עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן! אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט, שימושיים משרדיים+ (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בקטנה ואולי משחקים ממש קלים). תקציב עד 2K, שזה ממש הגג של הגג ועדיף בפחות. בבקשה מפרטים רק מסקיי.פי.סי, שם אני ארכוש את המחשב (ניסיון טוב איתם, רכשתי שם כבר מס' מחשבים בעבר). משנה לאיזה מסך המחשב יחובר? אין צורך בציוד היקפי (מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר).. לא מתוכנן OC, אין דרישה לשקט באופן מיוחד.. ("רגיל".. אבל לא טרקטור..) אממ זהו נראה לי.. תודה רבה (:

2. Started by shapiro.guy,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעריכת סרטים (בעיקר premiere, after effects, וגם קצת פוטושופ ו-3d studio). התקציב הוא 2500 ש"ח. אני קונה דיסק קשיח חיצוני (320 ג"ב, לא כלול ב 2500 ש"ח האלו) כך שאין צורך להפציץ בנפח. חשוב שירנדר מהר ושתהיה אפשרות לחבר שני מסכים בעתיד. (בינתיים אני עובד עם מסך 19 של סמסונג 931bf). תודה מראש, גיא שפירא

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by Idan Mishali,

זה המפרט שבניתי אשמח לעזרה (מיועד לFALLOUT4 בעיקר) Intel Core I7 4790 3.6 GHZ 8MB Arctic Freezer i30 CPU COOLER Gigabyte GA-Z97X-SLI LGA 1150 KINGSTON HYPERX FURY 8GB CL10 GIGABYTE GTX960 WINDFORCE OC 4GB WD CAVIAR GREEN 1TB SANDISK PLUS SDSSDA-120G-G25 120GB LG DVD-RW GH24NS X24 SEASONIC 620W ACTIVE PFC MODULAR 80+ BRONZE M12II EVO PSU ANTEC ONE MID TOWER GAMING BLACK CASE NO PSU יצא לי 4500 אם מזמינים מאילת מחכים כמה ימים הוזלה של 17% מעמ... אם יש מקום שמציע לי מפרט בסדר גודל הזה ובמחיר הזה אשמח להצעה, בנוסף אשמח לדעת את דעתכם על המפרט,תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Rajko,

אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד לתכנות. 1) תקציב גמיש, אם תצליחו להשאר נגיד בסביבה של ה2500-3000 יהיה מעולה 2) ניתן לחרוג 3) המחשב מיועד לתכנות. איזה תוכנות? האמת שאין לי שום מושג. אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה וסייבר בקרוב אז מחשב שמתאים לתוכנות שעוסקות בזה. 4)עדיף שיהיה שקט, אבל כמובן לא קריטי 5) שיכלול מערכת הפעלה והכל. 6)אין העדפה לחנות ספציפית תודה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. Started by ItayBm,

שלום ברצוני לקנות מחשב HTPC שישמש אותי גם למשחקים מסוימים אין צורך בכרטיס TV בנתיים. בניתי מפרט ותהיתי מה דעתכם עליו INTEL DUAL CORE E2140 GIGABYTE GA-P31-DS3L KINGSTON DDR2 2GB 800MHZ (1024X2) W.D WD2500AAKS 250GB Sapphire HD3650 512MB Enermax Liberty 400W SilverStone SST-LC17S סה"כ יוצא כ2150 ש"ח דרך אגב,אני מתכנן OC לאזור ה2.5 לפחות,ככה שאני אקנה קירור בעתיד האם הייתם משנים משהו? והאם יש ספק כוח זול שקט וטוב יותר שאתם ממליצים עליו? לקחתי את הLiberty כי הוא מודולרי וזה יהיה ממש נוח אם יהיה סדר במארז,אבל אם יהיה אחד זול יותר ויציב אני אשמח תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. אני רוצה לקנות לפטופ שמותאם לעבוד עם קיובייס 7.5 ואולי אבלטון ......מחיר מקסימלי 5000 .... המחשב יפוצל לשתי מסכים ......ממש ממש אני אשמח לעזרה...תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אם אפשר מפרט מלא

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוף זה טוב אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כול החדשים BF4 וכו'. ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כול החדשים(BF4 וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by jitz,

היי לפני כשבוע פתחתי פה הודעה ובה ביקשתי את עזרתכם בהרכבת מפרט.. התקציב שהגדרתי בשבוע שעבר עמד על 5-6k ללא כרטיס מסך, אז קודם כל - תודה על התגובות.. הן עזרו לי נורא "להתכוונן",... במהלך השבוע האחרון קראתי ביקורות והשוויתי תוצאות, והחלטתי שאין ברירה אלא לקנות גם כ. מסך.. כי עם AGP זה פשוט לא הולך... ואם בהתחלה חשבתי שאני לא אהיה מעוניין לעשות OC, יצא שאחרי שקראתי כל כך הרבה בנושא, החלטתי שבעצם... למה לא. ונראה לי שאני אעשה OC. בנוסף.. גם החלטתי להעלות את התקציב. להזכירכם, אני לא גיימר..., אבל בהחלט ניתן להגדיר אותי כמשתמש כבד... סביבות פיתוח לא קלילות בכלל, פוטושופ, המון אינטרנט, סרטים וכו'. אז זה פחות או יותר המפרט שאני אזמין.... אשמח לשמוע את דעתכם: מלוג'יק: 770…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  9. אני רוצה שתכינו לי בבקשה מפרט בתקציב של 5500-6000 ש"ח עם מסך ואחד בלי מסך תודה

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג למחשב שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס ומסך ואולי גם דיסק קשיח) זה המפרט שהוצע לי בנועה מחשבים: לוח MSI K8N NEO PLATINUM מעבד AMD 3000 64 754 זיכרון 512 מגה 400 מגה הרץ כרטיס מסך ALBATRON 6600 GT 128 MB מחיר: 3705 ש"ח. המחשב הוא בשביל משחקים ומולטימדיה. התקציב הוא בערך 4000-5000 ש"ח. אני חושב אם כדאי להוסיף את הרכיבים הבאים: דיסק קשיח חדש (כרגע יש לי 40 גיגה) מארז חדש (כרגע יש לי מארז ג'נרי) ספק כוח חדש (כרגע יש לי ג'נרי 300W) ואולי גם גיגה זיכרון מה אתם אומרים על ההצעה שהביאו לי מנועה מחשבים? תוכלו להביא לי מפרטים/הצעות נוספות? (לא רק מנועה מחשבים, אבל אני לא רוצה מKSP)

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by maor-a-,

שבוע טוב אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3500 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקבלה/שליחת מיילים ועבודות אופיס

13. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המחשב הזה: מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך ASUS EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) + ספק כוח מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים GPT 2.1 מסכים N…

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by Kitt0s,

טוב ככה, בידי החלקים הבאים: Intel Core2 Quad Q9400 Intel Nobletown ATX/DDR2800/FS1333 BLKDG43NB 2x Samsung 2GB DDR 800 2x 500GB SATAII 7200 32MB JTC P-4 500W ATX 12V DR B500E קודם כל מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? דבר שני, בלוח יש כרטיס מסך on-board .. אמרו לי שהוא יחסית חזק.. אבל אני נוטה לא להאמין שכרטיס אונבורד יהיה חזק באמת.. כדאי לי לקנות גם כרטיס מסך? (HD4850) שלישי, צריך לקנות קירור למעבד? אם כן איזה.. עוד משהו, יש לי מארז ג'נרי.. עם הספק שמוזכר למעלה.. עכשיו תקנו אותי אם אני טועה.. אבל אני מניח שצריך לשדרג אותו.. אז זהו בעצם, ספק + כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלומות לכולם, בידיי מחשב נייד מבית לנובו מדגם U550 , יש לו כמדומני 4GB של RAM, באתר יצר או באתר אחר שראיתי לא זוכר היה רשום שהמגבלה היא 8 GB, ויש 2 סלוטים. רציתי לדעת איזה דגם של RAM זה משתמש והיכן אפשר לקנות את הרכיבים ? כמו כן מישהו מכיר חנות שמוכרת וגם מתקינה את הRAM ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by iib,

שלום חברי HWzone נכבדים. זקוק לעזרתכם. אני זקוק למפרט שמיועד לעבודת Photoshop וישומים משרדיים אחרים באופן בלעדי. לא למשחקים לא לאובקלוקינג או שום דבר אחר. לא נדרש כרטיס מסך בעל אי-אלו יכולות מדהימות בגלל שכל הישומים לא משתמשים בתלת מימד. כרטיס MX יספיק כמה שיותר זול אבל מחברה שאין לה בעיות עם איכות תמונה. זה כן חשוב. מפרט מבוסס פנטיום 4. מסך 19' - לא משהו יקר, אבל משהו שניתן לעבוד זמן רב עליו והוא נעים לעיין. זיכרון 512Mb. כרטיס רשת חובה. אין צורך בשום דבר נוסף פרט למארז. עדיף מארז Midi. תקציב - 5500. תודה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. יש לכם המלצות למחשבים ניידים לא יקרים? אשמח לקבל כמה המלצות במחירים שונים. חבר שלי רוצה לקנות אחד אבל הוא לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הוא מחפש משהו זול בעיקרון כי אין לו הרבה כסף. אני מקווה שזה מקום די אמין ושההמלצות לא יהיו ע"י חנויות מסוימות. תודה,

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by 343,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BIT שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.c…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  20. לכל המקצוענים, זקוק דחוף למפרט לעריכת וידאו, התקציב שלי 3500 גמיש, עם דגש מיוחד על המעבד. נ.ב. יש לקחת בחשבון שהמחשב הולך לבצע עבודות ארוכות עם המעבד. וכן שני דיסקים קשיחים שהראשון יכול להיות אפי' 80GB תודה לכל העונים, כמו"כ אשמח לשמוע המלצה על חנות באזור המרכז שיספקו מהר את הסחורה עם שירות ט ו ב. (אפי' שיעלה עוד כמה שקלים)

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  21. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 384.21 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 845.26 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1 Monitors : 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor [ ¤ 974.85 ] 1 Keyboards : Genius KB-10X PS…

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום.. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים...ללא ציוד הקפי..ללא oc.. יש לי מסך LCD 19" ואני רוצה לדעת 1. אם הכרטיס מסך ששמתי במפרט הוא כדאי או שבמסך כזה זה בכלל לא ינוצל. 2.אם כדאי לשנות את המעבד לe8400 3.אם הספק ששמתי יחזיק את המערכת. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤955 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512M…

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by tenana,

שלום, אחי מעוניין לרכוש מחשב חדש, הייתי מעוניין לקבל שתי הצעות, אחת עם מסך והשנייה בלי, ואין צורך בציוד היקפי נוסף מלבד מקלדת פשוטה (לוג'יטק רגילה תהיה סבבה). כונן קשיח רצוי 500 ג'יגה, ואם אפשרי אז גם להכניס צורב דיוידי (לא בגדר חובה). המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה רגילה.. תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  25. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים