ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני לא פתחתי את האשכול הזה כדי לשאול עד כמה המחשב הזה טוב, אני רק רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני, אם הכל יפעל כמו שצריך, אם הספק כוח יחזיק את המחשב ודברים כאלה. אמא שלי קונה לי את המחשב הזה השבוע כנראה ברביעי-חמישי ואני לא רוצה שיהיו בעיות אחרי זה. אממ אז הנה: http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/untitled-34.jpg המסך הוא רחב! תגובות בקשר למפרט עצמו גם יועילו, המחשב יהיה מיועד למשחקים כמו קרייסיס COD4 וכאלה בסך הכל וסרטים [סרטים לא הרבה] מוזיקה אינטרנט.. אה ואם יש לי מסך 17 אינץ' CRT עכשיו ואני יעבור למסך שהראיתי למעלה בתמונה, הגובה שלהם יהיה דומה? תודה תודה זה חשוב מאוד!! עידן.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אחרי שאני 4 שנים(ואחרי חצי חודש-חודש בערך שאני מחכה שהפורום יעלה P: רק עליכם אני סומך) עם המחשב P41.7 שלי והGF2mx400 הגיע הזמן להחליף מחשב חיכיתי כבר מינואר בשביל זה, ועכשו שהגיעו הכרטיסי מסך החדשים הגיע הזמן לקנות את המחשב! ;D המפרט דיי מקוצץ כי חלק מהרכיבים כבר יש לי לוח אם, זכרונות,מעבד,HDD,מארז חדש וספק חדש(כרגע אני עם גנרי 300W) אני לא כל כך מבין בלוחות אם של AMD אבל אני ארשום פה את הרכיבים שאני רוצה לבנות את זה מסביבם: [עריכה : רק לוודא, ההבדל בין ה3000+ וה3200+ הוא במהירויות שעון בלבלד נכון?] CPU:Amd athlon 64 3000+ (with TT 12 cooler) Motherboard : ?? (לפי מה שהבנתי מהחדשות באתר באה עלינו ערכת שבבים טובה, כדאי לחכות?) Memory : ?? (512 DDR עד 700 שקל +- ) HDD : 1…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חברים שלום אשמח לקישור והמלצה למחשב ASUS לסטודנט ללימודים , הכי חשוב שיהיה נוח מהיר וקליל כל שאר הדברים פחות קריטי. תקציב עד 2300 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש, הייתי מעוניין לקבל שתי הצעות, אחת עם מסך והשנייה בלי, ואין צורך בציוד היקפי נוסף מלבד מקלדת פשוטה (לוג'יטק רגילה תהיה סבבה). כונן קשיח רצוי 500 ג'יגה, ואם אפשרי אז גם להכניס צורב דיוידי (לא בגדר חובה). המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה רגילה.. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן אני הולך לקנות לאחותי מחשב לשימוש בסיסי כמו גלישה באינטרנט שירים והורדת סרטים אבל שיוכל לסחוב ולהשאר טיפה מעודכן לכמה שנים הבאות ( Win 7 ) התקציב הוא 2.6K +- ואם אפשר מהחנות iqpc.co.il כמובן שלא מתבצע OC והשקט חשוב ברמה סבירה אני צריך ציוד הקפי של מסך + מקלדת ועכבר אשמח להצעות ... בתודה גיא
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
סה"כ AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,019.16 ש"ח .EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 648.15 ש"ח שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 572.16 ש"ח WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA 715.20 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 187.74 ש"ח ANTEC 3700BQE Black Quiet 350Watt PSU 648.15 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,252.25 ש"ח נלקח מזיגזג. יקרים טיפונת, אבל קל להתעסק איתם בניגוד לאחרים. מה דעתכם? המחשב ישמש למש…
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן חברה אני שמח להצטרף לפורום (מקצועי מאוד) מזה כמה זמן שאני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהעיף את העגלה שיש לי. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט,הורדות במחשב..ודגש על המון!. אני לא משחק הרבה במחשב אבל אני רוצה להתחיל ולשחק במשחקי ספורט כמו פרו איבולושיין ומשחקים חדשים שיוצאים. ודיי חשוב אם לא הכי חשוב שהמחשב יהיה ממש שקט כי אני כבר חמש שנים ישן עם טרקטור בחדר(ואני לא מתכוון לחברה ) ועכשיו לכללים של הפורום. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נצלו ובבקשה לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?צויין למעלה א) …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי הולכות לצאת טכנולוגיות חדשות ולא תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב המחשב שאני רוצה לקנות זה- AMD - athlon 64 3000 + (s-754) GIGABYTE-K8NS (s-754) A-DATA- 512mb ddr 400 ATI - RADEON 9800pro TV, DVI, 128 mb western digital - 120 GB floppy, cd rom-סטנדרטיים DVD Recorder - NEC - 350GA DVD+RW x16 dual x2 case-2439 atx midi pfc usb בלי מקלדת בלי עכבר בלי מערכת הפעלה בלי מסך. אני מקבל את המחשב הזה בסביבות ה4200-4400 לא סגור, וזה בערך התקציב שלי. כדאי לחכות לטכנולוגיות החדשות או לקנות את זה אפילו היום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3300 ש"ח, וזה המפרט שהצלחתי להרכיב בסוף: (מיועד למשחקים, הולך לבצע OC די משמעותי, מעדיף כמה שיותר שקט ויפה) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם אני מוציא את המקסימום מהכסף בקניית המפרט הזה? מה כדאי להחליף? אני סומך עליכם, עיזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כמה הייתם נותנים על המפרט הבא? אל תתיחסו לזה שאתם לא צריכים כזה דבר פשוט תגידו כמה הוא שווה היום: בלינקים של "מידע נוסף" תעשו כפתור ימני על הלינק>>"העתק קיצור דרך" וליחצו CTRL+V\כפתור ימני>>"הדבק" בשורת הכתובת בדפדפן שלכם ולחיצו ENTER! מעבד: Intel P.III 1 GHZ (מידע נוסף) לוח אם: Asus CUV4X-C (כולל כרטיס קול O.B, של Creative Sound Blaster 128) (מידע נוסף) זיכרון פנימי: 256 MB SDRAM כ. מסך: nVIDIA GeForce 2 MX 400 64 MB (מידע נוסף) כונן תקליטורים: DVD Toshiba 48x16. כונן קשיח: WD ATA-100 40GB Buffer 2 MB מארז: ATX "מפואר" (כמו שאומרים בפירסומות ) כונן תקליטונים: 1.44 בונוס (נראה לי שזה בונוס, או שזה בא עם הלוח אם) : עוד שתי חיבורי USB מאחורה (חוץ מהש…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את האקסטרימר שלי במחשב קטן בסלון. היעוד של המחשב הוא: ניגון קבצי מוזיקה מדיסק קשיח או כונן חיצוני גלישה באינטרנט ליוטיוב או לאתרי רדיו 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - אודיו, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי כרגע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכנו משחקים פשוטים ברזולוציה סבירה - אין דרישות משחק מיוחדות -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני סוקר עכשיו את החנות של KSP ומצאתי לי כמה מחשבים מחברות/מותגים שונים בעלי מפרט דומה שיספיק לצרכים שלי. במחשב רגיל, אני יודע שבמילא כל הרכיבים מובאים מהחברות המייצרות (INTEL/AMD,KINGSTON/MUSHKIN GIGABYTE/ASUS וכו'...) ולכן האיכות חשובה רק של המפרט ולא אם זה של DELL או של LENOVO. האם זה ככה גם בניידים וההבדל במחיר נובע רק מהשירות שאותו מעניקות החברות השונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, כן הגיע גם זמני לחדש את המחשב... רציתי לפני 5 חודשים לשדרג אבל לא יצא לי (בגרויות/לימודים וכו') עכשיו יש כסף (חוסכים כמו פרסים וזה מה שיוצא), ויש זמן פנוי אז אשמח אם תעזרו לי, יש תכנון של OC בעתיד (משהו כמו כמה חודשים שאני אראה שהמחשב מתחיל לקרטע), לא ברור כמה אני ארצה אבל תראו שיש לי מחשב דיי מקורר. בעקרון המחשב שלי הקיים הוא - מעבד: Athlon XP2000 0.18 micron - כן כן תנור לא קטן, אותו אני אמור להחליף...אנאערף, ב64 3000 או ב64 3200 ? הבנתי יש גם סוגים שונים משהו כמו venice ו san diego שאין לי שמץ מה זה..אז אשמח אם תאירו את עיני. קירור: ThermalTake Volcano 7 - אני מרוצה ממנו ואין סיבה להחליף. זכרונות: 1GB 266mhz של איזו חברה סינית לא ידועה...