ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! יש לי מחשב נייד של HP (ישן, לא משהו עם אחריות וללא סוללה) ויש לו בעיה בפין החשמלי (טיפה רופף) - החיבור של המטען אל המחשב. בנוסף צריך להחזיק את החיבור של המטען בצורה מסויימת כדי שהמחשב ידלק. לאחר שהוא נדלק הא עובד יופי. זה לא בעיה במטען, בדקתי עם מטען חדש ואותה בעיה. מצאתי מקום שאומר שיכול לסדר את זה ב300-250 ש"ח, השאלה היא אם יש מקומות שיכולים לסדר את זה בפחות? בכל אופן, מה מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לחברי HW! אחותי צריכה מחשב (לימודים+סרטים+הורדות ובטוח לא משחקים רציניים). מה דעתכם על המפרט? איזה לוח אם הייתם ממליצים? מסך: BENQ LCD 19" T900HD 5ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪649 מעבד: AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪327 זיכרון: G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪218 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪119 מארז: FOXCONN TLA-436 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪161 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 700 : M7A-00014 אחריות: שנה. מחיר: ₪148 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS אחריות: של…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן, הינה מפרט שבחור באייבורי הרכיב לי: ספק כוח 550W לוח אם P43 מעבד Q8400 זכרונות 2X2GB DDR3 1066Mhz GEIL כ.מסך POV geforce 9600 GT דיסק קשיח 1TB C-Gate 7200RPM צורב Lightscripe של LG המחיר הוא 3904 ש"ח ועם כרטיס מסך 9800GT הוא בסביבות 4100 ש"ח... השאלה שלי איך המפרט, איך המחיר... ואם המפרט מצדיק ספק כוח שכזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש לצורך עבודות גרפיות התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח לא כולל המסך . תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 815 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 250 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELESS LAN PCI nMAX 802.11 EW-7727In EDIMAX 159 סה"כ…
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח כולל מסך 22 אינץ' 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, תכני HD, וקצת תלת מימד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. 3d studio max ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לרינדור ולא לפרנסה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך : 22 אינץ', רמקולים: אני מתכנן לקנות בתקציב נפרד רמקולים באיכות גבוהה שישמשו אותי לראות סרטים, מכאן אני מגיע לשאלה: האם צריך כרטיס קול בנפרד לסאונד …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מחפש מחשב עם מסך מט בהבחנה גבוהה יחסית (900*1440), כ. מסך יכול להיות בסיסי ביותר (X4500MHD), זיכרון עילי 3 ג'יגה ויותר, יציאת eSATA, יציאת HDMI (או DP) וקורא כרטיסים (אופציונאלי). אני בספק אם יש מחשב שעונה על דרישותי (אפילו צרכני), אבל אם תמצאו אשרי המאמין!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שירץ לי משחקים באיכות גבוהה. אני גר בארצות הברית מה אתם אומרים על הרכיבים הללו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz MSI NF980-G65 AM3 NVIDIA nForce 980a SLI HDMI ATX AMD Motherboard OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 1)אני מתלבט לגבי לוח האם האם יש לוח יותר טוב עבור הרכיבים? והאם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו של רדון עם טכנולוגית "קרוספייר"? 2)אני מחפש ספק כוח שיניע את המערכת יש המלצות? אני משתמש כרגע במסך 19 אינצ אולטרה שארפ של חברת דל. שימושים יום יומיים (א…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? מעל 2000, לא קשיח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, מאטלאב 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי) 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד הרכבתי את המחשב הבא, מה אתם חושבים? מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB 420 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 445 ₪ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: Kingston HYPERX 4096MB 1066MHZ DDR2 Dual Channel CL5 435 ₪ http://www.noaco…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר שבוע בחיפושים אחרי מחשב, המחשב שאני צריך הוא מחשב שיהיה מהיר, ויעלה לי באיכות הכי טובה את המשחקים החדשים..FIFA,NFS,PES וצפייה בסרטים, כל השאר זה גלישה באינטרנט, מוזיקה וMSN.. מסך כבר רכשתי : SAMSUNG 2233sw 22. אשמח מאוד אם תועילו בטובכם לפנות רגע מהזמן שלכם ולעזור לי תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחותי נמצאת כרגע בניו יורק והנייד שלה שבק חיים הרגע. היא רוצה לקנות מחשב חלופי כל עוד היא נמצאת שם. היא חוזרת ארצה ביום ראשון כך שיש לה רק את היום ומחר לחפש נייד חדש. שימושים : השימוש העיקרי הוא קריאת ספרים (PDF) שימושים נוספים כוללים גלישה ברשת, דיבור בסקייפ ושימוש באופיס. תקציב - עדיף כמה שפחות כל על עוד זה עונה על הדרישות. גודל מסך - כנראה 10' (היא צריכה לראות את המחשב לוודא שהיא מסתדרת עם מסך קטן). זמן סוללה - רצוי 6 שעות אבל אפשר גם 4. נפח הארד דיסק חסר משמעות. גם ההארד דיסק הכי קטן יענה על הצרכים שלה מעל ומעבר. אשמח מאוד לשמוע המלצות מנומקות. המלצה בסגנון "תקנה את X הוא הכי טוב" לא ממש עוזרת. הסבר על ההמלצה או אפילו לינק לכתבה/ביקורת שמסביר למה X מומלץ יתקבל בברכה.…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את הנייד ל TV או למערכת ואני שומע מן רעש סטטי כזה, לפעמים זה עובר אבל רוב הזמן אני שומע את זה וזה ממש מפריע אי אפשר לראות סרט ובקיצור אי אפשר להעביר סאונד מהמחשב (אפשר אבל זה נשמע ממש רע). האם יש איזו דרך לטפל בזה? מתאם או משהוא? תודה רן
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך המחשב הנ"ל (של Toshiba)? האם יש מחשב אחר באותו טווח מחיר שנראה לכם טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קיצר בסוף המפרט יצא ככה תראו עם יש בעיה תגידו כרטיס מסך - powercolorATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe מעבד Intel Pentium Dual Core E5300 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo לוח Gigabyte GA-G31M-ES2L ספק Seasonic SS-400ES Active PFC 400W זיכרון kingston DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz אר דיסק Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 מה אומרים ?הכול בסדר? סתקלו על הזיכרון ספק חברה של הכרטיס מסך יכלתי לקחת דברים אחרים אבל זה לפי מה שיש בחנות ובחרת תדברים הכי טובים לפי מה שניראה לי מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דרישות: כרטיס מסך חזק - למשחקים שיוצאים היום, NFS SHIFT, פרו אבולושין, באטמן החדש, קרייסיס וכו'. כרטיס קול - יש לי מערכת סראונד Z-5500 של לוג'יטק עם חיבור אופטי ו-COX (משהו כזה, אז שיהיה למחשב חיבור כזה) מעבד QUAD INTEL DDR3 זיכרון 4 ג'יגה צורב DVD (ואם יש אז גם שייקרא בלוריי) שישקול כמה שפחות, ושהסוללה לא תיגמר אחרי שעה כמו במחשב שיש לי עכשיו מחשב כזה בטח יהיה חייב להיות מינימום 17 אינטש, לא? חיבורי HDMI, USB 2, ESATA שיהיה בין החברות הכי טובות: טושיבה, HP ודל בלבד. שימושים: משחקים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים וסדרות HD 1080P, חיבור לטלוויזיה, חיבור לסראונד 5.1 אני לא עובד בגרפיקה, עורך סרטים, פוטושופ AND ALL THAT CRAP תקציב 10,500 מקסימום (זה במקום לקנות רכב ח…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן צריך עזרה בבניית מחשב ללא מסך המחשב צריך להתחבר למסך 32" FHD ובנוסף למסך מחשב 23" גם HDMI המחשב ישמש בעיקרו לצורכי גלישה באינטרנט קרוב ל8 שעות ביום כך שנדרשת מהירות מקסימלית ויכולת עבודה עם מספר גדול של חלונות כמו כן ישמש לסרטים ומוזיקה ומסמכים בנוסף נדרש שיהיה שקט כמה שאפשר המחשב יפעל קרוב ל16 שעות ביום ללא כיבוי והדלקה נדרשים רמקולים שיהיו באיכות סבירה וסט מקלדת ועכבר רצוי שיהיו אופטים אודה לכם לעזרה חברים אגב אני מאזור השרון כך שלא אמורה להיות בעיה של חנויות מחכה להצעות מהתותחים כאן תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב מיני נייד Hp mini 2140. דבר ראשון, ממליץ עליו בחום! אולם, ישנה בעיה קטנה אחת.... אחת לכמה זמן וללא קשר ברור, כאשר אני מדליק את המחשב חזרה ממצב Hibernation המחשב נתקע. כלומר, אני מגיע למסך הטעינה בו המערכת משחזרת את עצמה וברגע שהבר מגיע עד הסוף הוא נעצר שם והמחשב לא מגיב. כשזה קורה הפתרון היחיד הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהורות לו למחוק את קבצי הHiberntaion ולטעון את מערכת ההפעלה מחדש... מישהו יודע למה זה קורה והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. עד 5000 ש"ח, עדיף שיהיה יותר קרוב ל3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולם גם ישמש מעט ללכידת וידאו ממצלמת וידאו ולעריכת וידאו מזערית בעזרת Studio. כמו-כן יאוחסנו על המחשב תמונות וסרטי וידאו. עדכון: המחשב ישמש גם לחיבור מצלמות מעקב אחרי מטפלת (באמצעות כרטיס GeoVision). 3. אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים), למעט צורב DVD. 4. אפשר לוותר על כונן דיסקטים. 5. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס FireWire דרכו אני מחבר את מצלמת הוידאו למחשב, אולם אם יש חיבור על לוח האם אפשר לוותר על העברת הכרטיס. 6. חשיבות שקט: 6. 7. לא מתוכנן אוברלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אם בעלות אפסית: XP. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. 9. אין חנות מועדפת. אזור מגורים: רמת-גן. 10. אני…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שהשימושים העיקריים שלו זה אינטרנט וWORD והורדות. (חוקיות כמובן ). המסך שלי מחובר DVI אם זה משנה. לא צריך אפילו הארד דיסק וצורב. מחיר עד 1500 - אם צריך לחרוג למעלה אפשרי בשביל שידרוגים עתידיים. תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-