עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by Or_s2006,

הי חברה מה נשמע אני עומד לקנות מחשב חדש והרכבתי מפרט אבל לא יודע אם הוא כל כך טוב מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1485 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤675 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2189 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤416 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤534 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤592 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤258 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤76 מחיר סופי: ¤6587 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il בתודה אור

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  3. מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. האם היא מתאימה? בנתונים היא 11.1V על 4320MAH עם קיבולת 48WH... בספר של הפוג'יטסו (LIFEBOOK) כתוב שסוללה שמתאימה היא 10.8V על 3800MAH... האם לנסות? האם זה יכול לשרוף את המחשב?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום לכולם... אני עוד לא סיימתי את הקניה של המחשב החדש שעליו דיברתי ודנתי פה לפני כשבוע, אבל אני כבר רוצה להכין את המחשב הבא - HTPC לסלון. אז מה שאני בעקרון רוצה זה ככה: מעבד חזק וחלק (האם Intel Core2 מתאים פה?), כרטיס סאונד\קול חזק וטוב, כרטיס גרפיקה\מסך חזק וטוב מאוד, אם אפשר כולל כניסה ויציאה, מכיוון שאני רוצה גם להקליט וגם לראות. וזכרון חזק שיחזיק לי מעמד... וכל השאר שיהיו מספיק חזקים חובה: מארז יפה ואיכותי לסלון. צבע אחיד לכל היחידה. הארד דיסק מהיר, חזק וגדול מאוד! כונן של דיוידי - אם אפשר שהוא גם יהיה צורב זה יהיה מעולה. כרטיס רשת מהיר - הרבה העברות. והכי חשוב, זה שהוא יהיה שקט מאוד! ואם אפשר גם קר מאוד! אני מוכן להשקיע עד 300 ש"ח בקירור למעבד, אבל שיהיה שקט! ב…

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by _xyz,

הפיקסל במסך 13 אינץ' קטן בכשליש מפיקסל במסך נייח. האם המסך עדיין נוח לצפייה (בלי צורך להתקרב מאוד למסך) או שהתצוגה קטנה מדי?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by 10ziv,

. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים(יש לי כרטיס מסך), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום מחפש לטובת חבר טוב מפרט ב 4000 שקל (וזה כבר מחיר מתוח , התחלנו ב-3000) , כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) - אין צורך ברמקולים. לשימוש מתון בעיקר גלישה, צפיה בסרטים, הורדות , לא GAMING (למרות שיהיה נחמד להריץ משחק טוב פה ושם, בהחלט) ובהחלט לא לאוברקלוק. כמה שיותר חזק בסטוק בהתאם למחיר בבקשה. אם אפשר מבוסס VENICE 3000 , אם לא אז לא, לפי המלצתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by rani1986,

שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shar7770,

שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב באוניברסיטה ואני אשמח לעזרה ויעוץ במה עדיף לי לקנות לפטופ או מחשב נייח. אני צריך לפטופ אולי בשביל השיעורים וכדי ללמוד עם חברים מחוץ לבית, מצד שני אני אוהב לשחק במחשב ולא יודע עד כמה הלפטופ יכול להיות נוח וחזק מספיק. אשמח אם תוכלי לעזור לי בהתלבטות ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש מבוסס מעבד אינטל.עד 3אש"ח הצרכים שלי : המחשב הקים ,דרך אגב , הוא מחשב מלפני יותר מ 5 שנים.להבנתי אין צורך בכ.מסך נפרד, ואפשר להשתמש בזה שעל המעבד.חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. מצרף 2 מפרטים אפשריים , שההבדל העיקרי בינהם הוא לוח האם . שאלות: האם יש צורך בספק חזק יותר למערכת שכזאת? האם כ.מסף שע"ג מעבד יספיק?אנא דעתכם. .תקציב המקסימלי 3000, 2.השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט (רב לשוניות) הורדות סרטים וצפיה בהם אם ע"י המחשב ואם ע"י חיבורו לטלויזיה ב HD .ישומיי אופיס 2007,ותוכנות ייעודיות ללימודי הנדסה ( מאטלאב, ארנה ).אני עובד עם כמה ישומים ברקע. 3.במחשב ישולבו כוננים מהמחשב הישן - דיסק קשיח חיבור SATA2 שנרכש …

13. Started by manz11,

תודה .

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Shocko,

אהלן, אני רוצה לקנות מחדש חדש בקרוב, אבל אני מתלבט לגבי PC או MAC מבחינת מערכת הפעלה, אני מעדיף חד משמעית את הווינדווס. השאלה העיקרית שלי היא מבחינת ביצועים, עם PC אני יכול להביא מפרט הרבה יותר חזק במחיר של MAC. אז למה לקנות MAC? יהיה הבדל מבחינת ביצועים אם אני יקנה MAC ויתקין עליו ווינדווס? או שהMAC הוא פשוט מערכת הפעלה ועיצוב. מה שחשוב לי הוא רק הביצועים. כמו כן, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא לתוכנות גרפיקה ואינטרנט. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by vmaddog,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? office-עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. טסים לחול עוד שבוע אפשר דיוטי פ…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by Ikarus,

היי, הרבה זמן אני עוקב אחרי האתר ואחרי הפורומים השונים, וכעת אבקש עצה לפני שדרוג המחשב לאמי, קצת רקע: 1. מה התקציב המקסימאלי - 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - צפיה בסרטים בצפייה ישירה דרך הדפדפן, עבודה משרדית קלה - בעיקר וורד ואקסל, סקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - דיסק קשיח, מארז, מאווררים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל 7. האם האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - 4500 ש"ח ( מחיר רגיל - לא באילת ). 3000 -4000 ש"ח ( מחיר באילת ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של תוכנות מתמטיות חזקות כגון ( MatLab, Mathematica ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ( לא רלוונטי למחשב נייד ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

18. שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by yuval n,

שלום! אני התלבטתי אם לפתוח את השאלה פה או בתמיכה טכנית, ובסוף החלטתי שיותר מתאים פה. אז ככה- יש לי מחשב די ישן, שמריץ בגדול מה שצריך אבל עושה את זה בצורה די איטית. אני במגבלה של כסף כרגע (חזרתי מטיול ארוך לא מזמן ) ואני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי במקום לקנות חדש. אני עובד עם תוכנות גרפיות ועריכת סרטים (לייטרום, פוטושופ, פרמייר מדי פעם) שכידוע לוקחות הרבה משאבים, והעבודה איתן איטית ומבאסת. אני מחפש 2 דברים מהשדרוג, בסדר הזה: 1. עבודה מהירה יותר בתוכנות גרפיות 2. להיות מסוגל להריץ משחקים על המחשב, ואני לא מדבר על החדשים ביותר. (לדוגמה, אפילו הcall of duty למיניהם לא רצים לי על המחשב כמו שצריך, אפילו הישנים יותר) לא מזמן קניתי HD חדש למחשב, וגם החלפתי את המאוורר ל…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by or2288,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום המחשב מיועד בעיקר לתוכנות כמו אוטוקאד (בעתיד אולי אוטוקאד 3D) וכו' התקציב מיועד גם למסך (לא כולל ציוד היקפי ) תודה בכל אופן.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by Graver88,

אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  23. Started by shimronfio,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחר יוזמן מאייבורי מחשבים וזיגזג... (יש כמה חלקים מזיגזג :} ) AMD 64 3000+ MSI MSI K8N Neo Platinum OCZ 400Mhz 512 (256x2) WD 120GB S-ATA MSI Radeon 9800pro 128mb (256bit) MSI DVD X16 MSI CDRW 52X32X52 ZIGZAG zSILVER COBRA Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC LG Flatron F700P TOTAL- 6600 מה דעתכם אין פה הרבה מקום לשינוי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AmosC,

שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.