עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני צריך מחשב ממש חזק שיריץ לי את crysis באיכויות הכי גבוהות חלק. השקט חשוב לי מאוד מאוד ואני לא מתכוון לעשות oc. תודה מראש לכולם.

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים חשוב לי מעבד חזק(רצוי אינטל), זיכרון טוב, לוח אמ איכותי ומסך דק 19 אינטץ' איכותי, וכמובן ספק כח נורמלי לא משהו של 50 שקל.. נ.ב אם משהו מכיר חנות טובה,אמינה וזולה שבאיזור נס ציונה/רחובות/ראשל"צ שיציין זאת.. תודה רבה.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DexoSez,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם זה לא יפגע יותר מידי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב משחקים כבדים, תיכני HD ואינתרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים הכי כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? אם יש אפשרות למארז טוב ושקט במזגרת התקציב אז אני אשמח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום, הרכבתי את המפרט הזה לפי המלצות והשוואות ורציתי לקבל חווד נוספת: הנק' שעדיין לא ברורות הן: ספק - HEC זולים אבל מה מומלץ? לקחתי 750 עקב פוטנציאל ל-SLI אבל איזו חברה עדיפה? קירור למעבד - יש מבחר גדול - יש לי תקציב עד 250 שח אבל מה הכי יעיל ולא תהיה לו בעיה לשבת על הלוח אם במארז הזה? RAM - האם זה שבחרתי מספיק טוב? יש משהו שווה יותר עד תוספת של 100-150 שח? מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם ASUS Striker II Formula ¤1522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31169 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048M…

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  5. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים (ברשותי מסך "19 באיכות טובה), קראתי מספר פוסטים בפורום, ולהלן מספר שאלות בנושא : 1. נכתב לא אחת, שאין טעם להשקיע למעלה מ 5,000 ש"ח במחשב מסוג זה, האמנם ? 2. במפרטים המומלצים, יש את המפרט הבא בתקציב של 7.5K, האם אין זו סתירה לסעיף הקודם ? (בהנחה והתשובה היא שאין טעם) http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 3. אשמח לדעת מי מרכיב את המפרטים המומלצים, האם אלו מנהלי פורום זה ? 4. רוב בהמפרטים באתר זה נבנים ב SkyPC ו TMS, אני מניח שהנ"ל הוא מכיוון שנוח לבנות באתרים הללו מפרטים ולהעתיקם לפורום, אך האם יש בפורום גם נציגים של חנויות כאלה ואחרות ? (אני יודע שחובה עליהם להזדהות...) 5. אשמח לקבל המלצה למפרט המתואר בכותרת ההודעה, תודה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by JONathan144,

שלום לכולם אני צריך ממש ממש חזק לחישוב ולמלא תוכנות שפועלות ביחד.... ומה שחשוב שיהיה שקקקקקקקט וממממש קריר הכל ביחד 5K+- תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  7. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…

8. היי אני סטודנט לתקשורת חזותית בבצלאל ואני מעוניין לקנות מחשב חדש אך ורק לעבודה גרפית. אני צריך מחשב חזק שיריץ לי את התוכנות photoshop, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). אני מתחנן לקנות אותו בחודש בערך והתקציב שלי הוא בין 3500-4500 (אני מעויין להוציא 4000 אבל אם אתם מאמינים שנחוץ אפשר עד 5000) המחשב רק לעבודה גרפית ולא למשחקים. תודה. נ.ב. איפה כדאי לקנות? צריך שיהיה סוס עבודה לא חשוב לי מארזים יפים רק ביצועים אלפיי תודות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי אני סטודנט בבצלאל בעיצוב גרפי ואני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר ירידת המחירים כנראה בתחילת אוגוסט. אני צריך מחשב חזק שיכול להריץ פוטושופ, אילוסטרייטור, איןדיזיין, פלאש פריימיר ואפטר אפקטס (CS3) ובעתיד גם מאייה בצורה שוטפת בלי בעיות. התקציב שלי הוא בין 3500 עד מקסימום 5000 .רק מחשב בלי ציוד היקפי מחשב חזק רק לעבודה בלי משחקים לא משנה מראה יופי אלא רק עבודה. תודה רבה. נ.ב. אני לא יודע מה הדרישות של כל התוכנות מצטער ושקלתי Q6600 אבל אני לא יודע אם צריך

