עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oded900,

מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4000+ Socket AM2 940, 65W, 2.1GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box ¤388.10 לוח אם DFI INFINITY NF-M2 G, Nforce 4, Socket AM2 940, Dual DDR, 1Gb LAN, PCI-Express, ATX. ¤271.70 דיסק קשיח Samsung 250 Gb, 16 Mb Buffer, SATA2 ¤363.30 זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 675Mhz, XMS2-5400, 4-4-4-12 ¤267.10 DVD-RW Samsung S183L x 18 Dual Layer, Lightscribe, Bulk ¤184.40 מארז Mustiff M603-CA Screwless + Temp Display, PSU 450 With SATA and PCI-E, ATX, Black-Silver ¤231.40 כרטיס מסך BFG Geforce 8800 GTS OC, 320 mb, DUAL DVI, PCI Express, Retail ¤1542.70 סיכום ביניים: ¤3248.70 משחקים יעבדו כמו שצריך או שיהיה צוואר בקבוק?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by fireskill,

שלום, פתחתי כמה דיון בגיימר/תפוז על מפרמט שאני רוצה לקנות בגיימר עשו לי את המפמטים הבאים: idithron.co.il/idan/computer.html כתוב בהתחלה מי עשה אותם בתפוז אמרו לי מה לשפר ובלה בלה לא עזר כולכך בבקשה תעזרו לי למצוא את המפרמט הכי מטעים בתקציב של 4000ש"ח

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by eliavozeri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+ שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יומיומי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SKYRIM, BF3 , SimCity , -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אפילו פחות מ2000 יהיה נחמד במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט - הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מיועד למשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. אין לי העדפה בין אינטל לADM א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מכונות וירטואליות, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אני מניח ששימוש כבד בתוכנת VMWARE לצורכי לימוד בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 13,WORLD OF WARCRAFT, מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ", 16:9, 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

6. Started by bazuka,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים... אני מעוניין לקנות מחשב יד שניה.... לא משהו חדש... מבחינתי גם פנטיום 2. אבל שיהיה מכובד ושמיש. הרד דיסק בנפח סביר ולא חייב שיהיה מסך..... אם למישהו יש למכור או מכיר אמישהו אני אשמח אם תפנו אליי...... או פה או באיי סי קיו 38861431 זה ממש חשוב ומבחינתי כמה שיותר מהר..... תודה מראש!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by KusHniR,

אז ככה...הרבה זמן לא התעסקתי בכל הדברים האלה..צריך את העצה שלכם... מעבד אינטל E6500 ליבה כפולה 2.93 GHZ 550 שח זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 זיכרון 2GB KINGSTONE DDR2 800 (בכוונה כתבתי את זה פעמיים...) 290*2=580 שח לוח אם ASUS G41 P5QPL 460 שח צורב DVD SONY NEC X22 SATA 150 שח כ.מסך SAPHIRE ATI DDR3 4670 1024M 580 שח דיסק קשיח SAMSUNG SATA 500 GB 380 שח מארז 3 מאוררים מפואר+תאורה ספק 500W 250 שח מסך BENQ W24 דגם G2410HD 1150 שח -250 הנחה 3850 סה"כ זאת האופציה הראשונה... יש עוד אופציה... שבמקום הכרטיס מסך ההוא יהיה לי את הGforce 9800 שעולה 680 (מאה שקל יותר) מארז EZcool h550D שעולה 450 (200 שקל יותר) ויש את האפשרות היותר פשוטה, שהיא.. מעבד Intel E…

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by ac1240,

איזה מבין המפרטים כדאי לקנות ואיך המחיר ביחס לתמורה ? אני מעוניין לקנות מחשב בפתח תקווה וזה אחד המפרטים שקיבלתי מאחת החנויות או שאם תוכלו להרכיב לי מפרט מחנות בפתח תקווה במטרה לתוכנת עריכה MAYA במחיר של 5-6 חייב שהמפרט יהיה מורכב מחנויות בפתח תקווה המטרה של המחשב היא לתוכנת עריכה MAYA ולמשחקים אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ,ללא OC [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by t d,

שלום , אני מחפש מפרט למחשב שמיועד לעבודה גראפית דו מימד(פוטושופ).עקב היותי סטודנט אני רוצה להשקיע סכום צנוע ביותר של לא יותר מ3000 ש"ח (ללא מסך). אני לא יודע בדיוק מה עדיף intel\amd ,אשמח לשמוע הארות. השאלה העיקרית שמעסיקה אותי היא האם לצורך עריכה גרפית מספיק כ.מסך onboard או האם כדאי שאני אקנה אחד חיצוני. תודה

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by GrendelsLair,

שלום לכולם, אני מחכה כבר די הרבה זמן לקנות מחשב נייד בגדלים של 13.3 או 14.1. עד היום המחירים נראו לי גבוהים מידי עד שמצאתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-nvidia.htm השאלה שלי היא מה אני מפספס. המטרה זה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה בינונית ולעבודה ניידות זה דבר שמאוד חשוב לי אך מצד שני אני מעוניין לראות את המסך ולא להוציא לעצמי את העיניים לכן הגדלים המדוברים. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  11. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  13. החלטי להחליף את הגרוטאה הנייחת שלי במחשב חדש. אני דיין לא בטוח אם אני רוצה מחשב נייד או מחשב נייח, אבל צריך לבדוק אופציות. אני לא יודע כמעט כלום בתחום ואשמח אם תוכלו לתת לי הנחיות או קווים מנחים. אזככה - אין ממש דרישה למשקל. צריך שיוכל להריץ משחקים מהדור הנוכי על הגדרות בינוניות-גבוהות(אם אי אפשר,אז חבל ). אני לא יודע אם זה יהיה אפשרי, אבל אם יהיה אפשר לחבר איכשהו כרטיס קול חיצוני למטרת הקלטה זה גם יתקבל בברכה. התקציב שלי הוא 4500 שקל, אך אני מוכן לחרוג מתאיים שקל אם זה מוצדק. אני מחפש מחשב נייד, למרות שרוב הסיכויים שאני לא אצא איתו מהבית. האם לדעתכם שווה יותר לקנות מחשב נייח באותו כסף?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Shurikg,

שלום, אני מטלבת בין שתי הצעות הבאות: 1) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver מחיר 3355 ¤ 2) מעבדי ?AMD Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס…

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  15. https://www.google.com/url?q=https://www.groo.co.il/deal/laptop-toshiba-dynabook-156class/1065061/&sa=D&source=hangouts&ust=1629231926654000&usg=AFQjCNFbgml9vPm45g1YH4vbZdewOii9Wg

16. שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. ערב טוב, אני צריך שתגידו לי מה אתם חושבים על המפרט לפני שאני קונה אותו מיד 2, *המעבד הוא intel i5 2500K (לא מופיע במפרט) אחריות לעוד שנתיים וחצי משהו כזה. הדבר שאני הכי מתלבט זה הלוח אם, Desktop Board DH67BL של אינטל,תנו לי חוות דעת עליו מי שמכיר\התנסה בו כי זה הכי מסקרן אותי, לגבי כרטיס מסך וספק כוח אני יביא בנפרד, אז אל תקחו את זה בחשבון לגבי המפרט..כל השאר נראה לכם סבבה?שווה להביא אותו ב1500 שקל? דרך אגב אני מביא אותו בשביל משחקים,סרטים ואינטרנט לא יותר מזה...מחשב כזה יכול להריץ את המשחקים החדשים על מקסימום? (עם כרטיס מסך חדש וספק חדש שאני יביא..) תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. שלום לכם, אני טס ליפן ממש בקרוב לתקופה של כמה חודשים... השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, וורד, אכסון וצפייה בתמונות, שיחות סקייפ... בעקרון אני צריך מחשב קטן וקליל שהסוללה שלו תחזיק כמה שיותר זמן (במידה ויום שלם אין לי נגישות לנקודת חשמל), בינתיים עברתי על הפורום וקראתי ביקורות והשוותי מחירים ויש 3 נטבוקים שנראים לי: ACER ASPIRE ONE ASUS EEE PC 1005HA MSI WIND U100 PLUS ASUS EEE PC 1101HA המחירים שלהם די זהים, כרגע אני נוטה יותר לכיוון של האסוס. מה דעתכם ? תודה מראש, יאיר http://www.netbookmarket.net/intel-gma950-vs-gma500/ http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-eee-pc-1101ha.aspx?mode=specs http://www.laptopmag.com/review/laptop/asus-eee-pc-1005ha.aspx?mode=specs

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. בהמשך לדיון הספק-מארז שבו נאמר לי שהמפרט שלי לא מאוזן. אשמח לקבל המלצות לשיפור או שימור. להלן המפרט שאני העקרוני שלי: מארז: ?Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) - 330 nis - KSP מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) - 1765 nis - IQPC זכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT - 624 nis - IQPC דיסק קשיח: ?80GB 7200RPM, 8MB, SATA? - 250 nis - KSP (אני פיזית לא צריך יותר מזה) ספק: HEC 500TDT 500W - 303 nis - skypc לוח אם: ?Abit IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? - 490 nis - Ksp סכום סופי: 3762 שקלים חדשים בבית שוכב לי 8800Gts שכבר קניתי מבעוד מועד ב1900 ש"ח מה שהופך את שווי המפרט ל5662 ש"ח תגידו מה דעתכם ומה יש לשנות

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by yitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב לבית , אלא בערך הדברים שאני חושב עליהם...1.התקציב המקסימלי -2500ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 2.חריגה לכל היותר 500ש"ח 3.שימוש המחשב למשחקים(NFS,assassin's creed ,call of duty,וכו') עבודות שירים סרטים. 4.שיהיה שקט 5.אין צורך לכלול מערכת הפעלה 6.ומקווה לשדרג יותר עם השנים. תודההה לעונים.

21. ??? שווה להתעקש על זה או להסתפק בGS

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  22. לחסכון בזמן: אודה לכם על הרכבת מפרט מחנויות באיזור המרכז בלבד. תודה! רקע: אני עובד על המחשב כ-15 שעות ביום, ומפעיל בו זמנית תכנות עם כמות נתונים רבה מאד. עצמה נדרשת: במחשב חזק, לוקח דקה שלמה לסגור תכנה. (בשל העברת נתונים מהאינטרנט למחשב). אני מפעיל כמה תכנות כאלה במקביל, וזה מקשה מאד על "המחשב הסביר" המחשב צריך לעבוד עם 2 (שני) מסכי IPS פעילים מאד בגודל 22 inch. וזו בקשתי: מארז מקורר ושקט, ובו ספק בן 400-650W. מעבד מקורר ושקט. (האם צריך Cache גדול? ). לוח אם שיתמוך במעבד זה, (אך לא בזבזני) 1 טרה HD. זיכרון: 2-4GB DDR2 כרטיס מסך של לפחות 500mb . לא יכול להמתין יותר מ0.25 שניה למעבר בין תכנה לתכנה. (האם צריך 1 GB?) התכנות אינן לגרפיקה, ואינן מנצלות במפורש…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by 10ziv,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב 5000-5200. בניתי סתם מפרט לכיף. תגידו לי מה לשפר או מה להוריד שבכך יהיה יותר למשחקים. המפרט: עשיתי מה שאמרתה לי ומה שיצא לי זה זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1093 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪928 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪397 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DD…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. מזה זמן רב אני מתכנן לקנות מחשב שיתאים לשימושים שונים עם דגש על משחקים, במגבלות התקציב הנ"ל..בדקתי את הנושא לעומק ובחנתי מפרטים שונים ולבסוף מצאתי את המפרט הבא מאייבורי(שכולל שינויים שביצעתי בחלק מהרכיבים בהשוואה למפרט המקור): (מסך קיים 19 אינץ') מעבד Intel® Core 2 Duo E7400 2.8GHz לוח אם Asus P5KPLCM דיסק קשיח Western Digital 250GB SATA II 7200RPM(לא רוצה לשדרג) זיכרון Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz(ובתוספת הזיכרון הנוכחי - 3gb) צורב LG GH22NP20 כרטיס מסך Sapphire Radeon HD4670 512MB מארז CoolerMaster Elite 335 RC סה"כ -1885 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט? אתם מוצאים איזשהו רכיב לא משתלם או השקעה מיותרת? בנוסף, במידה ויש לי אפשרות לבזבז עוד כ-150 ש"ח, איפה הייתם…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.