עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dpod,

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB 400MHz V-DATA NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E HEC Compucase CI-6919 400W האם המפרט הזה טוב? תודה רבה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by p1mp,

מחפש לאחותי מפרט מנצח ב-2500 ש"ח הצרכים: ICQ, MSN ושאר זבל אינטרנטי... משחקים לילדות (יש כאלה?) סרטים, סדרות ועדיף שהכרטיס מסך (שכנראה יהיה מובנה בלוח) יוכל להתחבר לטלויזיה גם. בקיצור, הארד דסק של WD 160G אני יודע לבחור לבד, אבל אני לא עדכני בנושאים של לוחות צ'יפסטים ומעבדים ופה אני צריך את העזרה. יש לי fetish ל-ASUS אז אם אפשר שהלוח יהיה שלהם, מה טוב ...ועם כרטיס מסך מובנה כמובן, תודה רבה. עריכה: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD ואני חושב שvista מחייב 2GB זכרון.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by RGUFVI,

אשמח אם מישהו מכיר ויוכל להגיד לי איך הכרטיס קול:SoundMAX Integrated HD Audio . תודה רבה!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. היי, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש שיעלה עד 3500 ש"ח . אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב והמחשב ישומש בין השאר לתכנות עם ובלי קומפילציה בשפות מחשב שונות. חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק ולא ייתקע ברגע שלמשל אריץ קוד כבד בJAVA דרך סביבות עבודה כמו eclipse. אני מעוניינת שהמחשב לא יהיה כבד מידי (עד 2.2 ק"ג) אך שהמסך יהיה 13.3-14' בגודל וחשוב שיהיה מט. כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב (שילדה וכו') כך שיהיה עמיד יחסית. המעבד צריך להיות לפחות i5. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על מחשב כמו שתיארתי. תודה מראש, דורן

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  7. אני מנסה להרכיב מערכת מבוססת אינטל Q6600 ו8800GT 512mb (בגרסת OC רשמית), במארז ANTEC 900 ומסך 22". מעוניין בהמלצה על לוח-אם, זכרון (2GB DDRII) וספק כח שיהיו SLI READY - כך שבעוד שנה כל מה שאני אצטרך לעשות זה להוסיף עוד 8800GT (שעד אז המחיר שלו יירד משמעותית) ואולי להוסיף זכרון. בדיסק קשיח אני מתלבט אם לשלם עוד קצת ולקבל סיגייט 32MB 500GB או להסתפק ב16MB. בנוסף, אני אשמח להמלצה על קירור (בהתחשב בכך שאני לא מתכוון לעשות OC בעצמי בשום שלב) ומסך 22" טוב למשחקים (במחיר של בערך 1.5K, חשבתי על ה226BW, אבל הבנתי שיש איתו בעיות שמוכרים אותו עם כל מיני פאנלים פנימיים מחברות NO-NAME ואין אפשרות לגלות את זה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 12:53:57 דברים ששכחתי לציין בהו…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, תודה על הפורום המצוין. מבקש המלצה למחשב נייד ומסכים. דרישות: אין צורך בחיי סוללה ארוכים במיוחד אין צורך בהרבה דיסק יש צורך בהרבה זכרון RAM 14' קל משקל שיהיה אפשר לחבר שני מסכים (אני מניח שאני יכול לעשות את זה גם ברמת המסכים עם daisy chain?) אמין אין צורך בשום עניין גרפי, הכי גרפי שיהיה זה וידאו ביו טיוב יחס עלות תועלת טוב, אבל עדיף אחד יחסית זול דרישות למסכים: שני מסכים 34' יחס עלות תועלת טוב, עדיף זולים יחסית יש כזה הרבה מבחר ולא ברורים ההבדלים כך שאין לי מושג מה אני צריך לבדוק אפילו. אשמח לשמוע. תודה

9. סתכלו בכותרת... 1) לא צריך צורבים או cd-rom. 2) צריך מקלדת ועכבר (אפילו פשוטים מאוד של מיקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by debbss,

ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!

12. Started by erez_levy,

Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler קירור למעבד Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לוח אם Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz (כפול 2 סה"כ 8 ג'יגה) Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata On Board 5.1 Channel Audio Thermaltake Smart 530W Active PFC 14cm Fan PSU (Retail) ספק כח Element T Midi Tower Series Black Case No PSU מארז מחיר: 3365 מבחינת צרכים: בעיקר הורדה וצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ובעיקרון שיחזיק ל-4-5 שנים הקרובות. עכשיו מס' שאלות של צעיר שלא מבין יותר מדי במפרטי מחשב: ה…

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  13. חשוב מאוד שהמחשב יריץ משחקים עתידיים לצאת אפילו אם אפשר לדחוס את ה 4870X2 למפרט זה יש נחמד. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות Q9300+לוח אם +כרטיס מסך. ללא כוונת OC אני לא יודע איזה לוח אם לבחור, חשוב לי שתהיה יציאה אופטית, לא סגור לגבי SLI כי אני לא יודע האם לקחת 9600GT ולשים אותו ב SLI או לקחת כרטיס דוגמת 9800GTX . אני משתמש במסך 19' וברזולוצייה של 1280*1024 אם זה לא יכנס בתקציב האם כדאי לקחת מעבד שני ליבות במקום ה Q9300? כרגע יש לי ספק של 500WATT האם הוא יספיק? תודה

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  15. אני צריך מחשב זול לישומים משרדיים לא ממש חשוב לי על איזה מעבד זה יהיה מבוסס, ניסיתי להכין אחד עם אינטל אבל הם יותר מידי יקרים ואני לא ממש מכיר את הלוחות והמעבדים החדשים של AMD וכל הסוקטים החדשים שיצאו להם אני לא ממש עקבתי. מדובר על תקציב של 2000 - 2500 אולי טיפה יותר אין צורך במחשב ממש חזק אם זה מעבד של אינטל אז 3.0 GHZ בערך או משהו שווה לו ב AMD אם אפשר אולי 64bit. הארד דיסק של איזה 80 גיגה (SATAאם אפשרי) אולי 40 אם לא יכנס בתקציב, תלוי בשאר החלקים במפרט הלוח זה הדבר הקשה צריך כרטיס מסך מובנה חיבור של PCI-e(הכי חשוב) וחיבור של SATA ורצוי LAN וכנראה 512 זכרון או משהו כזה זה פחות או יותר ... אני מודה לכם על כל עזרה שתוכלו ללת לי

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Classify,

כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  17. אהלן כולם, אני מחפש מחשב נייד לצורכי פיתוח כאשר רצים במקביל IDE (אקליפס או ויזואל סטודיו) כמובן שצריך שיהיה מסוגל להריץ עוד מס' אפליקציות במקביל בצורה טובה. בנוסף משהו שמאוד חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ את המשחק Starcraft 2 בהגדרות די גבוהות ללא ירידה בקצב פריימים (בשביל לשחק באונליין בצורה הכי טובה). תודה מראש, ירין.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  18. Started by MorphX,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180299012542 לדעתכם הקנייה מפה נראת אמינה?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by tamir6066,

איך המפרט הבא:http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=1146&catcode=105&AdCat=&parentid= המפרט ישמש למשחקים(call of duty 4,גריס אוף וור) תקציב עד 3300 . תודה.

20. שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by guylederer0,

אהלן אני הולך לקנות לאחותי מחשב לשימוש בסיסי כמו גלישה באינטרנט שירים והורדת סרטים אבל שיוכל לסחוב ולהשאר טיפה מעודכן לכמה שנים הבאות ( Win 7 ) התקציב הוא 2.6K +- ואם אפשר מהחנות iqpc.co.il כמובן שלא מתבצע OC והשקט חשוב ברמה סבירה אני צריך ציוד הקפי של מסך + מקלדת ועכבר אשמח להצעות ... בתודה גיא

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by גד קרן,

שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977

23. אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !

24. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  25. אבא שלי צריך ליקנות מחשב משרדי חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות של עיצוב גרפי מטבחי ונגרותי , ושיהיה בעל מסך LCD אמין לאורך שנים. זהו התקציב אני יודע שזה לא משהו אבל סה"כ אני חושב שאפשר להשיג לו משהו נחמד. תגיעו ל- 4,100 ש"ח אפילו גם בסדר אבל בסדר תקציב כזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים