עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. גיימינג כבד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1200X1900 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?כונן דיסקטים... 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?7 …

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  2. היי, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח עם חריגה ל 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית (גלישה כבדה באינטרנט), משחקים, עריכת מוזיקה. תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. CUBASE, CALL OF DUTY, GTA, prototype, FIFA וכו'... המסך שלי הוא כרגע 17" רזולוציה אם אני לא טועה 1280 על 1024. אבל אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מסך 20\22 אינץ' אז להתחשב בזה גם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני…

• 12 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום,אני צריך מפרט מחשב חזק לסרטים HD משחקים כבדים כמו Modern warfare 2 וחדשים מוזיקה ותוכנות עריכה תוכנות עריכה כמו פלאש צריכות מפרט גרפי מיוחד? התקציב לא כולל ציוד היקפי ומסך (המסך הוא 42 אינץ' HDR או FULLHD אני לא בטוח) שקט חשוב במיוחד ברמה של 10 ללא OC ללא מערכת הפעלה חשוב שהמחשב יפעל בלחץ עם תוכנות במקביל (כמו משחקים עם תוכנות נוספות ביחד) וצריך כרטיס טלוויזיה ומארז שיהיה רגיל בלי לדים ואורות מיוחדים אתם ממליצים לקנות בקר פיזי חיצוני של טמפרטורות בשביל לשמור על המערכת? בניתי מפרט אבל לא יודע אם הוא טוב: מעבד 4 ליבות: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 ש"ח לוח אם GIGABYTE: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון DDR2 1066MHZ…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by shugi,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.

6. אהלן, אני מתחיל ללמוד אנימציה בקרוב ממש וכמו שאתם בטח יודעים זה מצריך עבודה עם תכנות גרפיות כבדות... השאלה היא אם למישהו יש המלצה על משהו טוב... הגג שאני מוכן להוציא הוא 5000 שקל... מה שגם שקיבלתי המלצה על מחשב של חברת GIGABYTE.. הנה המפרט שלו(לא שמעתי על החברה הזאת בחיים אז אולי תדעו להגיד לי אם היא טובה): GIGABYTE מותג העל בעולם המחשבים, סידרת הניידים המובילה בעולם, מחשב ניידבעל מפרט מפלצתי ומעבד על, חיבור HDMI ויכולת שידור FULL HD מעבד שתי ליבות כפולות המתקדם בשוק P9500, כרטיס מסך מקצועי GEFORCE 9600 512MB, דיסק קשיח 500GB, זיכרון מטורף של 4096MB, עיצוב מודרני מדהים,שחור מבריק . מעבד שתי ליבות כפולות חדיש ומהיר INTEL CORE 2 DUO P9500 2.53Ghz 6MB כרטיס מסך חזק…

7. Started by אופיר,

המחשב מיועד לאדם מבוגר - דוא"ל, אינטרנט... חשוב לי מפרט מ - KSP רק בגלל שהם קרובים לבית. מסך 22-24 אינץ'.

8. Started by maor66,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ אץ cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2, אני יודע שהוא יוצא רק במרץ ושהדרישות גבוהות אך אם ניתן להכניס במסגרת התקציב אז תכניסו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב …

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by דור28,

מחפש מפרט עבור שרת לעסק [10 משתמשים] אמור להריץ WINDOWS SERVER 2008 SQL 2005 ולתמוך ב 10 תחנות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by ron1980,

איך המפרט הבא : 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח 2. מטרות משחקים כגון fifa , cod,GTA ,צפייה בסרטים גלישה באינטרנט עבודה משרדית ב) 3. אין צורך בציוד הקפי 4. שקט לא קריטי אבל שלא יהיה טרקטור בבית 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. חנות מועדפת נועה מחשבים המפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5634 Intel DUAL CORE E6300 2.8GHz 2Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-ES3G SAPPHIRE HD4650 ULTIMATE 1GB HDMI WD\SEAGATE 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LG/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK OCZ/GSKILL/TRANCSEND 2GB DDR2 800MHZ ARMOR CASE 500W + FAN 80MM תודה,

11. Started by pperoxide,

אני צריך עוד מפרט.. הפעם בין 1500 ל 2000 שקל שיהיה רק הכונן בלי שום ציוד הקפי המפרט בכללי יהיה טיפה למשחקים לא כבדים ממש ועבודה משרדית.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אם זה משנה סמסונג 22 אינץ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא כלום 4. האם יש רכיב שאותו …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי (פוטושופ, פרמייר, אפילו CAD ועוד תוכנות גרפיות שונות ומשונות). ללא משחקים. התקציב כולל מסך וציוד הקפי. התקציב גמיש אם זה הכרחי. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

אם אפשר הצעה על מחשב בעל מעבד פנטיום 4 או דואל קור לפחות ו2 ג'יגה ראם. סך נע בין 1500-2000 תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by DivineTurtle,

טוב יש לי בלאגן עם כל מפרטי המחשב והסוגים ומעבד הכפול ליבה המשולש והמרובע וnvidia וATI והקירור והtray בקיצור, בלאגן. אני רוצה לרכוש מחשב ב3.5 אלף שקל כולל מסך. כשהדגשים הם כמובן הכ.מסך, הזיכרון והמעבד. (עדיפות לכ.מסך עם 1024MB, זיכרון 4096MB ומעבד טוב יותר מdual core) אני לא שיא המבין בכל מה שקשור למפרטים, כל החיים הייתי איש של Intel ובאמת לא משנה לי אם זה AMD או Intel, ת'כלס מה שחשוב זה מה יתן את הביצועים הטובים ביותר ביחס למחיר. ציוד היקפי: בנוגע למסך, לא חשוב הגודל העיקר שיהיה מעל 19". (20", 22", לא משנה) המסך שירכש יעבור למחשב אחר ובבית יש לי מסך שהוא 22" אני אשתמש בו למחשב החדש. וכונן DVD. אין צורך בהרכבה ברכישת המחשב (למרות שרוב החנויות נותנות הרכבה חינם ברכישת מחש…

15. שלום חברים, חיכיתי מספר חודשים עם הרכישה כיוון שקיוויתי שה-ION יציל אותי (בגלל יכולת לנגן סרטי HD שחשובה לי מאוד לחיבור למערכת). הבעיה היא שעכשיו כשיש את ה-311 בבאג, והמחיר הוא פשוט שחיטה. 2600 שקלים למחשב שעולה בחול 450$ (400$ באתר של HP). אז אומנם אני אחכה כנראה עוד שבוע-שבועיים לראות מה יקרה והאם יהיו דגמים נוספים במחירים הגיוניים יותר ביחס לתמורה, אבל בינתיים אני רוצה לדעת מהן האפשרויות שלי במידה וה-ION למיניהם יהיו בארץ יקרים יותר מדיי (לטעמי כמובן). לצערי אין לי כרגע מישהו להביא איתו מחו"ל, ומשלוח + מיסים לא בטוח יהיה משתלם בגלל המחסור באחריות מקומית. הדרישות שלי מהמחשב הן: - חיבור HDMI או DVI לחיבור למקרן - חיבר COAX או TOSLINK (לא משנה אם זה דרך מתאם) שיוציא לי AC…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זקוקה להמלצה עבור רכישת מחשב נייד לבית שישמש בעיקר לאינטרנט אופיס , הורדות , הרצת תמונות וסרטי וידאו. מסך 15 לפחות. האם כדאי לרכוש לבית שולחני ולא נייד? אשמח לקבל המלצות לנייד בתקציב שציינתי או נייח בתקציב של 2000 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום, ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב ללימודים ולא רוצה שהוא יקרוס לה באמצע התואר לכן אמינות חלקים מעל לכל! חשבתי על המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray - 390 NIS MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI - 450 NIS 2x2GB Patriot Signature - 310 NIS 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS - 270 NIS DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - 120 NIS Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) - 115 NIS Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) - 175 NIS TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) - 225 NIS Total: 2055 NIS תודה מראש לכולכם!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  18. היי, אני מחפש משהו להורים שלא דורשים יותר מדיי ביצועים אבל מצד שני אני לא רוצה חרא. הבנתי ש בKSP לקנות מחשב מוכן אז לא צריך לשלם הרכבה ושזה יוצא הכי זול. מבין המחשבים הבאים : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 איזה מחשב כדאי לקנות? האם יש איזה משהו "חרא" שמופיע בכולם כך שאי אפשר לבחור אחד באמת מוצלח ביחס למחיר שלו? אני לא רוצה ליפול במלכודות. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  19. המטרה להיות מחשב משרדי נטו, אין שום כוונה להפעיל איתו משחקים. צריך שתהיה לו יכולת לעבוד עם מסדי נתונים קטנים. כולל ציוד היקפי, בלי מסך, התקציב הוא 1500 - 1800 גג. תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by יניב396,

יש לי דגם מחשב נייד dv6525ea אני רוצה להתקין xp עליו אבל אני צריך להתקין דרייבר של דיסק קשיח יש לי את הדרייבר אבל אין אני מתקין אותו? כי יש הודעה שהוא דורש רק מהפלופי להתקין את הדרייבר ואין למחשב פלופי וזה לא קשור להגדרות ל הביוס כי ניסתי גם את זה אז איך מתקינים את הדרייבר וכל זה נגרם בגלל שעצרתי את המחשב באמצע התקנה של וינדוס 7 המחשב מעלה דרך בוט רק את הXP אבל ויסטה הוא לא מעלה דר הבוט לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מה הבעיה נראה לכם?

21. Started by iquitos,

היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by mike-mt,

בוקר טוב! רוצה לקנות מחשב מבוסס על I7 לעבודות תלת מימד בסטודיו מקס. נושא המשחקים לא חשוב לי כלל זה המפרט שבחרתי בינתיים ב IVORY רק שאני משנה שם את הכרטיס גראפי לקוודרו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3052&CatCode= מארז + ספק מארז תוצרת Thermaltake דגם M5 ספק כח OCZ Stealth Xtreme 600W מעבד Intel® Core™ I7 920 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-EX58-UD3R צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire או לוח MSI דגם X58PRO-E צ'יפסט X58 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 תומך CrossFire ו- SLI דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זיכוי לדיסק Hitachi 500GB SATA IIו זכרון פנימי Geil Kit 3x2048MB (6GB) DDR III 1333MHz מאיץ גר…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by alfred3,

שלום לכל החברים אני ממש צריך את העזרה שלכם במהירות אתמול פירמטתי את המחשב עם XP ועכשיו הווינדוס לא מזהה דרייבר של שום דבר כרטיס רשת מודם וכו ,הורדתי מהאתר של לנובו את הדרייברים כולל SYSTEM UPDATE אבל עדיין שום דבר לא מזוהה והוא לא מצליח להתקין את הSYSTEM UPDATE עשיתי התקנה מ 2 CD שונים , האם הוינדוס לא אמור לזהות אוטומטית את כל הדרייברים אנא ממכם אני כבר שובר את הראש מאתמול בבוקר מה עושים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by rushfr3ak,

אז כנראה שעל זה אני הולך ורציתי לדעת האם בהינתן הקירור והספק האלו (ובכלל, כל המפרט ), אוכל לעשות OC בעתיד ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪626 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1050 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ₪277 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE REEVEN - DHT CPU COOLER ₪146 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB 32MB SATA2 7200 R…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.