עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jetman,

שלום חברים לפני מספר ימים הזמנתי נייד חדש של פוג'יטסו דרך סניף בסט ביי בנתניה ,הנייד הגיעה לאחר כ יומיים והיום אספתי אותו ,הקטע במעצבן שחוץ מ העתק של תופס משלוח ו תופס הזמנה ,ותופס הקניה (פרסתי ל 10 צ'קים) אמרו לי שזה מפסיק בשביל האחריות ,חשבתי WTF הרי עם כל מוצר שעד ביום רכשתי מלאתי או קיבלתי תעודת אחריות שחתומה ע"י חנות ,או שבמקרה שלי אני צריך לפנות לאמטל ? על הקופסה של הנייד יש מדבקה שללא הסרטה לא ניתן לפתוח אותה ,אז אנימאמין שתופס האחריות בפנים ? בכל מקרה אתם ממליצים לברר ב אמטל ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי נייד של HP מדגם DV7-1275DX בנייד יש דיסק קשיח של 500GB ואני מעוניין לעשות שם דואל בוט אז אני רוצה לשנות את החלוקה של המחיצות העניין הוא שאני לא רוצה להרוס את האפשרות לשחזור שהגיעה איתו אז השאלות שלי הן ככה: *חשוב גם לציין שיצרתי את הדיסקים לגיבוי שהתוכנה של HP ממליצה 3 דיסקים של DVD 1. האם אני יכול למחוק את כל המחיצות ולחלק מחדש איך שנוח לי ואז להחזיר את המחיצת שחזור מהדיסקים שצרבתי או שהדיסקים מחליפים את המחיצה ואם אני מוחק אותה אין איך לשחזר אותה?? 2. אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא פשוט למחוק את המחיצות פרט למיצה של השחזור ואז פשוט לחלק מחדש את כל האחרות. השאלה פה היא בעצם אם בזה שאני משנה את כל שאר המחיצות אני לא עלול לגרום למצב שבו נשאר כל המידע על המחי…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  3. שלום לפני כמה זמן התקלקל לי המחשב ואמרו לי שהלך לוח אם. ביררתי בחנויות ולוח כזה עולה בסביבות 1300 שקל שזה יקר לי מאוד ולא שווה לדעתי. רציתי לשאול אם משהוא מכיר לוחות אם למחשב כזה במחיר זול יותר או יד שנייה יש לי מחשב HP PAVILLION DV 6000 חג שמח וגמר חתימה טובה!!!!! :

4. שלום, אני מחפש מפרט מחשב חזק , מיועד למשחקים, אינטרנט, וכל הדברים האלה.. תקציב עד 4000, חרגיה 100 שקל. כולל מסך LCD 22 , ואם אפשר שיהיה מKSP תודה מראש :] ד"א הציעו לי את המפרט הזה: מעבד E7400 CORE 2 DUO 2.8G 3MB לוח אם ASUS INTEL P43 P5QL 1600 זיכרון OCZ 2X2G DDR2 800MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 320GB 16M SATA כ.מסך ECS 9600GT 2GB - 256BIT צורב שחור NEC DVD-RW AD7220S SATA מארז שחור + חלון צד PA11A - 500W ספק חזק TRENDSONIC 4FAN 600W מסך KDF 22'' DM226 WIDE BLACK סט מקלדת ועכבר 3 שפות רמקולים BLUSTER SUB 2.1 3200W - 2402 4000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. המליצו לי להגיע לפורום הזה , על מנת שימליצו לי ויעירו לי על המפרט שאני מתכנן לקנות אז זהו המפרט: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=10103467.JPG אני עד היום הייתי כבר למעלה מ9 שנים עם פנטיום 4 2400 מגה הרץ. החלטתי אחרי הרבה זמן סוף סוף להחליף מחשב (: המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט , אבל גם פה ושם כשיהיה זמן למשחקים . רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט. שווה ? לא שווה ? יקר ? לא יקר ? להוסיף ? לשנות ? לרדת ממנו ? סך הכל המחיר שהציעו לי זה 2600 שקל שזה כולל מערכת הפעלה ( שאני בוחר ) מקדלת עכבר ורמקולים . בלי מסך.

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Mr_Kevin,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by ag43,

קיבלתי מחבר מחשב נייד HP NC6220 ללא מטען. אני מחפש לקנות לו מטען במחיר שפוי. בארץ מטען מקורי מתחיל מ240 ש"ח בעוד שבENAY ניתן למצוא מטענים החל מ11$. עד כמה משנה ההבדל בין מטען מקורי למטען גנרי? דוגמא למטען מEBAY: http://cgi.ebay.com/AC-ADAPTER-Charger-FOR-HP-Compaq-tc4200-nx6110-nc6220_W0QQitemZ180411379563QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Adapters_Chargers?hash=item2a015b2f6b&_trksid=p3286.c0.m14

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים ממש מדי פעם כשיוצא משחק טוב (כמו למשל COD MW2 שעומד לצאת או NFS החדש, אבל בגדול אני לא גיימר כבד), שימושים של אופיס, מסנג'ר, HD, מוזיקה וירוץ עליו וינדוס 7 64 ביט ובגדול שימושים כלליים כאשר חשוב שאני אוכל לעשות כמה פעולות בבת אחת בלי שהמעבד יקרוס לי. המסך שלי הוא 19" ואין לי כל צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC בכלל. לגבי השקט, זה לא חייב להיות שקט מוחלט, אבל לא רעש תחנת עבודה. אני לא מתכוון לשדרג את המחשב לפחות בכמה שנים הבאות (4-5 שנים לפחות). AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.as…

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  9. אני חדש בפורום מישהו המליץ לי עליכם מFXP ואמר שפה הרבה יותר מקצועיים במפרטים 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו C&C החדש שיצא וכל ה CRYSIS COD4 וכו' , אבל גם לעבודה משרדית (לא צריך משהו מיוחד לשם כך) המסך יהיה P2350 רזולוציית FULL HD 1,920 x 1,080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועו…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Kolshamen,

שלום היום יש לי מחשב של HP DV5 משהו ואני די מרוצה ממנו חוץ מהמשקל המפרט של הHP P8400 9600GT 3GB DDR2 15.4 אני מחפש מחשב בסביבות ה12-14 אינצ', מאוד חשוב לי זמן הסוללה! אני כל היום עם המחשב על הגב אז מאוד חשוב לי המשקל, מערכת הפעלה ויסטה או שידרוג ל7. מחפש מחשב ברמה של המחשב שלי עדיף יותר טוב רק עם השינויים שלמעלה תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. שלום, בגלל שאני חייל כבר שנה וחודשיים ולא רואה הרבה את הבית בקושי הצלחתי לעמוד בקצב של טכנולוגיית המחשב לפני הצבא הבנתי כל מה שצריך כדי לקנות מחשב טוב במחיר זול ולהינות מכך בכל מקרה הגיע זמני לקנות מחשב חדש וכבר עברתי בחנות מסויימת וקיבלתי מפרט שנתבקש עליו 4650 ש"ח ואיני יודע אם המפרטתואם את המחיר או שהמפרט חלש ביחס למחיר, עוד דבר שרציתי לדעת זה אם יש אפשרות להוריד ממשהו במחשב כדי לשלם פחות ולהמשיך להינות כיוון שהמחשב הוא גם למטרות משחקים אך פחות ולא כגיימר מושבע. המפרט: 1. INTEL CORE I5 2.66GHZ 8MB 2. ASUS P7P55D PRO 3. KINGSTONE 2GB 1333 MHZ KVR 1333 4. SATA2 500GB SAMSUNG 5. צורב DVD SAMSUNG 6. SP 600W 120MM ספק 7. GEFORCE 4870 1GB DDR5/256bits 8. מארז H-650B הכל בי…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  13. שאלה חשובה !!! לאחר החג (יום כיפור) אני מתכוון לקנות מחשב נייד כרגע אני מתבלט בין שני לפטופים עיקריים שהם: מחשב נייד "15.6 Lenovo G550 2958-K3G מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVidia GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM מידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב MultiBurner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN 10/100 יציאות USB 2.0X3 ,VGA יציאת רשת עכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium עברית או אנגלית אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Lenovo ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-590 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי) לינק לאחריות בינלאומית סוללה …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם. לפני כשבוע ומשהו פתחתי נושא לגבי מפרט בתקציב של כ -4500K. אנשים המליצו לי פה על מפרט. עשיתי את שיעורי הבית, קראתי, התעניינתי וכו'. הייתי בכמה חנויות מחשבים וקיבלתי מפרט דיי ספציפי. המחשב הוא יהיה לשימוש של משחקים. יש לי מסך LG 23" FULL HD. ואין לי צורך בציוד היקפי כלשהו. שמעתי גם על הכרטיסים החדשים של ATI שיתמכו ב-DX11. אבל הבנתי שעד שיצאו משחקים, וגם מחירם הגבוה של הכרטיסים פשוט לא שווה כ"כ לחכות לו. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקחת את ה-4870 או 4890 ואם כן, אז איזה דגם? אני רוצה לשחק על הרזולוציה הכי טובה. בקשר למעבד אני מעוניין שהוא יהיה I5. הייתי רוצה שתעברו על המפרט לפני הקנייה ותגידו לי אילו דברים כדאי להוסיף\לשפר. תודה רבה לכל העוזרים ! [attachment delet…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  15. מעוניין במפרט של הכל כלול עד 1500 חריגה אולי עד 500 ש"ח מטרת השימוש הוא משחקים של ילדים בגילאים 12-10 אפילו המלצה למעבד טוב + כרטיס מסך ולוח מתאים האם זה מספיק טוב ? http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=416 או שיש שם דברים לא טובים אשמע לקבל את עזרתכם בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  16. היי, קיבלתי את המחשב לפני כשבוע וחיבור הBT המובנה עושה לי קצת בעיות. רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להפעיל את האחריות שקניתי NBD בארץ? שלחתי את טופס העברת האחריות, מה המספר של התמיכה של דל בארץ? צריך לספק רק את ה SERVICE TAG? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by pakax2,

בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. היי! אני רוצה לקנות מחשב נייח, סכום קנייה בין 3K-5K מחשב שיחזיק לארבע שנים הקרובות לפחות, לשימוש יום יומי של משחקים כבדים, תוכנות תכנות כבדות כמו: VISUAL STUDIO וכמובן אינטרנט אופיס סרטים ומוזיקה. עדיפות למעבד I5 של אינטל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, מארז לא הכי חשוב אבל שלא יהיה משעמם מידי. ללא מערכת הפעלה וקנייה במזומן. יש לי מפרט לדוגמא שבניתי ואני מעלה אותו פה, אשמח לשיפורים ועצות. בברכה עידו [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Shpitz316,

אהלן, אני צריך מפרט למחשב בסביבות 2,000 שקל שיהיה רק לגלישה באינטרנט, לשמוע שירים ולראות סרטים. אם אפשר שהוא יהיה שקט (כי הוא נמצא בחדר שינה) מה טוב. לא חובה. לא צריך מסך. עדיפות לחנויות באיזור המרכז. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. א. אנא חוו דעה על המפרט שלמטה ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. ב. אשמח לשמוע מה דעתכם בנושאים שנשארו לא פתורים. תודה מראש למגיבים. שימושים: שיתוף קבצים, סרטים, אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), גרפיקה (לא מקצועי): כל מיני יישומי תלת מימד - ללא סצנות כבדות - בעיקר רינדורים, חישובי סמולציות, וקצת אפטר אפקטס. ללא משחקים! תקציב גמיש. אשמח שתהיה אופציה לOC צנוע. כרגע נדמה לי שאין הצדקה לכרטיס מסך מקצועי, בהנחה שכל כרטיס יתן לי תמיכה בOPENGL. שקט חשוב מאד וגם פילטרים טובים נגד אבק. כרגע עם שני מסכי 19 - כנראה ישודרגו בעתיד. +טלויזיה בHDMI נושאים לא פתורים (כל אחד יכול להוות דיון בפני עצמו, אבל אם יש לכם מה להגיד בנושאים הללו אשמח לשמוע): 1. אני מנסה להמנע ממחשב ענק. א…

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by KoK,

*מטרות המחשב? מולטי טאסקינג - בעיקר עבודות משרדיות ואינטרנט אם כי גם סרטים ומשחקים נלקחים בחשבון (כשיש פחות דגש על השניים האחרונים בגלל התקציב היחסית נמוך אבל חשוב שיילקחו בחשבון) * גודל המסך? בין 13 ל-15. * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי שלא יהיה טנק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא, אני פתוח להצעות העיקר שיהיה לפטופ מאוזן עם איכות בנייה טובה, זמן סוללה ארוך וכו'. חשבתי על הלפטופ הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7743&perur=2&t=1&…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב נייד וקיבלתי את ההצעה הבאה: המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים רגילים (תוכנות אופיס בעיקר) עיבוד ועריכת גרפיקה 2D וקצת הורדות תוכלו לתת לי חוות דעת לגביו? מכירים עסקה יותר משתלמת? אני אשמח גם לחוו"ד בנושא אמינות המחשב (הבנתי שעשויה להיות בעיה עם דל בכלל ודל עם נבידיה, זה נכון?) תודה, וחגים שמחים אורן

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  24. אני יודע שהציוד היקפי דיי פשוט, אך הוא יספיק לי בסה"כ, קראתי ביקורות על הרמקולים והם פסדר, דיי חלשים אבל גם החדר דיי קטן ככה שהם יספיקו. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤288 כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink ¤598 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 מקלדות Logitec…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  25. שלום בניתי את המפרט הזה למשחקים בינוניים ועבודה שוטפת ואני מתעקש להשקיע סכום זה למרות שאין צורך. הרכיבים ישדרגו מערכת קודמת שחלק מהרכיבים שלה ישארו אשמח לחוות דעת על המפרט. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE ISGC-300 ¤189 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 8L 80mm ¤20 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות DDR3 4096MB 1600MHZ Dual Channel 2GBX2 CL8 Adata/Gskill/Geil HS ¤465 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3155 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.