ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לגרפיקה (לא משחקים) בתקציב מצומצם 4,500ש"ח גג, כולל הכל (מקלדת נוחה, עכבר לאינטרנט, מסך וכו'). תודה!
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הראשון : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16941 של לנובו מגיע עם שנה אחריות ועם הרחבה ל3 יעלה סהכ 3030ש"ח השני : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24464 של אסוס מגיע עם 3 שנים אחריות ועולה 3050ש"ח. כמו כן שני המחשבים מגיעים עם ווינדוס 10. התקציב הוא עד 3100 למחשב נייד שבו מעבד i5 לפחות עם 8gb זכרון . רציתי לדעת מה ההבדל העיקרי בין 2 המחשבים הנ"ל ומה לדעתכם יותר עדיף?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
המחשב הוא לעבודה עבודה גרפית בעיקר עם התוכנות PHOTOSHOP וFREE HAND דיסק כשיח כמה שיותר גדול בגבול המחיר תודה אולי חריגה של עד 4000 לא יותר
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מישהו יכול לחוות דעה (ובלי להיכנס עכשיו ל-AMD או INTEL) . בעיקרון - מחשב למשחקים חדשים/אינטרנט/תוכנות/עריכת וידאו ..... זה הכיוון הכללי - שיפורים המלצות .....??? NEC DVD-RW 3540 1GB RAM DDR2 533 Kingston Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz - או שעדיף ללכת על 64bit/ Dual Core ?? לוח אם של ASUS P5LD2 Deluxe 945 Chipset ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? ASUS Extreme N6600-TD PCIe 256MB מסך - לא החלטתי LCD או CRT. למשחקים עדיף CRT , תקנו אותי אם אני טועה .... מחיר - עד 5500 ש"ח יש לי הרגשה שעשיתי קצת סלט , אם מישהו יכול לעשות סדר בבאלגן .... :s05: תודה
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג את הכרטיס רשת של מחשב נייד? כמה זה עולה בערך בשביל כרטיס רשת טוב שתומך בכל ההתקנים?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נייד בארץ שישמש למשחקים קלים, סרטים וקצת עבודה, עד כה מצאתי את הנייד הבא, http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2360&CatCode=315 מה דעתכם עליו? עד כמה הוא טוב? האם שווה לקחת מעבד קצת חלש יותר (T3200) ולחסוך 600 שקל? אולי יש הצעות טובות יותר מחנויות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח. שימושים: עבודות משרדיות בלבד. * גודל המסך? כמה שיותר גדול. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן בהחלט עדיף. (חשוב). חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מעדיף ב5000 אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
ראיתי בפורום שדי ממליצים עליו מה עושה אותו מיוחד ביחס לאחרים
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
'מעבד:' INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 'לוח אם:' GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 'כרטיס מסך:' GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 'דיסק קשיח:' WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS 'צורב DVD:' PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA 'זיכרון:' KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 'מארז:' COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN 'סט מקלדת ועכבר:' MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 4500 שקלים אני רוצה שהמחשב יהיה טוב גם לעוד 3 שנים כי אני לא הולך לקנות מחשב לפנות ב3 שנים הקרובות, השימוש של המחשב הוא יותר לסרטים ולאינטרנט וגם לעבודות בנוסף אני רוצה שיהיה במחשב חיבוד לטלויזית LCD ושמסך המחשב יהיה בגודל של 15 לפחות, אני רוצה לקנות מחשב של חברת DELL ואני רוצה שהסוללה תספיק לי לפחות ל2 או 3 שעות ,אני לא יודע מה לקנות את הInspiron או את הStudio תודה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בנוגע ל-3 דברים: 1.הלוח-אם 2.ספק 3.כרטיס מסך לגבי הלוח-האם אני רוצה לדעת איזה לוח-אם כדי לי לקנות שיעשה עבודה טובה ולא יעלה יותר מ-400 שקל... לגבי הספק אני יודע שחברת Enermax יותר טובה מ-Thernaltake אבל המחירים שלה יותר מדי גבהוים אז רציתי לדעת אם באמת ההבדל כזה גדול שכדי לי לקנת ספק Enermax או שזה בדר לקנות ספק Thermaltake וגם רציתי לדעת אם כדי 400W או 500W למחשב חדש... לגבי הכרטיס מסך אני רוצה לדעת מה כדי לי לקנות Nvidia 8600GT או ATI Redaon 2600Pro/XT ואם כדי לי לקנות של 512MB או של 256MB DDR3 טוב..בנוגע לתקציב אמרתי ללוח-אם עד 400 שקל...לגבי הספק זה עד 400 שקל... גם ולגבי הכרטיס מסך עד 550 שקל... מטרות המחשב הם משחקים(בינוניים-כבדים…
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב בבאג אני רוצה מחשב 17' חזק מאוד וניראה לי שזה המחשב שאני יקח הוא גם fhd עכשיו השאלה שלי אם הוא באמת טוב אם הכרטיס מסך שלו טוב למשחקים ולעיצוב גרפי http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1289 בנוסף רציתי לדעת אם יש לו חיבור sata 3 או 2 כי גם את זה לא מצאתי בשם מקום ואם אני יכול לחבר אליו עוד ארד דיסק חוץ ממה שיש כי באתר של דל יש אפשרות להוסיף [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Optional 32GB SSD w/ Smart Response Technology Enhancement[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המחשב הזה כי חפשתי עליו ולא מצאתי כלום [/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחשב לדודה שלי. הקודם התקלקל ניסיתי לסדר את הבעיה. לא עזר, אז צריך אחד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.2K ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציו…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים. המחשב מיועד עבור ההורים שלי לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים. הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח באילת. בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט. מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת. בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס ומסך ואולי גם דיסק קשיח) זה המפרט שהוצע לי בנועה מחשבים: לוח MSI K8N NEO PLATINUM מעבד AMD 3000 64 754 זיכרון 512 מגה 400 מגה הרץ כרטיס מסך ALBATRON 6600 GT 128 MB מחיר: 3705 ש"ח. המחשב הוא בשביל משחקים ומולטימדיה. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אני חושב אם כדאי להוסיף את הרכיבים הבאים: דיסק קשיח חדש (כרגע יש לי 40 גיגה) מארז חדש (כרגע יש לי מארז ג'נרי) ספק כוח חדש (כרגע יש לי ג'נרי 300W) ואולי גם גיגה זיכרון מה אתם אומרים על ההצעה שהביאו לי מנועה מחשבים? תוכלו להביא לי מפרטים/הצעות נוספות? (לא רק מנועה מחשבים, אבל אני לא רוצה מKSP)
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב, הגיע לידי מחשב ישן יחסית מדגם X31 של חברת IBM. הסוללה היא מקורית של המחשב, כלומר משנת 2003, עברה 260 מחזורי טעינה פריקה ומצבה ירוד. מה האפשרויות שלי במצב כזה? ניסיתי כמה מחזורים של פריקה עד אפס וטעינה מחדש אבל הסוללה כבר לא מודעת לקיבול שלה, היא לעולם לא נטענת ל 100% (רקעד 99.4) ובזמן פריקה מתרוקנת ל 0 אחוז אחרי 10 דקות ואז ממשיכה לעבוד על 0 עוד חצי שעה בערך הסתכלתי על סוללה חדשה ומחירה כ 400 ש"ח, אבל קראתי שסוללות ליטיום בעלות זמן מדף של 3 שנים בלבד, כלומר גם אם קונים סוללה חדשה לגמרי באריזה, היא כבר לא 100%. זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים הבאים: - רוב הזמן עבודה עם פיתוח אפליקציות פלאש ופלקס - בעיקר תכנות אך גם אנימציה. - מדי פעם עריכת וידאו (לא מאד אינטנסיבי) - מדי פעם שימוש בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (גם לא עבודה אינטנסיבית) - צפייה בסרטים (עיקר העבודה שלי היא בתכנות. השימושים האחרים בהיקף קטן יותר. ) - אני לא משחק משחקים אך במסגרת העבודה המחשב נדרש לפעמים להריץ אנימציות כבדות. - רוב הסיכויים שתהיה מע' הפעלה ויסטה (הבנתי שאם המחשב מספיק חזק היא יודעת לעשות את העבודה, לא?). הדגש מבחינתי על מהירות ועוצמה בעבודה. לעיתים קרובות המחשב פתוח עם כמה יישומים בו זמנית, חלקם עשויים להיות כבדים מבחינת צריכת משאבים, ואני רוצה שלא יקרטע לי. אולי כדאי 4GB זכרון? אני רחוק מלה…
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה זה OC? שאלתי את זב פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא ענו לי.....
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מחשב -AMD 1700 דיסק קשיח גרוע זיכרון 256DDR לוח אם ממש לא יודע אבל די ישן.. כרטיס מסך גרוע .... תראו אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולא כולל מסך... עכשיו השאלה שלי היא האם כדי לי להחליף את כל המחשב או שהמעבד בסדר תנו את דעותיכם נ.ב איפה אני יכול למצוא את מאפייני הלוח אם שלי ..עזרה...
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
היי לכולם! מתלבט בין שני מסכים Dell p2720dc ל HP z27n g2 הדרישות המינימליות שיש לי הן סה"כ 27 אינץ' 1440p, אסתטי (שוליים מינימליים), גימור מסך מט ושיהיה איכותי, בלי זליגות אור ובעיות אמינות. מיועד בעיקר לתכנות. כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע! לשני המסכים שהצעתי יש אחריות עד הבית וספציפית ל hp 5 שנים לעומת 3 של דל
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-