עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DaniLp5,

אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום , מחשב שהציעו לי ב KSP פ"ת : מעבד אינטל E5300 TRAY מאוורר AC ALPINE PRO 7 לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON /SAMSUNG כונן קשיח - WD 320GB SATA2 צורב - DVD LG מארז - COOLER MASTER 534 ספק כח - CORSAIR 550W VX - שימוש עתידי בכרטיס גרפי 9800GT ברמה MED END ( לא גיימרית מקצועית משהו ברמה בינונית ) . המחשב מיועד בעיקר לאינטרט והורדות קבצים שירים סרטים וכו' סיכוי קלוש ל OC מקווה שזה בסדר

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  3. ביקשתי המלצה על מפרט בתקציב נמוך יותר, בתחילת השנה, אך הרכישה שתכננתי לא יצאה לפועל ואני מבקש עצה שוב (קצת שינויים): אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח וגמיש במקרה הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 או 5 שנים בלי שנרגיש שהוא איטי; ורצוי יותר מכך בתור מחשב איטי-אך-נסבל מבלי שהחומרה תתקלקל. …

4. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by haimcoen,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים אינטרנט משחקים אופיס SPSS הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר אינטרנט אופיס SPSS הורדות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? צריך מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד עד 4K שקל. המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט/אופיס ואולי להפעיל משחק או שניים אבל זו לא מטרתו. רציתי לשאול אתכם האם כדאי לחכות לירידת מחירים אחרי נפילת הבורסות או שלא יהיה שינוי מהותי. כרגע אני לא צריך את המחשב בדחיפות אבל הייתי מעוניין כבר לרכוש אחד. אגב, מה אתם אומרים על המפרט הבא: ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ ‎Model‎ ‎RD510-K.AD24E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *Turb…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by idandan2004,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. מיועד למחשב לשימוש ביתי וקצת יישומים גרפיים. סרטים פה ושם וכמעט ללא משחקים. Intel Core 2 Duo Conroe E6300 64BIT 1079NIS Intel® Desktop Board D946GZIS 560NIS StarX \ VT 512MB 677MHZ X2 (Total=1GB) 320+320 NIS WD WD1600JS 160GB 8MB SATA2 356NIS leadtek 7300GSL 256MB DDR2 403NIS LG DVD±RW X18 GSA-N22 205NIS Foxconn TLA436 - CPU V Tube FSP F350A PSU 20/24 pin 219NIS Total: 3462 NIS אפשרות לשנות מעבד, זכרון ולוח אם: AMD Athlon 3800 x2 Dual 923NIS ASUS M2NPV-VM AM2 575NIS Kingston 512MB 667MHz DDR2 X2 376+376 TOTAL: 3368 NIS

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. היי חבר'ה מה נשמע? בן דוד שלי התקשר אליי עכשיו ואמר לי שהוא רוצה מחשב עד 2000 ש"ח בעיקר לעבודה משרדית. כמו שכבר ניחשתם היו כבר כאלה שהספיקו לז**ן לו את השכל על זה שיש בעיות לפעמים עם AMD, ואם לא יודעים להרכיב בלה בלה בלה. אבל כמובן בתקציב כזה רק AMD. בכל מקרה, אני צריך את העזרה שלכם בלהרכיב לו מפרט, המחשב אינו כולל מסך, או ציוד היקפי כלשהו כמו מקלדת ועכבר. צריך במחשב צורב, ואני חושב ש40GB של דיסק קשיח יספיקו בהחלט. כרטיס מסך הייתי מעדיף את ה LOW END של ATI ולא NVIDIA כי אני אוהב אותו יותר. וזהו, רק בקשה אחת והיא שהמחשב יהיה מחנות אחת בלבד כולל הרכבה ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המפרט למסך 22". חלק מהרכיבים הם בעיקר בשביל המראה, למרות שאני יודע שיש רכיבים יותר טובים/איכותיים, קחו בחשבון. הצעות ותגובות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE X5 ORB FX2 GOLDEN ¤171 לוחות אם Gigabyte GA-EP45-UD3L ¤567 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital 500GB SATA II CAVIAR GREEN 8MB ¤267 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 רמקולים Logitech LS21 2.1 Speakers ¤…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by סתיו,

6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. המחשב לא צריך לכלול כרטיס מסך, זהו שידרוג שאעשה בהמשך. כרגע כל מה שאני רוצה זה את הפלטפורמה הכי חזקה שאני יכול ליצור במחיר זה.

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום למומחים, קיבלתי הצעה למפרט מחשב על בסיס פנטיום וריציתי לדעת מה אתם חושבים עליו (על הרכיבים שפירטתי). זה מעט דחוף, כל תשובה מהירה תתקבל בברכה. המפרט: פנטיום 4 3 ג'יגה. לוח אם ASUS GD2X כ. מסך Asus PCX6600 EN6600/TD PCI-e 256Mb 128Bit Video Card מסך של VIEWSONIC 17 אני פשוט רואה שההמלצות באתר בעיקר לכוון הAMD, ואין לי שום כיוון לגבי INTEL. תודה מעיין

