עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by LazyCat,

שלום, אני צריך מחשב לגרפיקה (לא משחקים) בתקציב מצומצם 4,500ש"ח גג, כולל הכל (מקלדת נוחה, עכבר לאינטרנט, מסך וכו'). תודה!

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by naom,

שלום, לאחרונה המחשב נכבה תוך כדי עבודה, וללא כל התרעה מוקדמת, בעיקר כאשר הוא מחובר לחשמל (אך לא רק). הרבה פעמים לאחר שזה קורה לא ניתן להפעיל את המחשב מחדש מייד לאחר מכן. הוא מתחיל לעלות ונתקע על מסך האתחול (מסך לבן שכתוב עליו בגדול "lenovo"). כשזה קורה כל שנותר לי לעשות הוא לכבות את המחשב ולנסות להדליק אותו לאחר זמן ולקוות שיידלק. לעיתים אני נדרשת להדליק אותו 3 - 4 פעמים ברציפות עד שהוא נדלק. למישהו יש אולי מושג באיזה בעיה מדובר? תודה מראש למשיבים

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  5. חיפשתי באייבי ראיתי מלא מפרטים אולי מישהו יעזור לי למצוא משהו טוב? לדוגמה http://cgi.ebay.com/Dell-Studio-1558-Laptop-i7-720QM-500gb-8Gb-Ram-/120689727683?pt=Laptops_Nov05&hash=item1c19ab18c3 http://cgi.ebay.com/DELL-XPS-14-Laptop-i7-740QM-4GB-RAM-500GB-HD-2GB-NVIDIA-/190506546922?pt=Laptops_Nov05&hash=item2c5b1336ea אפשרי גם משהו אחר שיהיה ברמה... אם אפשר גם הצעה לארדיסק SSD אשמח תודה אלון

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים סרטים ושירים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי את זה אבל מחשב למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? black ops ,crysis,gta iv bad company 2 כל המשחקים שיצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכו…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by ofir667,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח של 5000-6000 ש"ח. אני רוצה שיהיה יחסית חזק שאוכל לשחק בו במשחקים כבדים (כמובן אני לא מצפה במחיר הזה שיהיה מטורף, אבל שיהיה מספיק טוב) ושיהיה אמין ופשוט טוב. אשמח אם תתנו לי המלצות על כמה מחשבים שבאים בחשבון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by Jarhead,

שלום קיבלתי מחשב נייח חדש אבל המסך שלו יגיע רק בעוד שבוע. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך של המחשב הנייד כמסך שיציג את המחשב הנייח. אני בעצם רוצה להשתמש במסך של הנייד כמסך רגיל האם זה אפשרי? במידה וזה משנה המחשב הנייד שלי הוא: IBM ThinkPad T41p. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by ziko,

היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by barakmitz,

שלום לאחרונה נתקלתי בסדרה ELITEBOOK של HP באתר שלהם, אבל לא ראיתי את הדגמים למכירה בשום מקום. כמו כן לא מצויין משקל ומחיר. איך המחשב הבא? האם מישהו מכיר אותו ויודע להשלים את החסר (משקל?מחיר?) האם הוא מומלץ יותר מסדרה כמו PAVILION DV-5? HP EliteBook 8530w http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/321957-321957-64295-3329741-3329741-3781677.html כמו כן איזה עוד דגמים בסדרה יכולים להתאים לסטודנטים?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  11. מה שאני צריך זה מעבד, לוח אם, זיכרונות, HD ומסך. החנות שאני אקנה ממנה זה KSP בהרכבה עצמית, חשבתי על: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore, Life Time Warranty 1 370 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ 945GCM-S2C s775 1333Mhz, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 250 250 זכרונות‏ DDR II 667Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 90 180 דיסקים קשיחים‏ Western Digital - שלוש שנות אחריות כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 199 199 מסכים‏ LG - שלוש שנות אחריות כמות מחיר סה"כ L1953S 19'' LCD 5ms או במילים אחרות, מעבד E2180 לוח אם של ג'יגהבייט צ'יפסט 94…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי 3 מחשבים ישנים, ואני רוצה למכור אותם אלו המפרטים של כל אחד מהמחשבים (החזק הכי למעלה, החלש הכי למטה) הראשון: MotherBoard: MSI 845GE Max CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz GPU: nVidia GeForce4 MX440 64MB Memory (512MB Total): 2x 256MB DDR Network: Intel 10/100 HardDisk: Western Digital WD800JB-00JJA0 80GB 7200 RPM Philips PBDV1640P (DVD-RW) Atapi CD-RW 52XMax Diskette ROM 1.44MB PSU: G. Data 500W בעיות קיימות: 2 כניסות USB מאחורה לא פועלות ולכן יש להשתמש ב2 כניסות USB של המארז הנמצאות מקדימה שני הכוננים נתקעים לפעמים (אני יכול להחליף לכונן שפועל ונמצא במפרט אחר) הערות: הספק כח חדש ועלה 150 ש"ח, זאת בעקבות תיקון שנעשה השני: Build: Compaq Evo D310 MotherBoard: C…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by jitz,

היי לפני כשבוע פתחתי פה הודעה ובה ביקשתי את עזרתכם בהרכבת מפרט.. התקציב שהגדרתי בשבוע שעבר עמד על 5-6k ללא כרטיס מסך, אז קודם כל - תודה על התגובות.. הן עזרו לי נורא "להתכוונן",... במהלך השבוע האחרון קראתי ביקורות והשוויתי תוצאות, והחלטתי שאין ברירה אלא לקנות גם כ. מסך.. כי עם AGP זה פשוט לא הולך... ואם בהתחלה חשבתי שאני לא אהיה מעוניין לעשות OC, יצא שאחרי שקראתי כל כך הרבה בנושא, החלטתי שבעצם... למה לא. ונראה לי שאני אעשה OC. בנוסף.. גם החלטתי להעלות את התקציב. להזכירכם, אני לא גיימר..., אבל בהחלט ניתן להגדיר אותי כמשתמש כבד... סביבות פיתוח לא קלילות בכלל, פוטושופ, המון אינטרנט, סרטים וכו'. אז זה פחות או יותר המפרט שאני אזמין.... אשמח לשמוע את דעתכם: מלוג'יק: 770…

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  14. שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by mustage,

שלום לכולם, דרישות מעבד I7 מהדור החדש אפשרות גם ל I5 במידה ולא נכנס בתקציב. כונן 128 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך בין 13-14 אינץ.כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ את משחקים באיכות טובה. עדיף שיהיה כמה שיותר קל ונוח כי הוא משמש גם ללימודים ועבודה המחשב משמש בעיקר לפעולות יום יום אבל חשובה האופציה של הרצת המשחקים ואם יהיה טאץ זה תוספת נחמדה אבל לא MUST. אין לי בעיה גם לחרוג מעט במידה וזה שווה את זה, תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  16. מגבלות: Micro atx, INTEL - חובה! אני מוסיף למחשב כרטיס מסך gts450 כונן SSD ועוד 2 כוננים קשיחים SATA אשמח לקבל חוות דעת על ההרכבה בעיקר על המאווררים שבחרתי וספק הכח (לא מתוכנן OC) להלן המפרט שהורכב: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪884 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: SilverStone Precision PS07 כמות: 1 - מחיר: ₪473 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ₪61 ספק כוח: FSP RAIDER 450W 80Plus Silver 36A @ 12V A.PFC כמות: 1 - מח…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  17. אהלן, זה המחשב שחשבתי עליו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3736&CatCode=315 אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם? * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, לימודים(תכנות ויישומים הנדסיים) וכמובן משחקים פה ושם :-) * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? פחות קריטי, העיקר שיהיה מתחת ל3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120GB * צורב DVD? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer,hp,dell,asus (אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע) תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

צריך מעבד לוח זיכרון דיסק קשיח כ.מסך כונן קומבו מקלדת + עכבר ורמקולים ללא מסך אהה וכמובן מארז המחשב מיועד למשחקים !!!! תודה לכול העוזרים Lotar_88

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  19. מעוניין למכור את הנייח שלי, כמה לפי דעתכם אני יכול לקבל עליו ( מה יהיה מחיר הוגן לבקש)? מעבד : I7 4770k מאוור : Noctua DH 14D לוח אם: Asus sabertooth Z87 זכרון : Corsair vengeance 2X8 1600MHZ כונן 1 : Samsung Evo pro 256GB כונן 2 : Western digital black 2T כרטיס מסך : שני כרטיסי מסך של Gigabyte windforce 780 OC Sli ספק כוח : Seasonic 1000W gold edition מארז : Corsair 600t צורב : Asus x24 האם יש המלצות לאיפה אני יכול לפרסם ? העלתי את הנייח ביד שתיים אבל נראה לי שבטוח קיים מקום קצת יותר טוב לזה... חשבתי לקחת בסביבות ה 4000-4500, אלא אם כן נראה לכם שהוא שווה יותר ? תודה

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. איזה מפרט אצטרך לדבר כזה והאם המחשב HP G6-1160SJ שהוסף לו 4 ג'יגה ראם מתאים?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אני ואח שלי קונים מחשבים חדשים (שלי נהרס ולו יש בר מצווה) ורציתי המלצות למפרטים... יש לי מפרט בערך אבל אני צריך לשפר אותו. המחשבים צריכים להיות מאותה חנות, עדיף iqpc אלא אם כן יש משהו יותר טוב. 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. לא לOC בשום צורה... בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים (לא חייבים לרשום במפרט אבל לקחת בחשבון במחיר). הנה המפרט שבניתי עד עכשיו (לתת כיוון למחשב): מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BO…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות את Asus G75VW והכרטיס מסך שיש זה GTX 660M, השאלה שלי אם אני ארצה בעתיד לשדרג לדוגמא ל-GTX 675MX תהיה לי אפשרות ? ועל הדרך, אם מישהו כבר רכש את המחשב הזה ויהיה אפשר לקבל חוות דעת וכו' אני אשמח. שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by Dpod,

Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB 400MHz V-DATA NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E HEC Compucase CI-6919 400W האם המפרט הזה טוב? תודה רבה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום , אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב הכי מהיר שאני יכול לעבודה משרדית. 1. התקציב: 2,500 ₪, עדיף לא לחרוג 2. שימושים: עבודה משרדית, תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פיירוורקס (כבד) תוכנות פוטושופ ועריכה של סרטונים (קליל) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5 עדיף שקט כמה שיותר בתקציב הרלווונטי (אם השקט לא משמעותי במחיר אז 8) 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. (אזור השרון). 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום - מחר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כמה שיותר מהיר (כמובן ביחס לתקציב). 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא אתנגד - א…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by AmirL,

הי חברה, האמת הרבה הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ודי התנתקתי... הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שיש לAMD הצלחה מסחררת. אני הייתי מעדיף מחשב מבוסס Intel (אולי פחד מחדש?) כי כל החיים היה לי רק Intel והאמת שדי הרבה שנים לא יצא לי לשחק. המחשב יהיה לקצת עבודה מהבית (Matlab, ++C) והרבה אינטרנט סרטים וכו'. ממה שראיתי AMD טוב בעיקר למשחקים - לא אכפת לי לקבל הפניות לכתבות ו-benchmark בנושא השוואות על ביצועים לאו דווקא בתחום המשחקים (למרות שלא היה לי אכפת לחזור לשחק קצת ברשת אם המחשב שלי יסחוב משהו) לפחות להחכים קצת. בכל מקרה המפרט שחשבתי עליו: מעבד - Intel P4 3.0Ghz עם socket 775 לוח אם ASUS P5GD2 או יצרן/דגם אחר המשתווה לו. זכרון 512MB dual DDR2 533Mhz (האם לדעתכם זה שווה את התוספת במחיר…

• 10 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.