ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שימושים - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס אין צורך במסך הארדיסק אני יכול להביא חיצוני אז זה גם לא בעיה - לא חייב הארדיסק גדול אם זה יחסוך בעלות אפשר לחסוך גם בצורב DVD כי יש לי אחד כזה חשוב שיהיה עם לפחות 3 , 4 ג'יגה זיכרון פנימי עוד דבר שהוא הכי חשוב, אני מחפש מארז קטן, כמה שיותר קטן ככה שהלוח אם צריך להתאים לכזה איפה אני מוצא דבר כזה ? אני רוצה מחשב נייח אבל שיהיה קומפקטי ולא עם מארז רגיל תודה !
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב...עזבו את זה שאני פה מוצפת במחשבים שאני כבר לא יודעת איזה מחשב אני רוצה לקנות או לא לקנות ובכלל אולי כדאי לא לקנות מחשב בכלל ופשוט ללמוד לכתוב ממש ממש יפה בכתב דפוס ולחכות לסרטים שיגיעו לטלוויזה...ותכלס מי צריך פייסבוק ומסנג'ר יש טלפון...) (אחרי שהוצאתי את התסכולים שלי על מחשבים בכללי....) אני פה בפורום קוראת ופה ושם אני רואה שאמור לצאת או שכבר יצא WIN7 עכשיו מה זה אומר ? לחכות עדין עם קניית מחשב עד שהמחשבים כבר כולם יעבדו עם הWIN7 ? הסמסטר שלי מתחיל בסוף אוקטובר אין לי בעיה למשוך עוד קצת בלי מחשב השאלה אם זה יהיה שווה את זה? השאלה השניה שלי זה אם זה ישפיע על המחירים בשוק... מחשבים שפעם הייתי קונה ה3500 עכשיו יעלו יותר כי יהיה עליהם הWIN7 או פחות כי לא יעדכנו ע…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בס"ד חג שמח. אני מחפשת מחשב נייד- חשוב שיהיו לו: כרטיס מסך מעולה-עוסקת בגרפיקה-מולטימדיה-אז גם זה חשוב. (אולי ATI) מסך בסביבות ה15 מהירות סל"ד 7200 וזכרון פנימי 4GB לפחות. זיכרון איחסון כמה שיותר גדול ככל שיהיה קל יותר כן ייטב אבל לא קריטי. א ח ר י ו ת ואמינות. מאוד מאוד חשוב. יציאות מרובות. חשבתי בכיוון של DELL אבל גם המלצות אחרות יתקבלו בחיוב... תודה רבה, אודלי-ה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמעט חודשיים של תהיות ותעיות בנוגע למפרט מחשב, החלטתי סופסוף להתייעץ - ולא עם אנשי מכירות... הייעוד של המחשב הוא כדלקמן: 40% אינטרנט, 30% פוטושופ, 30% משחקים. התקציב העומד לרשותי הוא 3000 ש"ח ללא מסך. (מסך שארצה לקנות יהיה בגודל 23" - LG לדוגמא) לא מעוניין ב OC בכלל. ללא מערכת הפעלה. איזור מגורים חיפה.
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי + משחקים + HD התקציב עומד על כ 4000 ש"ח +- לכן חשוב לי הכרטיס מסך. מבחינת גודל מסך ומשקל אין העדפה. העדיפות היא מקסימום ביצועים. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. עבודה (משרד \ בית) 2. סרטים ומוסיקה. בתחילה ראיתי את dell studio 1555 אבל מהר מאוד ירדתי מהעץ כי הוא יקר לי (למרות שהוא מחשב טוב מאוד יחסית למחיר) הלכתי ל IQPC והציעו לי את שני הדגמים הבאים: GIGABYTE W576V-87H4 (מחיר : 4500 ש"ח... חורג מהתקציב אבל מחשב טוב מאוד לטווח הארוך הטכנאי אמר לי שהוא מציאה במחיר שלו - בא עם מעבד P8700 ועם נפח הארד דיסק די גבוה) GIGABYTE W576V-65R4 (מחיר: 3800 ש"ח המחשב שהומלץ לי ע"י הבעלים לצרכים שלי) הייתי שמח לשמוע על מחשבים אחרים בתקציב הנ"ל ולראות מה אתם חושבים על ההצעות של שני הניידים שהוצעו לי (ניסיתי לחפש ביקורת עליהם בפורומים כאן אבל לא מצאתי כלום. אם למישהו יש לינק לב…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
"ה-9100M G תומך ב-Hybrid-SLI (שהוזכרה בתחילת הסקירה), ובשילוב עם כרטיס ייעודי מסדרת GeForce 9M יכול להביא לשילוב של ביצועים גבוהים וזמן סוללה ארוך." איך משלבים בין שני הכרטיסים? הרי זה לא הגיוני לא? במחשב נייד אי אפשר להוסיף עוד כרטיס
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד העניין הוא שהשימוש העיקרי הוא להורדות וסרטים המחשב יהיה פעיל בלילה אין בעייה שהוא יתחמם? האם עדיף לרכוש נייח לפי הדרישות שלי?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לבקש מפרט למשחקים בתקציב הנ''ל רזולוציית המסך: 1680X1050 חשוב לי שיהיה שקט ושיהיה מחנות מהמרכז (ראשון,רחובות) ללא ציוד היקפי. מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי חבר'ה שבוע טוב... אחרי מילון תחקירים הגעתי למסקנה מתבקשת אחרי הפורום הזה ועוד כמה דיבורים עם אנשים והחלטה על DELL כמחשב הנייד האולטימטיבי מבחינתי ללימודים ואשמח אם תעזרו לי לחפש (בפעם האחרונה ...) מחשב טוב אבל במיוחד לפני המפרט הכי חושב לי האחריות שתכסה כמה שיותר זמן עם עדיפות ל 3 שנים ואף יותר ואם אפשר בינלאומית כוללת תיקון במעבדות וחלקי חילוף וכל הדברים האלה של עד הבית... סוללה איכותית שתחזיק כמה שיותר זמן ולא אכפת לי אם זה לקנות אחת בנפרד יחד עם המחשב הנוכחי במידה ואפשר ל"הלביש" סוללות על כל נייד של דל ואשמח להסבר על כך... (כי העניין עדיין חדש לי..) פרט לכך הייתי רוצה שהמחשב יהי בעל ביקורות טובסות ובעיקר ש"לא מתחמם" כדי שאקדים תרופה למכה ולא אצטרך במהלך התואר לממש…
-
- 36 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נייד עם מסך WLED. איך מנקים אותו? באותה שיטה שמנקים מסך LCD? תודה..
