ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים , אני בתהליכים מתקדמים של קניית מחשב חדש (סוף סוף) . צרכי המחשב הם מכל הבא ליד ..כלומר גם למשחקים/סרטים/תוכנות עריכת גרפיקה /ועריכת וידאו ברמה ביתית++ בפריימר ואפטראפקט חשוב לי מאוד שהוא יוכל לעשות מולטיטאסקינג עצבני כמו : PHOTOSHOP/WINAMP/דפדפן עם כ 10 טאבים פתוחים/VS2008/SQL SERVER וכל הדברים הרגילים שרצים ברקע.. נוסף לכל אלה אני לא נוטה להחליף מחשב כל יומיים לכן הוא אמור לשרת אותי נאמנה ל4-6 שנים הקרובות כמובן שיהיו שידרוגים בדרך של זיכרון ומקום אחסון בעיקר אבל בגדול זו המטרה הראשונית.. המחשב הנוכחי שלי שורד בכבוד כבר אוטוטו 6 שנים . ודבר אחרון שחשוב זה שיש לי מסך 24 אינץ של DELL וכמובן שאני שואף לנצל את יכולות הHD שלו למשחקים וסרטים ברזולוצייה טב…
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
במפרט צריכים להיות כלולים מקלדת, עכבר ורמקולים. מסך קיים הוא 19 אינץ' LCD, ויש אופציה שישודרג בזמן הקרוב ל22'. התקווה היא לסגור היום את העסקה. מבקש מפרט מKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך להחליף מאוורר לנייד שאני יודע את ה TYPE שלו (7458-cto) במדריך חומרה שלו מופיע הדבר הבא: הוא מופיע תחת שני מקטים שונים. איך אני יודע מה לבחור ? (פרט כמובן ללברר כמה W המעבד שלי..) מה המשמעות של המספרים כגון 22X, 23X וכו שמופיעים אחרי ה TYPE? (לא מזהה משהוא דומה במחשב שלי..) אשמח לעזרה!.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא כרגע בארה"ב רציתי לבנות מפרט מחשב בתקציב של 1000$ ללא ציוד הקפי, אני צריך את המחשב לעבודה עם גרפיקה ואנימציה, תוכנות אשר אני משתמש בהם 3d Max 2009, After effects CS3, flash, Maya, V-ray, Z-brush מה שאנ חשבתי במפרט מבחינת רכיבים זה: מעבד - AMD 955 PHENOM II X4 לוח - ASUS M4A79T Deluxe זיכרון -DDR3 1600 6GB(2X3GB דיסק קשיח - 1TB כרטיס מסך - מתלבט בין SLI ל CROSSFIRE רצוי שבמחשב יהיה קירור טוב, ומחשב שקט ללא מערכת הפעלה, הרכבה עצמית. ביצועים של OC גבוהים מאוד, מחשב מיועד רק לעבודה עם תוכנות כבדות של גרפיקה ואנימציה. תודה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש אדריכל בתקציב של 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח. אשמח לקבל עצות
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם המחשב הזה יתאים לסרטים אירנטרט איסיקיו בלבד מחשב נייד compaq armada 1120 שמור מאוד עם תיק נשיאה Hard Drive :800M: Windows 95 CPU Type: 100MHz 8 MB RAM [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אחי ביקש ממני שארכיב לו מפרט לעריכה גרפית כי הוא מתחיל ללמוד צילום וכנראה הוא יצטרך להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ וכו'.. הרכבתי עד עכשיו את המפרט הבא: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 325 ש"ח Intel Core 2 Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX 430 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 435 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח LG GSA-H55L X20 Multi DVD-Recorder LightScribe Black 165 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 472 ש"ח Gigabyte GA-G31M-ES2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 285 ש"ח סה"כ 2,217 ש"ח אני צריך להוסיף כרטיס מסך כי כמו שציינתי זה…
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום, מעונין במחשב לצורכי פנאי (אינטרנט) ועבודה. אין דרישות ספצפיות מטורפות מהמחשב. מכיוון שאחד השימושים העיקרים הוא אינטרנט מעונין בכרטיס רשת טוב. תקציב: 2000 ₪ חריגה מקסימלית: 200 ₪ מאיץ גרפי : לא מחשב למשחקים, כרטיס מובנה יספיק אני מניח. מסך: גודל מינימלי 14 אינצ' רשת : צריך כרטיס טוב, אחד השימושים העיקריים של המחשב הוא אינטרנט. סוללה : יש איזו עדיפות לניידות המחשב אבל לא משהו קריטי. חנות : עדיפות למרכז תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב החדש הזה HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 מעבד t7500 2 גיגה זכרון מאיץ מסך 8400 בקיצור, המפרט נראה ממש טוב והוא עולה 6900. מה דעתכם? לפי דעתי הוא מספק יותר מאשר ה dell 1520 באותו קטגורית מחיר.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב לפני פסח אבל בסוף לא יכולתי היה לי תקציב יפה, והיום יש לי תקציב אפסי והוא 3500 -- אני צריך בכמה שפחות כסף. עד לפה בעיות התקציב ועכשיו בעית הקניה אני חשבתי במקום לקנות בחנות אחת אני יפצל תקניה לכמה חנויות וילך להביא מהם כי יש לי נסיעה ברכבת חינם וגם באוטובוס וישלם להם במזומן וככה אני גם יקבל במחיר זול וגם יעשו לי הנחה כי אני משלם במזומן והשאלה שלי האם זה רעיון רע או טוב כי באמת אין לי הרבה כסף זה הדברים שאני צריך מסך זול פשוט יפה וטוב, מקסימום 600+- והמפרט: מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך,מארז,צורב,ארד דיסק,עכבר מקלדת זהו זה כול מה שאני צריך והמפרט שאני חשבתי עליו הוא: Athlon 64 3000+ (S-939) מחיר 800 אם אחריות לשנה 850 אם מאורר 3 שנים אחריות לוח אם של Gigay…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מזמין מחשב, למקרה שיש בעיות תאימות כל ששהם שלא שמתי לב, שאין דברים חלשים מדיאו מצד שני אוברקיל שימוש עיקרי: הורדה וצפייה בוידאו FULL HD (רוצה שיהיה מוכן ל4K) בחדר השינה (חשוב שיהיה קטן ושקט יחסית) שימושים נוספים: לעיתים יוצא לי לערוך וידאו ולשחק במשחקים לא תובעניים מאוד (רוצה שיהיה מסוגל להריץ AoE 4 לכשיצא, סיקוולים של Starcraft ודברים בסגנון) המפרט: מארז Thermaltake Core V1 Snow Edition Mini ITX Chassis (אני נעול עליו) ספק כח Corsair TX-M Series™ TX550M 550W CP-9020133-NA מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 0 (האם מספיק?) מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray לוח אם (Gigabyte Z370N WIFI (…
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים המחיר צריך לכלול רק מחשב בלי מערכת הפעלה ובלי ציוד הקפי (מסך עכבר מקלדת)
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
צריך לידידה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח (גיימר).. לא כולל מסך. אבל כולל מקלדת, עכבר ורמקולים (גיימינג כמובן) לא מתוכנן OC אין צורך בקירור מיוחד
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וסרטים, מתוכנן אוברקלוק קליל מהחנות ואחרי זה אוברקלוק שאני אבצע לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤553 קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba כמות: 1 - מחיר: ¤46 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤427 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 250GB Sata II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤243 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1163 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤142 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה שלום לכולם אני די חדש בפורום פורום מאוד מרשים גם מבחינת ידע של המשתמשים פה אז ככה שימושמים בעיקר גיימניק במזל טוב קונה מחשב חדש אז ככה אני הלכתי על מיפרט כזה מעבד AMD Phenom II x4 965 Box ASUS ATI RADEON EAH5850 לוח אם לא סגור עליו זכרונות 2GB Kingston KVR1333D3N9/2G ספק של 600W של חברה טוב הבעיה שבעצם פניתי עליה זה איזה לוח אם יש עד 350 שקל שישב טוב על המפרט הזה כמובן שהלוח היה DDR3
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום בנייד שלי HP DV6-1330EJ בתוכנת CPUZ המעבד מופיע בשורה העליונה (מסומן במלבנים שחורים בתמונה המצורפת) כ T6670 ובשורה התחתונה כT6600 יש הגיון בזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז כן, זה התקציב - 500$. לשימוש רגיל בהחלט - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים (ממש קצת. ממש). מצד אחד, המחשב אמור להחליף את המחשב הנייח שעכשיו אצלי בחדר. מצד שני, הוא צריך להיות בפוטנציאל גם 'נייד', אופציה להשתמש בו בלימודים לאחר הצבא. זתומרת המסך זה חלק מהאישיו פה. אז כל הסופש חיפשתי וחיפשתי, וצימצמתי ל 3 אפשרויות שמתאימות לי בגדר התקציב והדרישות: Dell Inspiron 14 Dell Vostro A860 Lenovo IdeaPad S12 כולם בתקציב של כ 450-470 דולר (חלקם לאחר מקצה שיפורים). הלנובו הכי קטן וקל, אבל גם עם מפרט סביר בהחלט. אני הכי התלהבתי מה Vostro, מפרט מעולה, רק אני מפחד שזה יהיה לי גדול מדי לשימוש של נייד לקחת איתי בין שיעורים. אשמח לקבל את המלצות חברי הפורום להמלצות שלכם. ל…
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים של ניידים. יש לי מחשב נייד של hp dv6700 עם וינדוז ויסטה ומעבד של AMD Turion 64 X2 2.00GHz ו2 גיגה זיכרון. כמה חדש כזה עולה? וכמה יד שניה כזה עולה? ועכשיו לשאלה הבאה איך ה hp HDX18 יש לי אפשרות להביא אותו ב 1200$ חדש בקופסה עד הבית שווה? אני צריך אותו בעיקר לתכנות. תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב,של 4000 שקל... אודה לכל מי שיעשה לי מפרט... אני צריך... ללא מסך... ללא מדפסת ללא צורב ללא עכבר ומקלדת אני צריך רמקולים טובים... אני צריך AMD שיהיה יותר מ3,000 GHZ כרטיס מסך חזק(GEFORCE) שיהיה מינימום 6600 אם זה אפשרי(אסתפק גם ב6800 או ב6600) אבל אני אעדיף 7800(אבל זה כנראה לא אפשרי)...או משהו באזור... ו256 ראם(של הכרטיס מסך) כרטיס קול אני צריך משהו טוב אבל אני לא חייב פצצה עכשיו בקשר לראם אני צריך 1024 מינימום... ושיהיה DDR או משהו טוב... אני צריך הרד דיסק של 200 גיגה מינימום אם שכחתי משהו(מהחלקים)בבקשה תגידו לי... תודה לכל מי שיכין לי את המפרט... ובקיצור אני צריך מחשב חזק מי שיש לו שאלה שרק ישאל...
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מניינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בהגדרות הכי גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המחשבים הנ"ל: Lenovo T510 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2293 http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-T510-4349-4JG-Notebook.25722.0.html לעומת Dell 1557 https://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2920 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html מבעבר להבדל של בערך 1700 שקלים ביניהם, בדל יש יותר מקום בהארד דיסק (500 לעומת 320) וגם חיבור HDMI, אבל מצד שני בלנובו יש מעבד קצת יותר טוב. תודה מראש על התגובות
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-