עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אם צריך אפשר לקנות ללא כונן SSD ולהחליף. המחשב בעיקר לעבודה עם תוכנות בוינדוס ואופיס. מעבד מהיר חובה. 4GB זיכרון חובה. התקציב הוא בין 5000 ל 8000 עם עדיפות לחיסכון.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by drorly,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מסוג XPS 1210 שנקנה לפני כשנתיים, לפני שנה הוחלפה הסוללה במסגרת האחריות , לאחרונה הסוללה החדשה הפסיקה לתפקד המחשב נכבה אחרי 5 דקות. כעת ברצוני להתייעץ אתכם לגבי סוללה חדשה כאשר יש בפני שתי אפשרויות סוללה מקורית של דל או חלופית... אני מתלבט בין שני דגמים: http://www.battery-store.co.uk/batt-4-laptop/dell-xps-m1210.htm http://www.parts4nb.co.uk/catalogue/product/dell-xps-m1210-9-cell-original-battery את החנויות אני לא מכיר , המחירים יחסית לארץ סבירים אפילו הסוללה המקורית במחיר לא גבוה. ההתלבטות שלי היא לגבי החנויות ולגבי מקורי או לא... באתר של דל הביקורות לגבי המקורית לא אוהדים במיוחד... אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם, תודה מראש, דרורלי

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום לכם... אז ככה... אני אמור לקבל מארז מלא עוד כמה זמן מצרפת... רק מארז ! בלי ציוד היקפי. בבקשה בבקשה תעזרו לי לשפר או להפחית (עם העין הגדולה שלי) את המפרט שהרכבתי... התקציב די גדול אך גבולי. כך שאני לא יכול להגדיר את הסכום המדוייק.... המחשב למשחקים חזקים... וסתם בגלל שאני רוצה מחשב פצצה!! להלן המפרט... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C? התקציב שלי הוא בערך 7000 ש"ח. המפרט המפרט בBUG ששם אני הולך לקנות את המחשב חשוב לציין שאני רוצה את המחשב לעבודה שוטפת (EMULE אינטרנט סרטים וכו), שהמשחקים ירוצו עליו טוב ואני מתכנן לחבר אותו לLCD 26". תודה.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by omerba,

חבר שלי רוצה לקנות נייד עד 2300$ מארה"ב (רצוי מאד מחברה עם אחריות בינלאומית כמו DELL) חשוב לו שהמעבד יהיה DUO, ושהארד דיסק יהיה 7200RPM (לחילופין 2GB זיכרון) עם מישהו יוכל לעזור לו אז תודה...

6. Started by Moti11,

מפרט: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NF gForce4 זכרון: 2X256 A-DATA כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600GT PCX 128MB דיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm SATA DVD LG 16/48 Floppy 1.44 NEC סה"כ:3700 ש"ח טוב כמו שאתם מבינים השאלה היא איזה מארז, אני לא מתכוון לעשות מודינג/אוברקלוקינג כרגע (חוסר בתקציב וידע ) התקציב הוא בין 150 ל-250

• 13 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by astricks,

הכינו לי את המפרט הבא (אשמח לקבל הצעות לשיפור, תגובות..): AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan אמור לצאת בסביבות ה 3500.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by roy_BB,

מישו יכול בקשה לעזור לי להכין מפרט... הוא לא בעיקר למשחקים מדי פעם משחקי רשת אז כרטיס מסך סביר+נגיד בשהו בסגנון radeon9600 אולי קצת יותר טוב ואני מפעיל הרבה תוכנות ביחד זתומרת אני חושב שכדאי 2GB של DDR2 667 ושיהיה דיי שקט אבל זה לא הכי חושב לא צריך שום דבר נוסף רק את המארז וכל מה שצריך להיות בו אפ אפשר שיהיה מ KSP תודה

• 12 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by nahum8,

הטבל הזה החליט לקנות מחשב ב10K, ככל הנראה לא אכפת לו לזרוק את זה עוד שנה-מקסימום, לפח. לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותו שמחשב ב4000-5000 יעבוד אותו דבר כמו מחשב במחיר הזה...אולי באחוז או שניים פחות, הוא עדיין עומד על שלו. בקיצור, בניתי לו מפרט, מיועד לOC גבוה, אין צורך בקרור מים, מה שמפריע לי פה זה הלוח אם, אני לא סגור עליו, עדיף לקחת את הSTRIKER? משחקים כבדים+מסך 37FHD. -אבקש מכם לא לבנות מחשב, היות וכל החלקים כאו כמעט בטוחים. רק לעזור לי לבחור לוח אם מתאים או להשאיר אפילו את הDFI. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 …

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום,אתמול פתחתי נושא שקשור לזה וכעת תיקנתי והנה 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב אז 2000-1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא נדרש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO 233 ו BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 עם 3D דגם SyncMaster SA950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד של "לנובו" עכשיו אני רוצה לפרמט ו אני מנסה לפרמט מהפרטיישן מגי'ק שפעלתי עם דיסק מהבוט, ושאני מנסה לפרמט הוא רושם לי error#4 bad argument/parameter הוא רושם לי גם במחיצה error #105