אני חושב ש…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ). התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו. אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? ) 1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד. 2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה. 3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעת…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שעברו מאז קניית המחשב הקודם... אני מחפש לקנות מחשב חדש.... אז השימושים הם: סרטים, משחקים הדגש הוא על מחשב חזק, לא מכונת משחקים! בשביל מכונת משחקים אני קונה קונסולה, אבל כמובן שמידי פעם יהיו גם משחקים טובים במחשב שאני ארצה להריץ אותם... תקציב: 6000 ש"ח (גמיש) לא צריך: דיסק קשיח (יש לי דיסק אחד SATA של 160 ועוד אחד של 320 SATAII מהמחשב הקודם), לא צריך ספק ולא צריך ציוד היקפי-מסך, מקלדת (יש לי LOGITECH MEDIA ELITE) ועכבר (G5). רצוי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד! כי הוא הולך להיות בחדר שלי... הייתי רוצה שהרכיבים יהיו עם שדרוגיות, וכמובן שיריצו ויסטה בצורה טובה! זהו נראה לי... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך שאני אשים פה את המפרט של המחשב הקודם כדי לראות מ…
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר כזו אופציה. למה אנחנו שוברים את הראש עם הספקים האלו שגם עולים כמה מאות טובות של שקלים וגם נשמעים כמו גנרטור ביום רע? איך יכול להיות שעדיין לא הומצא פתרון של שימוש בספק חיצוני,נטול מאווררים? אורי.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, להלן מפרט של מחשב לשימוש משרדי + עבודה עם פוטו שופ (עריכת תמונות): - DP35DPM DRAGONTAIL PEAK - core2du quad 2.4 q6600 8m 1066 - מארז מידי hec 300ar-tf+1fan+6c28 axt - ספק כח 520W תוצרת קורסייר - זיכרון 1024 1giga ddr ii 800mhz cas4 - דיסק קשיח sata320 גיגה + 16 מגה קש. מה דעתכם על המפרט? אשמח לקבל חוות דעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב טוב. מרבית העבודה שלי נעשית במקביל, הרבה מסמכים פתוחים שעשויים להיות כבדים, תוכנות אנליזה מסויימות ותמונות לעריכה, ולכן צריך משהו שיחזיק. אנא המלצותיכם מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/-10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה קלה, משרד, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SPSS, ZEN LE, GRAPHPAD, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מתי יושווק הממרום בארץ?? אם כן אתם יודעים תמחירים באלי לקנות מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי. אשמח לקבל הצעות למפרט טכני למחשב המיועד להיות מדיה סנטר (מחשב סלוני) ומחשב לגיימר. התקציב העומד לרשותי הוא 5500 ש"ח. בעניין המארז אני רוצה מארז קטן למחשב אבל אם זה לא מסתדר עם המחשב לגיימר אז אפשר גם מארז רגיל. אודה על קבלת רעיונות מאנשי הפורום. בתודה מראש sniza
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 5K עם אפשרות לחריגה קלה המטרה משחקים בהגדרות מקסימליות על FHD (פילטרים וAA על מקסימום). יבוצע אוברקלוק עד כמה שניתן ,חשובה מערכת שקטה אך לא חרישית (יושב בסלון). ללא התפשרות על רכיב SSD וכרטיס מסך. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מפרט לצורך משחקים בעיקר, מהסוג הכבד ביותר. OC לא חושב במיוחד. ללא צורך בציוד הקפי. קיבלתי הצעת מחיר למפרט שאני אביא לכם שנראה לי כרגע. המחיר שקיבלתי נראה הגיוני אחרי שהשוואתי בשאר החנויות. לוח אם אני רוצה של ASUS. המפרט: מעבד אינטל Q9550, לוח אם אסוס P5Q3, זיכרון קינגסטון DDR3 1033 בגודל 2GB כפול 2, כרטיס מסך Geforce GTX260 896MB של חברת Gainward, ארד דיסק חצי טרה של היטאצי, עם מארז Huntkey, ספק 550W של טרמלטק. הצעת מחיר: 5981 לאחר שיכנועים רבים... שאלות מפתח- האם החלקים נותנים תמורה למחיר? האם הם טובים ומתאימים אחד לשני? האם הצעת המחיר הגיונית? שמתי לב שרוב המפרטים מבוססים על DDR2 שהוא גם זול הרבה יותר, איזה מהם עדיף? הלוח תומך ב Crossfire של ATI והכר…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-