עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) לנצל את כולו ב) ניתן לחרוג במידה והשינוי בולט בסכום סימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -המשחקים לרוב משחקי moba כגון לול, דוטה טיפה גם אר פי ג'י ובקטגוריה שלו היחיד זה קאונטר סטרייק בתדירות נמוכה -המסך לא כלול בתקציב וברצוני לרכוש מסך טלויזיה (גג 32 אינץ') אך מחפש יעוץ לפני, ישמח לטיפים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?בנפרד מהתקציב - מקלדת, עכבר ואוזניות גיימינג לא במחיר מטורף, 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by ehudtr,

לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. תודה!!

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  4. המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), חשבתי על Dual Core 2 עם 2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח 160 ג'יגה, צורב DV, כרטיס מסך/קול/רשת מובנה בלוח האם ומארז עם ספק סביר. אני צריך חיבור DVI למסך שיש לי או להשתמש במה שכתוב בסעיף 4 למטה). חשוב לי גם שהמחשב לא יהיה רועש. 1. ראיתי שיש מערכות כאלה ב 1,000 ש"ח, ויש גם ב 1,500 - 2,000 ש"ח, אני מעדיף כמובן לשלם כמה שפחות (הרי מחשב שציינתי הוא אפילו חזק מידי בשביל שימוש משרדי...), אבל אם חייבים, אז אפשר להגיע עד 2,000 ש"ח. 2. חיפשתי בפורום וקראתי שעדיף AMD על אינטל לצרכים הללו, מדוע ? לאיזה שימושים עדיף AMD ולאיזה אינטל ? 3. אשמח לקבל המלצה למפרט, תודה 4. יש לי כרטיס מסך ישן GeForce FX 5500 256MB, אני יכול להשתמש …

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא כל כך בקיא בתחום המחשבים אז לא יודע אשמח לעצות אם צריך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה windows חוקית 8. האם ישנה העדפה ל…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  6. שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by toyo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Elis Sobolev,

מחפשת מחשב ללימודים של והסוללה נגמרת מעל ארבע שעות, מחברת לנובו.. יש המלצות¿

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. מה אתם אומרים על המפרט מה טוב ,מה לא טוב ומה כדאי לשנות ? אני קונה היום מחשב ראבק אם התמונה לא מופיע כנסו ל: http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5 אפשרות לגלוש ל4K אם זה ממש הכרחי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד 3.5 משמה רצוי שלא אבל אפשרי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושי המחשב הם למטרת משחקים בעיקר. המחשב מיועד למטרת משחקים ,משחקים כמו Call of duty וכדומה.אני רוצה שתיהיה לי האופציה להריץ את המשחקים על איכויות גבוהות ולתקופה ממשוכת כלומר שמשחק שיצא עוד שנה נגיד אני עדיין יוכל להריץ אותו על איכויות גבוהות.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by Anatal,

GA-K8VT800PRO Athlon 64 (3000+) 512DDR 3200 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,606.01 ש"ח WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 639.21 ש"ח SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB + TV - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,582.38 ש"ח NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 53.64 ש"ח BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - בחר את צבע הקטודה אדום - החלף/הוסף ספק כח Tsunami 350w 210.09 ש"ח +111.75 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,372.94 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,211.75 ש"ח …

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם ועצתכם בהרכבת מחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקט ופוטושופ, התקציב עד 7000₪. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by 0110,

המפרט הנוכחי שלי לפי Speccy Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 39 °C Deneb 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) LCD MONITOR (1680x1050@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5670 (ATI AIB) 64 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 37 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device אני רוצה להימנע מלהחליף את כל המחשב כי אני דיי מרוצה מהב…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by DanielAmos,

שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…

15. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3500 שח לא כולל מסך תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  16. שלום אנשים... שבוע הבא אני הולך להתחדש במחשב חדש. הבעיה היא שאני יותר מדי זמן לא מעודכן ואני לא יודע כבר מה נחשב טוב ומה לא. המחשב הוא למשחקים כבדים, סרטים ולמעט OC (אני לא ממש מומחה בתחום אבל אני אשמח ללמוד). ראיתי את המחשב הבא במבצע ב-TMSFOX: http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=5 והוא נראה לי די טוב... הבעיה היא שאני לא יודע כרגע מה עדיף AMD או אינטל, Nvidia או ATI. אני אשמח להמלצות ולשינויים שלכם. הדרישות שלי מהמחשב: להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, להיות שקט עד כמה שניתן ובעל יחס עלות-תועלת טוב (אני לא רוצה לבזבז סתם). אגב, המסך הוא 22 אינצ'. תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית, הורדות(סרטים בעיקר), אך גם למשחק היחיד שאני מכור אליו - football manager. הדרישות של המשחק- Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 כמו כן, אני מעוניין שיהיה למחשב סוללה חזקה שתחזיק מעמד למספר שעות עבודה ברצף ללא הטענה. התקציב המשוער הוא 3500 ₪ , אך כמובן עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לעונים, אמיר.

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by o_talmi,

מה ההבדלים העיקריים בינהם? חוץ מאחריות של שנתיים לעומת 3 האם האחריות של HP באמת כל כך גרועה ? כל הזמן הייתי בטוח לגבי הדל עד שהגעתי לחנות וראיתי שהHP הרבה יותר יפה וגם עם HDMI בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. Started by NETANELKOREN,

שלום שמי נתנאל . אני רוצה לקנות מחשב חדש והמפרט שהכנתי תסתכלו עליו ותגידו של מה אני אוכל לשנות אני לא גיימר אני צריך רק למשחקים לא עד כדי כך חזקים אבל שיהיה משהו טוב.ובבקשה הם מישהו יכול להגיד לי כמה כסף בערך המחשב יוכל לעלות כי עדין לא שאלתי תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME לוח-אם:ASUS P5B DELUXE זיכרון פנימי:DDR2 GB 2 דיסק קשיח:200 GB כרטיס מסך:GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME של חברת XFX צורב:DVDRW+CD-ROM מסך:17" MAG LCD כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeMusic כונן דיסקטים:2 כונני דיסקטים 1.44 mb+1.44 MB מקלדת+עכבר של Microsoft ספק כוח:550 w מצלמה:מצלמה שנתפסת על המסך לא מובנת ועם פנסים על המצלמה מיקרופון:מיקרופון בנפרד מהמצלמה קורא כרטיסים דיגיטאלים מובנה מארז …

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. אני צריך המלצה למחשב נייד בפחות מ 4000 ש"ח. בעיקרון זה נועד ללימודים וכרגע אני חושב לקנות את זה : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-81135034.html כל המלצה למחשב אחר תתקבל בברכה. מוטי

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

AMD64 3400+(754pin) DFI Lanparty UT nF3 250GB PATRIOT 1GP-512X2 PC4000 HD160GB SATA 8MB GAINWARD 6800GT 256MB TT 450W PS APC MX510 ALTEC ATP(החדשים) SUPERTALENT DRAGON YELLOW W\WIDNOW LITE-ON 52X32X52 BLACK LG F700P so what do u say???

22. Started by Yonkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אפילו בשקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. רציתי לדעת , כשאני מעוניין במחשב נייד למטרות עריכה ושימוש בתוכנות כגון פוטושופ , C4D , סוני וואגס.. בעיקר דברים של עריכה גרפית ועריכת סרטים מה צריכות להיות הדרישות מהמחשב כדי שהוא יענה על הצורך ושהוא לא יתקע ( דילאי כשאני מבצע פעולות כלשהן ) לי או יקרוס במידה ואני אעבוד עם פרויקטים גדולים? יותר RAM , כרטיס מסך יותר טוב ? באמת שאין לי מושג.. תודה !

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by olmert,

היוש! אני מחפש מחשב שישמש אותי באונברסיטה ואני די אבוד עצות.. מצד אחד אני צריך שהוא יהיה 13.3 אינץ' וקל. מצד שני אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק כדי שישרוד לפחות 3 שנים... לא צריך להריץ משחקים. בעיקר אופיס וסדרות. ומצד שלישי אני חייב שיהיה בו כונן אופטי. (אחרת זה סרטן לפרמט ולהתקין דברים) אני חיפשתי קצת בזאפ ולא ככ מצאתי... כל שאר הדברים (גודל של ההארד דיסק, תחינת עגינה רצולוציית מסך גובהה וכ'ו וכ'ו) פחות קריטים לי. יש לכם אולי איזו הצעה? ותודה רבה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים