עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. התקציב הוא עד 3000 שקל. מיועד למשחקים, סרטים, כל השימושים שיש. אני מתכוון לבצע בו OC עד 3.5GHZ. בדקתי לעומק כל חלק וחלק במחשב וזאת התוצאה: יש דעות? עצות? המשחקים כנראה מתכוונים לרוץ על מסך של 22". אני לא גיימר HARDCORE אז לא חשוב לי כל כך שכל משחק יפעל על המקס שלו. עריכה: לאור עצה בדיון כאן אני אחליף את הכונן הקשיח לאחר. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מאותה חנות ב-270 שקל.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. הי אני מחפש מחשב נייד שיהיה: 13.3 אינץ קל (2 קילו זה הגג שבגג, עדיף פחות מ-1.8 ) עם CORE 2 DUO עם 2 גיגה זיכרון לפחות הארד דיסק 160 גיגה ומעלה צריך גם שיהיה בו WIFI (כדאי להשקיע במחשב עם תקן N? זה הולך לתפוס חזק? שווה את המחיר?) שהסוללה תחזיק כמה שיותר זמן (לא מבין כל כך בזמני סוללה במחשבים ניידים בכלל, ובכאלה קטנים חזקים במיוחד לא מבין) כונן דיסקים הבנתי לפי מה שחיפשתי באינטרנט שכמעט ואין במחשבים כאלה כונן, אבל אם יש אז שיהיה לפחות צורב DVD מחפש כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף אין לי עדיין תקציב מוגדר, ויש מצב שאני יביא אותו מארה"ב, אז אם יש משהו שם טוב ויחסית זול אז גם תופס תודה לעוזרים, בר

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אפשר לקבל קצת עזרה עם בחירת המחשב החדש? השימושים שלי הם בעיקר תוכנות הנדסיות כמו AUTOCAD. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך דרוש, מצד אחד זה תוכנה תלת מימדית ומצד שני הדרישות המופיעות באתר החברה הן לא ממש גבוהות: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=11946449 דרוש גם מקלדת ועכבר ואם אפשר לדחוף איזה מסך איכותי (כמו DELL 2209WA) יהיה מצוין. תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  5. בהתחלה חשבתי שההבדל הוא שה- HA בא עם מעבד N270 וה- HE בא עם N280, אבל אז ראיתי אתרים בהם ה- HA גם מופיע כבעל מעבד N280. מי מכיר, מי יודע? ואם יש המלצות לחנויות, יהיה נחמש (בהודעה פרטית למקרה שזה אסור בפורום). תודה.

6. שלום ! לפני כמה זמן החלטתי שאני רוצה מחשב חדש וטוב, שישרת אותי לגיימינג באיכות גבוהה ולראות סרטים, ופחות או יותר זהו. ובכן, פניתי לחבר טוב שלי שיודע בעצמו להרכיב מפרטים והוא הרכיב לי מפרט טובין ותקילין והרי שמחה גדולה בבית אבי. אך אבוי! אותה החברה שרציתי לקנות דרכה את המחשב בתהליכי סגירה וזהו עניין שאין עליו עוררין. אני בינתיים פונה אליכם בשאלה דרך איזה חברה מומלץ לקנות מפרט שדומה למפרט הזה, לא בTMS&FOX תודה רבה מאוד מראש. מעבדים INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 BOX לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12…

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמודים ולמשחקים.... עכשיו יש לי כמה דרישות שהייתי רוצה לראות בו... קודם כל שהמשקל הכולל שלו לא יהיה כבד מדיי סביב ה3 קילו... כרטיס מסך- הייתי שמח למצוא אחד של geforce 9600 או יותר טוב גודל מסך עדיפות ל 15.6 כמובן שיהיה לו wifi ואם אפשר גם bluetooth זה בגדול הדברים היותר חשובים לי שיהיו.... וכמובן של חברה אמינה שיש לה אבא ואמא פה בארץ... התקציב הוא סביב ה4500 אבל אפשר להתגמש אם צריך.... תודה רבה רבה לעזורים....

