ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב בסביבות ה 8000 ש"ח שיכללו מסך מקלדת ועכבר. המחשב מיועד למשחקים ומתוכנן OC. התוכנית היא לקנות חלקים ולהרכיב לבד. אני מרכיב את המחשב למישהו שלא עומד להשקיע בעתיד בשדרוגים אז צריך לקחת בחשבון שהכ. מסך צריך להיות חזק. כמה דגשים: אם אפשר להכניס מערכת I7 אז כן אבל לא בלחץ כי אני מעדיף להשקיע בכ. מסך יותר חזק. מעוניין במערך raid 5 של 3 HDD של 500GB. מקלדת ועכבר אלחוטיים ואיכותיים. מסך לפחות 22' אם אפשר אז 24'. מקווה שזה מספיק כסף לכל הבקשות ;D תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב כולל הכל מקלדת עכבר מסך במחיר הכי זול שאפשר. אני לא מצפה שזה יהיה טוב מדי, השימוש היחידי כרגע זה אינטרנט ואופיס. אני רוצה שהוא יהיה אמין ויוכל להריץ וינדואוס 7.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , רציתי את עזרתכם להכנת מפרט מחשב מלא לקרוב משפחה. המחשב בשביל ילד שרק מתחיל את הדרך בעולם המחשבים. הוא לא ממש צריך מכונת משחקים / עריכות וכו'. המחשב צריך להיות סביר לאינטרנט , הצגת סרטים , מוזיקה , ומדי פעם משחקים. התקציב הוא 6000 שקל. מה שחשוב שיהיה ואי אפשר לוותר זה רמקולים 5.1 איכותיים להקרנת סרטים ומסך 17 ברמה סבירה. המחשב גם יהיה מחובר לטלביזיה נוספת להקרנת הסרטים כך שלא צריך מסך גדול מדי. אז הנה המפרט - Athlon 64 3000+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 220 2 440 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADE…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח(כולל מסך, מקלדת, רמקולים). כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. מחשבים שאני רואה כמתאימים כרגע: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134928§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135017§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%…
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מחפש מחשב כולל כל הציוד ההקפי הסטנדרטי כולל מסך. כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו שאני אהנה ממנו במשחקים ובסרטים. תקציב בין 5.5-6K תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לבית. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים פשוטים (sims), הורדות וכו. המחשב יהיה בסלון, ככה שרצוי מאוד שיהיה שקט. קיבלתי מ-KSP את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6727 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12423 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Transcend http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14162 דיסקים קשיחים: Western Digital Cavi…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) - 1066MHz/FSB 2MB - BOX - 1010 GIGABYTE GA-945G-S3 - 636 SUPER TALENT 512MB 667MHZ- 330X2=660 SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL - 1190 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 - 420 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT - 425 RAIDMAX SAGITA w/o PSU - 350 ADVICE COMFORT CF-625 - 450 איך המפרט ? משהו לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנתנו לי פה כמה המלצות למפרטים (הנה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336690.0 ) הגעתי פחות או יותר לאיזו דעה של מה שאני רוצה, אבל עדיין ישנן כמה התלבטויות שאשמח אם תעזרו לי בהן, אני ארשום את המפרט המתוכנן: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 (S775) - 2.5GHz 1333MHz 6MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1380 ש"ח לוח אם Gigabyte GAP35DS3P Intel P35 - S775 ATX Motherboard 740 ש"ח או GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 או ASUS P5K SE ¤474 כרטיס מסך ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD3450 256MB DDR2 : EAH3450/HTP/256M - RETAIL ¤285 או SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD3650 512MB DDR2 - RETAIL ¤374 או TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDIT…
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000. מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן אקבל ערך משמעותי מעוד כמה מאות. חשוב לי שיהיה מעבד אינטל דור 12 או 13, 32gb ram וכרטיס מסך בין 3060 ti לבין 3070 ti שמתי עין לדוגמא על הדגם הזה https://ksp.co.il/web/item/216523 והייתי שמח לקבל עליו חוות דעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות פה ושם ושימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בלי שום אופציה עתידית לOC אם זה משנה משהו.. האם אפשר לארגן בסכום זה משהו? עדיפות לחברה עם סניפים בכל הארץ, דוגמת KSP או אייבורי
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מעוניין להרכיב מחשב לאח של החברה, אני כבר כמה שנים טובות לא עוקב ובקיא בחומרה אז אשמח להתייעצות איתכם. אולי זה יהיה קשה אבל דרוש מפרט בתקציב הנ"ל למשחקים, בדגש על כרטיס מסך כמה שיותר חזק שיהיה ניתן להכניס, ו4 ג'יגה זיכרון. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב שולחני למתנה לאחותי של כ-1000 שח שיכלול מקלדת, עכבר, צורב אין צורך במערכת הפעלה ומסך תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ונכנסתי לאתר כדי למצוא מפרט טוב למחשב החדש שלי. די טחנתי את הפורום בחיפושים אחרי כל החידושים שקרו בשוק הפי סי ב-3 השנים האחרונות: pci-e sata II וכו אני חושב שבעזרת הפורום התאפשר לי לקנות מחשב טוב תוך מתן דגש על הדברים החשובים באמת. רק רציתי לומר תודה רבה לכל חברי הפורום שעושים פה עבודת קודש. ביחוד רציתי להגיד תודה למשתמש LIORP23 ולמשתמש integral על התשובות הממצות והמקצועיות שלהם. :yelclap: המחשב: Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB Philips 16x48 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compuc…
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום התקציב שלי 3000-4000 ש"ח - אלא אם כן תגידו שאני יכול להסתפק בפחות השימוש במחשב לגלישה וצפייה בסרטי FHD מדי פעם שימוש בפוטושופ ועריכת וידאו בפרמייר בנוסף אני צריך במחשב firewire המחשב ישב בסלון ויחובר למסך רגיל ולטלוויזית בHDMI לכן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא צריך ציוד היקפי אני מעוניין במחשב שיחזיק הרבה שנים עד לשדרוג/החלפה תודה
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש איפה לחסוך ואני לא ידוע מה צריך במפרט בשביל שהוא יריץ AUTOCAD מעולה בבקשה תבנו לי מפרט לל AUTOCAD בתקציב הנ"ל תודה מראש רועי
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הייעוד: יש אפליקציה שאני צריך להריץ כל חצי יום בערך, קוראים לאפליקציה imacros והיא יכולה לרוץ על windows xp, windows 7. אני מחפש מחשב שיעבוד 24 שעות ויריץ אותה כל חצי יום. מידי פעם אני אחבר מקלדת\עכבר\מסך או שאתחבר מרחוק ואבדוק שהכל רץ כראוי. המחשב צריך לעבוד טוב כי זה חלק מהעבודה שלי. הדרישות מהמחשב: * צריכת חשמל מינימלית * הרצת וינדוס 7 בקצב סביר לטובת התוכנה imacros, אם לא מתאפשר - גם windows xp טוב לי.. תקציב: במידה ומדובר במחשב חדש - אז המינימום הנדרש כדי להתאים לדרישות (לפני שנה קניתי מחשב atom ב 800 - אבל היום אני לא מוצא כאלו משום מה..) דברים נוספים: אין צורך לכלול רכיבי תוכנה יש לכלול הרכבת המחשב בחנות אין העדפה לחנות ספציפית - אני מהמרכז אבל י…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב לשימוש משרדי כאשר החריג היחיד הוא שאני מעוניין שהיא תריץ בצורה יפה את Flight simulator X בנוסף אני מעוניין בהמלצות על מסך ומדפסת. לגבי המחשב, האם המפרט התחתון בקישור הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ עונה על הדרישות בצורה טובה ? האם הייתם משנים בו משהו ? איזה כרטיס WIFI כדאי להוסיף למחשב ? על איזה מסך 22/24 איכותי אתם ממליצים לי לעבודה משרדית ומשחק בסימולטור ? לגבי מדפסת, אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת סורק בעלת יכולת עבודה מול מספר מחשבים עם חיבור WIFI לרשת מאובטחת ומזין דפים לסורק (עדיפות לליזר) ? התקציב למסך ולמדפסת הינו באיזור ה 2500 ש"ח (ורצוי אך לא חובה להכניס לתקציב זה גם את הסט הזול של מקלדת ועכבר של מיקורסופט ורמקולים של קרי…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי, מה המחשב יעשה: אני צריך להוסיף לרשת הביתית שלי שרת פיירוול שיריץ pfSense עם snort ועוד כמה כלים. השרת יחובר מצד אחד למודם/ראוטר של הכבלים ומהצד השני יטפל בשתים או שלוש רשתות נפרדות. רשת אחת היא הרשת הבייתית הרגילה שמכילה כ 15-20 מכשירים. הרשת השניה תשמש אורחים בבית לצורך שימוש ב WIFI (כדי שלא אצטרך לפתוח את ה WIFI הרגיל ולאפשר לאורחים כניסה אליו) במידה ויהיו 4 כרטיסי תקשורת, אני אעביר את שרת הטלפוניה שלי (אסטריסק) לרשת השלישית כדי לשלוט קצת יותר טוב בגישה אליו מבחוץ. אין לי בעיה לקנפג את הרשתות ואת כלי ה IDS/IPS העדפות: השקט חשוב מאוד. המחשב ממוקם בחדר עבודה שגם ככה כבר רועש מדי לטעמי. ספק כוח חיצוני (כמו ספקים של מחשבים ניידים) - יעזור לשים את המחשב על האל-פסק, שקט …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-