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע חיפוש בפורום אני מקבל באופן קבוע הודעה Your search query didn't return any matches ניסיתי עם מרכאות ובלעדיהן מילים כמו מחשב, נייד וכדו' אך קיבלתי את אותה הודעה - מישהו יודע מדוע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאנטרנט מהיר באמצעות מודם פנימי. כעת רכשתי מחשב נייד ואני רוצה לגלוש באנטרנט בתוך הבית, מה הדרך הפשוטה והנוחה לעשות זאת? ועוד שאלה - כונן הCD במחשב הנייד נפתח לי באיטיות ואני גם תומך בו בידי על מנת שיפתח וייסגר? האם זה נורמלי וכך זה צריך להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות4K. המחשב ישמש לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט, צפיית סרטים ושימושים כאלו. (המחשב לא ישמש למשחקים). ראיתי את המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7933&perur=2&t=34&c=484 או http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=568&ProductID=17442&VariantID=17443〈=he חשוב לי שלמחשב תהיה אחריות ל 3 שנים כמו בטושיבה ולכן במחשב השני אני מתכוון להוסיף את זה. מה דעתכם על המחשבים האלו? האם למישהו יש הצעה טובה יותר? מה ההבדל בכרטיסי המסך בשני הדגמים מבחינת ביצועים ? השירות של 2 החברות?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים נטו! רזולוציה טבעית 1920X1080 FULL HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 1. לא חשוב בכלל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם c2q q6600 ולוח אם של ג'יגהבייט שבעייתי עם הכרטיס קול שלי (RME HDSP9632) אשמח להמלצה על לוח אם חדש בשאיפה של אסוס (הביקורות עליהם טובות) אלא אם כן יש לוח תחליפי שיהיה מעולה לעבודה עם אודיו בנוסף אשמח לכרטיס מסך עם 2 יציאות DVI וקירור פסיבי אשמח לכל המלצה בתודה אור
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי של 1,500 ש"ח 2. נועד להצגת סרטים בלבד (HD) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. צריך מפרט מלא 6. כיוון שנועד לסרטים השקט חשוב מאוד (8-9) 7. ללא OC 8. ללא מע"ה (יש לי XP מקניה קודמת) 9. רצוי חנות באזור המרכז 10. חייב חיבור HDMI, USB, כונן DVD ושלט רחוק בעיקרון המחשב נועד אך ורק להצגת סרטים בסלון, על מסך LCD בגודל 42". אני רוצה גם מארז קטן ככל שניתן, רצוי שחור. אם התקציב שלי לא ריאלי, שקלתי לקנות את הנגן western digital HD TV Player ב-700 ש"ח ברשת באג + כונן חיצוני. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz לוח אם - Gigabyte GA-945GM זיכרון - KINGSTON 2X1GB,DDR2,667 Ghz כרטיס מסך - MEDION RADEON x1550 512MB (אל תשאלו מה זו החברה - מצאתי בזמנו בזול,איזו חברה קוריאנית שפשטה כבר את הרגל) דיסק קשיח - WD 320GB 8 MB BUFFER SATA + WD 160GB IDE . את המפרט הזה הרכבתי לא ביוקר לפני כשנה וחצי. כעת עולה הצורך להתקדם לכרטיס מסך טיפה יותר משוכלל. המטרות של רכישת כרטיס מסך חדש - לסחיבת משחקים דוגמאת RAVEN SQUAD,CRYSIS ואסטרטגיות חדשות . בנוסף - עבודה על עיצוב אתרי אינטרנט (דבר שמצריך עבודה שוטפת מול פוטושופ,פלאש ותוכנות תלת מימד כדוגמת MAYA,RHINO ו-3DSMAX) . 1. השאלה - האם כדאי לי להשקיע את כספי ברכישת כרט…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! 1. תקציב - אני לא רוצה לחרוג מ2000 שח. 2. עבודה משרדית, סרטי HD, אינטרנט, יכולת בסיסית להפעיל משחקים. אין שימושים מיוחדים, בעיקר מולטיטקינג. יש לי מסך 19" רחב עם רזולוצייה טבעית 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. - 6. 5 7. מאמין שלא.. ואם כן אז במגבלה של קירור אוויר. 8. אין צורך במערכת הפעלה/ הרכבה 9. אזור מרכז, בת ים. 10. - באופן כללי חשבתי על מערכת מבוססת 720 של AMD על לוח עם כ.מסך מובנה, 4 ג'יגה זכרון ו500GB קשיח. מעדיף מארז שחור, קטן, זול עם ספק מובנה ומומלץ גם שיראה בסדר. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר אז אני מאמין שאוברקלוק אני לא יעשה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪651 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-