עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by headg,

עדיף tablet למישהו יש רעיונות?.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. Started by eyazlaz,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום לחברים אני מתעניין בלפטופ חדש(כרגע יש לי X40 IBM גיגלתי קצת ברשת ועיני צדה את הטבלט המגניב הזה לנובו S10-T3 בכל אופן הוא נראה כזה בעיקרון אני צריך מסך 10-12 מקסימום עם ניידות ונוחות סקירות על המוצר לא מצאתי מי יודע מה בעיקר בעברית חוץ מזה שהמולטי טאצ' שלו לא מתקרב לאייפד או אייפון במהירותו וברמתו כשלעצמי זה לא קריטי ומאוד חשוב לי בעיקר לעבודה מיילים אקסלים ואם יש צפיה ישירה סדרות או יו טיוב זה מספיק לי בקשתי היא האם למישהו יש אותו או שמע -ראה ויכול לתת לי את חוות דעתו לנטבוק הזה אם למישהו יש המלצה אחרת או דומה בקטגוריה הזאת אשמח מאוד לשמוע בתודה רבה ובברכה מראש אברהם אריה

4. יש לי מחשב dell inspirion 1764 בטריה 9 תאים-הספק 90WH. (לפני 3 שבועות קניתי מטען חדש) הבטריה פתאם הפסיקה להטען לפני כחודשיים בערך ובגלל זה החלפתי מטען. אז קודם כלאם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הראשית כדי שלא אצטרך לקנות בטריה חדשה זה יהיה מעוללה. בכל מקרה, הסתכלתי ב EBAY וראיתי את הבטריה שאני צריך, יש לי 2 הצעות, בשתיהם הבטריה עולה בדיוק אותו מחיר אבל בהצעה אחת יש משלוח חינם ובהצעה אחרת המשלוח עולה 50 דולר, אני קצת מפחד לקחת את ההצעה של המשלוח חינם אבל אם יש פה מישהו שחושב שעדיף לי ויש לו נסיון רב בEBAY אשמח לשמוע מה הוא חושב, הנה שתי הלינקים לשתי הבטריות : http://www.ebay.com/itm/Genuine-Dell-Inspiron-1464-1564-1764-battery-9JJGJ-NKDW-/310333070912?pt=Laptop_Batteries…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 2500$ paying by visa 2. מטרות המחשב? Mostly gaming 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? monitor +24, mouse and keyboard 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? none 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? i7 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? not to loud 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? not needed 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? not really 9. האם חשוב שקט? עד כמה? medium 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? medium 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. all latest on the highest settings all parts bought in canada preferably in www.t…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by daone,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כי שלי קצת ישן ואני מעוניין להעביר ממנו שני דברים למחשב החדש: 1) את הכרטיס מסך (GTX 660ti) 2) את הדיסק קשיח SSD 250GB של סמסונג בנוסף המפרט שאותו אני רוצה לקנות הוא עולה 5800 שקל ואני אכתוב אותו למטה: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27802[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Noctua NH-U12S CPU Cool…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. רציתי לדעת אם אני אשאיר את המחשב נייד דולק כל הלילה האם הוא יהרס?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by adirze,

שלום לכולם, אני צריך מפרט עבור חבר ואני אשמח לעזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא כמו שרשמתי בכותרת 3500-4000 ש"ח. ציוד הקפי שצריך שיהיה במפרט: עכבר, מקלדת (עדיף שיהיו יותר נוחים למשחקים) ורמקולים. במסך אין צורך. במבחינת דיסק קשיח 500GB יהיה מספיק. לא מתוכנן OC. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  9. היי. קיבלתי שני מפרטים, אשמח לשמוע את דעתכם: הצעה ראשונה - 173.16 173.16 1 EZcool N-880B 400W Black ATX Case 8764 1 212.98 212.98 1 Gigabyte GA-945GCM-S2L 945G DDR2 VGA950 Micro Mot 12198 2 296.10 296.10 1 Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU 11091 3 277.06 277.06 1 Seagate 500GB ST3500320AS 32MB S-ATA II HDD 11935 4 171.44 85.72 2 Kingston KVR800D2N5 1G DDR2 800MHz Memory 10949 5 108.22 108.22 1 LG GH-20NS10 x 20 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW 12192 6 138.53 138.53 1 Computer Integration + Win For Testing Only 640 7 הצעה שנייה - 173.16 173.16 1 EZcool N-880B 400W Black ATX Case 8764 1 212.98 212.98 1 Gigabyte GA-945GCM-S2L 945G DDR2 VGA950 Micro Mot…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by Zeliran,

למחשב יש נטייה משונה להפסיק להגיב (כולל תזוזה של הסמן), ולאו דווקא בזמן שהוא עושה איזשהיא עבודה מאומצת, קורה גם למשל כאשר סתם עובדים על word יכול להיות שאני סתם מדמיין, אבל זה נראה שזה קורה (לרוב) שאחרי שאני נניח פותח מסמך, לא נוגע בו כמה דקות, ואז ברגע שאני לוחץ על "משהו" עם עכבר, פתאום המחשב מפסיק להגיב, ואני חייב לעשות לו restart בשביל להחזיר אותו לחיים מישהו נתקל בתופעה הזאת?

11. שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני קצת הולך לאיבוד עם כל המפרטים והשילובים שיש לכן אני זקוק לעזרת המבינים בדבר... בתור התחלה עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מפרטים דומים למה שאני מחפש ולכן לקחתי מפרט כלשהו שהוצע כאן ושיניתי אותו. הדרישות מהמחשב הם: פיתוח - 25% משחקים - 25% (הרבה זמן לא שיחקתי אך משחקים כמו maxPayne 3 וכדומה) סרטים/חיבור לטלוויזיה - 30% (גם הקלטה מהטלוויזיה - כרטיס טלוויזיה, וגם הקרנת סרטים ב-LCD 46 FHD) אינטרנט וכו 20% (פתיחה מרובה של דפי אינטרנט - 10 לפחות). התקציב הוא עד 3500 ש"ח. הנה המפרט שבניתי ב- KSP: מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : Zalman SZ CC92HS CPU…

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  12. שלום רב, חברים. אני מתכנן לרכוש לפטופ בקרוב, כאשר המטרה העיקרית בו היא צפייה בסרטי 720P HD (ואם יתמוך גם ב-1080P אז מה טוב). יש לי כרגע לפטופ עם רמקולים מובנים על הפנים, בחיי. עוצמת המקסימום שלהם היא פשוט בדיחה! אז חשוב לי שהרמקולים יהיו מצוינים, מדהימים ולא פחות. כמובן שגם צריכה להיות תמיכה מעולה באוזניות, שזה חסרון נוסף בלפטופ הנוכחי שלי. יציאת HDMI יכולה להיות בונוס נחמד, אך לא הכרחי במאה אחוז. זאת על מנת שלא יבוא על חשבון דרישות אחרות שחשובות לי יותר. מה שכן, חובה שהלפטופ יתמוך במס' פעולות "כבדות" במקביל ובו זמנית. דוגמה שנדרש ממנו לעבוד באופן יציב וחלק: הרצת סרט 720P (בנגן מדיה פלייר הרגיל או הום סינמה קלאסיק), מיקרוסופט וורד, מס' רב של לשוניות בפיירפוקס + התוכנה פת…

13. שלום לכולם המחשב שלי התפגר וגם ככה נס ליחו על כן אני צריך המלצה למפרט. עיקר העבודה של המחשב יהיה פוטושופ CS4 ניקון NX2 עריכה של תמונות כבדות יחסית וכמה במקביל, טיפול בקבצי RAW, עריכת וידאו אבל לא מסיבית. חוץ מזה יישומים רגילים לא משחקים. דגש חשוב מאוד - המחשב צריך להיות ממש שקט - כמו נייד. תודה מראש תשובות לשאלות: 1. הוספתי תקציב בכותרת - לא חייבים לנצל הכל אפשר קצת לחרוג אבל עדיף שלא. אני אצטרך גם מסך טוב (תקציב נפרד של עוד 4K ) ובסה"כ אני משווה את העלות הכוללת למק 24" 2. השימושים פורטו לעיל, בנוסף סביר שהמחשב ישמש גם לאיחסון מוסיקה ויחובר ל DAC ומשם למערכת. כמו כן איחסון של תמונות בכמות גדולה אבל אולי כדאי גם HD חיצוני. 3. למסך תקציב נפרד. כל שאר האביזרים נחוצים. 4…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משרדי (אינטרנטאופיס ואאוטוקד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אאוטוקד וסטראפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  15. שלום לכם... אז ככה... אני אמור לקבל מארז מלא עוד כמה זמן מצרפת... רק מארז ! בלי ציוד היקפי. בבקשה בבקשה תעזרו לי לשפר או להפחית (עם העין הגדולה שלי) את המפרט שהרכבתי... התקציב די גדול אך גבולי. כך שאני לא יכול להגדיר את הסכום המדוייק.... המחשב למשחקים חזקים... וסתם בגלל שאני רוצה מחשב פצצה!! להלן המפרט... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by ilil,

שלום, לאחר שמצאתי תשובות לכמה נושאים שהטרידו אותי קודם לכן, והרבה בזכותכם, חברי הפורום, אני פחות או יותר סגור על הקונפיגורציה הבסיסית למחשב הנייד. אודה אם תוכלו להמליץ לי על דגמים מפורשים. הצרכים: מגוונים אך הדגש על ביצועי סוללה על חשבון הביצועים הגרפיים. בעיקר אפליקציות משרדיות ואינטרנט, אך גם סרטים. מעבד: T5800 או T6400 (או מעלה), בכל מקרה 2GHz+, 800MHz FSB צ'יפסט: GM45 כרטיס מסך מובנה: GMA4500MHD, עדיפות לקיום יציאת HDMI זיכרון: 3/4GB כונן קשיח: עדיפות ל-7200rpm, הנפח פחות קריטי מסך: 15.4" - מאט אחריות: 3 שנים (חובה, הרחבה כלולה בהגדרת התקציב) דגש על איכות ואמינות המוצר, בפרט איכות החומרים, ואמינות נותן האחריות (רכיבים+עבודה לכל תקופת האחריות), ועל זמן סוללה סביר+. הי…

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 למפרט | 1300 למסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל-נ-צ-ל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן, פרט לתקציב המסך ב-200 ש"ח אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים / עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : After Effects / Sony Vegas Pro ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: בדרך כלל משחקים של VALVE. ועוד כמה שלפעמים יוצא לי לשחק כמו GTA/AC ועוד.. *חשוב שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים , ושלא יגביל אותי בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  18. ראיתי באתר www.RCL.co.il בדף הראשי מחשב נט בוק עם מסך 7 " זמן סוללה - 5 שעות ו משקל של פחות מקילו בודד מגיע עם מע' הפעלה LINUX עם אופציה ל WIN XP המחיר שמוצע שם למזומן ,|הדגש| 879 ש"ח |סדגש| מחשב מעולה ע"פ הסירטון /סקירה שנמצא באתר מאת TIGER DIRECT זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=87 Fic Sylvania G Netbook אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול למחשב נייד .. מה דעתך ?

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by ludacris,

שלום יש לי dell studio xps 16 עם ati radeon hd 4670 כרגע מוקצה לו 1.5 גיגה ראמ ויש לו 1 מובנה איך אני משנה את זה? אני רוצה להחזיר את הזכרון לראמ ולהפחית מהמעבד הגרפי תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. אהלן, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט, זול ככל האפשר: 1. מה התקציב המקסימלי? 1,500 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך – עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא נגיע למצב כזה, 200 ₪. 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומסך (סביבות ה-20 אינץ') – אין העדפות לדגמים, כמה שיותר זול. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? נניח 4, אבל זה לא באמת שיקול. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

21. Started by castor_troy,

שלום רב השרת הולך להחזיק שרתי CS ושרת מירק . דוד שלי קונה מחברת אקסלנט בכמויות לכן אני אקנה מהם את השרת . www.hardware.co.il השרת יישב בחוות שרתים . הנה 2 דגמים שחשבתי עליהם : Intel *Dual Xeon* Based Server ClearWater2 *Rack 1U* תרש / וSCSI ויש גם IDe -עכשיו זיכרון אני אשים 2 gb -וצריך להוסיף הרד דיסק , ראיתי שה scsi מאד יקרים . לכן נראה לי אני אלך על 150ג'יגה sata 7200rpm הדגם השני IBM xSeries X336 1U SCSI Xeon 3Ghz/1GB DDR2/3Y תרש בזה-צריך להוסיף גם זיכרון והרד דיסק מתאים זה : דיסק קשיח: 10000rpm IBM Hot Swap Ultra 146GB אתם יכולים להיכנס באתר שלהם ולראות בדיוק את המפרט . מה אתם אומרים על אלו וכמה שרתים אתם חושבים שאפשר להריץ על שרת כזה . אולי תתנו לי מפרטים אחרים…

22. אני חייב עזרה. אני מחפש נייד 11.6 שיהיה טוב לאופיס ולאינטרנט. באיזור ה 2000 שקל. תודה רבה מראש. אגב, זה עם חריגה גדולה, אבל איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27161

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 1290ש"ח פנדאס PANDAS.CO.IL אחריות לכל החיים לוח אם:ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1686ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק\נועה אחריות שנתיים מארזAntec P180 Aluminium P/S not include Case: מחיר:980ש"ח נועה מחשבים\לוג'יק אחריות שנה 1 ספק:Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים כרטיס מסך+קירור: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by eyma,

שלום אני מחפש דרייבר ללוח אם עם - chip set 945G ,אני רוצה שזה יתאים ל-WIN7 דגם המחב הנייד dv6426 us , HP Pavilion dv 6000 GA378UA#ABA המחשב פורמט מ-VISTA ל-XP תודה.

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  25. הי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, כשהצרכים הם אינטרנט, OFFICE, משחקים קלילים, סרטים. תקציב של כ2000- 2500 ש"ח בלי מסך. מחיר כמות תאור 237 1 מארז ללא ספק Antec NSK6500 NSK6500-NPS 328 1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W 400CX 250 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB WDC1118 204 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI F2-6400CL4D-2GBPI 667 1 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS 4711079392175 685 1 מעבד AMD Phenom X4 9550 Box AMD1235 ההתלבטות בעיקרית היא לגבי CPU ולוח האם, האם כדאי לקחת לוח פשוט יותר ולהוסיף כרטיס מסך? והאם עדיף לקחת INTEL ולא AMD. אשמח לקבל תשובה. תודה תודה,

• 11 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.