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם שאלתי זו מופיעה מיספר הודעות למטה, אני כותב זאת כדי שלא תבזבזו את זמנכם עלי פעמיים אם הבנתי נכון ( "נהג חדש" בפורום ) אז זו מתכונת שתקל יותר עליכם פשוט כאן הדברים רשומים כתשובות לשאלון המצורף כפי שביקשו מנהלי הפורום שוב המון תודה על התשובות בינתיים , ובאמת כל הכבוד לכם על ההשקעה והעזרה . אני מעט פחות "הדיוט" עכשיו וזו עזרה גדולה מאד ביי ערן מחשב חזק לעבודה מיקצועית בתלת מימד 1. תקציב עד 5000 ש"ח אפשר מזומן 2. עבודה מיקצועית בתוכנות תלת מימד כמו מאיה, מקס, ריינו . כולל רינדורים-נדרשת רמת ביצועים גבוהה ביותר 3. לא נידרש שום ציוד היקפי 4.ניתן לותר על כונן ו-די-וי-די , נלא זקוק לכרטיס קול איכותי 5. אין העדפה 6.אין חשיבות לעיצוב , קירור יהיה חשוב לפי המלצתכם …

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. אני מחפש מפרט של מחשב חזק (אולי AM2), כרטיס מסך בסיסי, צורב DVD טוב מאוד, כונן קשיח 120GB וכמובן לוח אם מתאים ועדיף שיהיה מובנה עם כרטיס רשת ואפילו עם כרטיס מסך. בזכרונות אני חושב שעדיף DDR2? (תגידו לי מה אתם חושבים כי אתם המומחים) ומסך LCD 19 או 17 שיהיה טוב ולא יקר מדי. וגם כונן פלופי (: לא מחשב שנועד למשחקים אלא לעבודות לגלישה לסרטים וכו' שישאר להרבה זמן. לכן אני לא רוצה להגזים עם כרטיס מסך או מעבד. אני מעדיף מעבד עם סוקט וטכנולוגיה חדישה אבל שלא יהיה מוגזם בכוח שלו, ז"א 3000ghz זה מעולה. מקלדת עכבר ורמקולים לא צריך. כל זה עד 3500 גג. בניתי מפרט ב-KSP בשביל לבדוק טווח מחירים ויצא לי 2800 ש"ח. אני רוצה מפרט מ-KSP כי אני מעדיף לקנות משם כי יש סניף בירושלים. אם שכחתי …

12. יש לי כרגע DELL vostro 1014 והוא כבר לא סוחב, אז הוא נשאר כמחשב גיבוי. אני רוצה לקנות אחד חדש וחזק , במסגרת התקציב, שיעשה את העבודה ולא יקרוס כשמלא תוכנות פתוחות (firefox עם תוספות ומלא טאבים פתוחים, פוטושופ {פרויקטים כבדים}, אפטר אפקטס{עם דרישה הולכת וגדלה}, תלת מימד בעתיד הקרוב וכו'...). מטרות המחשב? עריכה גרפית (פוטושופ + עריכת וידאו + תלת מימד), משחקים (פחות חשוב,רצוי FIFA 2014 וכאלה) , צפיה בסרטים, גלישה ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? רצוי מאוד שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. מסתפק גם ב-40' דק של עבודה רציפה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by audi4,