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by talelisapov,

אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by orenc17,

שלום אני מתכוון לרכוש מ NEWEGG לפטופ לאחר חיפושים הגעתי לשני לפטופים של ASUS ה- N50 וה-F50 לאחר קריאת שני המפרטים הגעתי להבדלים האלו ב N50 יש GEFORCE 9650M GT עם מסך ברזולוציה 1280*800 עם תאורת LED בגודל 15.4 ולעומת זאת ב F50 יש GEFOCE GT 120M ומסך 16 שהרזולוציה שלו היא 1366*768 לאחר בדיקה מעמיקה יותר גיליתי שב N50 יש צ'יפסט של אינטל PM45 וב- F50 יש צ'יפסט של SIS המסחשבים זהים במחירים ובכל שאר הפרטים רציתי לדעת האם כדאי "לקחת את הסיכון" ולקחת את ה F50 למרות הצ'יפסט של SIS תודה רבה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220525 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220489

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. שלום רב אני סטודנט - שימושי מחשב גלישה, אופיסס , קצת תכנות , ביבי נתונים , לא גיימינג תקציב עד 4 K מתלבט מאוד בין 2 הדגמים הנ"ל Lenovo ThinkPad Edge E420 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10239 Dell Vostro 3450 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-2430m.htm על ה v131 ויתרתי כי הוא קטן לי מידי חשוב לי שהמסך יהיה מט והגעתי למסקנה שאני רוצה '14. כמו כן לגבי אורך סוללה יהיה נחמד אם יחזיק כ 3-4 שעות ( אם לא יותר כמובן אבל צריך להיות ריאלים ) הלנובו אומנם i3 אבל יש לו 6GB האם זה שהוא i3 זה קריטי לעומת ה i5 של הווסטרו? כמו כן האם יש חשיבות לכך שמחשב מגיע עם/ בלי מערכת הפעלה מהיצרן ( אם אני קונה גם מע הפעלה מהחנות א…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by Kitzony,

שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק עד 5 אלף בלי ציוד הקפי ומסך זאת אומרת רק מארז+צורב תודה...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  16. משחקים כבדים ל1920X1200 אפשר לחרוג ממש בקטנה עד 5200 מתכנן OC קטן לא משהו ענק! העדפה לכרטיס 5850 החדש. תודה

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by bennash,

סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  18. קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום לכולם אני סטודנט להנדסת מכונות ויעבוד הרבה בתוכנות סוליד ו3D ומחפש נייד שיתאים לי, רוב הניידים מגיעים עם כרטיס מובנה או במקרה הטוב עם HD3000 של סנדי ראיתי במקרה את הנייד הזה בוואלה הוא כולל מעבד סביר של I3 וכרטיס מסך חזק יחסית . אולי אני אצטרך גם 3D במידה ואציג את הפרוייקטים שלי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH334G32Mn האם המחשב של ACER איכותי או גרוע? אמינות? וכו' ה36 תשלומים מאוד נוחים לי בתור סטודנט - בנוסף איך הקניה בוואלה ואתרי קניות דומים? להיתרחק?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  20. שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  21. אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by rija,

חברים שלום. ברשותי מחשב דל סטודיו 1558. היום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת (בלחיצה על F8, כשהמחשב רק עולה, כמו שנאמר בעמוד של דל) וגיליתי שאין לי את האופציה הזאת - ז"א שלא רואים כזאת אופציה בהתחלה (לדוגמה, כן רואים ש F2 זה כניסה לביוס) גם כשניסיתי ללחוץ על F8, לא משנה איך ובאיזה אופן, זה היה לשווא. בדקתי, ויש לי מחיצה של RECOVERY בדיסק הקשיח, אז איך פונים אליה?? *אגב, יש מצב שמשהו השתבש כשחילקתי את הדיסק מחדש?? (שוב, לא נגעתי במחיצה של הגיבויי, והיא עדיין עומד לפי אותו הסדר שעמדה לפני) תודה רבה לעוזרים, יבגני

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. היה לי מחשב ישן שהיה (מחובר לרשת אלחוטית) רק לצורכי גלישה שמת לאחרונה. נשארתי עם מקלדת, עכבר, כרטיס רשת אלחוטי ומסך. איך אפשר לחפש אותם למשהו שיאפשר לי גלישה ברשת אלחוטית במחיר הזול ביותר? שפעתי פעם על מחשבים קטנים רק לרשת אבל לא בטוח אם זה פיתרון.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  25. תקציב עד בערך 4500 קצת חרגתי אבל לא נורא אם יש לכם הצעות לשיפור אני הודה לכם מאוד מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 ספקי כח Cooler Master 600W Silent Pro ¤599 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤336 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤483 כרטיסי מסך ATI ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe ¤1050 מסכים Chimei 228D 22" LCD ¤729 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4899 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים