ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,418 דיונים בפורום זה
-
אז ככה..קניתי לאפטופ עם יצאות VGA ו HDMI ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ישנה עם COMPOSITE(RCA) ורציתי לדעת אם יש איזהשהו מתאם. זה מתאים? http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-S-VIDEO-3-RCA-TV-AV-CONVERTER-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ390083638943QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item5ad2cbf69f&_trksid=p4999.c0.m14 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המחשב הוא כזה: מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6500 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4330 Graphics דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה 2 ימי עבודה תכונות נוספות כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network interface adaptor כרטיס קול Intel H…
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קודם כל ההתלבטות היא האם כדאי לקנות עכשיו מחשב ב4K בערך, להשתמש בו שנתיים ואז לקנות חדש, או לחכות לGT300 ולהביא מחשב ב6.5K, ולתת לו להחזיק עד שיתיישן, לכן אני צריך שני מפרטים בכדי לבחור מה יותר משתלם לקנות כרגע מבין שניהם. יש לציין שאני מעוניין במעבד I5 וכרטיס מסך של NVIDIA, חשבתי על ה260GTX, השאלה היא האם הוא יספק אותי למשחקים בצורה טובה (30 FPS מינימום) 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב למפרט הראשון הוא 4K במידה ויש צורך חיוני (חלקים עם ביצועים יותר גבוהים בצורה משמעותית) התקציב השני הוא 6.5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים ובנוסף: סרטים, גלישה באינטרנט, אבל הדגש העיקרי הוא למשחקים, יש לי מסך 21 של סמסונג, ואני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר (כולל פילטרים וכו')…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Core 2 Duo E8400, CPU 3.0GHz, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 770 ש"ח מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 7 Pro s775 65 ש"ח לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel DDR2 1066MHz 380 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata 2 HD103UJ 420 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire HD 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 930 ש"ח צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 114 ש"ח מארז: CoolerMaster CM 690 Black No PSU 365 ש"ח ספק כוח: Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin 380 ש"ח הרכבתי את המפרט ב-Ksp.co.il בסך הכל 3879 ש"ח אני לפני קניה ואם יש מקום לשיפור, לטיפ קטן או עצה טו…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) Intel® Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB) [included in Price] מחשב משרדי, לעבודה באינטרנט, סרטים, תוכנות משרדיות ומדי פעם קידודים קלים, אני עובד עם 2 דפדפנים פתוחים ו10 טאבים ברוב הזמן. אני מתלבט בין צריכת סוללה ובין כוח שהמעבד יתן, השאלה מה ההבדלים ביניהם. זה המפרט הכללי, מה דעתכם על המסך? וכמה זמן עבודה המחשב הזה יכול לספק עם סוללת 6 תאים לדעתכם? ROCESSOR Intel® Core 2 Duo P8800 (2.66GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic SP1, With media edit Dell Recommends Upgrade to Genuine Windows Vista® Business Upgrade to Genuine Windows Vis…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין כמה מחשבים לגיימינג וכנראה אני לא אוכל לחרוג ולקנות מחשב של LG, קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=8571 או טושיבה A500 קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 וראיתי שיש HP ב4900 עם כרטיס מסך כמו בטושיבה [4650,שלפי notebookcheak יש לו מקום מכובד בהרצת משחקים] אבל עם מעבד AMD Turion. שמעתי על המעבד אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו במשחקים,השפ המלא של הדגם של המעבד הוא AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz הנה המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689 כמה שאלות על המחשב: 1.איך הביצועים של המעבד במשחקים?,ולאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? 2.כמה סלוטים שי לו של זכרון? [אם אני אקנה אותו א…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום אודה על המלצות לתחנת עגינה למחשב hp pavilion dv6 1030us כמה שיותר זולה אודה גם על הסבר לגבי סוגי תחנות עגינה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box כרטיס מסך ATI Radeon4850HD OC 2048MB DDR5 *מח"ול* ספק כח Antec EarthWatts 650W זכרון 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel לוח אם ASUSTeK Computer INC. P5GC-MX/1333 mainboard זה מפרט לGaming אז תדרגו בבקשה D: אני מדגיש אני פשוט משפר תמחשב שיש לי עכשיו
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים כולל FHD,עבודה משרדית ואינטרנט. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע, לא כולל מערכת הפעלה ומסך שני דברים שחשובים לי:1.יכולת שידרוג עתידית ו2.מהירות (במיוחד במשחקים ובאינטרנט) גבול עליון3,500 ש"ח הרכבה מן הסתם בחנות וקנייה עדיף ברשת חנויות או בחנות באזור באר שבע (כיוון ששם אאסוף) אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שנים טובות החלטתי (עם עוד חבר) לקנות מחשב חדש, אנחנו משתתפים בהרבה מסיבות רשת ומשחקים במשחקים עדכניים שיוצאים, ובנוסף משתמשים בתוכנות כגון Solidworks. שנינו משתמשים במסכי 24, ולא צריכים ציוד הקפי כלל. עריכה : 1920X1200 אספתי קצת מידע מהפורום וניסיתי לשחזר את הידע שהיה לי בתחום לפני כמה שנים ובניתי מפרט, רציתי לדעת את דעתכם דברים שחשובים לנו -> DX11, I5, ארבע גיגה זכרון לפחות, כשהוא שוקל להקריב משהו מהמפרט ע"מ להרכיב 8 גיגה זכרון (אגב, DDR3 רץ ב1033 בdefault וכל זכרון שמצהיר שהוא תומך במהירות גבוהה מכך זה לOC בלבד, נכון? [כמו שהיה פעם עם DDR רגיל, שהיה רץ ב400 וכל מה שהצהיר שרץ מעל היה מיועד בעיקר לצרכי OC?) ומסנני אבק על כל כניסה במארז (כמו לדוגמא ב902 …
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בדפי הנתונים של ניידי compacq מופיע: תוכנת מנהל התקן של כונן אופטי: Windows Media Player Windows Photo Gallery Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Windows Media Center Cyberlink DVD Suite DVD Play אני מניח שכל התוכנות שמתחילות במילה windows הן ממילא תוכנות של ה vista. שתי התוכנות האחרונות הן של צד שלישי. האם זהו בונוס אמיתי או שאני מוצא אותו בכל נייד אחר כמו dell או lenovo?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לשימושי אינטרנט ומוזיקה, קצת סרטים ואולי גם משחקים לא כבדים. כרגע ההתלבטות שלי היא בין השניים שציינתי בכותרת. את הטיימליין אני מעדיף בעיקר בגלל זמן הסוללה העצום, משקל קל יותר למחשב גדול יותר, מסך פחות מבריק, יותר דק ונייד. לעומת זאת ה-HP לוקח בגדול מבחינת מעבד וכרטיס מסך, מה גם שהוא מגיע עם אחריות לשנתיים לעומת שנה באייסר שאף אחד גם לא ממש בטוח מי נותן להם אחריות בארץ ואיך היא. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המפרט נועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS,FARCRY,GTA,COD4 וכו אז ככה :לא כולל מארז,צורב ומסך . מעבד:Q8200 לוחאם:GIGABYTE P31 DS3L הרדיסק:250 GB של WD כרטיס מסך:GTX275 ספק:PCPOWER 500 זיכרון:4 G של OCZ מה אתם אומרים ?שווה את ההשקעה ?יש המלצות אחרות ?בהתחלה חשבתי אולי ללכת על AMD X3 720 BE +GB 770 אבל לא יודע .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עמיד לסטודנט שישמע דרכו מוזיקה ויגלוש באינטרנט , רצוי בלי מערכת הפעלה כי אני מעוניין להתקין לינוקס 160GB הארד דיסק עד 2000 שקלים חדשים תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
גיסתי שמתחילה ללמוד באוניברסיטה רוצה לקנות מחשב נייד. היא שאלה אותי לגבי שני המוזכרים בכותרת ואני מעביר את שאלתה אל מלומדי הפורום. מבין השניים מי עדיף: Dell Inspiron 1545 T4200 X4500 Dell Studio 1537 T3200 4500MHD כל המלצה אחרת עבור נייד לשימוש משרדי (עדיפות לקל) גם תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה\עצה לגבי מחשב נייד * מטרות המחשב: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך: 15-17 * משקל : לא קריטי, שימוש בעיקר במשרד\בית * אורך חיי סוללה : ראה משקל * גודל מינימלי של הארד דיסק: 320gb \ 7200rpm * זכרון רצוי: 4gb ddr3 * מעבד רצוי: t9xxxx\p9xxxx פתוח לעזרה והצעות אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, המפרט הוא למחשב משחקים, תקציב של 6K ללא ציוד היקפי אני יודע שהמארז מעט יקר... לא נורא. OC הוא אופציה עתידית עבורי... לא בטוח לגבי גוף הקירור למעבד Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ¤1100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5911 COOLER MASTER HYPER TX2 CPU COOLER, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4041 ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ¤1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9, יחידות 1 ¤465 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5754 WD 1TB 7200RPM 32MB GREEN SATA2, יחידות 1 ¤430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?producti…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קיצר אחותי הביאה לי תמחשב הנייד הישן שלה והוא לא עובד כשאני מדליק אותו יש לי שחור וכתוב לי: INTEL UNDI PXE 2.O )BUILD 082( COPYRIGHT 1997-2000 INTEL CORPORATION FOR REALTEK RTL8139 /8130 /810X PCI FAST ETHERNET CONTROLLER V2.13 PXE - E61 MEDIA TEST FAILURE CHECK CABLE PXE MOF EXITING PXE ROM והיא הביאה לי עם המחשב מין דיסק קשיח כזה לא מחובר אולי זה קשור הינה תמונה לא להתייחס לעכבר הוא לא קשור) ואני לא כ"F יודע תמפרט שלו אבל המעבד הוא אינטל אינסייד סנטרינו זה מה שרשום על המחשב חח אז מה לעשות ? מה ליקנות ?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2.5K-3K בעיקר לשימוש בייתי (אינטרנט,אופיס, ואולי פה ושם סרטים). משוטטות בפורום הבנתי שהדגמים המומלצים בתקציב זה הם Dell Vostro A860 עם מעבד Core 2 Duo Processor T5670 Compaq Presario CQ61-220EJ עם מעבד Intel Dual Core T4200 Lenovo N500 עם מעבד T3400 הבנתי גם של-cq61 יש יתרון בכרטיס המסך ולדל יתרון בכך שהוא מסך מאט ונדמה לי שהוא מעט קל יותר מהאחרים. הייתי רוצה לדעת לאיזה מהמחשבים יש את המעבד הכי טוב, אילו עוד יתרונות/חסרונות יש לכל אחד מהם ואיזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות(אם נבטל את יתרון האחריות הארוכה של הדל)?
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גיסי מתכנן לקנות לאשתו, אחותי, מתנה ליום הנישואין: נטבוק (זו הפתעה, אל תספרו לה ;D). היא צריכה מחשב שיאפשר לה לגלוש, לראות סרטים בעת נסיעות ארוכות ועם מצלמת רשת כדי לשמור על קשר עם הילדים כשהיא באותן נסיעות ארוכות. התקציב הוא בסביבות 2,000 ש"ח וכחברים בכוחות הבטחון, יש להם הנחות על חלק מהדגמים שאחרת לא היו נכנסים. שלחתי אותו לחנות לראות אותם בפעולה, המפרטים של כל הנטבוקים כמעט זהים אבל חייבים להניח את הידיים על המקלדת ולראות את המסך. הוא חזר עם המסקנות הבאות: Asus EEEPC 1005HA/HE - זמן סוללה ארוך מאוד (9.5 שעות לפי נתוני היצרן, בצפיה בסרטים זה בטח חצי מזה) שיאפשר לה לצפות בכמה סרטים בנסיעות הנ"ל. לא ברור האם המעבד הוא N270 או N280 - עד כמה ההבדל משמעותי? Acer Aspire D150/…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר כמקור לניגון מוזיקה (ובעתיד גם סרטים) בסלון. אני לא רוצה HTPC ! דרישות: 1. יציאות: SPDIF, ExpressCard, צורב DVD, (אני לא יודע אם קיימת גם יציאה אופטית בניידים, יהיה נחמד אם יהיה), HDMI 2. wi-fi 802.11 n 3. מסך: מעדיף "13, פלוס מינוס "2 גג. 4. חייב להיות מסוגל להריץ windows media player בקלות (כלומר ויסטה) ולכן רצוי מעבד חזק ו- 4G זיכרון פנימי. 5. רצוי משטח מגע גדול וכך גם דיסק קשיח, מקלדת וזמן סוללה פחות קריטיים. 6. יכולת עיבוד קול אופטימלית (חומרה, דרייברים...) הבהרה: בשלב הראשון המחשב יחובר למערכת סטריאו פשוטה יחסית. בשלב מאוחר יותר יגיעו המגבר (והרמקולים), ה DAC, והטלויזיה. בשום שלב אין דרישה לשמיעת המוזיקה מהרמקולים של המחשב או…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מפרט מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים לפני מספר ימים הזמנתי נייד חדש של פוג'יטסו דרך סניף בסט ביי בנתניה ,הנייד הגיעה לאחר כ יומיים והיום אספתי אותו ,הקטע במעצבן שחוץ מ העתק של תופס משלוח ו תופס הזמנה ,ותופס הקניה (פרסתי ל 10 צ'קים) אמרו לי שזה מפסיק בשביל האחריות ,חשבתי WTF הרי עם כל מוצר שעד ביום רכשתי מלאתי או קיבלתי תעודת אחריות שחתומה ע"י חנות ,או שבמקרה שלי אני צריך לפנות לאמטל ? על הקופסה של הנייד יש מדבקה שללא הסרטה לא ניתן לפתוח אותה ,אז אנימאמין שתופס האחריות בפנים ? בכל מקרה אתם ממליצים לברר ב אמטל ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-