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני מספר חודשים קיבלתי מפרט מ TMSFOX : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY, יחידות 1 ¤615 COOLER MASTER DI5 CPU COOLER, יחידות 1 ¤49 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP, יחידות 1 ¤399 Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball, יחידות 1 ¤35 SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤271 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤325 Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤584 LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS, יחידות 1 ¤135 סה"כ יצא 3138 ש"ח. אבל מסיבות כאלה ואחרות, לא יצא לי לקנות את המחשב... כמו שאתם שמים לב, י…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. טוב אז החלטתי בסוף ללכת על Inspiron 15 שעכשיונמצא אצלהם במבצע. מפרט מעולה, מחיר מעולה, בדיוק מה שאני צריך. http://www.dell.com/us/en/home/laptops_great_deals/fs.aspx?refid=laptops_great_deals&s=dhs&cs=19 (המחשב ראשון משמאל, זה שעולה 449$) דיברתי עם הנציגים שלהם עכשיו בצ'אט (שאני חייב הלגיד שהם די מעצבנים, לא נותנים תשובות מספקות), בנוגע להזמנה עצמה. המשלוח צריך להגיע תוך 3-5 ימים ממתי שהוא יוצא. השאלה היא, מתי הוא יוצא? הנציג אמר שמערכות מחשב לוקחות בין 10-14 ימים להרכיב אותם, ורק אז הם יוצאות. איזה אפקט יש לעבודה שהמחשב שאני קונה הוא מחשב כבר מורכב - זתומרת שלא ערכתי כלל שינויים במפרט שמוצע, אלא לקחתי את המבצע שהם שמו במבצע. זה יכול לקצר בצורה כלשהיא את זמן …

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by LielZ,

Intel Core i5-750 Box צריך עצה בקשר למאוורר איכותי עד 300 שקל שיש בksp asus P7P55D Deluxe LGA1156 Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD coolermaster 690 seasonic 650w HD 5870 חוץ מזה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by romanroman,

שלום,יש לי מחשב נייד של LG ועליו היתה מערכת הפעלה VISTA. לפני כמה זמן נתקע לי המחשב וכיביתי אותו. מאז המחשב מגיע לחלון הטעינה של VISTA ושם הוא נתקע ומסמן שWINDOWS נטען וככה זה נמשך.... ניסיתי להתקין VISTA חדש אבל גם שם זה אותה בעיה.ניסיתי גם להתקין XP וזה לא עובד. ניסיתי לבדוק את החיבורים,לנקות אבק מהם וכלום לא עוזר. בקשר להתקנת XP חפשתי גרסה שתומכת ב SATA וגם היא לא עובדת וההתקנה פשוט נעצרת בכל מקום. הבעיה היא שבמחשב הזה אין יותר מידי אופציות ב BIOS (זה קשור יותר לשינו הגדרת SATA) ואני מוגבל מאוד אשמח אם תיתנו לי טיפ לפני שאני נשבר ונותן אותו למעבדה!! יש לי מחשב LG סוג F1

13. שלום לכולם , אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח , להלן הפרטים אודות המחשב: אני מחפש מחשב למחשקים , שיעבוד לתקופה של עד חצי שנה הקרובה , ללא הצורך בכ.מסך. לאחר חצי שנה ארצה לקנות כ. מסך , ולכן אני צריך שמשחקים כמו FIFA 2010 יעבדו עליו. המחשב מיועד לילד בגיל 13 , ככה שאני מניח שהוא ישחק הרבה , אולם לא נראה לי משחקים כבדים. העדפה היא למחשב בעל 4 ליבות , היות וזה מחשב שצריך להחזיק מספר שנים , עד 3 +/- , לכן מה שחשוב לי במחשב זה: לוח אם טוב (אם יש עדיין את ה DFI אולי אפילו מומלץ , אולם פתוח לכלל הצעות). מעבד 4 ליבות (Quad Core). מארז שיהיה איכותי , משהו בעל פח חזק וטוב , שלא ישבר או יהרס , כמו כן חשוב שיהיה שקט (לא כמו של אולפן הקלטות , לדוגמה דגמים של EzyCool הם אחלה). זכרונות…

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  14. בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by דיוגנס,

מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם! זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!) אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$. היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור... אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב) עוד דברים שכדאי: wireless bluetooth חיבור eSATA ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח... ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. צריך המלצה למחשב באזור ה 6 - 7 K לשימוש עיקרי באוניברסיטה, להרצת סימולציות במטלב וצפייה בסרטים. צג של 14 עדיף או 15 שיהיה קל. עדיף גם שתהיה יציאת HDMI, ולפחות 3 USB. למישהו יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by Muadib,

אז ככה.. הגברת צריכה מחשב בסיסי לבית - מייל, סרטים מוזיקה ומשחקים של ילדים (שוב דבר כבד) לא צריך מסך, אבל כן מקלדת ורמקולים. וגם צורב אם זה לא ברור מאליו. כמו כן היא צריכה מדפסת צבעונית בתוך התקציב הזה (אני לא יודע אם פה זה בדיוק המקום, אבל ככה היא הגדירה את התקציב, אז ככה היא תקבל...).

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  21. אחותי הקטנה צריכה מחשב נייד ללימודים וכל השימושים שהזכרתי. מכיוון שרמת ההתמצאות שלי במחשבים ניידים ובשוק שלהם לוקה מאוד בחסר, אני גם לא מכיר מותגים וטווחי מחירים רלוונטים. חשוב לי שלא תיהיה חומרה דרדל'ה, דיסק קשיח גדול יחסית ומסך גדול ואיכותי רצוי... שידע לתת את העבודה בצרכים שכתבתי. אני לא מכיר מחירים אז נראה לי 3K פחות או יותר... אפשר גם פחות אם זה לא נחוץ תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by babu,

בעיקרון אני יחבר את זה למסך של 37 /32 אינץ בעיקר משחקים(מרוצים עם זה משנה ) וסרטים FULL HD יש לי כבר מעבד E8400 דיסק קשיח 500GB ספק 400W ומארז אז לא צריך מעבד ספק ומארז יש לי זיכרונות אבל לא משהו טוב כל כך CEON DDR2 2GB אז התקציב הוא 2K אפשרות לחריגה רק עם זה באמת משהו נחוץ ששווה את הכסף לטווח ארוך /קצר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by id3232,

שלום אז פניתי למוכר מחשבים שאני מכיר וסומך עליו כדי לקנות מחשב בתקציב של 2000-2500 כי הוא מביא אחריות ארוכה ומתקן כל בעייה מחליף בחדש. אז ב1900 שקל הוא הציע לי את המפרט הבא שלא כולל כרטיס מסך: מעבד Q8200 לוח מבוסס P43 4 גיגה זכרון DDR2 חצי טרה דיסק קשיח מארז ספק 500W (אני רק צריך לוודא שלא ג'נרי) -כרגע לא משנה מותג החברה את זה אני יסכם איתו סמכו עליי- עכשיו אפשר להוסיף כרטיס מסך אצלו הבעייה שבתקציב שלי ובמחירים שלו יכנס לי רק 9600GT. יש אפשרות לקנות תכרטיס דרך האינטרנט גם. מה אומרים על ההצעה שלו? משתלמת? מה לעשות עם הכרטיס מסך? תודה ויום טוב נ"ב אין צורך בציוד היקפי וצורב.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. שלום לכולם אני שוקל לקנות מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף למחשב שולחני. הכוונה היא לא לקנות מחשב נייד מטורף אלא "לדחוף" כמה שיותר לתקציב הנתון. שימושים (עפ"י סדר עדיפויות): 1. עבודה שוטפת (אינטרנט, מוזיקה, אופיס...). 2. עבודה עם תוכנות יחסית כבדות כמו פוטושופ, VS2008 ותוכנות קומפילציה. שימוש בתוכנות אלה לא יעשה באופן קבוע אך חשוב שיהיה ניתן לעבוד איתן באופן "נורמלי". 3. צפייה בסרטים. 4. משחקים. הכוונה למשחקים בקטנה. למשל שיריץ wow, ra3 ומשחקים מהתקופה האחרונה ברמה בינונית עד בינונית פלוס. כ.מסך מובנה לא בא בחשבון. 5. לא צריך אחריות בינליאומית, משקל לא ממש רלוונטי. דילמות: 1. מסך מבריק - לא. פשוט מציק מדי. אי אפשר לעבוד איתו בכלל אם נמצאים במקום שמואר מהשמש. 2. אחריות. …

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV ‎ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים