ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש skekch up8 autocad לצורכי עבודה(פרנסה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן.מסך 22, עכבר ,מקלדת,ורמקולים טובים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 7 bit…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי HP DV7 שרכשתי בארה"ב, ולאחר שנתיים וחצי לוח האם נפח את נשמתו ועלות התיקון כ-1700 ש"ח. החלטתי לרכוש חדש במקום...עכשיו אני מתלבט האם לרכוש שוב בארה"ב מחשב נייד עם מפרט מעולה ועם אחריות רק לשנה http://tinyurl.com/3ap5tkz או להתפשר ולקנות ביותר כסף מחשב פחות טוב בארץ אך עם אחריות ל-3 שנים מה אתם הייתם עושים במקומי? תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Hasee, ובזמן האחרון קרה לו משהו מוזר. כשאני מנתק את הכבל של ההטענה (חיבור לחשמל) נכבה המחשב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אבל כלום לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב5000 ש"ח זה כדאי? זה p4 /256/20GB/
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, בהשקעה של עד 3250 שקל (כמעט ולא ניתן לחרוג) כאמור, הוא מיועד בעיקר לתכנות, עבודה משרדית וממש מעט משחקים. לא מתוכנן שום OC אין צורך בשום ציוד היקפי. דרישות שלי מהמפרט: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זיכרון - HD 250 GB של WD - כ. מסך שלא עולה על 450 ש"ח - לוח אמ אמין, שהוא לא אחד מהזולים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש בעיקר למדיה סנטר ושימוש כללי. אין צורך בדיסק קשיח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 22" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. איזה פאנל עדיף לעבודה משרדית - אופיס ואינטרנט? היכן אראה את הכתב בצורה ברורה יותר? מה הפרמטר החשוב במקרה זה? האם זה גודל הפיקסל? אין לי צורך בזוית רחבה כיוון שרק אני צופה במסך.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אם אפשרי לחסוך אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות תכנותיות, הרצת המון תוכנות בו זמנית, משחקים לא כבדים במיוחד, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). phpED, phpDesigner2010, אינטרנט, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הוא לא כל כך לגיימינג אבל שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות משחקים כגון nba 2k11, call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
Intel CoreTM i7 1.6GHz ( 2.8GHz Turbo Mode ) 720QM אפשר בבקשה הסבר? זה 1.6 או 2.8? האם המעבדים האלה מומלצים למשחקים? אם אני מריץ משחק כבד, שדורש 2.8, האם המעבד באמת יספק את הסחורה או שהוא ישאף ל2.8? האם שימוש ארוך במצב הטורבו יכול לפגוע במחשב בצורה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
צריך מקלדת צרפתית/אנגלית. חושב לקנות בצרפת כי יותר זול. * עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וצפייה בסרטים * גודל המסך 11.6-13 (רוב הזמן בבית עם חיבור למסך נפרד וגם למקלדת) * משקל רצוי - 1.5 עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, לא יודע להגדיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רשת, VGA, USB, HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח: 300 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? -חייב כונן, לא חייב צורב (אך נחמד) * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. אבל חייב לתמוך ב - windows 7 home מבחינת חומרה ודרייברים -------------- (windows 7 starter לא תומך בחיבור מסך חיצוני! ) * האם י…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיכנס ב-2000 ש"ח מזומן. שיכלול הכל כולל: מדפסת, מקלדת+עכבר, רמקולים ומסך. מערכת ההפעלה שתשב על המחשב היא XP (אותה כבר יש לי). מטרת המחשב. עבודה ב- Office + Internet. תרשמו מאיפה קונים את המפרט בבקשה. תודה מראש, אחים שלי.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זהו סוף סוף סגרתי תמפרט שלי התקציב הוא 6500 שח המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ו o c עם דגש גדול על oc AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 קירור למעבד : Thermaltake BigTyphoon לוח :DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 זיכרונות OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 התיזמונים שלהם הם 2-2-2-5 כרטיס מסך : power color x800gt 256 mb 256 bit ספק : Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE מארז : Thermaltake Soprano VB1000BWS Black צורב : NEC ND-3540 Black הארד דיסק : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II כונן פלופי סטנדרטי מה דעתכם על המפרט ?? אני מתכנן את הקנייה לאמצע חודש הבא
-
- 14 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת כללית על המחשב : http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i14z-4400sLV-14-Inch-Ultrabook/dp/B009FX7CHC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1355592431&sr=8-7&keywords=14z נתונים מדוייקים יותר ניתן למצוא בקובץ PDF הזה : http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/dell/cnet_datasheet_Inspiron_14Z_i14z-4400sLV.pdf תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=792888 איך הדגם הזה?? יש משהו יתור מוצלח או שיצא ממש בקרוב?.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום מעוניינת ברכישת מחשב נייד בלבד. מטרות השימוש: תכנות רק בג'אווה וגיימינג (משחקים כמו fortnite). מערכת הפעלה שתהיה windows 10. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן, השרת המשרדי שלנו (שהיה בעבר מחשב ביתי רגיל) התחיל קצת לקרטע ואנחנו מחפשים אחד חדש. אנחנו מריצים לינוקס (אובונטו כמובן :-) ללא שרת X (משמע ללא שום ממשק גרפי). הוא משמש אותנו בעיקר לפיתוח (Python/Ruby/PHP/Perl) ומריץ שרת ווב (Apache), סמבה (לא מעביר קבצים גדולים במיוחד, לא משמש בתור שרת הורדות או משהו בסגנון), דאטאבייס (Postgres + MySQL), שרת SVN ו Trac. אין צורך בכרטיס מסך/קול, ציוד הקפי, כונני דיסקים/דיסקטים (מישהו עדיין משתמש בהם?) או מארז משוכלל (הלבן הסטנדרטי זה אחלה לגמרי, למרות שנראה לי שלא מוכרים כאלה כבר). למעבר חלק מהשרת הנוכחי, אנחנו מעדיפים להישאר על 64 ביט, אבל זה לא חובה. התקציב יכול להתגמש למעלה אם יש צורך, אבל אנחנו מעדיפים להשאר על ה 2000 ומטה. אם אתם…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המחיר מפתה העיצוב מושלם החברה האהובה עליי חמוד וקטן ממימדים שזה טוב לי מאוד ומתאים מאוד לצרכים שלי(מוזיקה ואינטרנט) שווה לקנות ? לא שווה? הם בעייתים? מתחממים? משהו שאני צריך לדעת לפני הקניה ..........?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב1500-2000 ש"ח למשחקים רצוי מהאתר http://www.ksp.co.il תודה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ,שיחקתי בVIRTUA TENNIS 3 גלשתי באינטרנט רציתי להעביר למצב שינה אך הוא לא נתן לי להעביר למצב שינה ואמר שהשחזור נכשל.לאחר מכן גיליתי שהמחשב היה חם מהרגיל ובמצב הזה מאוורר של המחשב לא פעל כיביתי את המחשב והמאוורר פעל בצורה חזקה והטמפרטורה ירדה.יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך?יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-