ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
http://i3.tinypic.com/vrzz43.gif נ.ב(חשוב) הכרטיס מסך הוא של BFG בא עם OC (מומהר מהמפעל) עם אחריות לכל החיים,לא ה XFX שיש בתמונה.(אבל 7900GT) והזכרונות הם של PQI ולא של SAMSUNG כמו בתמונה וגם עליהם יש אחריות לכל החיים. איך המחשב לדעתכם?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב הבא proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX2 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) chasis: HEC compucase 6A19B+400W עם מסך LG 1970HQ מה דעתכם? חזסר משהו? המחשב בלי המסך עלה 3800 עכשיו אני צריך להוסיף מאיץ גרפי איזה כדאי נראה לי תקציב של 500 שח בערך השימושים הם פוטושופ אילוסטרייטור ואולי גם אפטר אפקט... ללא משחקים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
את המעבד כבר השגתי, מעבד בעל סטפינג מצוין (CAAOC 0352XMPW), אז ככה שהאוברקלוקינג מובטח. אוקיי, הנה הפרטים - המעבד נמצא בכל זאת ברשימה: AMD Athlon64 3200+ BOX GigaByte GA-K8N Pro S754 OCZ 512Mb PC3500 EL Platinum LE Westren Digital 80Gb S-ATA SE ELSA FALCOX X80 Radeon X800P Antec TruePower 430W Supertalent CA-601UFBK Black Tower הערות: עושה אוברקלוקינג, המפרט בעיקרון מיועד לאוברקלוק. בתקציב צריך להיות כלול רק מה שמופיע ברשימה, הכוונה לכך ש- DVD/Floppy יש לי כבר. המחיר יוצא בערך 7600+ ש''ח, מחנות מקומית. מה אתם אומרים, הצעות לשיפורים? הוזלות? הערות? אם אתם רוצים לבנות לי מפרט חדש, אז המחיר צריך להיות בסכום של מתחת ל- 7800 ש''ח. אגב, אם אני מחליף את הכרטיס מסך ל- R9800P…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חדש. המערכת הנוכחית שלי נמצאת במפרט. המחשב שאני מתכוון לקנות הוא: (אני מרכיב אותו) מעבד AMD Athlon XP 1700+ 1.47Ghz לוח אם לא ידוע של gigabyte תומך ddr (המליצו לי עליו) ספק 300w cdrom x50 כונן תקליטורים Pine ESS modem 56k כרטיס רשת מובנה על לוח האם. 128mb ddr המסך, הרמקולים, וכרטיס המסך נשארים אצלי. מארז midi tower 20gb hdd האם כדאי לי לשפר משהו? להוסיף עוד זכרון (רק אם זה הכרחי)? לקנות קירור או כל דבר אחר? (מעדיף שהשיפורים יעלו כמה שפחות כסף, בהתחשב בתקציבי הדל) מצטער על חוסר המידע בפריטים, אולי אני אשיג עוד בקרוב. והשאלה העיקרית: האם זה יעלה לי את הfps בgta3 ברמה דראסטית ממצבי הנמוך (20-)? תודה לכל העונים!
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש איזה לוח אם עדיף ל INTEL Pentium 4 - 3.0 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 1.ABIT IC7-G (875P) - ATX - ש"ח 894 2.ASUS P4C800 (875P) - ATX ש"ח 1059 ניראה למרות ש ABIT יותר זול הוא יותר מומלץ פה . לגבי המעבד שמעתי ש - Prescott מתחמם ופחות טוב ( האמת שהוא טיפה יותר זול ) האם זה נכון ? דיסק קשיח :Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA או WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לשניהם 3 שנות אחריות . כרטיס מסך : (אני לא משחק הרבה ) התלבטות בין : SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail או LEADTEK - Geforce FX 5700 256mb DDR VIVO - Retail שמחירים כמעט זהה - אל תגידו 9800 כי זה עוד 500 ש"ח שאין לי תודה אשמח לקבל תגובות .
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי לחמי המחשב שלהלן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 שדרגתי לו לוח וספק כח (A.PFC FSP400-60HCN FAN 12CM 400W FSP) וקיבלתי גם זכרון עם כנפי קרור. כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שאינו "השקט ביותר בעולם". יש רעש רקע של הפעולה. אם אני מנסה לשים את האצבע על סיבת הרעש האם הבעיה הראשית היא במארז המיניאטורי ובכך שבמארז כזה פועם גם מעבד I3? יש לציין כי בשעתיים שהייתי נוכח אחרי ההפעלה, לא שמעתי רעש של מאוור לא תקין או של משהו חריג - רק זמזום פעולה מעצבן שלא היה קיים לו במחשב הקודם עם מארז גדול יותר RaidMax Apex Black + RaidMax 400Watt (גם מחשב משרדי). היום חמי מתלונן כי אינו יכול לסבול את הרעש הזה והוא אף מרעיש יותר מאשר ביום ו' בו הותקן. מה יכולה להיות הבעיה ואם זה אכן…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי את המחשב הנוכחי שלי: AMD 1333 Bus 266 ASUS A7A266 320MB SD-Ram Hercules GeForce 4 MX 400 / TwinView Sound Blaster Live! Value LG Flatron 795FT Plus המחשב היה תותח בתקופה ההיא ועלה גם סכום תותח :-\ כיום, הוא עדיין עובד כמו תותח, אבל כשמגיעים למשחקים - ברזולוציות גבוהות הוא פשוט מקרטע במשחקים של היום... כשקניתי אותו, אמרו לי שאני אוכל לשדרג את המעבד בעתיד אבל אף אחד לא ציפה שיהיו מעבדי XP ושאני אדפק... אז עכשיו, כשאני רוצה לשדרג, אני צריך להחליף גם את הלוח, אז נראה לי שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וזהו, מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות לוח, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון חדשים. כדאי לקנות בנפרד ולהרכיב לתוך המארז הנוגחי ולשים בצד את החלקים הישנים? או לקנות הכל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכיבי המחשב הם: מערכת מחשב:3YL לוח אם:INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 מעבד:Intel core i7-2600 8M 3.4 GHz LGA 1155 מארז:Antec ONE-HUNDRED ספק:PSU Thremaltake 600Watt W0355RE זכרון:Kingston PC3-10700(667MHz)-8GB-(2X4GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח:WD WD1002FAEX 1TB/7200/64MB SATA3 Black כרטיס מסך:Shapphire 6850 1GB GDR5 DVI,HDMI,DP מקלדת:MICROSOFT WIRED DT-400 USB עכבר מיקרוסופט אופטי:MS BASIC USB כרטיס קול משולב בלוח האם צורב: LG GH22NS40 Dual Layer Xx22 SATA DVD כרטיס רשת משולב על הלוח מערכת הפעלה מקורית (דיסק כלול):Windows 7 Home Premium 64-bit-עברית ואם אפשר גם להעריך את מחיר המסך בנפרד מהמחשב מסך:SAMSUNG SyncMaster BX2335 מקווה שזה מספיק מפורט ניסיתי לכתוב את זה כמה …
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חברים!! אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא מבין בזה כלום אז אשמח לעזרתכם! יש לי סביב ה3,000 להשקיע. אני סטודנט ולא עושה עם המחשב משהו מיוחד חוץ מכתיבה ואינטרנט וקצת לראות סרטים. הכי חשבו לי שיהיה עמיד, חזק ויעבוד לאורך זמן. בטרייה טובה ומסך דיי גדול (14-15). מה הייתם ממליצים? תודה!!! יובל
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני די חדש בכל הקטע הזה של מחשבים (לא נגעתי במחשב שלי משהו כמו 7 שנים)... החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח, לא כל כך התלהבתי מה2 הצעות שיש באתר מינואר ואני בטוח שזה שמיואר היו לא מעט שינויים. חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי עם מפרט רציני למחשב חדש (אם אפשר אז לפרט על הרכיבים כי כמו שאמרתי אני די חדש בנושא). תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלם חבר'ה מישהו יכול לעזור לי עם מפרט ? עד 4000 ש"ח לעבודה עם גרפיקה (פוטו שופ,after effect, 3dmax, flash וכ'ו) אין צורך בציוד הקפי תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב שלי בן איזה 10 כבר ופתאום הוא הפסיק לעבוד.. מדליקים ויש את הנורה אבל המחשב לא מצפצף ואין שום דבר על המסך בקיצור לא שווה להשקיע עליו ולתקן אז אני יקנה חדש השאלה איזה סוגים טובים? אני לא כ"כ מבינה בזה אבל הדרישות שלי מהמחשב שיעבדו בו משחקים חלק ומהר.. אני לא צריכה מחשב עם כל הדברים בפנים רק מעבד,לוח אם וזכרון אז ככה אני רוצה פנטיום 4 3 GHz זכרון כמה מומלץ? 512 זה טוב או שכדאי יותר למשחקים? ועכשיו איך בוחרים את החברות שמייצרות את הכרטיס זכרון או הלוח איך יודעים מה טוב? ויש אולי עוד תכונות שכדאי להסתכל עליהם? כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 MX אז נראה לי שאני ישאר איתו אלא אם כן יהיה איזה מבצע שיבוא כרטיס מסך עם זה יש לי גם צורב כבר והארד דיסקים …
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSS בעיקר . COD DIRT BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות רצוי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב זקוק לעזרה רבה למפרט מחשב בתקציב חדש (למעלה) ואף נמוך יותר אפשרות לחרוג ב 100 שקל גג . המחשב יהיה לתוכנות וממש מעט משחקים העיקר שיחזיק מעד לתקופה ארוווכה זה מה שהציעו לי אשמח לתגובות לטוב ולרע ואף לשיפור בשמחה . (במיוחד ללוח אם שמעתי שהוא צריך אובר קלוק כדי לעבוד על 1066 mhz ) והאם זה יהיה ממש משנה ה 1066 או 800 mhz בזכרון ??. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- ST3500418AS מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) …
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים במידה וזה מאוד חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter-Strike Global Offensive, Battlefield 4, Team Fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לגיימינג עד 3800 שקל כולל מסך משהו בסביבות ה22" -23". לא גיימינג ממש כבד , משהו כזה בין קל לבינוני. ישנה עדיפות לחנויות באזור הצפון, במיוחד KSP או ivory ,תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש ואמרו לי שכאן יש פורום טוב שמבין במחשבים ושווה לי להתייעץ איתו אז אני מקווה שזה נכון ושלא תטעו אותי סתם - אני רציתי לדעת איך המפרט הבא: ANTEC Sonata III no PSU, יחידות 1 ₪372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1172 Cooler Master Extreme Power 650 Watt, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=554 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 2 ₪90 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz,…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בניתי מפרט בLogicPC: PD 2.8 920 2X2 Gigabyte GA-945P-S3 RH Twinmos 512MB DDR-2 X2 Albatron 7600GT WD 250GB 16M NEC 3350A W HEC 300W + הרכבת מחשב. יצא הכל ב4400 השאלה אם אני אוכל בעתיד להחליף רק מעבד לקונרו ? כרגע אין לי מספיק תקציב לקונרו ואני לא משחק משחקים ממש כבדים ולא מעניין אותי האיכות הכי גבוהה העיקר טוב ומהיר. מה דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-