שלום לכל החברים החלטתי לרכוש מחשב חזק לטובת המשרד שלי ראוי לציין שבמשרד שלי אני אוגר המון תמונות המון המון תמונות ולפעמים מידי פעם אני עובד עם הפוטושופ והפרייהנדס ממש בקטנה אני אוגר תמונות שאני מצלם בפרוייקטים שלי חלק מהתמונות כבדות חלק קלות אני ביקשתי מספר הצעות ורציתי לדעת איך ההצעה הזו אשמח לקבל הארות/הערות לדעתי המחשב חזק אבל תמיד יש מה לשפר 1. מעבד intel i-7 2600k (overclock) box - אשמח לדעת איך המעבד הזה האם הוא נחשב ומה אומרת המילה BOX 2 לוח אם - gigabyate ga-h67ma-usb3-b3 3. זיכורות - שתי סלוטים מחברת - transcend 4gb 1333mhz ddr3. 4.כונן קשיח סמסונג - 1tb 7200 32m spinpoint f3 אולי אקנה שתי יחידות כרגע ההצעה היא ליחידה אחת 5. צורב - lg dvdrw gh24ns50 x24 sa…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט חזק למעצב תעשייתי, זה אומר המון עבודת תלת מימד תקציב- בסביבות ה 5000. מזומן הולך. אין צורך בציוד היקפי אין העדפה לחברה מסוימת אין חשיבות לעיצוב שקט יהיה נחמד מחשב מורכב ובנוי רצוי עם אחריות סבירה על החלקים החשובים בלי OC בלי מערכת הפעלה 64 ביט הולך, לא קריטי מעבד חזק הרבה הרבה זכרון כרטיס מסך חזק מאוד (בקשה מיוחדת למטה) כרטיסי רשת וקול - סטנדרטיים צורב DVD פשוט ואמין דיסק קשיח גדול דרישה מיוחדת אחת- במידת האפשר כרטיס גרפי כולל יציאה דיגיטלית שמופיע ברשימה המומלצת לעבודה עם תוכנת SOLID WORKS (פלטפורמת XP, גרסת 2007) http://www.solidworks.com/pages/services/videocardtesting.html המון תודה

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  15. שלום. אני סטודנט לתואר שני , עובד במעבדה לפיסיקה. אחרי שנים עם עם "גרוטאה" בדמות פנטיום 4 1G זכרון(היה state of the art בזמנו), יש תקציב לקניית מחשב שיענה על הצרכים. נזכרתי בפורום הנהדר שלכם פה, עוד מימים שחיפשתי מחשב לבית והנה אני פונה אליכם. אז ככה, התקציב, כמו שציינתי, עד 5000 שח. הצרכים הם עיבוד כמויות אדירות של מידע בזמן אמת(המחשב מחובר למערכת ניסויית שקולטת נתונים דרך ממיר A/D בכמה ערוצים במקביל), ובנוסף עבודה עם תוכנת עיבוד נתונים(matlab) לצורך עיבוד המידע. בקיצור הרבה אלגוריטמים, הרבה חישוב ואפס משחקים. מהירות המחשב תשפיע ישירות על מרווח הזמן בין כל מדידה, ולכן הדרישות הגבוהות. הכיוון הוא מעבד quad של אינטל (ראיתי q9550) אבל אני מבולבל לחלוטין לגבי לוחות אם, וזכרו…

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  16. אני צריך מפרט למחשב כמה שיותר חזק מבחינת יכולות עיבוד, לשימוש בטחינה של אלגוריתמים ועיבוד אות, וכלל לא לגרפיקה ומשחקים. מן הסתם צריך להיות יותר דגש על מעבד חזק וזכרון, אין בעיה עם כרטיס מסך הכי פשוט (או אפילו מובנה), ואין צורך במסך. לא לחרוג מ-5000 ש"ח (זו מסגרת התקציב מהעבודה). תודה.

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  17. דרוש מפרט כולל מסך, ללא ציוד היקפי. ראוי לציין כי אני משתמש במסך EIZO S1910 ואיני רוצה לרדת ברמת האיכות שלו, אך אנימ עוניין במסך 24 אינץ איכותי, הבנתי שלפיליפס יש פתרון כזה... אשמח לדעת עד כמה נחות הוא מה EIZO... או איזה עוד פתרונות יש... התקציב הוא 9K OC קל מתוכנן- שיהיה קירור איכותי, ומארז איכותי, חשבתי על משהו כמו CM690 וכמובן שהיייתי רוצה מפרט מבוסס נהלים במסגרת תקציב זה. תודה מראש חשוב לציין: איני מעוניין בכ.מסך קווארדו ! ממש לא! אני רוצה כ.מסך של NIVIDA ולא ATI (מסיבת התאימות לתוכנות תלת מימד) אשמח לכרטיס מסך הכי טוב שיש לNVIDIA ביחס תועלת ביצועים למחיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by טני כליפה,

הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?12500 ולא שקל יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וידאו עריכת ועיבוד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)אין תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם כל ציוד היקפי ישנו ר…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח ללא מסך לצרכים של עריכת וידאו ועיבוד תמונות סטילס בתוכנת פוטושופ וכד': עבודה מסיבית עם קבצי RAW-PSD-TIFF 16 BIT בלבד! עריכת דפים לאלבום דיגיטאלי 30X80 ס"מ ב 300 DPI ! עריכת וידאו יחסית אינטנסיבית כ 2 עד 3 פרויקטים בשבוע! עבודה עם מיספר תוכנות כבדות (לפעמים במקביל כשהאינטרנט עובד ברקע) כגון: 1) PS 2) LR 3) DG PHOTO ART 4) DPP 5) AVID/PRIMIAR 6) אינטרנט הייתי בסניף של חברה מוכרת והירכיבו לי את המיפרט הבא- הייתי שמח לשמוע חוות דעת מיקצועית לגבי שילוב החומרה והתיחסות של עלות מול תועלת וכן הצעה נגדית אם יש טעם... להלן ההצעה שהרכבו לי אשמח מאוד לקבל חוות דעת של המבינים פה: הסך הכללי הגיע ל5000 ש"ח בקרוב כאשר קיבלתי 2 אופציות לכרטיס מסך ! ______________…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מנסה לעזור לידיד שלי, שעוסק בעריכת וידאו להסגר על מפרט למחשב חדש. מדובר בבנאדם שבהחלט לא מבין יותר מידי בחומרה, ואין סיכוי שיחליף מחשב בשנתיים הקרובות, אז הדגש הוא על מחשב חזק ואמין שיחזיק לו מעמד לכמה שנים טובות. שימושים: אינטרנט, סרטים, פוטושופ, פלאש ותוכנות עריכת וידאו למינהן (פרימייר, אפטר). (לא משחק, לא יהיה שימוש בתוכנות תלת למינהן, ללא ציוד היקפי וללא מסך). נראה לי שמבחינת אחסון, יספיק לו הארדיסק של טרה (הוא בעצמו לא יודע להגיד לי, אז אם מומלץ אפילו יותר אשמח לדעת). מבחינתו הסכום המקסימלי הוא 5000, אבל בהחלט אפשר יהיה להסתפק גם בסכום סביב ה 3-4. אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, ידידה שלי צריכה מחשב חזק לעריכת מוזיקה בתוכנות כמו Q-Base וכו' התקציב הוא 5000 שקל. אני בכל מקרה חשבתי על I7 ( במקום הכרטיס מסך שבדרך כלל תופס הרבה תקציב ) אז ככה שבמקרה הזה מספיק משהו בסיסי כי המחשב לא יהיה מיועד למשחקים . אשמח לשמוע הצעות, תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GuliverMan,

הי, מחפש המלצה על מחשב חזק לפיתוח תוכנה (כולל קימפול מערכת גדולה גם ל-WINDOWS וגם ל-WEB). אני מגיע לפחות פעם בשבוע למשרד, מתלבט אם לקחת נייד, או אולי נייח מיקרו כמו לנובו P350 או דל אופטיפלקס מיקרו. התקציב גמיש וגבוה למדי (גם 10000 ש"ח זה בסדר). מעדיף מחשב מותג ולא בהרכבה.

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k. גמיש. 2. מה שימושי המחשב - פיתוח בלבד. 4. האם יש רכיב שיש צורך לכלול במפרט? - 16gb זכרון. חובה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? שלילי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אוטוטו 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? 16gb זכרון. חובה. ssd. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פיתוח חזק +. קיבלתי מפרט שמישהו אחר בדיוק הזמין ב ksp. רציתי לדעת : א. דעתכם? ב. מדוע לקנות היום מארז atx ? למה לה mini itx? מה היתרונות? ג. זכרונות …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nadaviz,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל, למצל את כולו, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, קומפילציה gcc, visual studio, workbench הרבה תוכנות פתוחות בו"ז outlook, word, visio, explorer, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.