עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tootie,

Sorry i am writing in English, I have no Hebrew installed. so im looking to buy a laptop! not a notebook!!! I will use it mainly for internet (Wi-Fi) basically i would like it to run games (not "high-end" games like BF:BC2 / MW2) but lets say NBA2K11 or so... i want it with Windows 7 installed and a long battery life. the budget is pretty flexible so i would say around 500-600$ could be from Best Buy / newegg and must have warranty its my first laptop so if i wrote something that didn't match or something i wrote wrong please correct me.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד (מבחינת מחיר, הגבול העליון שלי הוא 5500 ש"ח). יש 2 פיצ'רים עיקריים שאני מאוד רוצה שיהיו במחשב הנייד שלי: תצורת 2in1 (מסך מסתובב, לא חייב נשלף) ומסך מגע. עיקרי השימוש שלי במחשב: הרצת תוכנות שדורשות כוח רב (תכנות, מאטלאב וכד') וצפייה בסרטים באיכות Ultra HD. אני השבוע רק התחלתי לחפש מחשב ולכן אני צריך את עצתכם בנוגע לחברה מומלצת. חברים המליצו לי על Lenovo בסדרת Yoga. המחשב הישן שלי הוא של Lenovo (יש לי Lenovo Ideapad Z510) ואני די מרוצה ממנו (פרט לעובדה שהסוללה שלו נגמרת ממש מהר). אבל קראתי בהרבה מקומות שדווקא חברת Dell נחשבת להכי טובה והכי מומלצת. מה דעתכם ולמה (אפשר גם להכניס ש…

3. בס"ד ככל הידוע לי לא כל הרכיבים משווקים בכל החנויות ולכן הדגשתי,תקנו אותי אם אני טועה.. ללא ציוד היקפי, רצוי מאוד שלא יעבור את ה2,300 ש"ח ושיחזיק עמד לזמן ארוך ככל האפשר.. הרבה דרישות, סוג של אתגר ( : תודה מראש,ערב טוב... אגב,יש חנות או מס' חנויות שעדיפות מבחינה משמעותית?

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד להרצת סרטי וידאו בלבד. * חייב מסך מט - כי המחשב יושב על דוכן באמצע הרחוב, לאור השמש ולכן חשוב שהמסך לא ישתקף * גודל המסך מינימום 15" או יותר גדול * משקל רצוי - לא משנה * זמן סוללה - שיחזיק שעתיים מינימום. * יציאות מיוחדות - כלום * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא צריך. עדיף לי להריץ מהדיסק הקשיח למיטב ידיעתי (מבחינת צריכת חשמל) * אפשרות למחשב מחודש/יד שנייה וכו' - כן

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום חבר'ה הרכבתי עם חבר מפרט של מחשב לגיימינג ומולטימדיה אז אם אפשר אני רוצה חוות דעת על המחשב, האם בחרתי חלקים טובים שיחזיקו זמן מכובד ואיך אפשר לשפר אותו בשביל OC כי אני חושב שאפשר להוציא מהמפרט הזה קצת יותר ממה שהוא. תודה מעבד - INTEL E8500 CORE 2 DOU 1333 MHZ 6MB CACHE BOX http://www.skypc.co.il/sg_product~BX80570E8500~3~0.htm לוח אם - GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR http://www.skypc.co.il/sg_product~39433~10~0.htm זיכרון - CORSAIR TWIN3X40968-1333C9 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26694 דיסק קשיח - WD 500 GB SATA2 כרטיס קול - 6 channel כרטיס מסך - GIGABYTE GFORCE GTX 275 896MB DUAL DVI HDMI http://www.skypc.co.il/sg_product~952011~8~0.htm כונן אופטי - SON…

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by eity,

שלום אני רוצה מפרט למשחקים ב5000 כנראה שאני לא יעשה OC שקט לא הכי חשוב לי אבל שלא יהיה רועש מדי

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by yik,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  8. שלום, אחרי כמה שבועות של קריאה בפורום החלטתי להרשם ולבקש חוות דעת על המפרט הבא חשוב לציין שאני לא מתכנן OC ואין לי צורך במסך. המפרט מיועד למשחקים עכשיוויים (CS:SOURCE כרגע) אבל גם למשחקים חדשים שיצאו בעתיד, וגם לעבודת 3D וגרפיקה. עוד דבר שחשוב לזכיר הוא שאני הולך לחבר למערכת הזאת: 1x H.DRIVE SATA I 1x H.DRIVE SATA II DVDRW IDE CDRW IDE FLOPPY (אולי) יש לי כמה שאלות: 1. האם המארז שבחרתי מתאים, והאם הוא נחשב למארז טוב ? במידה ותציעו מארז אחר, אני לא מעוניין במארז "מפוצץ" עם חלונות, לדים, דלתות נפתחות - כמה שיותר פשוט, עדיף. חשוב לי שהמערכת תיהיה מקוררת היטב., במידה ותציעו פתרונות קירור (מאווררים וכו') אבקש לקבל פירוט על הסיבה שבחרתם דווקא באותו פריט. 2. האם ספק הכח שבחרתי …

