ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
שלום, להלן מפרט של מחשב לשימוש משרדי + עבודה עם פוטו שופ (עריכת תמונות): - DP35DPM DRAGONTAIL PEAK - core2du quad 2.4 q6600 8m 1066 - מארז מידי hec 300ar-tf+1fan+6c28 axt - ספק כח 520W תוצרת קורסייר - זיכרון 1024 1giga ddr ii 800mhz cas4 - דיסק קשיח sata320 גיגה + 16 מגה קש. מה דעתכם על המפרט? אשמח לקבל חוות דעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לוח אם INTEL G35 מעבד 4 ליבות INTEL Q8200 זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB כרטיס קול מובנה בלוח כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20 דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תהייתי לגבי מחשב של ASUS שמתאים לגרפיקה,עריכת וידיאו וקצת תלת ממד. ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל http://www.qsys.co.il/pl_product~G51J-A1~12~65.htm שמוגדר כמחשב של גיימרים (ואגב סתם תהייה כללית מחשב שמוגדר לגיימרים מבחינת החומרה שבתוכו הוא גם יכול להתאים לצרכים שלי של עריכת וידאו גרפיקה וכו' לא?). ו... http://www.espir.co.il/main_nav/products/YDBy4gMg2... אגב לאסוס יש בכלל מחשבים ניידים שניתן להגדיר כ workstation מהבדיקות שאני עשיתי באתר הלא כל כך ידידותי שלהם, הבנתי שלא. בכל אופן התקציב שלי הוא 12K מקסימום.... בהתחלה שקלתי את dell precision m6400 אבל הוא גם עולה 14K+ שדי חורג לי מהתקציב והוא 17 אי'נץ שהוא די ענק והבנתי שהוא חתיכת בלוק (לא שזה כזה מפריע לי אני כרג…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד של לנובו דגם 3000 V100. לאחר שהתאמתי את המחשב לצרכיי והתקנתי את התוכנות שאני עובדת איתן, אני רוצה לגבות את ההתקנה של XP אך לא בטוחה מהי הדרך הכי טובה לעשות זאת. אני מגבה את המחשב הנייח שלי עם תוכנת Acronis True Image Home. האם ניתן לגבות מחשב נייד בבטחה עם התוכנה הזו? בהתחשב במחיצה הנסתרת שקיימת במחשב הנייד. במידה ואתם ממליצים להשתמש ב-Rescue and Recovery המובנית, אני חוששת כי היא תמלא לי את ההרדיסק עד אפס מקום (ההרדיסק במחשב הנייד הוא בנפח 80 ג'יגה וכ-35 ג'יגה נמצאים כרגע בשימוש) . מה עדיף מבין השניים, לגבות ישירות להרדיסק חיצוני USB שברשותי או למדיות DVD? אשמח לקבל תשובות מנסיונכם. תודה מראש, גלי.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתי אצל ידידה בלה בלה בלה נתנה לי לקחת מה שאני רוצה מהמארז TOWER של אחיה(כולל המארז). עזרו לי להבין מה השווי של הרכיבים. מה מצאתי: 1: זכרון 512MB CORSAIR CMX 400MHZ CL2.(לגביו גם אני צריך להחליט אם שווה לי להוסיף אותו לשני 512MB הגנרים שיש לי עכשיו או לא) 2: ספק כוח ICUTE-4500 450W. 3: Audigy Sb1394. 4: כרטיס מסך PCI-E שלא ברור לי איזה דגם(מצורפות תמונות שלו ושל הספק). מה מצאתי אבל עדיין לא לקחתי: 5: FAN BUS(או איך שלא קוראים לזה ששולט על 4 מאווררים). לא זוכר של איזו חברה(לא הצלחתי לפרק אותו מהמארז). 6:לוח אם (7)מעבדים לא ידועים(לבדוק). 8:מארז TOWER מחברה כלשהי. פרטים על הכרטיס מסך: נוצר בתחילת 2003, ונראה לי שרשום שם LE בסוף הדגם אבל לא סגור(תסתכלו בתמונות)…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
נשבר לי מהמחשב שלי... רוצה לקנות מחשב חדש מיועד למשחקים שיהיה מהיר עם איכות גרפית טובה אני לא כל כך מעודכן לגביי מה שהולך היום בשוק אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מפרט לשרת ל- 5 משתמשים מעבד: intel core2Due E7400 2.8G/3M L775/1066 לוח אם: Asus pn7a-Vm L775/1335 זיכרון:DDr2 Pc800 samsung 2GB דיסק קשיח: hitachi 500GB/7200rpm/16M X2 דיסק אופטי: dvdrw Sata Lg gh22ns40X 22 כ. גרפי: Geforce Nividia 9300 מארז: Marvelle 9hm300 500W מחיר כולל התקנה וווינדוס: 3,400 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הכינו לי את המפרט הבא (אשמח לקבל הצעות לשיפור, תגובות..): AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box SocketAM2 - VIA K8T890 CF - ASRock ALiveSATA2-GLAN DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan אמור לצאת בסביבות ה 3500.
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עבודה משרדית + עריכה חובבנית ב QBASE דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר באפיק FIREWIRE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי! מישהו מכיר אולי איזו תוכנה לחיווי מצב סוללה במחשבי LENOVO 3000 N200 על XP? תוכנה שנותנת חיווי על זמן סוללה עדכני... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל סבתא שלי. השימושים הם ג'ימייל, וורד ופוורפוינט. כרגע אין לי בעיה להריץ XP אבל בבוא העת שלצערי יגיע, אני אצטרך לשדרג אותו לויסטה. צריך את המפרט המינימלי והזול ביותר לצרכים האלה, אבל שיחזיק זמן ושיהיה איכותי. צריך מחנות באיזור ת"א. לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר. דיסק קשיח 80 ג'יגה יהיה די והותר. עדכון: כמובן שלא צריך דברים מיותרים לשימוש זה כמו כרטיס מסך ייעודי, מעבד ליבה כפולה מהסדרות היקרות וכו'. תודה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקי הדיון הקודם ננעל כי לא שמתי תקציב אז בגדר המחיר 2000 שקל אני רוצה להביא 8800GTS 320 אבל של חברה טובה שמגיע עם מהירות שעון גבוהה ויכולת OC גבוהה http://img149.imageshack.us/my.php?image=1502150815121496ei4.jpg זה המפרט מארז אני יקח כנראה של NXTZ TIRNITY וספק של Enermax Liberty 400W איך הזכרונות במפרט ? ועכשיו לשאלה האמיתית בנוגע לכרטיס מסך אני מתלבט http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=7&artpage=2456&articID=561 הכרטיס של CLIBRE מאוד מרשים מבחינת קירור ומגיע ל OC דיי גבוה אבל השאלה אם יש אותו במחיר טוב בארץ ?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז החזירו לי תשובה על המחשב שאני רוצה לקנות;Toshiba Satellite Pro A300D-131 והם אמרו לי שרק בגרסת האולטימט והביזנס מקבלים את דיסק השדרדור (DOWNGRADE) אבל אני יכול לפנות ישירות למייקרוסופט, משהו אומר לי שאני אקבל שם את אותה התשובה או את אותה הגברת בשינוי אדרת.. מה שכן, ראיתי באינטרנט שיש מקומות בארץ שעושים לך את השדרדור לXP או מעבירים את הויסטה גיור מלא לכל מערכת ההפעלה, האם מישהו כאן יודע על דבר כזה? האם זה אפשרי, כמה זה עולה, האם יש תופעות לוואי עקב ההתעסקות הזו עם מערכת ההפעלה? בכל מקרה אם מישהו יודע על דבר כזה ואיפה זה אפשרי( עדיף באזור המרכז) בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!! אהה הוא גם אמר לי שאין לו יציאת HDMI אז רציתי לדעת האם ההבדל באיכות הצפייה יהיה רציני? אם י…
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי נטבוק ואני מתלבט בין כמה שני דגמים 1) dell mini 1018 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9354&perur=2&t=1&c=531 לבין הדגם 2) asus 1015p http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9013&perur=2&t=1&c=531 אז על איזה דגם אתם ממצליצים לי? דרך אגב אני יכול לקנות רק מהחנות bug ואתם יכולים להציע כל נטבוק אחר מהחנות עד המחיר 2300 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
חיפשתי מחשב נייד משומש ומתוך שיחות עם מוכרים הבנתי שלאותו דגם יכולות להיות קונפיגורציות חומרה שונות. כמו למשל מהירות המעבד - איכות מסך שכנראה מדובר על ציפוי כזה או אחר וכמובן כמות הזכרון שזה ברור ולא שייך לנושא. האם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ערב טוב , חבר שלי מעוניין במחשב חדש ותקציבו הוא 4K. אין צורך במסך (כבר יש - מאג) , אבל יש צורך ברמקולים (2.1) , מקלדת ועכבר (אופטי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום עד כמה נפוץ היום פנל IPS במחשבים ניידים . באיזה חברות \ דגמים ניתן למצוא פנל כזה בארץ , לגודל "15.6 .
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מעדיף לחסוך אני צריך משהו טוב שיספיק לי לאיזה 3 שנים בלי שידרוגים וכאבי ראש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים חדשים ברזולוציה 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-