ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד העניין הוא שהשימוש העיקרי הוא להורדות וסרטים המחשב יהיה פעיל בלילה אין בעייה שהוא יתחמם? האם עדיף לרכוש נייח לפי הדרישות שלי?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש מפרט למשחקים בתקציב הנ''ל רזולוציית המסך: 1680X1050 חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה מחנות מהמרכז (ראשון,רחובות) ללא ציוד היקפי. מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי חבר'ה שבוע טוב... אחרי מילון תחקירים הגעתי למסקנה מתבקשת אחרי הפורום הזה ועוד כמה דיבורים עם אנשים והחלטה על DELL כמחשב הנייד האולטימטיבי מבחינתי ללימודים ואשמח אם תעזרו לי לחפש (בפעם האחרונה ...) מחשב טוב אבל במיוחד לפני המפרט הכי חושב לי האחריות שתכסה כמה שיותר זמן עם עדיפות ל 3 שנים ואף יותר ואם אפשר בינלאומית כוללת תיקון במעבדות וחלקי חילוף וכל הדברים האלה של עד הבית... סוללה איכותית שתחזיק כמה שיותר זמן ולא אכפת לי אם זה לקנות אחת בנפרד יחד עם המחשב הנוכחי במידה ואפשר ל"הלביש" סוללות על כל נייד של דל ואשמח להסבר על כך... (כי העניין עדיין חדש לי..) פרט לכך הייתי רוצה שהמחשב יהי בעל ביקורות טובסות ובעיקר ש"לא מתחמם" כדי שאקדים תרופה למכה ולא אצטרך במהלך התואר לממש…
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות4K. המחשב ישמש לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט, צפיית סרטים ושימושים כאלו. (המחשב לא ישמש למשחקים). ראיתי את המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7933&perur=2&t=34&c=484 או http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=568&ProductID=17442&VariantID=17443〈=he חשוב לי שלמחשב תהיה אחריות ל 3 שנים כמו בטושיבה ולכן במחשב השני אני מתכוון להוסיף את זה. מה דעתכם על המחשבים האלו? האם למישהו יש הצעה טובה יותר? מה ההבדל בכרטיסי המסך בשני הדגמים מבחינת ביצועים ? השירות של 2 החברות?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים נטו! רזולוציה טבעית 1920X1080 FULL HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 1. לא חשוב בכלל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי של 1,500 ש"ח 2. נועד להצגת סרטים בלבד (HD) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. צריך מפרט מלא 6. כיוון שנועד לסרטים השקט חשוב מאוד (8-9) 7. ללא OC 8. ללא מע"ה (יש לי XP מקניה קודמת) 9. רצוי חנות באזור המרכז 10. חייב חיבור HDMI, USB, כונן DVD ושלט רחוק בעיקרון המחשב נועד אך ורק להצגת סרטים בסלון, על מסך LCD בגודל 42". אני רוצה גם מארז קטן ככל שניתן, רצוי שחור. אם התקציב שלי לא ריאלי, שקלתי לקנות את הנגן western digital HD TV Player ב-700 ש"ח ברשת באג + כונן חיצוני. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz לוח אם - Gigabyte GA-945GM זיכרון - KINGSTON 2X1GB,DDR2,667 Ghz כרטיס מסך - MEDION RADEON x1550 512MB (אל תשאלו מה זו החברה - מצאתי בזמנו בזול,איזו חברה קוריאנית שפשטה כבר את הרגל) דיסק קשיח - WD 320GB 8 MB BUFFER SATA + WD 160GB IDE . את המפרט הזה הרכבתי לא ביוקר לפני כשנה וחצי. כעת עולה הצורך להתקדם לכרטיס מסך טיפה יותר משוכלל. המטרות של רכישת כרטיס מסך חדש - לסחיבת משחקים דוגמאת RAVEN SQUAD,CRYSIS ואסטרטגיות חדשות . בנוסף - עבודה על עיצוב אתרי אינטרנט (דבר שמצריך עבודה שוטפת מול פוטושופ,פלאש ותוכנות תלת מימד כדוגמת MAYA,RHINO ו-3DSMAX) . 1. השאלה - האם כדאי לי להשקיע את כספי ברכישת כרט…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! 1. תקציב - אני לא רוצה לחרוג מ2000 שח. 2. עבודה משרדית, סרטי HD, אינטרנט, יכולת בסיסית להפעיל משחקים. אין שימושים מיוחדים, בעיקר מולטיטקינג. יש לי מסך 19" רחב עם רזולוצייה טבעית 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. - 6. 5 7. מאמין שלא.. ואם כן אז במגבלה של קירור אוויר. 8. אין צורך במערכת הפעלה/ הרכבה 9. אזור מרכז, בת ים. 10. - באופן כללי חשבתי על מערכת מבוססת 720 של AMD על לוח עם כ.מסך מובנה, 4 ג'יגה זכרון ו500GB קשיח. מעדיף מארז שחור, קטן, זול עם ספק מובנה ומומלץ גם שיראה בסדר. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר אז אני מאמין שאוברקלוק אני לא יעשה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪651 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי החלטתי על מעבד, אני אלך על הE5200. אני צריך לוח אם טוב לOC. מה עם הGigaByte GA-EP43-DS3L ? זה לוח איכותי? לגבי זכרונות קנו לי את הOCZ REAPER 1066 4GB (2X2GB ) לגבי מארז אני רוצה את הCM 690 ( מה עדיף עם חלון או בלי ? ) ואני לא יודע איזה ספק ללכת ואיזה כרטיס מסך גם צריך הארד דיסק, וצורב DVD דואל לייר ( קראתי שיש הארד דיסק וצורב של סאמסונג ממש מומלצים ) עד TB1 ואפילו פחות זה בסדר. קירור למעבד אני רציתי לדעת אם הV8 של COOLERMASTER זה סבבה או שזה סתם מעין "גימיק" כזה ולא ממש משהו טוב.. תודה על העזרה. עריכה, טעיתי בחישוב שלי של התקציב עידכנתי לתקציב האמיתי שלי.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מטרת ה/שימוש עבודה גרפיקה עריכת אלבומים דיגיטליים פוטופיוז'ן, פוטושופ, לייט רום, אינטרנט, אופיס. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לרינדורים בפוטופיוז'ן, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא יש שני מסכים מחוברים T220סמסונג ועוד PROVIEW יש מקלדת ועכבר אלחוטי יש שני טרה חיצוניים WD ו פריאייג'נט 4. האם יש רכיב שאותו א…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע. האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה? אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC. כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק? תודה! * השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט רב תכליתי (All-Around) כמו שמצוין פה (קרדיט למדור המפרטים המומלצים)- רק שנתתי יותר חשיבות למשחקים (משהו כזה)- 30% משרדי/ביתי/HTPC - גלישה, IM, אופיס, צפיה בתכני HD, שמיעת מוזיקה, המרת פורמטים בסיסית. 40% גיימינג ברמה טובה ומעלה. 30% משימות כבדות כמו עריכת 3D, עריכת אודיו/וידאו, פוטושופ, תוכנות הנדסיות וכדומה. בקיצור למפרט: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz C…
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום , מחשב שהציעו לי ב KSP פ"ת : מעבד אינטל E5300 TRAY מאוורר AC ALPINE PRO 7 לוח אם GIGABYTE GA-EG41MF-US2H זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON /SAMSUNG כונן קשיח - WD 320GB SATA2 צורב - DVD LG מארז - COOLER MASTER 534 ספק כח - CORSAIR 550W VX - שימוש עתידי בכרטיס גרפי 9800GT ברמה MED END ( לא גיימרית מקצועית משהו ברמה בינונית ) . המחשב מיועד בעיקר לאינטרט והורדות קבצים שירים סרטים וכו' סיכוי קלוש ל OC מקווה שזה בסדר
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל את המלצתכם המלומדת למחשב נייד, להלן הפרטים: רקע: ברשותי מחשב HP pavillion מסך 15" מצויין שרכשתי לפני כשנה אך אני מאוכזב מאוד מגודלו הואיל וחשובה לי הניידות. שימושים: בעיקר אינטרנט ושימושי אופיס, צפייה בסרטים-נדיר, משחקים-לגמרי לא. תכונות מועדפות: גודל מסך רצוי 13.3 אינצ', נחוץ צורב, לא מעוניין במחשבי NETBOOK. תקציב: עד 3500 ש"ח כמו כן, בחודש הבא אני טס לניו יורק כך שייתכן וארכוש בחו"ל. נטיית לבי הינה לכיוון של toshiba u400 שאלה נוספת: האם ניתן לחרוט (באופן אסתטי) על מקלדת של מחשב נייד שהובא מארה"ב אותיות בעברית הואיל ואינני מעוניין להשתמש במדבקות. תודה מראש, אופיר
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המיטב שאפשר מזה.... אין לי כסף ,זאת אומרת ש-1500 זה הגג העליון ביותר. כמה דברים שהייתי שמח שיהיו- נקודה ולא פד מגע , CDROM רזולוציה של לפחות HDR(גודל מסך לא נורא מפריע לי) מערכת שתוכל להתמודד עם סרטי HD אני מוכן להתפשר על כל הדברים האלה, אבל זה פחות או יותר מה שאני מחפש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-