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by mostyanir,

* מטרות המחשב? לימודים + תכנות * גודל המסך?14-15.6 רצוי מט * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אם אפשר 3 שנים בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מHP תקציב עד 3000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שרוב ההמלצות בתקציב הזה הן על לנובו E330/E320 אבל נראה לי קטן מדי מסך 13.3. לאחרונה ראיתי כמה קופונים למחשבים מוחדשים עם מפרטי…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. מחשב w566n gigabyte יש לי מעבד c2d t7250 כ.מסך nvidia 8400 gs והארד דיסק wd scorpio wd2500bevs כררע המחשב במנוחה המעבד על 38-56 שזה בסדר כ.מסך 59-67 שזה גם בסדר לפי מה שידוע לי אבל ההארד דיסק 39-45 ? אין לי מושג אם זה סביר שאני צורב לדיסק יש האטה ממשמעותית שלא אמורה להיות אני לא יכול לשמוע מוסקה ולהעתי משהו מהcd יחד המוסיקה תהיה מקוטעת ויש לי מספיק זיכרון בשביל שניהם וזה לא מובן לי למה זה לא עובד טוב יש גם משחקים שדופקים שגיאות אם הוא לא חם מידי אז כנרא הוא דפוק

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Slavik111,

אני צריך מחשב לעיצוב גרפי דו ממדי ps,illustrator זה רק לוח אם מעבד זיכרון , הרדיסק יש לי וספק גם :http://www.1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=5395,&c14=4032,&c15=4139,&c19=5730,5730,&&p=false

12. Started by michanonymi,

שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 2,250 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי-משחקים אינטרנט וקצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - עוד לא בחרתי מסך כנראה 22 או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

14. שלום! אני זקוק למפרט מחשב שיהיה חזק, מיועד לעיצוב גאפי בתוכנות כבדות ועריכת וידאו מאסיבית. אני שוקל גם אפשרות למחשב all in one עם מסך מגע אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם על זה. אם לא אז להוסיף גם מסך.. לשמור על אפשרות לשדרוג בעתיד.. אשמח מאוד לשמוע המלצות ממכם תקציב למחשב עד 4000 ש"ח עדיף לחסוך, לא מומלץ לחרוג מצטער שאני לא מפרט יותר מזה כי אין לי מושג מה היו רוב הדברים שרשמו שם בחוקים.. תודה מראש אתם עושים עבודת קודש לכל אותם עילגים (כמוני) בתחום.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by zohar678,

קיבלתי היום במישלוח את המחשב הנייד הראשון שלי. רציתי לדעת כמה זמן יהיה עלי להטעין את הסוללה בפעם הראשונה? האם אני חייב להפעיל את המחשב בכדי שהסוללה תיטען או שהוא יכול להיות במצב כבוי? כמה זמן הסוללה מחזיקה ללא חשמל? (6 תאים) רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, האם יהיה כדאי להוציא את הסוללה ולהשתמש בא רק במיקרים בהם אני רוצה לנייד את המחשב? אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך שעות רבות זה גורם נזק?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי כמה שנים, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בדגש על מעבד, לוח אם וזכרונות. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת מדיה וגיימינג קל יחסית (WOW, Civ, HOMM, Skyrim, Witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז Fractal Defne R4 וספק כוח Zalman ZM700-TX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

18. Started by Director,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤325 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤354 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤250 מחיר סופי: ¤4139 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יש לשפר . אני חושב שזה יהיה המפרט הסופי שלי . אבל אני לא יודע אםכדאילחכות ל- Ci7 ..

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  19. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 1290ש"ח פנדאס PANDAS.CO.IL אחריות לכל החיים לוח אם:ASUS P5W-DH Deluxe LGA775 Intel 975 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1686ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק\נועה אחריות שנתיים מארזAntec P180 Aluminium P/S not include Case: מחיר:980ש"ח נועה מחשבים\לוג'יק אחריות שנה 1 ספק:Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק\נועה אחריות 3 שנים כרטיס מסך+קירור: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. האם אפשרי לשדרג את הכרטיס רשת בדל שלי?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by פוד,

ברצוני לקנות מחשב חדש (נדהמתי מהמחירים הזולים) חוו דעתכם על המפרט והאמת שאני עזרה בבחירת מארז טוב! מעבד:intel 2 quad cure q6600 לוח אם:Asus P5Q כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 9600GT צורב:Pioneer DVR-116D זיכרון פנימי:DDR2 4 G Kingston הצעות שיפורים ורעינות יתקבלו ברכה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by or_azu,

שלום אני צריך מפרט למחשב עד 2500 שקל אני צריך מהמחשב סרטים בFULL HD קצת מסחקים פשוטים (PES NEED FOR SPEED) לא משהו רציני מדי חשוב שיהי הרבה מקום (לפחות 1TB) הצעות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  23. Started by yahalom,

התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "‏‏אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by mushee,

שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  25. הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…

• 7 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים