עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אהלן חברים. הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר וגם קצת שוטטתי באינטרנט במטרה לנסות להרכיב לחבר מחשב מבוסס i5 (הדגש הוא על i5 ולא i3). מטרת המחשב היא רק לעבודה משרדית על כל סוגייה ( הרבה מוזיקה,עריכת תמונות חובבנית ברזולוציה גבוהה, הרבה אינטרנט). לי חשוב כמה דברים: כמו שאמרתי שהמעבד יהיה i5 (לגביי איזה סוג אני אצטרך את עזרתכם..), שיהיה usb3 ולפחות 6 ג'יגה של זיכרון. השאר ממש לא קריטי..(הסכום המקס' להוצאה על המחשב הינו 2500 שקל) אשמח לקבל הצעות לגביי כל דבר ( מעבד,לוח אם,קירור אם צריך, מארז וכו..) הרבה תודה ותזכו למצוות

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by eranir,

חבר שלי מעוניין לקנות גרוטאה לאחותו, בעיקר אופיס והורדות, עד 2000 שקל. בנינו את המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 440 1 לוחות אם Asus M2A-VM HDMI ¤ 398 1 מארזים Compucase HEC 6A19 300ART Black ¤ 303 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 326 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 175 1 סה"כ: 1926 רציתי חוות דעת על המפרט ושינויים אפשריים. בעיקר בנוגע לצורב (הבעיה העיקרית שאין גרסה לבנה שלו בעוד המארז לבן...) ולמארז עם הספק הנוכחי - הייתם ממליצים על מארז אחר בסדר גודל הזה (ראיתי את ה-foxconn במומלצים), האם הספק יס…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  4. קודם כל סליחה על ההודעה הקודמת לא ידעתי אני חדש :'( בבקשה אשמח את דעתכם לגבי המפרט הזה: אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים,צפיה בסרטים,הורדות וכל השאר תקציב בערך 4000 אלף. ההצעה הזו היא למזומן. מה אתם אומרים על הלוח ועל המסך ועל המארז והקירור שיש פה בהצעה האם כדאי להשקיע בגוף קירור האם הוא יעשה רעש כשהמחשב יפעל והלוח זה לוח טוב??? והמארז האם הוא טוב הוא בא עם מגן ברקים. והאם המסך טוב??האם החברה של הכרטיס מסך טובה או שאין חשיבות לזה והאם הכרטיס מסך טוב?? אני רוצה לקנות את המחשב הזה צריך לדעת עם כדאי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. רוצה את הכי טוב שיש לאנימציית תלת מימד מתקדמת בלי ללכת לישון כל רינדור זה המפרט שהרכבתי בכללי אם יש מקום לשיפורים השמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by SEangel,

שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  7. שלום רב! אני צריך לבנות מפרט (ללומד אדריכלות) למחשב שיריץ בקלות AutoCAD, אני לא מכיר כלל את התוכנה ולכן לא יודע על מה צריך לשים דגש. הבנתי שאמרו להם שצריך לפחות 2GB RAM (כאילו שמישהו מציע היום פחות) ומסך גרפי (שאין לי מושג מה זה אומר) אני מאמין שמחשב שמריץ אוטוקאד בקלות לא תהיה בעיה לשחק איתו קצת גם ב Photoshop ו Premiere. התקציב שרשום בכותרת כלל לא מדויק, זאת אומרת - אני מעונין במינימום הנדרש לעבודה נוחה, נעימה, וחלקה. אם המינימום עובר את ה 5, אסתדר. (חוץ מאוטוקאד המחשב ישמש גם לשימוש ביתי/בסיסי פשוט כמו אופיס, קצת סרטים ומוזיקה. אבל לא ברמה גבוהה שתצרוך דיסק קשיח ענק ומסך לסרטים) תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by shevah,

שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. מחפש מחשב לעריכת וידאו. תקציב עד 8. אם יש סיבה טובה ניתן לחרוג גם עד 10. ראיתי בנתיים את זה https://ksp.co.il/m/uin/51779&ref=select או את זה https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=2879-8532,2875-8515,2886-8560,2877-8523,2888-8568 שסהכ היו נראים בעין לא מומחית די דומים. רק שהראשון זול משמעותית.

10. Started by zmatangal4,

שלום קוראים לי מתן אני רוצה לעשות bitcoin mining עכשיו אני צריך מחשב חזק מאוד אין בעיה כספית מה שצריך שיהיה בו 4 כרטסי מסך שהמעבד שלהם ביצועיו גבוה והכרטיס לא צריך להיות עם הרבה ג'גיה עכשיו הכרטיסי מסך צריך לפעול באופן פסיבי ושהמהיררות של התחממות שלהם לא תיהיה גבוה אלה נמוך עכשיו אני רוצה 4 כאלה שבינהם גופי קירור ומאווררים שקטים והלוח אם יוכל לקבל 4 כרטיסי וגופי קירור אחד בן השני שאר הדברים פחות קריטים לכל העוזר תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yonatanph,

אני לא מספיק מבין בכרטיסי מסך חלשים כדי לדעת איפה עובר הגבול של ה"מספיק טוב" קצת מתקשה לבנות מפרט בגבולות התקציב הזה ואני לא אתנגד לעזרה. לא צריך שום ציוד היקפי והמסך הוא 17' כמו שצויין בכותרת. המחשב מיועד לילד בן 11 ואבא שלו לא מוכן להוציא יותר (הוא רצה בכלל 1500 שח' אבל שכנעתי אותי שזה לחלוטין לא ריאלי). יש עדיפות לחנות מאיזור אשקלון אבל זה לא הכרחי

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by jioht games,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Red Devil,

:smoke: המפרט של המחשב שעשיתי בPCH הוא..... :saint: CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard : Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Video Card : Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM : DVD-ROM LG 16/48 Bulk Monitor : 17" Samsung 763MB Flat Monitor Case Simbadda C850 USB Front 400W Case וכל זה פלוס עכבר ומקלדת בשווי 160 ש''ח ועוד הרכבה 153 ש''י...... מחיר סופי : 5048.5 שקלים חדשים :asthanos: האם זה באמת כדאי? המעבד עולה 988 ש'…

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. טוב אחרי הרבה זמן שאני קודח לעצמי לגבי מפרט מחשב. זה נראה לי הסופי שלי. מה דעתכם עליו? שינויים? שדרוגים? אמור להריץ FLIGHT SIMULATOR X בצורה טובה וחלקה עם המון תוספות גרפיות כבדות. ללא OC . אופציה לשדרוג כ.מסך בעתיד (הרחוק!) המפרט הזה כבר הגיע למחיר גג שלי 5500 שקלים. אבל אני מוכן להקשיב קצת למישהו שמבין. מק"ט מוצרים כמות מחיר Intel Core i7 960 3.2Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪1391 Xigmatek Dark Knight S1283W 3xHeatPipes CORE-TOUCH CPU Cooler 120mm Fan 1 ₪190 Gigabyte X58A-UD5 1 ₪1314 CoolerMaster Storm Scout 1 ₪350 Raidmax 120mm Retail Quiet Fan 2 ₪44 Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC 1 ₪327 Corsair 6GB Kit 2GBX3 DDR3-1600 CL8 1 ₪610 WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB 1 ₪279 G…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by j,

שלום לכולם, העבודה עכשיו על המחשב די מתסכלת אותי ולמרות שיש לי מחשב חזק למדי זה איננו מספק אותי.. על כן אני מבקש את עזרכתם מתוך הניסיון לדעת את הפריטים המומלצים להרכבת המחשב.. במקרה שלי אני מבקש מחשב של 5-6k לקופסה עצמה וכנראה שאוסיף מסך של 22-24".. שימושיי: עובד על סקצ´אפ, vray, ובתקוה שקרוב גם מקס, אוטוקד פוטושופ.. כמובן שגם רואה הרבה סרטים על המחשב.. לא מתוכנן OC, לא ממש משחק (למרות שאני מניח שתמיד תהיה האפשרות) אני מאוד רוצה מחשב ש-ק-ט, שיוכל לעבוד בלי להפריע.. יש לי היום הארד דיסק של 320GB שיעבור למחשב החדש אבל ברור שזה כלל לא מספק. שמתי לב שהיו כל מיני שינויים X48 ואחרים, דברים שאני לא בקיא בהם ועל כן אני מבקש עזרתכם. תודה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  16. אהלן חברים! המחשב שלי קצת (מאוד) התיישן, ולמרות שזה לא הפריע לי כ"כ עד עכשיו הוא מפוצץ בתקלות טכניות ואני שוקל לנצל את ההזדמנות בשביל להחליף אותו. המטרה העיקרית של המחשב זה לעבודות יום יומיות, משחקים וניגון HD (מחובר לטלויזית LCD ומוניטור). הדבר הכי חשוב לי במחשב זה השקט, ואני מוכן להגדיל את התקציב בשביל לשמור אותו שקט. לא יהיה OC, ואין צורך בציוד הקיפי. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by ymss69,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, צפייה באתרי סטרימינג ושרת הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XMBC וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FULL HD 1080P 3. האם יש צורך בציוד…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. כמו שאמרתי, אני רוצה מפרט שכולל מעבד לוח אם וזיכרונות למחשב HTPC. יותקן עליו וינדוס ויסטה, עדיפות לכרטיס מסך מובנה שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה 1280X720 (לא חובה פילטרים), המעבד יעבוד OC עצבני אם צריך. התקציב כמו שאמרתי הוא בסביבות אלף ש"ח. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  19. Started by segevgabay,

כנראה אני אלך על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2172 ולוח אם אני לא צריך כי יש לי. הלוח תומך AMD אז מעבדי AMD בבקשה. רוצה שהמחשב יריץ כמה שיותר טוב ומהר וינדוס ויסטה + סרטי HD. תודה מראאש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט למחשב אשר יהיה כמה שיותר שקט (כרגע אני עובד עם מחשב נייד אשר שקט לחלוטין ברוב הזמן ומכיוון שזה חדר שישנים בו גם המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר) השימושים הם צפייה ב 720p/1080p MKV X264/H264 , אופיס+אינטרנט. אין צורך במשחקים. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI 1.3 הארד דיסקים, עכבר אלחוטי, צורב DVD ומסך מועברים ממחשב אחר אז אין צורך בהם. התקציב הוא בין 2000 ל3000 כמובן שאני אשמח להוציא כמה שפחות. התשלום יהיה תשלום רגיל (לא מזומן) אני צריך חשבונית מס. התקציב גמיש במידת הצורך אבל אני חושב שכן אפשר להגיע לתוצאות שאני מבקש בתקציב הנל, אם לא אנא תקנו אותי. אני לא צריך מארז מיוחד ל HTPC מארז רגיל ושקט יספיק. מקלדת אני רוצה מקלדת בעלת זווית (מה שלוג'יטק ומיקרוסופט…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום, מחשב לעבודה עם Maya2012 בלי כרטיס מסך ובלי כונן קשיח, חייב לכלול מעבד I7 ומינימום של 8 ג'יגה זכרון מה מומלץ ? אני הגעתי לדבר כזה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 3820 : CORE I7, S2011, 3.6GHz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1467 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-B75M-D3V אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪374 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC THREE HUNDRED (B-STOCK) w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪260 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] ENERMAX NAXN 450W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪209 …

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. אורח Crapy
    Started by אורח Crapy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Mining א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Claymore Dual Mining 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  23. אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by hag911,

אני צריך מפרט של מחשב עם ציוד הקפי ועם מסך ואם החומרה שבתוך המארז וכל זה.... תודה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by CrashZone,

אהלן, אני רוצה בבקשה מפרט עד 7,000 שקל לאוברקלוק. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן שטרות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אוברקלוק כבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? NOPE 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?צורב DVD, מקדלת,עכבר,מסך,פלופי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני מעדיף שהמעבד יהיהA64 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה יפה, לא יותר מידי תשאירו לי מקום למודינג, שקט - לא חייב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה…

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.