לאחר חצי שנה ארצה לקנות כ. מסך , ולכן אני צריך שמשחקים כמו FIFA 2010 יעבדו עליו. המחשב מיועד לילד בגיל 13 , ככה שאני מניח שהוא ישחק הרבה , אולם לא נראה לי משחקים כבדים. העדפה היא למחשב בעל 4 ליבות , היות וזה מחשב שצריך להחזיק מספר שנים , עד 3 +/- , לכן מה שחשוב לי במחשב זה: לוח אם טוב (אם יש עדיין את ה DFI אולי אפילו מומלץ , אולם פתוח לכלל הצעות). מעבד 4 ליבות (Quad Core). מארז שיהיה איכותי , משהו בעל פח חזק וטוב , שלא ישבר או יהרס , כמו כן חשוב שיהיה שקט (לא כמו של אולפן הקלטות , לדוגמה דגמים של EzyCool הם אחלה). זכרונות…

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  25. בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.