ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, רוצה לדעת אם שווה לי למכור את המחשב: בקצרה זה המפרט: Core 2 Duo E6320 1.86 MHz GB P35-DS3 OCZ 2GB 800 MHz XFX 8600GT 256MB COMPUCASE CA19 + HEC 400W זהו, אשמח לדעת כמה המערכת הזו שווה. מקווה שלא פספסתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים יחסית שיהיה טוב לכמה שנים טובות לעתיד. איני זקוק לציוד הקיפי יש הכל רק צריך מוח חדש. בברכה
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בלי דיסק קשיח,כרטיס מסך,כונן דיסקטים ואני לא מבין כל כך בבחירת מחשב טוב ואני צריך עזרה בבקשה למחשב. חשבתי על... מעבד: 1090 ש"ח P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוח אם: 970 ש"ח BONNANZA(875PE)SATA,GBL זיכרון: 650 ש"ח 512MB A-DATA כ.קול: 160ש"ח CREATIVE 5.1 Live Value כונן: 115 ש"ח ASUS x52 מארז: 280 ש"ח ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver ס"הכ 3265 ש"ח כל השאר זה כבר דברים שלא עולים כל כך הרבה אז אני חושב שאני הסתדר
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מדובר במחשב לילד בן 12 המשחק בעיקר משחקים הדורשים גרפיקה גבוהה ( במחשב אחר עם 5750 רואים מצויין) תקציב 2500 ש"ח כאשר קיים כבר בבית מסך של 22 מנסיון קודם מעבדי AMD עבדו מצויין עם המשחקים כאשר הזכרון הפנימי היה DDR3 אין צורך בתוכנות
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה דגם מתחרה ATI Mobility Radeon HD 3450 (With 256 MB Dedicated מול עמיתו nvidia ? איזה דגם של nvidia. תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום הינה תמונה של המפרט שאני רוצה לקנות יש לי שתי שאלות (אחרי התמונה) 1)בחרתי במעבד e6320 שיש בו 4mb בהתחלה בחרתי ב e6300 עם 2mb ההבדל בכסף קטן מאוד מה אומר ההבדל של ה 2mb האם זה משפיע על ביצועי המחשב? 2)בחרתי בשני זכרונות ראם של 512 האם זה עדיף על אחד של גיגה? 3)מה אתה אומרים בכללי על המחשב? תודה
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לקבל ביקורת לגבי מפרט כלשהו: TUF Z490 Gaming-Plus 998 - 947 - לוח אם Intel® Core™ I5-10500 Comet Lake 938 מעבד Gigabyte GeForce GTX 1660 GV-N1660OC-6GD כרטיס מסך Crucial Ballistix sport LT DIMM 16GB DDR4 3000Mhz DRx8 BLS16G4D30BESB זכרון CoolerMaster MasterBox MB530P מארז המחיר פחות או יותר בגבול ה-4000 שח ונראה לי שזה מחשב טוב למחיר הזה המחשב בעיקרו צריך להיות מחשב גיימינג
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב לפני פסח אבל בסוף לא יכולתי היה לי תקציב יפה, והיום יש לי תקציב אפסי והוא 3500 -- אני צריך בכמה שפחות כסף. עד לפה בעיות התקציב ועכשיו בעית הקניה אני חשבתי במקום לקנות בחנות אחת אני יפצל תקניה לכמה חנויות וילך להביא מהם כי יש לי נסיעה ברכבת חינם וגם באוטובוס וישלם להם במזומן וככה אני גם יקבל במחיר זול וגם יעשו לי הנחה כי אני משלם במזומן והשאלה שלי האם זה רעיון רע או טוב כי באמת אין לי הרבה כסף זה הדברים שאני צריך מסך זול פשוט יפה וטוב, מקסימום 600+- והמפרט: מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך,מארז,צורב,ארד דיסק,עכבר מקלדת זהו זה כול מה שאני צריך והמפרט שאני חשבתי עליו הוא: Athlon 64 3000+ (S-939) מחיר 800 אם אחריות לשנה 850 אם מאורר 3 שנים אחריות לוח אם של Gigay…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רציתי לשדרג את המחשב שלי שיתאים להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אני לא יודע איזה טופס צריך לזה אז אני פשוט אתן את המפרט השלם...(אם יש בעיה שהמנהל יפנה אלי בפרטי..) מעבד: Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz לוח אם: gigabyte H55M-UD2H זיכרון: 4gb ddr3 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800gt ספק: ezcool 450w מארז: לא יודע במדויק דיי גדול יהיה בסדר אני יודע שהספק שלי זבל אם אפשר אחד עם ספק ואחד בלי ספק כי מקסימום אני ישקיע תקציב נפרד בספק... תקציב 3000 חריגה של כמה מאות בודדות רק אם זה שווה... תשלום במזומן... לא אכפת לי אפילו שהחלקים יהיו מכמה חנויות העיקר שכל חלק יהיה במחיר הזול ביותר שלו. שאלה …
