עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם בבעלותי מחשב P4 פרסקוט עם 512 מגה זיכרון כריס מסך מיושן והוא בעל מקום מאוד קטן. הגיע הזמן שאחרי שנתיים שאני סוחב אותו איתי להשתדרג קצת ולהביא משהו חדש יותר מבחינה טכנולוגית. יש לי כבר מסך LCD 19 אינץ של LG L11960TR,לכן אין צורך במסך במפרט שאני צריך, ציוד היקפי אחר כבר יש לי(מקלדת,עכבר וכדומה). הייעודים של המחשב אינם ברורים כי הוא ממלא כמה שימושים שהם גלישה באינטרנט,לראות סרטים,משחקים,ויישומי אופיס. לכן אני צריך מפרט שייתן מענה לכל הייעודים האלו בצורה הכי טובה. חשוב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך חדיש שיחזיק בצורה טובה משחקים כגון FEAR,Far Cry,Medal Of Honor,Call of Duty 2. אני חושב שכדי לקנות כרטיס מסך שתומך בDX10. חשוב המון מקום איחסון יש לי המון שירים ה…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by rofben,

היי אני מחפש מחשב למשחקים וצפייה בתכני HD ללא דק"ש וללא צורב. תקציב עד 3K עם עדיפות לחסוך. OC רק מהחנות. לגבי רזולוצייה: אני אשמח להמלצה על מסך FHD בתקציב של +-800 שקל.. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪804 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪115 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪406 מארז: Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: Sapphire ATI Rade…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  3. טוב , האמת כבר פתחתי ט'רד בנושא אבל השתנו דברים , לכן , בקצרה , אני מחפש מחשב שישמש אותי למשחקים אבל אני מעדיף לקנות משהו בזול עכשיו (300 שקל +- ) שיריץ לבנתיים את המשחקים באיכות טובה עד שירדו המחירים של ה DX10 (שזה בקיץ אם אני לא טועה ) , חוץ מזה , חשוב שכמובן ניתן יהיה לשדרג אותו בעתיד (אם זה זכרון\מעבד וכ'ו) ולא, אני לא מתכנן OC:>. תודה מראש ,

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  4. הכותרת מדברת =)

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  5. * מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אנשים, לצערי נפטר לי המחשב לאחרונה ואני צריך מחשב חדש. אני צריך מחשב למטרות משחקים, Matlab ו-SolidWorks. לא מתוכנן OC. בנוסף, אני צריך גם מסך חדש. אני מתלבט בין מסך עם פנל e-ips לבין אחד עם TN. האם לשימושים שלי אני ירגיש בכלל בהבדלים? שקט די חשוב לי... 8 מתוך 10. אני מעדיף לקנות את המחשב מ-TMS (אלא אם כן יש לכם תובנות שאני לא יודע)... והתקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר למתוח עד 5500 אם זה משתלם). תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by B-STyLeR,

אני מתכנן לקנות בעוד מספר חודשים מחשב חדש, למטרת Gaming בעיקר, התחלתי בהרכבת סקיצה ראשונית למחשב שאני נוטה לקנות. ידוע לי שישנה עוד עבודה בקשר למפרט הנ"ל אך זוהי ההתחלה. Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore 890 M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E (GIGABYTE) 605 2x1GB Kingston DDR II 800 HyperX CL4 850 8600GTS 256MB GDDR3, Silent-Pipe III, HDTV, 2xDVI, PCI-E (GIGABYTE) 1185 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II (WD) 570 DVD±RW LH-20A1P x20 Black (LiteOn) 180 HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 225 L1753TR 17'' LCD 2ms DVI (LG) 990 Internet + Mouse Optical 140 SonicGear Evo 7 2.1 Black 490 ALL …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. צירפתי 2 תמונות של מפרטים שהמליצו לי.. אני מחפש מחשב חזק שיסחוב לי משחקים גם בעוד שנתיים שלוש בלי בעיה גם ברזולוציה גבוהה.. מבחינת תקציב בין 7אלף ל9.5אלף עם אופציה לעד 10אלף במקרה שזה תוספת שבאמת תתרום לכך שהמחשב לא יחשב ישן עוד שנתיים. כרגע התכנון הוא לקנות רק את המחשב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל hdmi ולהשתמש בה כמסך כך שציוד הקפי לא נחוץ כרגע אך אם זה יכנס לתקציב אפשר לשקול את העניין של מקלדות לגיימרים.

9. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by bhaim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hamtsani,

לאחר שקיבלתי המלצות בדבר המפרט אשר הכי יתאים לי בתקציב האמור, נותר רק דבר אחד (לא פחות חשוב) היכן לקנות. אשמח לקבל המלצות על מקום ראוי באזור המרכז (ת"א, ר"ג גבעתיים) שניתן לסמוך עליו ושמתעסק עם בנית מחשבים לפי מפרט. (אגב הבנתי ש- KSP מקום בעייתי מבחינת אחריות למרות מחירים נוחים - האם כך?) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by SilentD.M,

שלום ,אני צריך מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - כולל מסך(דל 20.1"?) ללא OC אם אפשר להמליץ על עכבר ומקלדת(חוטיים) אך לא לכלול בתקציב המפרט (בנפרד). התקציב 8000שח ~ תודה רבה

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 call of duty gta iv assassin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' לא תומך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

14. שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  15. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by dorbi4,

אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אז ככה, אני צריך לקנות מחשב חדש כדי שלאחיינים שלי יהיה במה לשחק שהם באים לפה. אני רוצה שיהיה להם מחשב בסיסי שיכול להריץ משחקים חדשים. הילד הגדול בן 10 והקטנים בני 4 ומטה. אז אפשר להגיד שהמחשב לילד הגדול, עד שהילדים הקטנים יגדלו אולי נקנה חדש. אין לי מושג איזה מעבד לבחור I7 זה יותר מידיי אני חושב. אין לי מושג גם בעינייני תקציב לדבר כזה, אם זה היה מחשב שלי כבר הייתי יודע פחות או יותר מה אני רוצה. רק לא 7-6K. החלקים שאני רוצה שיורכב המחשב: לוח הם - ג'יגבייט. שיהיה לו לפחות 2-3 סלוטים של PCI Express. מעבד - אינטל כל שהו מה שאתם חושבים לנכון. זיכרון - ג'סקילס או קינגסוטון? מה הולך היום? ארדיסק - WD או סגייט. כ.מסך - Nvidia משהו שיכול לעבוד טוב לא בהגזמה. אם קריסיס זה הגזמה אז…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד לשימושים ביתיים ובעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא בערך 3500 - 4000 שקל. חבר בנה לי את המפרט הבא - 1. INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 2. ASUS P5KC (QUAD READY) P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL DDR2 + DDR3 3. KINGSTON DDR2 1GB 800MHZ CL5 PC2-6400 KIT 4. LEADTEK PX8600GTS EXTREME GEFORCE 8600GTS 256MB DUAL DVI PCI-E 5. W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 6. DVDRW NEC-7170A x18 DUAL LAYER BLACK IDE BULK מארז חדש כבר יש לי בבית, וכן מקלדת חדשה ומסך חדש. ככה שברשימה הזו מופיעים רק הרכיבים שאני מחליף \ מוסיף. כמו כן יש לי שני הארדיסקים אחד של 80 GB ואחד של 160 GB. השאלה היא האם לא כדאי לוותר על ה-HD של ה-3…

20. מה דעתכם? הינה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX 1,265 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM 297 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 735 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK 670 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 395 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1,422 ש"ח Tagan CS-EL Diablo BM 730 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח תודה כל הצעה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. טוב אז אחרי 3 שנים בערך אני חושב שאני צריך לשדרג את המחשב שלי ולהתעדכן המחשב נמצא בחדר שלי ומחובר לLCD 32" SAMSUNG A450 . רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט שיחזיק סרטים 720p ברזולוציה של הTV , וכן משחקים על הגדרות גבוהות , אבל לא ברזולוציה הכי גבוהה של הTV. וזהו , לא צריך מסך מקלדת עכבר וכו' , רק המחשב עצמו . שקט לא כ"כ חשוב , מארז סביר . (לא מתוכנן OC) תודה רבה מראש דודי

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אני מחפש מפרט למחשב חדש בתקציב של 2000-2600 +\- ספק כוח כבר יש ואני צריך הארדיסק קטן בגלל שיש לי 1TB.5 חיצוני ו400GB פנימיים.כרטיס רשת סאונד ומסך יש לי וגם כונני DVD אשמח להצעות כבר ראיתי כמה מפרטים באתרים שונים ורציתי מחוות דעת נוספת. המחשב בעיקרו למשחקי מחשב מוזיקה וסרטים (לא צריך HD)

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש,בעיקר לשימוש של משחקים,סרטים/סדרות ואינטרנט. ככה שבעיקר הכרטיס מסך,זיכרון והמעבד חשובים לי,שאר הדברים קצת פחות. המוכר מחשבים הציע לי את המחשב הזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore -מעבד P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E - לוח אם 1GB OCZ Value Series -זיכרון 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E -כרטיס מסך Deskstar 160GB SATA II -דיסק קשיח DVR-112D DVD±RW -צורב HJA-7610 MIDI 500W Max - מארז PS-05 BIG FAN 450W -ספק L196WTQ 19'' LCD 2ms DVI WideScreen -מסך 2 Lang. (Eng / Heb) Multimedia -מקלדת עכבר MS Wheel חיבור USB-PS/2 -עכבר Dowell SP-A202 560W P.M.P.O. -רמקולים והמחיר הוא 4000 שקל כולל מסך. מה דעתכם? האם צריך …

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by sharbiv,

אהלן אני אציין מראש שאין לי הרבה מושג מה הולך עכשיו בשוק ומה טוב ומה פחות טוב. המחשב האחרון שקניתי היה לפני חמש שנים ואני מבסוט עליו אבל הגיע הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? ---- באיזור ה4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?------ לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד----- 400-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -----משחקים בעיקר, אבל שיריץ סרטי HD בלי בעיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--- לא משחקים כבדים, אבל שאם אני ארצה אז שלא תהיה לו בעיה להריץ אותם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by maxos,

אני לא סובל לחכות למחשב. שהוא יחכה לי לא אני לו... לפי כך החלטתי לקנות חדש, אבל אחד שהיה מהיר מספיק בשבלי, וגם למשחקים של אח שלי... מה אם אומרים? Corsair CMX256A-2700C2PT AMD ATHLON XP 2000 + FAN EPOX 8K5A3+ KT333 NEW Dragon DX-01BD Tower כל השאר כבר יש לי.. אבל יש לי כמה שאלות. איך הלוח הזה? האם הוא מתאים למעבדים החדשים שיהיו בבאס של 333? אולי כדאי לוח אחר? לא הבנתי מה ההבדל בין הזיכרון הזה לבין Corsair CMX256A-2700C2, מה זה הPT הזה? תודה.

• 23 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.