עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by טנטה,

שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  2. אבא שלי צריך ליקנות מחשב משרדי חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות של עיצוב גרפי מטבחי ונגרותי , ושיהיה בעל מסך LCD אמין לאורך שנים. זהו התקציב אני יודע שזה לא משהו אבל סה"כ אני חושב שאפשר להשיג לו משהו נחמד. תגיעו ל- 4,100 ש"ח אפילו גם בסדר אבל בסדר תקציב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by tm1988,

אני צריך את המשחב הזה בעקיר להרצת תוכנות הורדה ותוכנות של קידוד סרטים אבל אני רוצה שהוא יהיה בסדר למשחקים. לא צריך את הכי טוב על זה אני יכול להתפשר העיקר שמשחקים יעבדו בצורה חלקה אני צריך זיכרון פנימי לפחות ג'יגה, והארדיסק של 160 כולל מסך CRT

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  4. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במפרט הבא. מדובר על מחשב לשימוש משרדי כגון אופיס ואינטרנט. כיום המחשב שעושה את העבודה הוא פנטיום 4 עם כרטיס מסך 5200, המחשב די איטי, ואני חושב שהוא כבר בן 8 בערך. 1. תקציב מקסימלי - 1500 ומטה. 2. שימושים משרדיים בלבד. 3. אין צורך בציוד היקפי - גם לא הארד דיסק, רק לוח+מעבד+זכרונות (ואני חושב שאחליף גם מארז וספק אז גם בבקשה) 4. השקט אינט קריטי (נניח 5 מתוך 10) 5. ללא OC, אין חנות מועדפת, אין צורך לשמור אופק שדרוג. אני חשבתי על המפרט הבא, בהתאם למפרטים המומלצים שקראתי בדביק: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 2.7GHz E5400 : "SLGTK " - BOX ₪332 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪360 זיכרון: [..] G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 -…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by yedidyatz,

שלום אני מחפש מחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סרטים + עריכת/הקלטת אודיו (כרטיס קול מקצועי) אני מביא אותו מארה"ב מחיר:3000+- מצב: חדש, refurbished מעבד:i7 dual-quad זיכרון: אפשרות ל8 דיסק קשיח: 500GB 7200RPM צורב DVD הרחבה: כניסת FireWire/יציאת ExpressCard (הפריט הכי משמעותי על מנת שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול) מסך: באזור 15' משקל: לא עקרוני עדיף קל לא נדרשת אחריות בינלאומית אשמח לעצתכם ועזרתכם בנושא תודה צחי

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להחליף את ה - Thinkpad x40 הקיים שלי. הפעם אני מתכוון ללכת על מחשב עם מסך מעט גדול יותר (14") וביצועים קצת יותר חזקים ולכן חשבתי ללכת לכיוון של ה - Thinkpad T60/T61. אשמח להמלצה לגבי מחשבים של יצרנים אחרים המקבילים ל T60 (למשל Dell וכו'). המפרט הוא 2GB זכרון, HD סטנדרטי (כיום של לי 40 GB שזה מעט אבל אני גם לא צריך יותר מ - 120/160 Gb) מהיר, מעבד Core2Duo אבל לא בהכרח המהיר/עדכני ביותר, ואם אפשר אז כרטיס מסך ייעודי אם כי זה לא קריטי מאחר שאני לא משתמש בו לצורך משחקים. שאלה נוספת (קשורה) - האם כדאי לרכוש עם Vista Business או ללכת עדיין על ה - XP Pro ולהמתין עד שה - Vista תהיה יותר יציבה? תודה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. Started by urony,

אני אובד בנבכי המחשבים הניידים. קראתי כאן הרבה בפורום ועודי מתלבט. המטרה של המחשב: אופיס, גלישה בסיסית באינרטנט ועבודה על פוטשופ cs4 לעיבוד תמונות מתקדם. אין לי שום עניין במשחקים. רוב הזמן עבודה בבית או במשרד (התניידות בינהם). לעיתים נסיעות לחו"ל. ההתלבטיות העקריות הן: toshiba a-300 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15352 יתרון: מעבד חזק. אולי טיפה יותר זול. Dell 1537 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm יתרון - לא מגיע עם ויסטה ואפשר לשים XP בקלות (איני מבין גדול במחשבים ולא אדע לעשות זאת ללא עזרה ואני לא ת'ויסטה) MSI Bravo EX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 יתרון - יחס עלות פיצ'רים הכי קורץ. חסרון…

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by DakloN,

שלום אני צריך מפרטי תקציבי.. התקציב הוא 3000 ש"ח כולל המסך.. 19 (לא WIDE).. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה וסרטים.. (לא למשחקים) ישנה אפשרות לחריגה קלה.. ועוד שאלה שקצת סוטה.. יש באייבורי מפרט של Q6600 ב1800 בערך... וככה ישאר עוד 1200 להשלים לי למסך מחברה מותג.. הבעיה שממה ששמעתי אני דיי פוחד לקנות מהם.. אבל פשוט מכל חנות אחרת הכי טוב שהצלחתי להרכיב זה מחשב כגון E2180 וכו'... מה פשר המחירים האלה אצלם? ועד כמה זה סיכון להנות ממחשב הרבה יותר טוב על חשבון הזולות\פיקפוק אצלם...?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

עדיפות למעבד סנטרינו או דותן ולכרטיס מסך הכי טוב שתמצאו..

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאי…

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  11. זהו חברים...הייתי היום בסקיי ועשיתי הזמנה למפרט הבא...תגובות.. אגב תודה לכווולם על כל העזרה שנתתם לי מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם DFI LANParty DK X48-T2RS ¤996 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391970 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤510 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  12. שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by iakovl,

כידוע פסח בא ואיתו גם עבודה, אני מתכנן להרוויח איזה 3K בערך וגם יש חיסכון מהצד. קיצר אני צריך מפרט מלא: אבל 3 חלקים כנראה יוזמנו מחו"ל (זכרון מעבד וכ.מסך) מעבד : XP-M 2500+ 99$ (חו"ל) זכרון : ? לוח אם: NFORCE 2 כונן אופטי : COMBO כ.גרפי : ? (מחו"ל) דיסק קשיח, וכו'... (כל הדברים הרגילים)

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by eladgold,

אחד לעבודה באינטרנט פרמייר לאינטרנט, כלומר לא HD, פוטושופ לאינטרנט, תכנות PHP CSS ועבודה עם פלאש הורדות סרטים השאלה שלי היא לא לדגם ספציפי אלא לאיזה מעבד לכוון האם מספיק לי ה I3 או לפחות ללכת על I5 והאם אני צריך כרטיס גרפי או שכרטיס בסיסי יספיק הנייד השני ניידות עבודה בסיסית לאינטרנט, כלמור עיצוב ותכנות אתרים ובמקביל המחשבה היא שיהיה בחדר שינה ויתפקד כתחנת הורדה מהאינטרנט וצפייה בתכנים און ליין ו HD האם הדל ווסטרו 3500 I3 יספיק לצרכים אלו? בנוסף ראיתי שהמחשב הספציפי הזה קיבל ציון לא כל כך טוב באתר של ניידנייד, האם להתייחס לביקורת זו ואם לא אז באילו אתרים בחו"ל כדאי להסתכל בביקורות על ניידים? תודה אלעד

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by Starkist1240,

היי לכולם, הסתכלתי על שני מחשבים של ASUS שכל ההבדל בין השניים הוא המחיר עצמו. וזה נראה לי מוזר אשמח לחוות דעת מה ההבדל בין השניים ? מחיר 5090 (לא באילת) https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=48808&select=.268..271..1358..211. מחיר 4262 https://www.orpc.co.il/items/1752927#Image_1 תודה לעוזרים, אריק

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by vmaddog,

האם מישהו מכיר מסך מחשב משולב מחשב עם גרסה החלשה של i5. אני חושב שזה ה 3450 ומסך 24 לפחות במחיר עד 4000

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  17. המחשב איטי ואני רוצה לוודא שכל הדרייברים מעודכנים למחשב שיש לי. איך אני בודק את זה ? גם נאמר לי שיש תוכנות של דל ברקע שמאיטות את המחשב - איך אפשר לראות ולבטל אותן ? תודה רבה, בני.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב נייד לדודה שלי. השימושים הם רק לעבודה משרדית ואולי אינטרנט, כשהדרישה העיקרית היא למשקל קל. תקציב לא מוגבל כרגע. לאבא שלי יש IBM Thinkpad X40, ששוקל רק 1.2 קילו והיא אמרה שהיא חושבת שזה כבד מדי. יש בכלל מחשבים יותר קלים מזה? על מה אתם ממליצים? תודה, אמיר.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  19. Started by natanel102030,

אני עומד ללכת על i5 4690, משהו כמו 8-16 ראם, דיסק של 4 טרה, ssd של 256, כרטיס מסך באיזור ה800-900 שקל ושלושה מאווררים במארז. כמה הספק אני צריך לכל זה? במחשבונים באינטרנט אני מקבל המלצות על 650-750 אבל זה נשמע לי מופרך מדי. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by gaby1992,

טוב אז כמו בכותרת אני זקוק למפרט של 7K אבל אני לא צריך שום ציוד היקפי..... המסך שאני ישתמש בו הוא 24" אז אני כבר סגור לגמרי על ה HD4870x2 ....... ואני לא חושב שתהיה בעיה להכניס אותו למפרט כי יש תקציב בנוסף אני רוצה שהמעבד יהיה QUAD ולא DUO (אני פשוט לא חובב כל כך כפוליי ליבה) תודה מראש לבונים

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  21. לא צריך ציוד הקפי. המארז שאני רוצה הוא HEC 7KJ9. תודה מראש. המחשב יחובר לטלוויזיית FHD. היום יש לי כרטיס NVIDIA 8800GTS, הוא לא יכנס במארז הזה. אני לא רוצה להוציא על כרטיס יותר מ700-800 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by ItayV,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג יוגה 730 עם כרטיס מסך GEFORCE 1050 NVIDIA, אני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות CAD,SOLID WORK וכו'. באתר של SOLID WORK, לא מופיע בדריושת מערכת הכרטיס מסך הנ"ל, מופיע שם רק QUADRO למיניהם, האם אפשר להשתמש בכרטיס הנ"ל או שאני חייב QUADRO ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by JE,

אהלן, היה לי NAS של חברת סינולוג'י והוא הפסיק לעבוד באופן מפתיע אחרי שנתיים וחצי. אני מחפש פתרון אמין יותר. לדעתי מערכת מחשב רגילה תעשה את העבודה ותהיה אמינה יותר לאורך זמן. בנוסף אוכל תמיד להחליף או לשדרג רכיבים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - שרת NAS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי כבר הארדיסקים חדשים של Seagate 5. עד כמה חשוב שקט פע…

25. זה מפרט ששלחתי לספק שעובד עם דוד שלי (לא נלאה אתכם בפרטים אני רק צריך חוות דעת עניינית), המפרט במקור היה ללא ספק כוח ומארז וביקשתי שיכניס מה שיש לו במלאי והוא חושב שמתאים, ההצעת מחיר שקיבלתי היא בסביבות ה - 4500 שקל אחרי מע"מ, המפרט הוא ללא מסך, רציתי לדעת אם ביחס למחיר ומטרת המחשב אני מקבל תמורה כדאית או שבתקציב של 4500 שקל אולי כדי לי לחשוב על מפרט אחר? מעבד : CPU INTEL C2D E6300 L775 BOX לוח אם : MB ASUS P5B L775/1066 ATX Or GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון : DDR2 PC667 KVR667D2N5/512MB X2 כרטיס מסך : VGA GF7600GT LT 256MB PCIE כונן קשיח (נערך) : 250GB WD 16MB KS 7200RPM SATA II צורב : DVDRW SONY G170 18X OEM BLACK מארז : CASE PRO-S ACHILLES BLACK WO/PSU ספק : PSU CM EXTREME…

• 11 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.