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רואים את התמונה קצת מטושטשת ומרוחה ואני לא מצליח לכוון את זה שייראו טוב. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך בחומרה של היום... רציתי בקשת עזרה למפרט מחשב מבוסס Shuttle Barebone כי חשוב לי החסכון במקום ואני יודע שזו החברה הכי איכותית למחשבי Barebone אבל אם ידוע לכם על מתחרים לא רעים אני לא יתנגד... אז ככה אני צריך שהמחשב יהיה חזק לעבודה משרדית שוטפת, בנוסף חשוב שמשחקים חדשים יעבדו עליו כמו שצריך... מסך לא צריך, אבל אם יש איזה סט של עכבר ומקלדת תוסיפי, אני אוהב את המראה המינימלי אז קחו את זה בחשבון... אה וכמובן צריך מצלמת רשת טובה לשיחות ועידה בוידאו... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישו יכול בקשה לעזור לי להכין מפרט... הוא לא בעיקר למשחקים מדי פעם משחקי רשת אז כרטיס מסך סביר+נגיד בשהו בסגנון radeon9600 אולי קצת יותר טוב ואני מפעיל הרבה תוכנות ביחד זתומרת אני חושב שכדאי 2GB של DDR2 667 ושיהיה דיי שקט אבל זה לא הכי חושב לא צריך שום דבר נוסף רק את המארז וכל מה שצריך להיות בו אפ אפשר שיהיה מ KSP תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב זה 5500-6000 אני יכול לחרוג ב200-300 שקל. המחשב בעיקרון אמור להיות מחשב ביתי, לתוכנות,משחקים ואינטרנט. אני צריך שהמפרט יכלול את כל הציוד המקיף,(מקלדת רמקולים עכבר). אממ אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת, וגם צורב(לא צריך הכי טוב..) עכשיו בקשר למסך, יש לי התלבטות אם לקנות מסך דק או לא. אני שיש הפרש גדול במחיר בין מסך דק למסך רגיל. אתם אומרים שכדאי לקנות מסך דק ופחות להשקיע בשאר המחשב או ההיפך? תודה
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב,של 4000 שקל... אודה לכל מי שיעשה לי מפרט... אני צריך... ללא מסך... ללא מדפסת ללא צורב ללא עכבר ומקלדת אני צריך רמקולים טובים... אני צריך AMD שיהיה יותר מ3,000 GHZ כרטיס מסך חזק(GEFORCE) שיהיה מינימום 6600 אם זה אפשרי(אסתפק גם ב6800 או ב6600) אבל אני אעדיף 7800(אבל זה כנראה לא אפשרי)...או משהו באזור... ו256 ראם(של הכרטיס מסך) כרטיס קול אני צריך משהו טוב אבל אני לא חייב פצצה עכשיו בקשר לראם אני צריך 1024 מינימום... ושיהיה DDR או משהו טוב... אני צריך הרד דיסק של 200 גיגה מינימום אם שכחתי משהו(מהחלקים)בבקשה תגידו לי... תודה לכל מי שיכין לי את המפרט... ובקיצור אני צריך מחשב חזק מי שיש לו שאלה שרק ישאל...
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
עיקרי המפרט: זיכרון -320 ג'יגה זיכרון פנימי- 4096 ואין לי מושג מה ההבדל בין מעבד ליבה כפול לבין מרובע כרטיס מסך חזק- 900+!! תודה!
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לשווי המחשב שלי ובכמה אתם מעריכים שאוכל למכור אותו. מפרט: מעבד: intel core i5 3470 עם קירור בסיסי של אינטל לוח אם: msi b75ma-e33 זכרון: crutial 8gb x 1 כרטיס מסך: sapphire radeon hd7870 2gb ghz edition אחסון 1: samsung 840 evo 120gb אחסון 2: wd blue 1tb ספק כח: seasonic eco 500v מארז ATX ג'נרי עם שני מאווררים וצורב דיסקים של samsung. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
משחקים כבדים ל1920X1200 אפשר לחרוג ממש בקטנה עד 5200 מתכנן OC קטן לא משהו ענק! העדפה לכרטיס 5850 החדש. תודה
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למשחקים ב5000 ש"ח, כולל הכל (מסך, מקלדת, עכבר...). צריך תשובה בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-