ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להחליף תמחשב, הבעיה בעיקר הוא התקציב, משהו בסביבות ה-3 אלף אבל גמיש. לשאלות: * מעבד - Athlon64 3000+ (S-939)?, עכשיו מה ההבדל בין הVENICE לרגיל, בKSP הוא יותר זול אבל לא VENICE. * לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX, אני רוצה את הNF4 בגלל כל הפיצ'רים שלו, אבל שמתי לב שיש לו מאוורר,עד כמה הוא ירעיש? * זכרונות - 1 GB, מתלבט בין 2*512 AData או 1GB של סמסונג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=3009 מה עדיף? קודם כל מה יותר מהיר, כ אין פירוט על הזכרונות, ודבר שני אני יודע שיש דואל צ'אנל בלוח אם, אבל עד כמה זה ישפיע? כי בעתיד אני מתכנן להוסיף זכרון. * כרטיס מסך, אין לי מושג מה לקנות, אני לא ג…
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למוזיקה עם דגש על מעבד 4 ליבות
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב. אחי מחפש מחשב קטן בכמה שפחות בוצאה לצורך ניגון סרטים ב-1080P תלת מימד, תקציב דיי נמוך. בניתי לו את המפרט הבא, ורציתי לדעת אם הוא יענה לדרישות: מעבד: INTEL G640 לוח: H61 זיכרון: 4GB 1333 כרטיס מסך: RADEON HD6450 מארז אני כבר ימצא משהו ודיסק קשיח כבר יש לו המחשב יענה לדרישות ויוכל לעמוד בסרטי 1080P ותלת מימד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט לעבודה משרדית בתקציב של עד 2000, לא כולל מסך ואביזרים, אלא רק מארז ורכיבים פנימיים. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ללימודים, שימושים רגילים, עבודות כתיבה אינטרנט, לא משהו יוצא דופן אני מעוניין ברכישת אחד מהדגמים של ASUS ZENBOOK. קצת התבלבלתי עם זה אז אם תוכלו לעזור לי יש 3 דגמים ששמתי עליהם עין ZENBOOK UX306UA UX310UA (שלפי מה שהבנתי עוד לא הגיע לארץ) ו UX303UB . הדגם 303 הוא יותר ישן, אך הבנתי שבשנה האחרונה אסוס הוציאה את אותו הדגם רק עם מפרט משופר מאוד (מעבד i7 , דיסק 512 SSD ו 960 כרטיס מסך, שנותן פייט חזק לדגמים "היותר חדשים") הסתכלתי וקראתי על סקירות באינטרנט של המוצרים, שלושתם טובים. נוציא כרגע את 310UA כי הוא עדיין לא הגיע, השאלה מה הייתם ממליצים לרכוש. מבחינת הנתונים הם כולם מאוד זהים, גם ח…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב ב3500 שקל. לא צריך ציוד הקפי, והמחשב הוא לא לאוברקלוק. כרטיס מסך שיהיה משהו נורמלי (בטח שלא מובנה בלוח אם) אך לא צריך משהו מפורז, זה לחבר והוא לא משחק יותר מדי. כן חשוב: שהכרטיס מסך לא ישתמש ב turbo catch. המחשב הוא לפוטושופ וקצת משחקים. דרישות: צורב DVD, הארד דיסק 160 ג'יגה ,ג'יגה זיכרון והרכבה- חובה. הכי נוח לקנות מ KSP כי הם ממש קרובים לבית. תודה! מה אתם אומרים על זה:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 (לא נעול על 2000 במידה ויהיה שיפור רציני ברכיבים ניתן לחרוג) 2. מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט + אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך+מקלדת+עכבר( לא כלול בתקציב) 4. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 5. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב מיועד לסבא שלי לכן אין צורך בהארדיסק גדול במיוחד בנוסף אשמח להמלצה למסך גדול חשבתי על SAMSUNG T260/T240 חשוב שיהיה נוח לקרוא ממנו בקלות (גודל נקודה גדול) המחשב יקנה ב TMSFOX תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל האתר הזה והכל ואני מחפש את עזרת הקהל במציאת מחשב נייד עד המחיר של 2500 שקלים. בעיקרון יש לי יומלדת מחר וההורים שלי החליטו לקנות לי לפטופ, אבל הבעיה שהמקסימום הוצאות שהם יכולים זה 2500 שקל.. ולפי מה שהבנתי במחיר כזה לא תמצא משהו טוב.. אני, מה שאני קוצה שהמחשב יוכל לעשות זה שאני אוכל לראות בו סרטי DVD ושהמסך לא היה פצפון, אני לא בדיוק מבין גדול ברזולוציות וגודלי מסך אבל שלא היה מיני ממש משהו בינוני יספיק לי, והדבר החשוב ביותר הוא שהיה אפשרות להפעיל משחקים כמו: Assassin's Creed The Sims 2 או אם זה בכלל אפשרי את הסימס החדש שיצא לפני כמה זמן הסימס 3[למרות שלא נראלי הגיוני שזה בכלל יעבוד במחשב נייד כלשהו היום..] שוב פעם אני לא מבין גדול בכל השטויות האלו ואני ר…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אוקיי .... מה אני בעצם רוצה...דבר מאוד פשוט אני רוצה שמי שיכול לעשות את זה ברצינות יבנה לי מפרט של מחשב 64 ביט עכשיו מה שאני צריך זה בסך הכל מעבד,לוח ועם הזכרונות שונים מ-32 ביט אז גם זכרונות..כל השאר יש לי ומי שמביא מפרט שיתן גם אתרים או מספרי טלפון של המקומת שמנם אפשר להשיג את מה שהוא רשם תודה רבה רבה למי שעוזר
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט ועבדוה אבל אני לא רוצה לחסום לגמרי את האופצייה למשחקים אני רוצה מחשב חזק שיריץ אז אני לא רוצה לקנות איזה מחשב ב 2000 שקל יש לי תקציב של 4000 בערך אני לא צריך מסך ולא שום ציוד הקיפי ואני צריך שיהיו במחשב שני הארד דיסקים תודה
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ההתרשמות מה מידת החום שהוא פולט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דב…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב G GH22 SATA x 22 Black Hec CompuCase 66RC black ללא ספק כוח GainWard GeForce GTX470 1280MB GDDR5 PCIe Gigabyte GA-P55-UD3L H55 CHIPSET Rev 2.0 Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus או מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingst…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש לבנות מחשב חדש למשחקים, בתקציב כמו שאמרתי של עד 6,000 ש"ח. אני לא גיימר מקצועי, אלא סתם נהנה לשחק משחקים חדשים ומחפש ביצועים טובים, אבל לא מטורפים. עברו 3 שנים מאז המחשב האחרון שקניתי ולכן אין לי מושג מה הולך היום בשוק הציוד, ניסיתי לקרוא קצת ביקורות והשוואות אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. אשמח לקבל הצעות, כאשר בתחום הכרטיס מסך יש לי העדפה מסויימת לכרטיסים של ATI, למרות שאני פתוח לנסות את הכרטיסים של Nvida. הרבה תודה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 מזומן. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט סרטים 720P ומשחקי מחשב, שלפחות יפעיל SIMS 4 באופן נחמד. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? מסך 15" עם 720P אבל לא חייב רחב כמו קולנוע. 3. מטען כמובן וזהו. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, ז"א שאם זה מפעיל משחק כבד יחסית אז בסדר קצת רעש. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שיהיה מיועד גם לגרפיקה (דו מימדית בעיקר) וגם למשחקים. התקציב הוא כ3K (אפשר לסבול חריגות קטנות) פרטים: לא מתוכנן OC רזולוציית המסך שאני עובד בה היא 1280x960 אני מעוניין ביציאה לטלויזיה (S-Video) אני לא צריך נפח אחסון מטורף (200GB בהחלט יספיקו), אך RAM מצד שני, חשוב לי מאוד (מינימום 2GB) לא מעניין אותי מארז מעוצב או שקט, ואני לא צריך ציוד הקפי אני מתכוון להמשיך לעבוד על XP יש לי העדפה אישית לאינטל, ואם זה חשוב, אז המחשב מיועד להחזיק כמה שנים לפחות (עם שדרוגים מינימליים) אשמח להצעה שתענה על כמה שיותר מהדרישות תודה!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה . אני קונה מחשב בלי מארז , צורב וכונן קשיח עד 2400 הצרכים שלי הם גיימינג , בעיקר גיימינג פה ושם עבודה משרדית . חשבתי על זה : מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 TRIPLE CORE 710 (2.6GHz) - BOX ¤666 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤428 כרטיס מסך: [..] PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤590 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ¤310 ספק כוח: [..] FSP EPSILON 80PLUS 450W - REATIL ¤308 מחיר סופי: ¤2302 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא צריך הרכבה .
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי לעצמי היום אחרי שיצא ה E6750 אני עוד מתלבט בין ה E6750 לבין ה Q6600 מה אתם אומרים לי לעשות? מתוכנן לקנות מסך רחב 22' תמליצצו לי על אחד בערך ב 2000 2400 שקל... והאם הספק שבא עם המארז יחזיק את המערכת? תודה! ערכתי את הלוח אם לבלי כרטיס מסך הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1111 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤340 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ¤1634 http:/…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-