עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AnandaShake,

שלום אנשים אני חדש פה אני בזמן הקרוב מאוד קונה מחשב חדש ואשמח לקבל מכם מפרט 1. מה התקציב? 5000 עד 6000. רצוי כמה שפחות, אפשר לחרוג טיפה רק אם זה ממש קריטי. משלם במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים חדשים וכבדים. חוצמזה אינטרנט ואייסיקיו וכאלה ובנוסף גם פלאש ופוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר+מקלדת וצורב די וי די. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD ולגבי כרטיסי המסך אין לי מושג! תבחרו לי אתם את הטוב יותר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? עדיין לא סגור על זה. שיהיה בינתיים לא. 8. האם יש…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  2. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואשמח אם תוכלו לעזור אז ככה יש לו כבר lcd 19 אינץ' צריך רק מעבד, צורב, כ. מסך, לוח אם, זיכרון, מארז, הארד דיסק. מיועד למשחקים בלבד ללא OC, עדיפות שיהיה שקט. תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by skizo,

* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by GB,

שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי התקציב שלי עומד על 2000 שקל (אפשר לחרוג מעט אם יש צורך)המפרט שלי הוא כזה: AMD DURON 1800 PRO+ לוח אם משולב SIS 740 כרטיס מסך SIS 651-650 20 GB 256 DDR אני חשבתי על: Powercolor Radeon 9700 128MB DDR Video Card WD 80GB 7200RPM 8 MB Mushkin 256MB PC2100 Green מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. אהלן, למיטב הבנתי, המעבד ב- ThinkPad T60 הוא Dual Core 1.83Ghz, מה שאומר שכל ליבה אמורה לרוץ בקצב הזה. הרצתי cpu-z וב-99% מהזמן הוא מראה כ-990Mhz (מדי כמה שניות הוא עולה ל-1.33Ghz ולעיתים יותר רחוקות ל-1.83Ghz) - צירפתי צילום מסך. מה אני מפספס כאן? למה המעבד לא רץ במהירות המוצהרת שלו? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by zy2000,

אני מעוניין להמליץ לחבר טוב על המחשב הבא מתוך אתר וואלה. המחשב לצורך אינטרנט אופיס ומשחקים בינוניים. בשלב ראשון בכל מקרה הוא יסתפק בלוח עם כרטיס מסך מובנה כך שהחסרון הזה ברור מבחינת המפרט ובכל מקרה התקציב שלו עד 2500 ש"ח. כמו כן שמתי לב שלא מוזכר יצרן הזכרונות ויצרן המארז והדגם. מלבד הנקודות האלה איך המחשב? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK946946

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  7. בנתיים הרכבתי את המחשב הזה. מיועד בעיקר לגלישה ואופיס כלום לא מעבר. מיועד למסך 22 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש כאן מקווה להשתלב טוב, חבר הפנה אותי לכאן .. אני מחפש מחשב עבור אחותי ובעלה שרוצים לרכוש. בעלה יעמיס עליו המון סרטים,מוזיקה ושטויות היא לעומת זאת תשתמש בו לעבודות,מיילים וכו.. התקציב הוא 4000 - 5000 גג כולל מסך. אשמח עם תוכלו לעזור, תודה רבה וחג שמח. 8)

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by aviman,

יש לי p4 2.66 533 abit bh7 segate 80g 7200 dvd lg 16x48 geforce 4 64m 256ddr333 כמה אתם חושבים יתנו לי על מחשב כזה ? המחשב בערך 9 חודשים

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by Edik_V,

היי חבר'ה ,אז ככה התקציב שלי זה 4-5 אלף ואני צריך מפרט שהוא בעיקר למשחקים ללא OC הסתכלתי בכמה אתרים ובניתי לי מפרט ,אתם יכולים לתת לי עצות על המפרט הזה או להציע מפרטים משלכם מעבד : Amd athlom 64 6000+X2 AM2 - 3.0GHz 2Mb cache-adx6000IAA6cz-box לוח אם : GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך : Leadtek pcie 2.0 GF gtx 260 896mb Gddr 3 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB זיכרון : G.skill 4096 DRR2 1066 (8 layer PCB) CL-5-5-15 -f2-8500cl5d-4gbpi מארז : thermaltake soprano (black+window) vb1000bws w/o psu ספק כוח : coolmaster silent pro 700W RS-700-amba-D3 בניתי את המפרט שלי ב : www.iqpc.co.il אם תוכלו להתשמש ברכיבים מהחנות הזאתי אני יודה לכם תודה רבה

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  11. אהלן, אני אתחיל ואומר שאני מתלבט עדיין האם לרכוש נייד או לא, רוב הזמן המחשב מחובר למסך חיצוני בבית (2311)..אבל אני כן רוצה את האופציה לניידות מדי פעם כשאני יוצא איתו מחוץ לבית..כך שכן חשוב לי המשקל והנוחות אם אני כבר לא הולך על נייח. המחשב שלי כרגע לא מספק אותי מבחינת היכולות שלו, (i3, 4gb ram, ללא SSD) , אני מחפש מחשב לפיתוח (מיעוט מהזמן), גלישה ושימוש כללי וחשבתי כבר לשדרג מחשב כי יש לי הזדמנות למכור את שלי. ראיתי שאפל הוזילו את מחיר ה-MPB עם מסך הרטינה ל1500 דולר, מה דעתכם? אני אומנם לא "באמת" צריך את הרטינה, אך עקב המשקל הנמוך יותר והמחיר שהוא כמו של ה-MPB הרגיל, זה נראה לי כמו עסקה טובה..בעיקרון מבחינת התקציב אני די פתוח, אבל כן רוצה VALUE FOR MONEY. יש הצעות לדגמים…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by shortiiaf,

מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  13. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by globex,

היי טוב רציתי רק ליידע אותך שהבאתי נייד חדש עם AMD Athlon 2600 256M 20G וכו וכו אני הולך להריץ עליו כמה יישומים שלי ואני מקווה שהוא יעמוד בציפיות שיצרת אצלי ;D , אעדכן אחרי החג

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by devek,

הכוונה למשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי מקסימליות לא ממש יודע מאיפה להתחיל כי אני לא כזה מבין במפרטים כרגע יש לי מעבד I7 מהסדרה הכי ראשונה כרטיס מסך HD5850 וזיכרון 8GB והמשחקים החדשים עובדים לי על מדיום ומטה האם 3-4 אלף יכול להספיק בשביל להביא משהו טוב בשביל להריץ הכל על הכי גבוהה שיש? -לנצל כל התקציב -ניתן לחרוג עד 1000 -משחקים חדשים ברמה הכי גבוהה -אין צורך בדיוק היקפי -שקט חשוב מאוד- 9-10 -בלי אוורקלוק או שדרוגים -אין צורך בתוכנות נלוות -אין העדפה לחנות ספציפית -מעוניין לרכוש עכשיו

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום, הייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מזמין מחשב, למקרה שיש בעיות תאימות כל ששהם שלא שמתי לב, שאין דברים חלשים מדיאו מצד שני אוברקיל שימוש עיקרי: הורדה וצפייה בוידאו FULL HD (רוצה שיהיה מוכן ל4K) בחדר השינה (חשוב שיהיה קטן ושקט יחסית) שימושים נוספים: לעיתים יוצא לי לערוך וידאו ולשחק במשחקים לא תובעניים מאוד (רוצה שיהיה מסוגל להריץ AoE 4 לכשיצא, סיקוולים של Starcraft ודברים בסגנון) המפרט: מארז Thermaltake Core V1 Snow Edition Mini ITX Chassis (אני נעול עליו) ספק כח Corsair TX-M Series™ TX550M 550W CP-9020133-NA מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 0 (האם מספיק?) מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray לוח אם (Gigabyte Z370N WIFI (…

18. Started by yuvaliat,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה בבחינת מפרט למחשב שישמש לאינטרנט, סרטים, office, פוטושופ, פיתוח תוכנה ועריכת וידאו. המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא צריך ציוד היקפי. תודה, יובל המפרט שבניתי ב-iqpc: מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000STEPING G0 - BOX (למזמינים מחשב בלבד) ¤ 1458 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 675 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MBDDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤ 608 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 192 זיכרון : G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤ 1717 מארז : ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430WPSU ¤ 1016 קירור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FORAMD&…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by satlan1,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב זה 5500-6000 אני יכול לחרוג ב200-300 שקל. המחשב בעיקרון אמור להיות מחשב ביתי, לתוכנות,משחקים ואינטרנט. אני צריך שהמפרט יכלול את כל הציוד המקיף,(מקלדת רמקולים עכבר). אממ אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת, וגם צורב(לא צריך הכי טוב..) עכשיו בקשר למסך, יש לי התלבטות אם לקנות מסך דק או לא. אני שיש הפרש גדול במחיר בין מסך דק למסך רגיל. אתם אומרים שכדאי לקנות מסך דק ופחות להשקיע בשאר המחשב או ההיפך? תודה

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by newyork3,

צריך ייעוץ לגבי המפרט הבא (כל הערה תתקבל בברכה-התייחסו נא לכל החלקים) מעבד ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939? Box Venice - *BW - Stepping E6 דיסק קשיח - Westren Digital 250GB 7200 16MB Buffer Sata II WD2500KS כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI מארז Thermaltake Soprano VB1000SWSI Silver + 400Watt Thermaltake PSU צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x8x24x16x32 DVD לוח אם-Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory זכרון Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card כרטיס קול תודה רבה והמשך יום טוב!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום לכולם, אחרי כמה שנים, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בדגש על מעבד, לוח אם וזכרונות. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת מדיה וגיימינג קל יחסית (WOW, Civ, HOMM, Skyrim, Witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז Fractal Defne R4 וספק כוח Zalman ZM700-TX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

22. Started by Gal300,

אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  23. מחפש מחשב נייד במחיר בערך 6000 כולל משחקים האם זה ריאלי בכלל ואיזה כדעי בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש והרכבתי את המפרט הבא בעיקר למטרות משחקים (שיתאים למשחקים הטובים ביותר בשוק כיום וגם בעתיד הקרוב אני מקווה). האם הוא בסדר? מה כדאי לשנות? להוסיף? מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 לוח אם: ASUS P8H67-M Pro זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTS450 1024MB דיסקים קשיחים: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW GH22LP21 x22 ספק כוח: 500W הערה חשובה: הדיסקים הקשיחים הם מהמחשב הישן שלי ואני לא קונה אותם ולא מתכוון להחליף אותם, אלא רק מעביר אותם למחשב החדש.

25. המחשב מיועד בעיקר ללימודים,צריך להריץ עליו : *אינטרנט *יישומי אופיס(מן הסתם) *כנראה תוכנות כמו אוטוקאד ופוטושופ וועוד. אין שום צורך שיעלה משחקים או משהו כזה. יש אפשרות למצוא משהו טוב בתקציב הזה ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.