עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alexkmr,

אני לא צריך: מסך, צורב, הרדיסק. כרגע אני על 17 CRT אבל אני ישדרג ל24 אינצ'. עד הגבול 4 אלף צריך להיכנס המשחק CSS ועכבר MX518 logitech אני כעיקרון משחק במשחקים דיי ישנים אבל אני ישמח לשחק בCOD החדש, GTA4 וכו' - יהיה טוב אם הם גם יעבדו על ה24 אינצ'. בנוסף, אין לי ממש ניסיון עם OC אבל אם אפשר לבנות מפרט משתלם ולעשות לו OC אני יעשה.

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by stinkeyhappy,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. לבנתיים קיבלתי שתי הצעות מחיר למידע שמיד אפרט בהמשך ואשמח לחוות דעת. ע"פ המרדיך שקראתי באתר כנראה המפרטים האלה לא עונים על ציפיותי באופן מקסימלי. להלן המידע: תקציב: 3-4K כולל מסך - אפשרות למזומן. מטרה: משחקים>סרטים ומוזיקה>הורדות ציוד היקפי: עכבר 5 לחצנים, מקלדת לגיימרים, רמקולים איכותיים לצליל טוב לפחות שימלא חדר (תקף גם לכרטיס הקול), מסך LCD העדפה לחברות מוכרות שיהיה קל לקבל מענה במקרה של תקלה. קירור ועיצוב... חשוב לי לתחזוקת המחשב שהוא יקבל יחס טוב ושלא יתחמם יתר על המידה וזהו השיקול העיקרי. מבחינת המארז והקירור. אם רועש או שקט - לא רלוונטי. מערכת הפעלה - לא חוקית אין צרכים מיוחדים מעבר לגיימינג - חשוב לציין שיש משחק אח…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by tal147,

1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אני לא יודע אם אני מגדיר את עצמי גיגמינג אבל אני רוצה תוצאות גבוהות ככל האפשר בתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

4. Started by AviramH,

היי, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב חדש עד 3000 שקל, אפשרי לחרוג עד 3500 אם זה שיפור ממשי, חבר שלי הרכיב לי את המפרט הבא (אני לא צריך דיסק קשיח,קירור למעבד וכונן דיסקים. אני משתמש באלו מהמחשב הישן). מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪400 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪418 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪466 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon ₪983 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 מארז ללא ספק Cool…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by nipo3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by tal147,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים תכני HD ועבודות הוורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כלול 23-34 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?מלחמה אקשן ומירוצים גרפיקה טובה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by kikipipi,

שלום לכולם, מישו יכול להכין לי בבקשה מפרט של הדברים הבאים: 1. עד 4500 ש"ח ניתן לחרוג עד 4800 ככה 2.משחקים שירוצו מצויין עליו וגם שתומך תבכני HD 3.לא צריך ציוד הקפי. 5. שהמחשב יהיה שקט עד 8 ככה. שיוכל לתמוך בעתיד גם בעוד כרטיסי זיכרון... ומארז שיהיה יפה חח עד 600 ש"ח ככה עם אורות ולא יהיה דלת עם מנעול בכונן דיסקים.3.. וצורב מהיר... תודה רבה לכולםם

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by arm123,

כודם כל אשמח להמלצה לגבי מעבד: אינטל כפול, AMD כפול,AMD AM2, או לחקות לקונרו. יש לי כבר כ.מסך X1800XL, השימוש במחשב נכון להיום הוא קצת פוטושופ ואני רוצה להתחיל לשחק במשחקים ברמה סבירה. כמו כן, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק לי איזה 3-5 שנים. זכרונות אני יכול לקנות 2*1024 800MHZ ב 1100 או 2*1024 667MHZ ב 867 מה לדעתכם עדיף אני צריך HD 300GB מה שאתם ממליצים ספק, MB,HDD, CPU. התקציב ל3 החלקים הוא 3000 שקל אשמח גם להצעות שיפור.

• 19 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by yarinbar,

ההורים שלי החליטו לקנות לי מחשב חדש בתקציב גבוהה בגלל התעודה הטובה שלי לכך הם מוכנים לתת 6000 ש"ח עד 1000 ש"ח סטייה צריך שיהיה מסך וטוב ורצוי שתמליצו לי על מחשב מוכן (לא להרכיב) שיש לו מפרט מצוין למשחק FSx מי שמשחק יודע שצריך מחשב על לתוצאות מצוינות וכך גם הציפיות שלי מהמפרט תודה

10. Started by Rock22,

שלום לכולם אני צריך מחשב חדש הישן כבר לא עושה את העבודה אני לא צריך מסך או כל סוג של ציוד היקפי ואני גם לא צריך שהוא יראה יפה בלי OC בניתי מיפרט בעצמי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליו תודה! לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤ 1238 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 ¤ 752 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 640MB ¤ 2646 ספק כוח : CORSAIR 520W ¤ 623 צורב : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 220 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤ 451 מעבד : INTEL CORE 2 DUO 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1111 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 419 סה"כ: 7460 www.IQPC.co.il

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 7500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לכסוך אבל לא על חשבון ביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, תכני HD וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר (כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? התקציב כולל מסך שצריך חיבור HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דמייני טיסה, פיפא ופרו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

12. Started by Morfium,

שלום, לאחר 5 שנים בערך הגיע הזמן לשדרג את המחשב הרכבתי 2 מפרטים המבוססים על AMD ו Intel ואשמח לקבל חוות דעת על המרטים, והמלצות במידת הצורך. - המחשב מיועד לשימושים רבים שהכבדים שבהם הם - משחקים. - כל חלקי החומרה שלא כתבתי כבר יש לי (לדוגמא SSD ) וכו'. - נכון לעכשיו ההתלבטות שלי היא במארז - החנות שארכוש ממה את המחשב תהיה כנראה KSP (באילת) - אז אם אתם רושמים לי חלק אחר, מן הסתם הוא חייב להיות קיים בחנות * המפרט הסופי שלי Proccessor : Intel Core i5-3570K Cooler : Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Motherboard : Gigabyte Z77X-D3H s1155 Memory : G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz Graphic Card : EVGA GTX670 2GB Superclocked GDDR5 Ha…

• 61 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש: CORE 2 DUO 6600 עם זיכרון 2 X 1GB של KINGSTON וכונן קשיח 160GB SATA2 של WD עם לוח 965 של INTEL ועם כרטיס מסך 7600GS 256MB ועם מסך 17" של LG עם 4מילי ועם חיבור DVI. באייבורי נתנו לי 6000 ש"ח. שווה? האם אתם חושבים שעלי לשנות משהו במפרט? אני מחפש מחשב מתקדם טכנולוגית ושמספיק למשחקים לפחות לשנה הקרובה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מחשב חדש וראשון להורים שלי. חשוב שלא יתחמם ויצבור אבק. 3,000 ש"ח ולנסות לחסוך. שימושי גרפיקה 2D (צלם חובב ברמה גבוהה) לפוטושופ CS5. ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ורמקולים רצוי של לוג'יטק וכונן חיצוני. כולל מערכת הפעלה. רעש לא משחק תפקיד. לא מתוכנן אוברקלוק. חנות מועדפת: פי. סי. סנטר. חשוב לשמור על אופק שדרוג של זיכרון וכרטיס מסך אבל לא מעבד ולוח אם. הכי חשוב שיהיה איכותי לכמה שיותר שנים.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by boss,

. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]כן לנצל את כל התקציב[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-700[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים הכי גובהה ,אינטרנט ,HD FULL ועוד. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010 ועוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך samsung T260 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MOH COD הכי חדשים גם עתיד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/[glow=red,2,300]גבוהות[/glow])? 3. האם יש צורך בציו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ROI-COHEN,

יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by מנחם כהן,

אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?

18. Started by maormaormaor,

אז אני משתמש באותו מחשב כבר 11 שנים (אמיתי) ! ניסיתי למשוך כמה שיותר אבל הגעתי לנקודת השבירה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הייתי רוצה לנסות שזה יהיה עד 2,000. אם הדרישות שלי לא ריאליות לתקציב זה - אשמח לדעת ולעדכן בהתאם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול עבודה משרדית רגילה, אנטרנט (יוטיוב). הייתי רוצה את האפשרות לשחק במשחקי מחשב פשוטים. אני כבר לא משחק הרבה שנים אז אין לי דוגמאות. אני מניח שכרטיס מסך ברמת כניסה יספיק לי - ואם זה יקר אז אולי אוותר עליו ועל האופציה לשחק ואשתמש במאיץ הגרפי שעל לוח האם 3. האם יש צורך…

19. Started by maxth,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שק…

20. Started by outlook,

שלום לחברי הפורום מבקש את העזרה שלכם בהכוונה למפרט המפרט הנוכחי שלי מבוסס על I7-2700K ראם 8 גיגה וכרטיס מסך 1060 (הכרטיס מסך ממשיך למחשב החדש) המחשב החדש מבוסס על I7-9700KF ולוח אם של גיגה בייט Gigabyte Z390 AORUS ELITE עובד על שני מסכים Full HD,מריץ סביבת פיתוח לפעמים מכונות ויטואליות, משחקים מידיי פעם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-AORUS-PRO-rev-10#kf זה העוגן של הבניה ולא כלול במחיר של שאר הרכיבים רכיבים שאני שוקל הינם ספק - Corsair 750W 80+ Gold RM750i מחיר 595 שח זיכרון- G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit מחיר 570 אכסון- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD מחיר 525 מארז- …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי מחשב נייד GIGABYTE 566N מעבד: T9300 כ.מסך: 8400 זכרון: 4G הרדיסק: 250G אשמח לשמוע הצעות לגבי איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין XP XP 64BIT VISTA VISTA 64BIT תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by ranP,

לפורום שלום, אני מנסה להרכיב מחשב חדש, בעיקר לצרכים של עבודה עם אפטר ותוכנות תלת (לא מידולים כבדים במיוחד). בניתי מפרט והיית שמח לנסות לגלח את המחיר לסביבות ה10. אשמח לדעות וטיפים, והאם כל המרכיבים מתחברים יחדיו בצורה טובה. תודה! [img]http://www.1pc.co.il/img/logo.png[/img] מפרט זה הורכב ב - [URL]www.1pc.co.il[/URL] - רשת חנויות א&א מחשבים [b]מעבד: [/b]: [url=http://www.1pc.co.il/product-75713-Intel_Core_i9_10900__1200_Tray_C10900T.aspx?c13=75713,&c14=32300,&c15=75759,&c16=68406,&c17=61648,&c18=76016,&c19=69050,&c20=4382,&c21=63119,&c22=93580,&c31=75365,&&p=false]I…

23. Started by Rhx,

שלום ! אחי קונה מחשב חדש התקציב 15 אלף הוא ביקש לא לעבור אותו,הוא צריך את זה לעריכות סרטים ותוכנות וכו'.. הוא ביקש לעשות עם הכסף את הדבר הנכון ולא להוציא סתם כסף על חלקים יקרים בגלל התקציב. תודה. ואגב הוא קונה את זה בארה"ב,אני פשוט צריך לתת לו את המפרט,תודה! 1. מה התקציב? 15,000 ש"ח 2. מטרות המחשב?עריכת סרטים,תוכנות כבדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הוא זקוק למסך,עכבר מקלדת מדפסת פקס יש לו כבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?עכבר,מקלדת,מדפסת. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יפה הוא רוצה,ושיהיה קירור שישמור על רכיבי המחשב,אם זה מומלץ כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא,יש לו הכל שם.…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי, סוף סוף היגע זמני לרכוש מחשב! התקציב 4000 ש"ח לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הדרישות: 1. NO OC. 2. מעט משחקים אני כבר לא gamer . בעיקר אסטרטגיה וRPG. 3. סרטים והרבה- אני רואה תכנים ב-HD , 4. מוזיקה אני לא אודיופיל. 5. גלישה באינטרנט ו- text . 6. אני מעוניין שהמחשב יחזיק לעוד הרבה זמן, ברמת משחקים בנונית. 7. שקט לא חשוב - אבל אני לא רוצה לישון בתוך מטוס סילון. 8. בנוסף יש לי חדר קטן ואין לי מקום למארז גדול חשבתי על מחשב שבעתיד יוכל לשמש אותי כ- HTPC לכן הייתי מעדיף מארז קטן. 9. אני לא רוצה לחרוג מהתקציב. 10. והייתי מעדיף שייכנס שם לוח אם של asus עם Q6600 אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arm123,

אז ככה, אני לא משחק הרבה אבל עובד קצת עם גרפיקה, ורציתי לשאול מספר שאלות: 1: מה ההבדל בין SATA2 ל SATA ל IDE 2: האם זה נכון שכאשר מחברים 2 דיסקים קשיחים זהים ב SATA הם מזוהים ומתנהגים כמו HDD אחד במהירות כפולה 3: מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E 4: האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 5: ואחרונה מה החידוש במעבדי פנטיום D לאומת רגיל תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.