עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז אחרי שהמחשב הנייד של הלנובו הגיע ללא דיסק של מערכת ההפעלה ( ויסטה ) ובלי דיסק של דרייברים, נאמר לי לאחר שיחה עם החנות ממנה קניתי את המחב שהכל נמצא במחיצת השיחזור. אבל מה זה בעצם מחיצת שיחזור? משהו פיזי? כונן או תיקייה כלשהי במחשב? אני רוצה לפרמט ולחזור ל- XP, ופוחד גם לפרמט בטעות את המחיצת שיחזור. יש דרך לגבות אותה על גיסק עוד לפני הפירמוט רק ליתר ביטחון?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by robombo,

קניתי היום g550 של lenovo.. השאלה שלי היא האם אני צריך שהמחשב יהיה מחובר לחשמל זמן מינימום של שעות (בשביל הסוללה)? אני שואל בגלל שבדרך כלל כשקונים פלאפון נגיד אומרים לך לטעון את הפלאפון ל12 שעות, אז גם במקרה הזה צריך לעשות את זה?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  4. מישהו מכיר את הכרטיס הזה? אני רוצה לקנות Lenovo G550 2958 k3g שבחו"ל בביקורות המחשב מגיע עם nVidia G105 שעליו מצאתי המון פרטים, אבל משום מה בארץ זה מגיע עם הכרטיס הראשון שציינתי ואין שום מידע כמעט על הכרטיס הזה.. ??? .

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מחפש מחשב נייד לפחות "15 וממש חשוב לי שהוא ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. כלומר שכבר החברה שאני קונה ממנה יתנו לי את המחשב עם XP. בדקתי בבאג, איבורי ועוד כמה חנויות והם פשוט לא מוכרים מחשבים עם משהו חוץ מויסטה. אז ככה שאני גם צריך מקום שיימכור את המחשב עם XP (כלומר רשת או חנות שאכן עושה שנמוכים). המחשב יהיה לצרכי לימודים בלבד כלומר - אופיס ואינטרנט. וממש שום אפליקציה נוספת. תקציב עד 3200 ש"ח ואם אפשר לרדת אז בכיף. הציעו לי את TOSHIBA a300-20c ב-3100 שקל עם XP. האם זה משתלם? אם לא אז איזה דגם כן משתלם וגם יכול להריץ XP? אם תוכלו לעזור לי עוד היום אני אשמח כי מחר אני כבר הולך לקנות את המחשב.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by Z1Z1Z1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  7. ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by liraney,

1.התקציב שלי הוא 7500 2.מטרת המחשב שלי היא למשחקים כבדים שיפעלו על ההגדרות הכי גבוהות כמו batman arkham asylum וגם לסרטי HD 3.אין צורך בציוד הקפי 4.אין צורך במקלדת עכבר מסך וצורב 5.אין לי מפרט חלקי 6. 6-5 7.לא 8.לא 9.FOX PC 10.חיבור HDMI בכרטיס מסך וCOAXIAL בכרטיס קול שימו לב למארז שזה חשוב ולהרבה אנשים קורס המחשב כי המחשב מתחמם מידי... ושאלה מה יותר מתאים לי למשחקים, מעבד Core i7 או Core 2 Duo ? ולגבי הספק אני לא בטוח כמה וואט צריך למפרט זה....תודה לעוזרים... מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 (D0) 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ₪1571 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ₪1086 מארזים CoolerMaster CM HAF 932 ₪550 ספקי כח Co…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  10. המפרט החדש בהודעה האחרונה ישמש לגלישה,משחקי רשת ומשחקים יתחבר למסך "22 1650X1050 ומידי פעם לסרטים וכו' גם למסך "42 1920X1080 עד עכשיו עבדתי עם מחשב E6750 + OC ל 3.2GHZ 2 GB RAM 8800GT 512 שהריץ לי את כל המשחקים וסרטים ב FULL HD גם על ה "42 זאת ההזמנה שעשיתי היום : Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 LGSamsung DVD-RW TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating Huntkey 450Watt PSU V-Power 450 A-Data Value 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1333MHz Samsung 1TB 32MB 5400RPM SATA II HD103SI EcoGreen Spinpoint F2 סה"כ 3645 ש"ח נאמר לי שהספק הזה בוודאות מספיק איך המארז ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב ישמש לעבודה בתוכנות Solidworks וPhotoshop (ברמה הלימודית), אינטרנט+אופיס, צפיה בתכני HD ומשחקים כשימוש משני. בעתיד הקרוב הוא יחובר למסך 24". המפרט לא צריך לכלול מארז, דיסק קשיח או ציוד הקפי, אבל יש צורך בספק כוח. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה או בהרכבת המחשב. אני לא מתכוון לעשות OC בשלב הראשוני, אבל אין לי בעיה אם יהיה אפשר "לסחוט" מהמפרט עוד קצת ביצועים בעתיד.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Phobus,

שלום לכולם, חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש. למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום. ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למ…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by guylederer0,

שלום אני רוצה להביא לאחותי מחשב חדש ... השימוש שלה הוא אינטרנט מוזיקה ואולי טיפה סירטונים לא משו רציני ... מסך יבוא בהמשך כנראה מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ₪311 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪358 זיכרון: [..] G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪218 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪297 מקלדת: [..] LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD - USB ₪113 עכבר: [..] MICROSOFT COMPACT OPTICAL MOUSE 3000 USB : U81-00008 ₪56 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪271 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ₪117 דיסק קשיח: [..] …

15. שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. נייד לשימושים גרפיים דו מימדיים 4-5K - photoshop,illustrator,indesign חשיבות גבוהה לאמינות - המחשב הולך להיטלטל לו בדרכים מסך - לא משנה - רק מצופה מט משקל - עדיף כמובן כמה שיותר קל אבל לא שיקול משמעותי כונן קשיח - לפחות 300G זמן סוללה ממוצע - בדרך כלל העבודה נעשית באזור עם חשמל נגיש * האם כדאי להמתין מעט - אולי להשקת ווינדווס 7? * צפויות כניסות קרובות של טכנולוגיות שמשמעותיות לתחום שלי? * אפשרות לחיבור המחשב הנייד למסך LCD רגיל? * תקציב בסביבות 4000-5000 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  17. 3000 זה לא המקסימום, אפשר להתגמש אם יהיה צורך. ייתכן שאאלץ להתקין במחשב את כל התוכנות הנדרשות: גם מטלב, גם מייפל, גם מתמטיקה, ועוד שפות תוכנה כמו C# וכאלה. אצטרך שהכל יעבוד בצורה אופטימלית. ייתכן שאצטרך לעסוק בעיבוד תמונות. לא מתכוון לשחק במשחקי מחשב. בכלל. כרטיס קול/רמקולים עדיפים להיות ברמת מערכת סטריאו, עם surround . אם זה מה שייגרום למחשב לעלות יותר מ-3000, אתגמש במחיר. מסך כבר יש. מצויין, 22 אינץ סאמסונג'. זה הרכיב היחידי שאני לא צריך. שקט לא חשוב. שום אוברקלוק כולל התקנה מערכת הפעלה ואנטיוירוס. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by abc465,

תקציב של עד כ3000 מטרות - משחקים(GTA 4 וכדומה) בצורה די חלקה, כעקרון המסך יהיה באיזור ה26 באינץ'(ככה שאני מניח שהרזולוציה הטבעית תהיה די גבוהה), המסך לא כלול בדרישות התקציב. HDR כנראה, השקט לא חשוב אין צורך במערכת הפעלה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. Started by elib,

אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by bbbe,

לאחר שיעורי בית רבים - מסך 13.3 , קל זה חשוב, ואורך חיי סוללה חשוב גם. דיברתי עם מישהו שאמר לי על ה לנובו U 350 (אני חושב שזה idea pad ) שיש לו חיי סוללה של בין 6 ל 8 שעות והוא נראה נחמד. הסתכלתי גם על לנובו sl 300 . רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף ואם יש מחשב אחר מחברה אחרת שאתם ממליצים יותר. אזור המחירים זה גג 5000 והמחשב הוא יחסית לצרכים בסיסיים ( מוזיקה , גלישה ועבודות סטודנט רגילות) למרות שהיה נחמד אם הוא היה מספיק טוב למשחקים לא כבדים מדי אבל לא קריטי. זקוק נואשות לעזרה תודה רבה!!! מוסיף רק שחשוב שיהיה אופציה לחיבור ל LCD (זה HDMI לא?) .. ???

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by Sigma12345,

כרטיס מסך : ATI HD 5770 גם 250 GIGA מספיק.. למשחקים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1045 NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler, יחידות 1 ₪256 ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪956 G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL8, יחידות 1 ₪442 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK, יחידות 1 ₪465 ASUS DRW-22B1LT x22 LightScribe Black/White Sata , יחידות 1 ₪162 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE, יחידות 1 ₪1311 THERMALTAKE Element S Quiet Black + Window No PSU VK60001W2Z, יחידות 1 ₪627 HEC WIN+ 600 600W RETAIL, יחידות 1 ₪418 LOGITECH WAVE KEYBOARD, יחידות 1 ₪271 Logitech G5 Gaming Laser Mouse New Design, יחידות 1 ₪237 LG W2261VP 22" WIDE LCD 2MS 1:50000 FULL HD , יחידות 1 ₪1083 סה"כ מחיר לכ…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום כנראה שהמחשב שלי הלך לעולמו ולא שווה להשקיע בו תיקון ולכן אבקש מכם להרכיב לי מפרט שיתאים לתקציב (אפשר לחרוג אם זה משתלם לדעתכם) אני ממש לא בקיא במה חדש ומה כבר לא קונים .. התקציב הוא כפי שכתבתי בכותרת סביב ה3000 חשוב לי שהמחשב יריץ את כל המשחקים החדשים בשוק בצורה סבירה שתהיה פה אופציה לשדרג ויהיו מספיק חריצים להוסיף דיסקים קשיחים למקרה הצורך וכד' המחשב נמצא אצלי בחדר שאני יושן בו והשקט חשוב לי .. אני לא מבין בOC וכנראה שאני לא אשתמש בזה . ציוד היקפי לא צריך ,יש לי מסך 931BW של סמסונג 19 אינץ רחב כמובן אבל יכול להיות שבעתיד אני אשתדרג ל 22 אינץ' . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק אז אם אשפר להכניס במפרט כרטיס קול נחמד שיתאים להם . אין צורך בצורב ובכונן רגיל. שיתמוך בת…

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by chanand,

אני זקוק למפרט מחשב (ללא ציוד הקפי): אין שום כוונה לבצע OC. המחשב ישמש לצורכי פיתוח תוכנה (כמפתח אין לי הבנה מספקת בחומרה) בסביבת WINDOWS כאשר חשובה לי מאוד המהירות (עבודה אינטנסיבת מאוד בvisual studio) כמובן המחשב צריך לעמוד בדרישות המערכת של WINDOWS 7. אין העדפה למותג מסוים. אין צורך בהרכבה או התקנה. האם יש טעם לחשוב על המבוסס על i7? האם תהיה לדבר השפעה מורגשת על ביצועי המחשב? איך נמנעים מצווארי בקבוק למינהם? מה לגבי כוננן פלאש לשימוש מערכת ההפעלה? האם זה רלוונטי\מומלץ? אגב, כבר אפשר להזמין windows7 או שבאמת צריך להמתין בסבלנות ל22 באוק'? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי למחשב. התקציב 2500 ש"ח (ניתן לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם בביצועים). המחשב למטרות עבודה משרדית עם תוכנת שרטוט אוטוקאד (דו מימד) ומעט פוטושופ. חשוב שיעבוד עם מהר ועם מספר רב של תוכנות במקביל (לדוגמה אוטוקאד, פוטושופ, אינטרנט, וורד, האוטלוק ועוד כמה חלונות) חשוב שיהיה שקט. תודה מראש לכל המגיבים. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ₪727 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪395 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ₪521 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPI…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.