ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אהלן ח'ברה, יש לי התייעצות לגבי הלפטופ הסקסי הזה... חשוב נורא בלפטופ שאני עתיד לקנות - יציאת HDMI לחיבור ל LCD כרטיס המסך המוצע בדגם הזה הוא Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 אם מישהו מכיר ויכול להעיד עד כמה הוא איכותי. בלתי ניתן לשדרג לכ. מסך אחר בגדול, חשוב לי ההפקה הגראפית שלו לרואת סרטים / סדרות מחשב מהיר, חזק, שישמש אותי גם ללימודים אקדמאים בעתיד בעיקר לאינטרנט והורדות אם יש דגם אחר יותר מומלץ אשמח לשמוע עליו.. הצעות מחיר.... ניב
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד שישומש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים (הדבר הכי "כבד" יהיה קאונטר סטרייק 1.6) כמובן שאני גם אראה בו סרטים וסדרות אבל איכות DVDrip/HDTV מספיקה לי, רוב השימוש בו יהיה בתוך הבית (מחובר למטען) אז לא נדרש זמן סוללה ארוך מהרגיל אין העדפה לשום חברה ועדיף מחנות אמינה עם אחריות למקרה שיהיה תקלות. תקציב: כמה שפחות יותר טוב, המקסימום זה 2000, אפשר לחרוג ב-100/200 ש"ח עריכה: הבנתי שיתאים לי מחשב 15'6" ושאלה ששכחתי לשאול היא אלו אביזרים צריך לקנות עם המחשב הנייד? הבנתי שיש מקררים למחשבים ניידים, זה הכרחי לקנות אותם? או שזה תלוי בדגם של המחשב הנייד. מצטער על כל השאלות, מקווה בכל זאת לעזרה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:בעיקר גיימינג א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אין לי מושג תאמת. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?חוץ ממסך, הכל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לגיימינג ב5500... ואין לי שום כוונה לעשות לו אוברקלוק...
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סרטים + עריכת/הקלטת אודיו (כרטיס קול מקצועי) אני מביא אותו מארה"ב מחיר:3000+- מצב: חדש, refurbished מעבד:i7 dual-quad זיכרון: אפשרות ל8 דיסק קשיח: 500GB 7200RPM צורב DVD הרחבה: כניסת FireWire/יציאת ExpressCard (הפריט הכי משמעותי על מנת שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול) מסך: באזור 15' משקל: לא עקרוני עדיף קל לא נדרשת אחריות בינלאומית אשמח לעצתכם ועזרתכם בנושא תודה צחי
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
[בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלי דיסק קשיח,כרטיס מסך,כונן דיסקטים ואני לא מבין כל כך בבחירת מחשב טוב ואני צריך עזרה בבקשה למחשב. חשבתי על... מעבד: 1090 ש"ח P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוח אם: 970 ש"ח BONNANZA(875PE)SATA,GBL זיכרון: 650 ש"ח 512MB A-DATA כ.קול: 160ש"ח CREATIVE 5.1 Live Value כונן: 115 ש"ח ASUS x52 מארז: 280 ש"ח ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver ס"הכ 3265 ש"ח כל השאר זה כבר דברים שלא עולים כל כך הרבה אז אני חושב שאני הסתדר
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הריידמקס בלק מידי טאואר שעולה 370 ש"ח בלוג'יק - הוא כולל ספק ג'נרי זבל?? מה דעתכם על ריידמקס מידי טאואר? יפה?איכותי?? יש לכם הצעות למארזים יותר יפים?? הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי חבר שלי ביקש שאני אנסה לבנות לא מפרט. הבקשות שלו הן כאלה: מעבד 3.2. רצוי מבוסס אינטל כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים יפה ג'יגה של זיכרון והארד דיסק של 200 הוא לא יודע אם הוא מעדיף אינטל או AMD. אבל בכל מקרה ברור ש AMD יצאו הרבה יותר זולים. בכל מקרה בניתי שני מפרטים. שניהם בחריגה היסטרית...אולי תוכלו לעזור לי לבנות משהו נורמלי? AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 974.30 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 568.15 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 278.28 ש"ח GeIL 1GB (2x512MB) DDR PC3200/400 Value SERIES 748.19 ש"ח DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח COMPUCASE CI-6c29 300w MIDI ATX (black) TOWE…
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב חדש. התקציב הוא עד 6500 שקל אבל זה כולל מסך אז נגיד שהתקציב למחשב הוא בערך 5000 שקל נטו!בלי מקלדת והשטויות מסביב! אני כבר הרכבתי משו אבל אני מחפש עוד המלצות מאחרים! אני גם רוצה שהמעבד יהיה של AMD 3200 VENICE CORE וזיכרון 1 ג'יגה! כל השאר לשיכולכם חחח...תודה!
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כאמור, מדובר במחשב לסטודנט, שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה משרדית - כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. לפיכך, אין צורך במעבד חזק או כרטיס מסך אימתני. אמנם התקציב הוא עד 3000 ש"ח, אך אין צורך להשתמש בכולו אם יש מחשב שזול במאות שקלים ועדיין עומד בכל הדרישות הנ"ל. מאפייני המפרט: * מטרת המחשב? מחשב לסטודנט. עבודות משרדיות נטו (אינטרנט ואופיס). * גודל מסך רצוי? 13" עד 14" * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני מניח שסביבות ה-2 ק"ג (ואם יש קל יותר - מה טוב). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לכל הפחות 2 חיבורי USB. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 250GB * כונן אופטי? כן. חשו…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יציאת HDMI בניידים כוללת גם קול. כי אני יודע שבנייחים היא חלק מהכרטיס מסך ולכן לא כוללת קול מה קורה בניידים?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לעצמי. חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לשימוש בייתי בלבד ולכן משקל וזמן סוללה לא רלוונטים. * מחיר - כאמור 5K אבל זאת הערכה גסה, גמיש. *גודל המסך "15 - "17 בבקשה תנו לי המלצות לשתי האופציות ואם יש שיקולים בעד ונגד (כאמור לשימוש בתוך הבית בלבד ולא מיועד לצפיה בסרטים) * משקל רצוי - לא רלוונטי * זמן סוללה - לא רלוונטי * יציאת מיוחדות - חובה HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500G * צורב DVD - חובה * אחריות - לפחות 3 שנים, אין צורך בבינלאומית * העדפה לחברה כלשהי - אין. * שונות - כ.רשת אלחוטי (אם זה לא מובן מאליו בכל נייד) * המחיר כולל מערכת הפעלה WIN7 אין צורך באופיס תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ שישמש אותי למשחקים ולעריכה גרפית עד 3000 שקל.. אני מתכוון לעבוד ב 3ds max 2013 וכל מה שאני צריך זה שלא יקרטע לי בתוכנה(אני לא מדבר על רנדור אפילו) כי הלפטופ שיש לי חרא.. אין לו כרטיס גרפי בכלל והמעבד הגרפי שלו זה חלק מהמעבד (מעבד INTEL) אז רץ לי מגעיל כזה ומשחקי FPS עובדים חרא.. COD4 למשל רץ טוב רק על LOW חשוב לי הקטע הזה שהתוכנות האלה ירוצו חלק מבלי לתקוע אותו ובקשר למשחקים - אז אם התקציב לא מספיק גבוהה בשביל לשחק על גרפיקה גבוהה אז לא נורא.. אם אני אוכל לשחק נגיד אפילו על הגדרות בינוניות וקצת יותר וזה יראה יותר טוב מב XBOX 360 אז אני אהיה מרוצה כי בשבילי זה קפיצה ממשהו שלא מריץ בכלל משחקים חדשים.. חשוב לי שיהיה לו חיבור VGA כי יש לי כבל VGA אבל אם ז…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בנתיים הרכבתי את המחשב הזה. מיועד בעיקר לגלישה ואופיס כלום לא מעבר. מיועד למסך 22 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
זה מפרט ששלחתי לספק שעובד עם דוד שלי (לא נלאה אתכם בפרטים אני רק צריך חוות דעת עניינית), המפרט במקור היה ללא ספק כוח ומארז וביקשתי שיכניס מה שיש לו במלאי והוא חושב שמתאים, ההצעת מחיר שקיבלתי היא בסביבות ה - 4500 שקל אחרי מע"מ, המפרט הוא ללא מסך, רציתי לדעת אם ביחס למחיר ומטרת המחשב אני מקבל תמורה כדאית או שבתקציב של 4500 שקל אולי כדי לי לחשוב על מפרט אחר? מעבד : CPU INTEL C2D E6300 L775 BOX לוח אם : MB ASUS P5B L775/1066 ATX Or GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון : DDR2 PC667 KVR667D2N5/512MB X2 כרטיס מסך : VGA GF7600GT LT 256MB PCIE כונן קשיח (נערך) : 250GB WD 16MB KS 7200RPM SATA II צורב : DVDRW SONY G170 18X OEM BLACK מארז : CASE PRO-S ACHILLES BLACK WO/PSU ספק : PSU CM EXTREME…
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים מגיע לבקר קרוב משפחה מארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות לאחי נייד ללימודי הנדסה. המחשב צריך להיות יחסית קליל ונייד מכיוון שהוא הולך לקחת אותו ללימודים בכל יום. הדבר הדרשני ביותר שהמחשב ייעשה זה להריץ סולידוורקס - וגם זה לפרויקטים בסיסיים. אני מצרף קישור למחשב שמצאתי בחיפושים ונראה ראוי: מחירו בחנויות 920$ http://www.dell.com/us/p/inspiron-14-7437/pd?oc=fncwa557h&model_id=inspiron-14-7437 הקריטריונים שהצבתי לעצמי הם: מעבד i7 חובה 8GB RAM וצפונה עד משקל של 2.2 ק"ג מחיר גג 1000$ אגב מכיוון שאין הרבה זמן עד שקרוב המשפחה מגיע לארץ - אין אפשרות להזמין מאתרי היצרניות עצמן שכן לוקח למשלוח זמן רב.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום שמי נתנאל . אני רוצה לקנות מחשב חדש והמפרט שהכנתי תסתכלו עליו ותגידו של מה אני אוכל לשנות אני לא גיימר אני צריך רק למשחקים לא עד כדי כך חזקים אבל שיהיה משהו טוב.ובבקשה הם מישהו יכול להגיד לי כמה כסף בערך המחשב יוכל לעלות כי עדין לא שאלתי תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:200 GB כרטיס מסך:GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME של חברת XFX צורב:DVDRW+CD-ROM מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft ספק כוח:550 w מצלמה:מצלמה שנתפסת על המסך לא מובנת ועם פנסים על המצלמה מיקרופון:מיקרופון בנפרד מהמצלמה קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה מארז …
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל לשימוש עיקרי בתיכנות ושימוש משני במשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. מעדיף שלא יהיו חריגות אלא כם כן זה יהיה ממש משתלם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי מבחינתי הוא תיכנות. שימוש בתוכנות: visual studio, eclipse, experssion studio, ופוטושופ לעיצוב האתרים שאני בונה. כמו כן, אני מאוד מעוניין גם שאני אוכל לשחק במשחקים החדשים, בהגדרות גבוהות, שיוצאים ויצאו בעתיד הקרוב (כמו diablo 3, crysis 2, modern warfare 2). אני משתמש במסך 20 אינץ של dell ברזולוציה הטבעית של המסך: 1280x960 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-