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by barak353,

תקציב : עד4,000. ללא חריגה מהתקציב! מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, סקייפ בעיקר. * גודל המסך? 15.6" .* רזולוציית המסך? פשוט שיראו טוב שיהיה זוויות צפייה רחבה ועדיף שיהיה מסך מאט כי אני עובד הרבה גם בחוץ. *דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מיקרופון ומצלמה טובים חובה! שיהיה גם רמקולים טובים. (רוב העבודה שלי הוא מול הסקייפ), שיהיה מאוד נוח להקליד מקלדת גדולה ולא צפופה ושיהיה משתח מגע איכותי ונוח לתפעול! *משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא מעבר ל-3 קילו. *האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן חשוב מאוד! (יותר חשוב זמן סוללה ארוך מהמשקל) *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI *Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB כונן קשיח רג יל*כונן אופ טי? כן*האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 18 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by kovar2,

ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מסחר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי חבר'ס, זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Athlon64 3000+ 1.8Ghz - 512kb Cache [939 PIN] + Glacialtech Igloo 7200 light 20dBA Quiet - שלוש שנים אחריות Albatron K8NF4U nForce4 Ultra chipset - שלוש שנים אחריות Twinmos 2x512mb CL2.5 PC3200 - שלוש שנים אחריות Point Of View GeForce 6600 128mb (128bit 8-Pipelines 300/550) PCI-Express - שלוש שנים אחריות Seagate 160GB 7200RPM S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות NEC 3520A Black DVD-RW - שנתיים אחריות Black Floppy 1.44 - שנה אחריות COMPUCASE CI-6a19 (black) no Power-Supply Enermax EG365P-VE Whisper II - 24Pin - ATX 1.3 - 350W - שלוש שנים אחריות 2xGlacialtech DC Fan 120x120x25mm 19dBA Quiet fans הרכבה עצמית.. נקודות לציון: * אני לא בטוח בקשר ללוח…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש באתר (פחות משעה) בגלל שעד היום היה לי רק לפטופ ולא היתה לי שום סיבה לעיין במפרטים של שולחניים. אבל... נראה שהחמוד שלי כבר לא מספק את הדרישות ואין ברירה אלא לצאת ולרעות בשדות זרים... והייתי מאד מעוניין לשמוע הערות לגבי המפרט שבניתי (ועל מה שהנחה אותי. אני מעוניין לקנות מחשב שיענה לי על מספר צרכים: 1. גיבוי מסיבי ואמין ביותר של הרבה מאד קצבים (מסמכים ותמונות) שיחליף לי את הצורך לצרוב אותם על DVD (הקבצים האלו מאד חשובים, ובנוסף מגובים על כונן חיצוני). 2. אופיס ואינטרנט, ומעט תוכנות הנדסיות או עיבוד תמונה פשוט, פה ושם. 3. הקלטת תכנים מ YES. 4. שמיעת מוזיקה דרך יציאה למגבר שלי. 5. צפיה בסרטים (יש לי טלויזיה מחורבנת...). 6. שיהיה שקט כמה שאפשר. אז…

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by yariboy,

הי, רוצה להתחדש, מעוניין במחשב לגיימינג כללי - כבר הרבה זמן לא עוקב, אשמח לעזרה בבניית מפרט. קריטריונים כליים: מצד אחד מחפש value for money, מצד שני רוצה שיחזיק כמה שנים ולא אכפת לי קצת להתפרע. מניח שלא אצא מזה עם פחות מ-5,000 ש"ח - חי עם זה בשלום. מצד שני, לא ברור לי שיש צורך לחרוג מזה בהמון. באופן כללי מעדיף רכיבים מדור חדש על פני מרכיבים מקבילים מעט יותר חזקים מדור ישן יותר. קונקרטית: מעבד - לא נעול על intel. כאמור עדיפות לדור האחרון. לוח אם - דור חדש - שיאפשר לי בעוד שנתיים להחליף כרטיס מסך ואולי מעבד בעוד שלוש. כרטיס מסך - value for money +. עדיפות למשהו יעיל באנרגיה. ספק כוח - שיהיה קצת אקסטרה הספק, tier גבו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by levinir1234,

שלום לכולם, עוד כמה חודשים יש לי בר מצווה ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. הדברים שחשובים לי הם: I5 או I7 6 או 8 GB זיכרון 1TB 15.6 אינץ' ומעלה כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו COD FIFA PES NFS GTA IV וסרטים. סוללה בינונית. התקציב הוא עד 5000 בערך. לבינתיים ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12481 ואת זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11863 תודה רבה לעוזרים,ניר

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dor1847,

כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים... אני אשתמש במחשב בעיקר למשחקים ולעריכת תמונות. במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - סוג משחקים? הכוונה לגרפיקה? אם כן אז משחקים כבדים (כמו בלאק אופס ומשחקים עתידיים ברמה יותר גבוהה גם) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. אבל עדיף כמובן כמה שיותר שקט 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים בדבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אך ניתן גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית אינטרנט וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד שדורש התייחסות (אופיס) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לדוגמא manager ואסטרטגיה, crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by Zmurge,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, חשבתי על מפרט הזה: אבל אני לא כזה מבין בזה, נראה לי זה טוב D: (זה כל מה שאני צריך מבחינת חלקים) כרגע אני עם מעבד E6500 וכריס מסך GTX550 , אני לא יודע אם שווה לשדרג בכלל אבל המשחקים לא פועלים משהו לעומת כל החברים שלי. מעבד: http://ksp.co.il/?uin=14944 לוח אם: http://ksp.co.il/?uin=14144 קירור למעבד: http://ksp.co.il/?uin=19259 זכרונות: http://ksp.co.il/?uin=15466 4 מוצרים 3035 ₪ מארז לא דחוף לי, אבל רצוי משהו חמוד ולא יקר ללא תאורה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי אם זה משתלם ^^ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי, תלוי בשביל מה ^^ 2. מה…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.