עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דיל ראשון- מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB westren digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים מחיר: 2500 ש"ח חלק מהפרטים לאופציה זו היו מבולבלים עקב השילו עברית-אנגלית, ולכן אני אצטרך להשלים חלק מהפרטים בהמשך, אך אלו עיקרי הדברים. דיל שני- מעבד: i5-2310-2.90GHz לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333 HyperX כרטיס מסך מובנה בלוח ספק 500W כלשהו דיסק כלשהו של 750 GB צורב DVD שתומך ב SATA3. מחיר: 1550 ש"ח גם כאן יש לברר עוד פרטים. מה דעתכם? משתלם?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by 4xtos,

יש לי LG X130 L.A7W1E בן שלוש שנים, הבטרייה שלו מתה ונראה שההארד דיסק בדרך למות(המחשב עובד מאוד לאט למרות פרמוט) מה אפשר לעשות? אפשר לתקן לבד?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  3. המחשב עצמו מיועד למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט. את המחירים בדקתי לפי האתר של "נעה מחשבים". מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 585 ש"ח לוח-אם: GIGABYTE GA-M61PM-S2 AM2 420 ש"ח זכרונות: CROSAIR DUAL CHANNEL 2048MB 667MHz DDR2 CL4 380 ש"ח דיסק קשיח: Western-Digital 250GB 7200RPM 8MB JB 385 ש"ח כונן דיסקטים: סתם כונן, 40 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCI-e 1515 ש"ח מארזים: Compucase CI-6A19 White/Black 400W 400 ש"ח סה"כ: 3,725 ש"ח. כמה תהיות: 1) אני לא בטוח בנוגע למעבד. לא מבין יותר מדי במעבדי AMD, אבל ראיתי ביקורות על המעבד הזה שכתבו אותם לפני שנתיים. יש מקום לדאגה? 2) לא בטוח בנוגע ללוח-האם. פשוט לא מתמצא בזה. 3) ספק-הכוח שמגיע עם המארז, הוא …

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by mushee,

שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. Started by Semyon171,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד HP dv6282ea ובמפרט המקורי מהירות הזכרונות 667. היום בדקתי את המהירות דרך cpu-z וכתוב 333. למה? ומה עושים במקרה הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום אני צריך המלצה למפרט טוה למשחקים ואינטרנט עד 2500 ש"ח. * אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי. * אין צורך בשום כוננים מלבד צורב DVD (שיהיה פשוט). * אין צורך צורך בדיסק קשיח גדול מ - 80GB (אם התקציב מאפשר זאת היטב אז 120GB). * שלא תהיה חריגה מסכום התקציב (אלא אם היא ממש קלה, או שזה שיפור משמעותי מאוד). תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by carock,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo כמות: 1 - מחיר: ¤1495 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤600 מארז: ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU כמות: 1 - מחיר: ¤776 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤360 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤426 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB Passive Cooling כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤5217 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/jhu4cz3n[/url

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by Eraserhead,

. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. בהמשך לhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456139.0 - לאחר מסע הסברים שכנעתי את אחי שעדיף לו להתגמש מבחינת העובי (והפוזה) לטובת מחיר יותר שפוי. כרגע הדרישות הן : נייד ~13 שיריץ אינטרנט סרטים (לא HD אלה איכות רגילה) ושירים בצורה חלקה ומהירה. הוא מיועד לנסיעות תכופות מאוד - מספר פעמים בכל חודש -- לכן הוא צריך להיות קל ודק אבל דגש הרבה יותר גדול לכדאיות. רצוי שיתן כמה שיותר תמורה למחיר. לדעתי הסדר גודל של המחיר צריך להיות באיזור ה600$ אבל מכיוון שהידע שלי בניידים מוגבל מאוד אפשר לחרוג אם יש סיבה. כפי שציינתי בכותרת המחשב יקנה בניו יורק ויוכרז במכס!! (צריך להוסיף מע"מ). אשמח מאוד לקבל המלצות.

10. Started by gryffin,

שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by eity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש skekch up8 autocad לצורכי עבודה(פרנסה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן.מסך 22, עכבר ,מקלדת,ורמקולים טובים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 bit…

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  12. משחקים כבדים מארז ומסך בלבד איזה חלון נחמד עם מאוורר יהיה נהדר =) לא ל-OC 5K מקס מסך CRT, כמה שיותר למשחקים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by Zilberberg,

שלום מישהו יכול לתת לי המלצה למחשב נייד טוב לסטונדט שיוכל לעבוד מהר עם אופיס ועוד כל מיני מאגרי מידע (תקדין וכו'). אין לי צורך שיעבוד טוב עם משחקים. וכמובן שיהיה האד דיסק מכובד (120GB) זיכרון נורמלי וכו'. (ועדיף של חברה ידועה). שכחתי לציין, אני צריך סוללה שתחזיק להרבה זמן. תקציב: בסביבות ה5000 בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by smalul,

חברי הפורום שלום, קודם כל - המפרט הדרוש הוא עבור חבר ולא עבורי, והוא דיי מתעקש על מפרט מבוסס Intel. ניסיתי לשכנע אותו שמפרט מבוסס AMD בטווח המחירים הנ"ל הוא עדיף (רצוי כמה שיותר קרוב ל 2500 ש"ח), אז אם אפשר, אבקש מפרט נוסף שמבוסס על AMD. עכשיו, מה שהוא צריך זה לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וספק כוח. בנוסף, הוא מעדיף לקנות מ KSP, אז אם אפשר שהמפרט יהיה מהם. בטווח המחירים הנ"ל, נראה לי שהכי משתלם לקנות: 512MB A-DATA DDR 400 - ב 490 ש"ח. RADEON 9600Pro 128MB - ב 590 ש"ח. בנוסף ללוח ולמעבד (שכאמור, הוא מעדיף Intel, אבל לא מחייב), ייתכן שיש לו בעיות מתח בבית (כבר נשרפו לו 2 ספקים ומסך), אז הוא צריך מארז וספק טובים. תודה על התגובות.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום לכולם, מקווה שזה לא בעייתי שפתחתי שרשור חדש, לא ידעתי איך למחוק את הקודם. אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב בהונג קונג. הדרישות להלן - * מטרות המחשב: בעיקר לעריכת תמונות. חשוב לי שהוא יוכל להריץ פוטושופ ולייטרום. אין לי צורך בהרצת משחקים. * גודל המסך: לפחות 14 אינטצ'. כמו כן חשוב לי שהמסך יציג צבעים בצורה נכונה. * משקל רצוי: עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן - לפחות שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא הכרחי אבל HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מכיוון ואני קונה אותו בחו"ל אז כן * הא…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. הציעו לי את המחשב ב5000 ש"ח זה כדאי? זה p4 /256/20GB/

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by cold fire,

אני מחפש מחשב נייד זה זמן מה, אני כרגע נמצא בניו יורק(יכול להזמין באינטרנט) הדרישות שלי: המסך 14-15.6 אינטש ברצולוציה 1600x900 לפחות זמן סוללה 3 שעות לפחות כרטיס מסך ברמה של 555m של נוידיה או 6770/6750 של ATI (שיהיה חזק יותר מ540M) כרגע יש שתי חלופות samsung 7 series או asus n55sf או שיש חלופות יותר טובות(חוץ מהניידים של HP) מתכוון להריץ משחקים עדכניים על הגדרות בינוניות בנוסף לזה אני מתכנת בVISUAL STUDIO, MYSQL ואולי יעבוד עם vmware בעתיד הקרוב אני רוצה להיסגר על דגם כי שבוע הבא אני נוסע כבר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא (המטרה היא מחשב למשחקים): מעבד אינטל :Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד :Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל :Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות :Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כרטיסי מסך :Sapphire Radeon HD 7850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים :Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כונני SSD :0 צורבי DVD :Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata ספקי כוח :SeaSonic ECO-500 500W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU מארזים :Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No …

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by tania131,

איך נראה לכם המפרט הבא .? יעבדו בו משחקים כגון DOOM3 GTA VICE CITY FIFA 2005 וכו' , ואפשר אתר לבדיקת טמפרטורות של המחשב? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  20. שלום מחפש לטובת חבר טוב מפרט ב 4000 שקל (וזה כבר מחיר מתוח , התחלנו ב-3000) , כולל מסך וציוד היקפי (מקלדת, עכבר) - אין צורך ברמקולים. לשימוש מתון בעיקר גלישה, צפיה בסרטים, הורדות , לא GAMING (למרות שיהיה נחמד להריץ משחק טוב פה ושם, בהחלט) ובהחלט לא לאוברקלוק. כמה שיותר חזק בסטוק בהתאם למחיר בבקשה. אם אפשר מבוסס VENICE 3000 , אם לא אז לא, לפי המלצתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by LeonBello,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  22. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים ישנים, ואני רוצה למכור אותם אלו המפרטים של כל אחד מהמחשבים (החזק הכי למעלה, החלש הכי למטה) הראשון: MotherBoard: MSI 845GE Max CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz GPU: nVidia GeForce4 MX440 64MB Memory (512MB Total): 2x 256MB DDR Network: Intel 10/100 HardDisk: Western Digital WD800JB-00JJA0 80GB 7200 RPM Philips PBDV1640P (DVD-RW) Atapi CD-RW 52XMax Diskette ROM 1.44MB PSU: G. Data 500W בעיות קיימות: 2 כניסות USB מאחורה לא פועלות ולכן יש להשתמש ב2 כניסות USB של המארז הנמצאות מקדימה שני הכוננים נתקעים לפעמים (אני יכול להחליף לכונן שפועל ונמצא במפרט אחר) הערות: הספק כח חדש ועלה 150 ש"ח, זאת בעקבות תיקון שנעשה השני: Build: Compaq Evo D310 MotherBoard: C…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by nirzx,

Intel CoreTM i7 1.6GHz ( 2.8GHz Turbo Mode ) 720QM אפשר בבקשה הסבר? זה 1.6 או 2.8? האם המעבדים האלה מומלצים למשחקים? אם אני מריץ משחק כבד, שדורש 2.8, האם המעבד באמת יספק את הסחורה או שהוא ישאף ל2.8? האם שימוש ארוך במצב הטורבו יכול לפגוע במחשב בצורה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS,CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אני עם מסך 19 אינץ אבל בקרוב יוחלף ל23 אינץ' של DELL 2311 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + אפשר להגיד שמומלץ לא לעבור את ה1000 ש"ח לכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 7 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים