עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום..אני מעוניין לקנות נייד של אסוס אך יש לי בעיה שאני לא יודע איפה הרמקולים ממוקמים בדגם מסויים, אני יודע שבדגמים מסויימים הם ממוקמים מתחת למחשב וזה לא טוב לי כי זה יצור לי בעיה בסאונד במיוחד כשאני לפעמים מניח את המחשב על כרית. אני מעוניין בדגם הזה https://www.pc365.co.il/product-17160-Asus_X507UA_EJ002T איך אדע איפה הרמקולים שלו? יוטיוב לא ממש עזר לי כי זה דגם ספציפי שהוא שונה ממה שיש בחו'ל, וגם שום מוכר אחד לא ידע לענות לי.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  4. Started by ofergpr,

מחשב נייד עד 7000 ש"ח לשימוש משרדי ואפשרות לשחק משחקים (לא צריך להיות מחשב במיוחד למשחקים אבל שיוכל להפעיל משחקים אפילו באיכות נמוכה) צריך שיהיה במחשב צורב DVD 100-200 גי'גה. אפשר הצעות בבקשה זה די דחוף

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. בס"ד שלום לכולם. ראיתי שהמחירים ממש ברצפה.... אני מחפש מחשב לעבודה (OFFICE OUTLOOK) ולסרטים. עדיף עם לוח אם של אסוס. אם מישהו מכיר מציאות במקומות מסויימים אני אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by Ilaim,

שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by ran123,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Teac Floppy Drive 1.44 66 ש"ח 1 Pinnacle Studio PCTVpro + radio 607 ש"ח 1 LITE ON CDROM X 52 Black 128 ש"ח 1 Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse 399 ש"ח 1 Vantec EZ-Swap removable hard drive MRK-102FD 271 ש"ח 1 ENERMAX EG851AX-VH Active PFC series 1,485 ש"ח 1 Iomega 4/2.4/12//16/10/14 DVD+RW 1,557 ש"ח 1 D-Link 10/100 LAN Card 55 ש"ח 1 Logitech® Cordless Desktop® MX 759 ש"ח 1 Thermalright SP94 for Pen 4 255 ש"ח 1 PQI 2048MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-3-3-8 3,519 ש"ח 1 Plextor dvdrom X16/X50 bulk 253 ש"ח 1 Therm…

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by yaronba,

i5 8G מסך 14 win10

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by pradelon,

לחברי הפורום שלום אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו) שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה) האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות? כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300 האם המחשבים מתאמים לHD צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. היי, אשמח שתעזרו לי עם המפרט הזה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13000, אפשר לחרוג רק אם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר, משחקים, איכות שתחזיק מעמד לשנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה,אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

12. Started by omri2050,

שלום ותודה מראש! אני מתכנן לקנות את אחד משני המחשבים הבאים, אשמח להמלצות, השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים, ותוכנות כמו פוטושופ וכו'... אני מתלבט כי אמרו לי שאין צורך לקנות את המעבד i7 כי הוא לא בהכרח טוב יותר למשחקים. שני המחשבים הם: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-450m.htm אשמח לקבל דגשים לגבי המעבד (מה טוב יותר לצרכים שלי), והאם יש הבדל מהותי בין הכרטיסים של ATI ל GEFORCE GT או ששניהם יספקו לי ביצועים טובים. המון תודה,

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by CZSDF,

שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by talk2yaniv,

היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by g1zey,

שלום, מחפש מחשב נייד באזור ה3000 ש"ח לשימוש משרדי (בעיקר קבצי excel ו acrobat reader) וגלישה באינטרנט חשוב שהמסך יהיה 15.6אינץ' והרד דיסק של כ 250G + (לא ישמש לצפיה בסרטי HD/משחקים) תודה והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  16. אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  18. הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by headg,

עדיף tablet למישהו יש רעיונות?.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  20. חברה אני מאוד אוהב לעשות זאת ואם אפשר בבקשה תנו לי הנה דוגמא למפרט sli זול מאוד: cpu:amd athlon 64 3000 939 mother board:asus a8n sli deluxe video cards:x2 albatron geforce 6600 gt sli memory:geil 512 mb pc 3200 blue ddr sdram hd:western digital 80 gb sata 7200 rpm case:chenbro gaming bomb with 500 watt psu dvd rw:lg gsa 4161 b סך הכל:6695

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by matan007,

אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. להלן הדרישות, כפי שאני בוחש בהן כבר שבועיים... לפחות 6 גיגה זיכרון מכיוון שהג'אווה בעת פיתוח אוכל כמעט 3 גיגה, הכרום עוד 2. מסך טוב 22" אינץ ומעלה, ישמש בעיקר לעבודה (קריאת טקסט) אבל גם למשחקים (בעיקר אסטרטגיה, לעיתים רחוקות fps וכו'). אין צורך ב- cutting edge שמייקר את הלוח / מעבד משמעותית - בפרט: i7, usb3, sata3 למרות שכמובן, אני לא אתנגד אם יצוץ משהו. אין צורך בציוד היקפי. לא יודע אם זה אכן אפשרי בקצב ההתקדמות של הטכנולוגיה כיום, אבל אשמח אם המחשב יחזיק לפחות 4 שנים, כנראה שבכל זאת רצוי אופק שדרוג (אבל לא הכרחי). לא מתוכנן OC. השקט חשוב מאוד (9 מתוך 10). ולהלן המפרט הסופי בהחלט שהרכבתי Intel Core i7 870 Socket 1156 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪1286 http://www.rs…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by eb,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לעצמי. חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לשימוש בייתי בלבד ולכן משקל וזמן סוללה לא רלוונטים. * מחיר - כאמור 5K אבל זאת הערכה גסה, גמיש. *גודל המסך "15 - "17 בבקשה תנו לי המלצות לשתי האופציות ואם יש שיקולים בעד ונגד (כאמור לשימוש בתוך הבית בלבד ולא מיועד לצפיה בסרטים) * משקל רצוי - לא רלוונטי * זמן סוללה - לא רלוונטי * יציאת מיוחדות - חובה HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500G * צורב DVD - חובה * אחריות - לפחות 3 שנים, אין צורך בבינלאומית * העדפה לחברה כלשהי - אין. * שונות - כ.רשת אלחוטי (אם זה לא מובן מאליו בכל נייד) * המחיר כולל מערכת הפעלה WIN7 אין צורך באופיס תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by kobi_af,

שלום לכולם צריך מחשב נייד לאחותי בסביביבות 1500 שקל עם אפשרות לחריגה למעלה אם זה כדאי המחשב הנייד אמור להיות לגלישה באינטרנט אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  25. Started by JE,

אהלן, היה לי NAS של חברת סינולוג'י והוא הפסיק לעבוד באופן מפתיע אחרי שנתיים וחצי. אני מחפש פתרון אמין יותר. לדעתי מערכת מחשב רגילה תעשה את העבודה ותהיה אמינה יותר לאורך זמן. בנוסף אוכל תמיד להחליף או לשדרג רכיבים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - שרת NAS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי כבר הארדיסקים חדשים של Seagate 5. עד כמה חשוב שקט פע…

דיונים חדשים בפורומים