ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יצרתי אחרי קצת מחקר ועצות את המפרט הבא: http://oi52.tinypic.com/14w83ti.jpg המפרט אמור להיות לגיימינג (לא יותר מדי), עריכת תמונות (2D) וצפייה בסרטים בעיקרון אני רוצה שיהיה איכותי, שיהיה כיף לעבוד (או.. לשחק ) במפרט חסרים כמה דברים קטנים כמו ציוד היקפי ומארז שאותם אני אקנה בחנות ולכן הוא מעוגל ל5.5K השאלה היא אם המפרט עצמו עובד טוב, אם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני וכו' ואם יש משהו שהייתם משפרים\משנים מע' הפעלה תהיה windows7 (כבר יש), לא מתכונן OC. המחשב אמור להיות לטווח הרחוק, אז לא אכפת לי להוסיף כמה שקלים עכשיו כדי שהוא יתאים גם לתוכנות\משחקים של עוד 5 שנים ו..זהו. תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מארז בבית שאפשר להתקין שם את המערכת אפשר חוות דעת על המחשב, והאם יש בעייה כלשהי שצריך לתקן (כגון ספק)? מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.2Ghz Box http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?ui…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קונרו 2 ג'יגה זיכרון מסך - עדיפות ל lg מקלדת איכותית כרטיס מסך high end בתג מחיר סביב 2000 ש"ח עדיפות לפנדה שאלה לגבי הקירור של אינטל : האם הוא רועש? יש צורך להחליפו? תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אני מתלבטת איזה מחשב להגיד לאחי להביא לי מאר"הב- אני צריכה דגם טוב עם כרטיס זיכרון וגראפי טוב לתוכנות גראפיות ועריכה. היות והדגם 1520 של דל אזל גם בארץ וגם בחו"ל ): נאלצתי להתפשר על דגמים אחרים.. שמעתי המלצות חמות על דל והשירות-אחריות שלהם שהוא בכל העולם. לכן ביקשתי מאחי לקנות לי את הדגם הxps- XPS M1530 Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) H83DHN [223-5880] Operating System Genuine Windows® Vista Home Premium Edition SP1 VHP31E [310-9764][420-5769][420-5924][420-6436][420-6995][420-or and camera High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(7590][420-8566][463-2282] System Color Tuxedo Black BKDMSAT [313-6439] Memory 3GB Shared Du…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כרגיל לא קונה מחשב בלי להתייעץ אתכם המחשב מיועד לשימוש כמחשב משרד + סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת. ללא OC. בניתי ב-skypc 1,693 1,693 1 מסך Samsung 24" T240 5ms LCD T240 1,055 1,055 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box IQ8200 498 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 329 329 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 245 245 1 ספק כח FSP BlueStorm II 400W F40060GLN 153 153 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 337 337 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 1,557 1,557 1 כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX1500 256MB PCIe LV562 113 113 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO 60 60 …
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב. אני זקוק למחשב נייד עד בערך 2,500 שקל, עם העדפה לכמה שפחות. יש לי כמה דרישות מההמלצה, שהן חשובות: שיוכל להריץ 1080P בצורה נורמאלית (אני מעדיף את זה בגלל שאני לעיתים מוכרח להפעיל סרטים ברזולוציה הזו). שיוכל להריץ בצורה נורמאלית את Windows 7, שכן אני מרבה לעבוד במערכת הזאת. 2 GB של זיכרון פנימי (בגלל ווינדוס 7, כן?). שיהיה קל יחסית (עד כ-2 ק"ג). לא גדול מ-14 אינץ', אני רוצה להשתמש בו גם בצבא וזה סתם יסבך עניינים. עכשיו, מישהו שאני מכיר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 עד כמה שאני מבין, הוא עומד בדרישות, אולם אני חושש, ממה שקראתי, שהמסך מבריק מידי, איכות הבנייה לא איכותית והוא מרעיש. אני לא יודע עד כמה כל אלה …
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב שיוכל להריץ גם משחקים. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח.. אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון פנימי, HDD, כרטיס מסך, מארז וספק. אין לי בהכרח צורך להשקיע במחשב הכי חזק שיש ואני גם לא רוצה לשים יותר מידי דגש\להוציא את רוב הכסף על כרטיס מסך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אין צורך במסך ואין צורך בצורב DVD בבקשה לכלול X800 GT בהצעה תודה! קונה מחשב חדש בגלל זה (גם ככה רציתי לשדרג) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=136830.0 אני רק מפחד שלא ישרף לי שוב המחשב עם האל פסק מה יכולה להיות הבעיה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחשב לא לגיימרים יחד עם זה חשוב שיוכל לעבוד מולטי טסקינג בצורה טובה (כמה אקספלוררים + כרומואים +OUTLOOK ) בבת אחת משלוחים להרבה אנשים בפייסבוק פוטו שופ תוכנות להקלטת VOICE ולעריכת וידאו או VOICE בסיסי .(לא קריטי כרגע יכול לקבל שדרוג בעתיד ) מחשב שפתוח רוב היום ברצף . מה המפרט המומלץ? רמי
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: מטרות מחשב: לימודים. עבודה עם אופיס, תוכנות עריכה למיניהן וMATLAB. לדעתי לא מדובר על תוכנות כבדות גודל מסך: נראה לי ש-15.6" . קטן מדי לא חושב שנוח רזולוציה- אין לי מושג דרישות לאמצעי קלט- מקלדת עם NUMPAD , רצוי נוחה. מעניין שהעכבר יגיע עם "גלגלת" משקל- לא כבד כמובן . שיהיה נוח לסחוב איתי זמן סוללה ארוך - כן יציאות מיוחדות-אין לי מושג. במה הן יכולות לעזור לי? Bluetooth- לא חושב שיש צור כונן אופטי לדיסקים - כן תמיכה בתחנת עגינה- לא אחריות בינלאומית - אין צורך רישיון למערכת הפעלה- כן. רצוי ווינדוס 8 האם יש העדפה לחברה כלשהי ? לא תודה לעוזרים ! נ.ב- מקווה שיש מחשב טוב במחיר הזה. אם בעלויות האלה קשה למצוא מחשב טוב ואמין, בבקשה כתבו לי זאת
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עברתי באתר וראיתי את המפרט הזה של אחד המנהלים והוא ניראה לי מושלם רק להוסיף לו כרטיס מסך שיתאים לתקציב : תודה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחות לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום , הוצע לי המפרט הבא ע"י אחת החנויות, בהתבסס על המפרט שקיבלתי כאן : Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB Tray ¤799 ASUS P5Q-E ¤799 CORSAIR DDR2 2048MB 800MHZ CL5 ¤603 GeCube Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 CORSAIR HX 520W PSU ¤550 רציתי מחשב שיתמוך בקרוספייר, אבל אז יצא לי יקר מדי. שאלות : 1) בהנחה שלא אצטרך בסופו של דבר קרוס פייר, כיצד ניתן להוזיל את המערכת ? המארז נראה לי יקר מדי וכן לוח האם. 2) בהמשך לאותה שאלה, נניח וכן ארצה קרוספייר בעתיד, מהם לוח האם, המארז וספק הכוח הזולים ביותר (אך מספיק איכותיים) שיתאימו למערכת כזו ? 3) E8400 או Q9300?…
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות שרת קבצים למשרד שלנו. השרת צריך לשמש כשרת קבצים ושתהיה לו היכולת להריץ כ-5-6 virtual machines. האם יש למישהו רעיון לשרת בעל מפרט טוב? ( עד 6000 שקל) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רק שיהיה בעל יכולת FULL HD כרטיס מסך וגם המסך עצמו (ז"א יציאת וכניסת HDMI) דיסק קשיח של 1 TB ושיהיה אפשרי לבצע בו שינויים גדולים בעוד כשנתיים ,אני אשתמש בו בעיקר למשחקים ולשיתוף קבצים ולצפייה ב סרטי HD זהו השאר עליכם
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם ובוקר טוב. חבר שלי חייל המשתחרר השבוע (שיהיה במזל טוב) רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו הוא בין 1.5K ל2.5K. הוא רוצה מפרט למחשב נטו בלי מסך מקלדת רמקולים וכו... בנוסף הוא רוצה את המחשב לשימושים הרגילים כמו רוב המישתמשים אינטרנט, משחקים, מוזיקה סרטים וכו'... אם אפשר לכלול גם קירורים מתאימים למעבדים שתמליצו ובכלל מאווררים ודברים שונים לקרור שיש להחליף במארז... אשמח לקבל מפרטים בתחום המחירים שציינתי. תודה רבה ובוקר טוב - אלדד כהן. [br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 09:10:51 מקפיץ...חברה בבקשה תעזרו לי... אני קניתי את המחשב שלי לפי המלצות שלכם ואני לאמצטער על כך. אני באמת חושב שהאנשים פה הם הכי מבינים בתחום, אז בבקשה תעזרו... תודה רבה שוב.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, אבל ניתן לחרוג קצת. בגדול המחשב צריך להריץ בצורה טובה (רמת מדיום+ לפחות גרפית) את המשחקים הבאים: 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית - לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-