ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 2,250 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי-משחקים אינטרנט וקצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - עוד לא בחרתי מסך כנראה 22 או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי להחליט אילו רכיבים עדיפים עליי לקנות. הדרישות שלי הן כדלהלן: 1. תקציב עד 7000 ש"ח (אפשר כמובן בפחות ) בכרטיס אשראי. 2. השימוש העיקרי במחשב הינו (בסדר חשיבות יורד) למשחקים כבדים וקלים כאחד, עריכה גרפית- וידאו ותמונות, צפיה בסרטים והשמעת MP3. 3. אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). 4. אין צורך בצורב DVD או כונן אופטי אחר. 5. המחשב צריך להיות מאוורר ושקט במיוחד (נמצא בחדר השינה). 6. ההרכבה של המחשב תבוצע על ידי. על מנת לדייק ההצעות שאני זקוק להן סובבות סביב החומרה הנ"ל: 1. לוח-אם (עדיפות ללוח עם חריץ AGP בנוסף לחריצי PCIE/PCI). 2. מעבד (אינטלי, היות והשימוש כולל עריכה גרפית). 3. זיכרון 1GB - RAM. 4. …
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ', שיהיה מוכן ל-full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מישו יכול בקשה לעזור לי להכין מפרט... הוא לא בעיקר למשחקים מדי פעם משחקי רשת אז כרטיס מסך סביר+נגיד בשהו בסגנון radeon9600 אולי קצת יותר טוב ואני מפעיל הרבה תוכנות ביחד זתומרת אני חושב שכדאי 2GB של DDR2 667 ושיהיה דיי שקט אבל זה לא הכי חושב לא צריך שום דבר נוסף רק את המארז וכל מה שצריך להיות בו אפ אפשר שיהיה מ KSP תודה
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב נייד 11 אינץ לשימוש משרדי.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של "לנובו" עכשיו אני רוצה לפרמט ו אני מנסה לפרמט מהפרטיישן מגי'ק שפעלתי עם דיסק מהבוט, ושאני מנסה לפרמט הוא רושם לי error#4 bad argument/parameter הוא רושם לי גם במחיצה error #105
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם כל הקדמה גיימינג זה צורך משני בלבד יותר חשוב לי יכולת להריץ אינטרנט+ICQ+SKYPE+OFFICE+MEDIAPLAYER וכו' במקביל. האמת שאני לא מתכוון לקנות בסקאי ולא ב- TMSFOX (אלא מחנות מקומית) אני רק מביא מפרט בשביל הקישורים (את הלוח אם של אסוס למשל אני יכול לקנות ב-600 ולא ב-721...) אבל חוצמזה המחירים דומים פחות או יותר, אשמח לחוות דעת על המפרט ולחידוד השאלות שאני מעלה, תודה. מעבדים http://www.skypc.co.il/pl_product~BX80571E6300~3~0.htm ¤414 אינטל E6300 לא מצאתי גרסת TRAY למעבד הזה... קירור למעבד http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm ¤ 130arctic cooling 7 pro ראיתי שגרסת אלפיין עולה חצי מזה, אני מתכנן OC מועט-בינוני, האם זה הקירור המתאים לי? לוחות אם http://www.skypc.…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
דיל ראשון- מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB westren digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים מחיר: 2500 ש"ח חלק מהפרטים לאופציה זו היו מבולבלים עקב השילו עברית-אנגלית, ולכן אני אצטרך להשלים חלק מהפרטים בהמשך, אך אלו עיקרי הדברים. דיל שני- מעבד: i5-2310-2.90GHz לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333 HyperX כרטיס מסך מובנה בלוח ספק 500W כלשהו דיסק כלשהו של 750 GB צורב DVD שתומך ב SATA3. מחיר: 1550 ש"ח גם כאן יש לברר עוד פרטים. מה דעתכם? משתלם?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות נייד שישמש בעיקר לשימושים ביתיים פשוטים -אינטרנט ואופיס אבל שגם תהיה לו את האפשרות להתחבר למסך פלזמה לצפייה בסרטים וסדרות H.D - 1080P בפורמט MKV. מעוניין שהמחשב יהיה מספיק חזק ושהסרטים לא יקרטעו ואם אפשר עדיפות למסך לא מבריק (לא אוהב את ההשתקפויות) תקציב : 3000 ש"ח לערך גודל מסך: 15.6 עדיפות למט משקל: לא חשוב אחריות: 3 שנים H.D : יספיק לי 500GB אם אפשר 1 TERA רזולציית מסך: 1366*768 יציאת HDMI תודה,ערן .
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, קניתי אולטרהבוק של סמסונג עם SSD של 128GB, כאשר פתחתי את המחשב לראשונה גיליתי כי נותר בכונן הגלוי לשימוש: 92.7 ג'יגה, מהם כבר בשימוש על ידי המערכת הפעלה או לא יודע מה עוד: 30 ג'יגה, מה שהשאיר לי בקושי 63.2 ג'יגה פנויים עוד לפני שהתחלתי להשתמש במחשב. זה הגיוני? ככה זה אמור להיות שחצי מהנפח כבר תפוס עוד לפני שהשתמשתי במחשב?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג לGTX 1070 ורציתי לשאול אם זה מתאים למחשב או שאני צריך לשדרג עוד דברים שיתאימו? מפרט: C4690T Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray 1 ₪1030 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪239 SST-RL04-650 בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider 1 ₪520 EGF-14 EVERCOOL EC-EGF-14 14…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך בטריה 6/9 תאים לLG X130, הבטריה המקורית החזיקה מעמד 3 שנים, אני צריך תקופה דומה לבטריה הזו. LB3211EE, מישהו ממליץ על מקום זול ואמין?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב. ללא חריגה! כאשר המחשב מיועד למשחקים ביכולת הכי טובה עם כרטיס מסך קיים: .Inno3D Tornado GeForce FX 5600 בקיצור: זיכרון, מעבד ולוח אם.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-