עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלמחשב אין כונן די.וי. די (או שלא מצאתי?) כיצד אני מתקין? תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by Ilaim,

שלום קיבלתי מחשב חדש לא מזמן אבל אני לא מרוצה מהמפרט . המעבד -4770/2.4g/1t/dvd/m93 twr i7 8 ג׳יגה זיכרון ram ddr5 כרטיס מסך gt610 2g ram אני מעוניין להחליף ל970 את הכרטיס ולשדרג את הזיכרון להחפיל או לשלש , רציתי לדעת מה אתם חושבים ואם זה אפשרי אני לא בטוח לגבי הלוח אם ..

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  3. היי בנייד שלי יש מסך 15.4" וכרטיס מסך מסוג 8400GS הרזולוציה שהוא עומד כרגע היא 60hz 1280x800 לעומת זאת במחשבים עם מסכים קטנים יותר כגון הXPS 1210 שהוא בעל מסך 12.1" ראיתי שגם הרזולוציה שלו 1280x800 בהגדרות תצוגה שמתי לב שרשום לי Generic PnP Monitor ניסיתי להעלות רזולוציה וקצב ריענון אך לא ניתן לעשות זאת הוא נשאר על 60hz 1280x800 האם אפשר להעלות עוד? או שזה המקסימום?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by sahargt,

שלום אני מזמין את המחשב מ Alienware אני רוצה לדעת אם הלוח אם טוב ל OC וזכרונות גם?? זה המפרט AMD Athlon 64 FX-51 Processor ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard 1GB Corsair XMS DDR SDRAM PC-3200 Registered ECC - 2 x 512MB Alienware Extreme Edition GeForce FX 5950 Ultra 256MB 8x AGP w/DVI & S-Video 160GB Seagate Barracuda 7200.7 Serial ATA 7,200 RPM 8MB Cache Samsung 52x24x52x16x CD-RW/DVD Combo Drive Plextor PX-708A 8x DVD±R/W Creative Sound Blaster® Audigy 2 ZS Platinum Pro - 7.1 אולי אני יחליף לכרטיס מסך יותר פשוט כי במחשב הראשון יש לי ATI 9800 XT NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra 128MB 8x AGP w/DVI & S-Video NVIDIA GeForce FX 5700 Ultra 128MB 8x AGP w/DV…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Classify,

כמו שכתבתי באשכול הקודם השירמושים העיקרים הם: אופיס,אינטרנט,שירים,סרטים וכו.. המחשב רוב הזמן יהיה במבנים ולא בחוץ. כרטיס מסך לא חשוב (מינימום GMA HD). מעבד וזכרון רצוי כמה שיותר רצוי שלא יתחמם ויעשה רעשים של הליקופטר. וסוללה - השאיפה היא ל-5 שעות אבל אני בספק שיש משהו שמגיע לזה עם מפרט נורמלי. אחרי עזרה מכמה חברי פורום המועמדים בנתיים הם: Dell Latitude E5410 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5410-350m.htm Lenovo ThinkPad Edge 0301-DGG http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2346&catId=5 Acer Aspire 5741G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5704 ממה שאני יודע ה-דל הוא אחלה מחשב מבחינת הכל אבל קצת יקר יחסית למפרט (האם הוא …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by MorphX,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180299012542 לדעתכם הקנייה מפה נראת אמינה?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by shumaher,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב להורים שישמש לאינטרנט בלבד מסך רמקולים מקלדת עכבר וכו אני לא צריך זה מה שמצאתי במפרטים של KSP מעבדי אינטל Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 950 כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים None מחיר 910 ¤ תגיבו בקשה בקשר למפרט הזה יש לכם עוד משהוא להו…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שלום לכולם, אני עושה עכשיו סקר שוק לגבי כרטיסי מסך ל-PC שאני מרכיב. הצרכים שלי הם ברובם סטנדרטיים (גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שירות נפוצות [צריבה וכו'] וכו') אבל הפעם יהיה גם דגש על מחשב שמסוגל להריץ משחקים בצורה טובה ואפילו מצוינת אם התקציב יאפשר זאת. דוגמאות למשחקים שארצה להריץ: Mass Effect 3, Skyrim ו-GTA5 במידה וייצא ל-PC. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 900 ש"ח לכל היותר. מצאתי כמה דגמים של כרטיסי מסך שנראים לי מתאימים והייתי רוצה המלצות או ביקורות עליהם מכם, אם אפשר. (המחירים בסוגריים נלקחו מהאתר של אייבורי, אבל אין לי כוונה לקנות שם בהכרח אלא רק לקבל מושג על סדרי הגודל של המחירים): Asus AMD Radeon HD 7770 V2 1GB HD7770-DC-1GD5-V2 (מחיר - 755 ש"ח) Gigabyte AMD Radeo…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  10. אני אוהב לראות בו סרטים במיטה אבל המאורר שלו הוא למטה, dell xps m1330 , כתוצאה מזה הוא מגיע לרמות חום מטורפות.. ממש מעצבן שלא עשו מאורר מהצד, איזה פתרונות יש למצב הזה חוץ מלשבת מול שולחן?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by gal426,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ולא אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקרון השימוש הוא פייסבוק, יוטיוב, סרטים ומשחקים (לא כבדים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל על סף בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA FIFA csgo(במידה והיו עוד אעדכן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?למשחקים הללו שהיו בין בינוני לגבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. Started by Rotem Stolero,

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. חבר שלי ביקש ממני לעזור לו בהרכבת מפרט. הדרישות הן: עלות בין 2500-3000 ש"ח שיוכל 'לסחוב' משחקים חדשים כרטיס קול טוב (כמובן לא אודיג'י או משהו... פשוט שיישמע טוב) כולל צורב לא כולל כרטיס מסך, מסך, מקלדת ועכבר. מאחר ואני כבר לא כ"כ בקיא במה הולך היום ובמחירים, אני מבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט. חשבתי על המחשב מהמפרטים המומלצים (לעבודה משרדית ב-3500 ש"ח - http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=3500&monitor=no), כשמורידים ממנו את ה-כ. מסך והמקלדת/עכבר נשארים עם בערך 3000 ש"ח ומחשב די איכותי. הייתם משנים בו משהו? או מציעים מפרט אחר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. Started by CZSDF,

שלום ברצוני לקנות מחשב גימינג התקציב בין 4Kל3K עם ניצול כל התקציב אם יש צורך בחריגה אז עד 500ש"ח המחשב צריך לשמש אך ורק לגימינג שיעבודה על האיכות הגובה ביותר כמו BF3 על האיכות הגובה ביותר (הולך לצאת BF 4 אז גם אם אפשר על הבוהה ביותר ) ללא צורך בציוד הקפי יש לכלול את כל הרכבים אולי רק לא צורב בלי אוברקלוק ללא שום תוכנות אני מתכנן לקנות מסך תומך FULL HD באיזה חנות אפשר להשיג במחיר זול והאם החנו IVORY אמינה ? מתכנן לקנות בהווה האם כדי לחכות למעבדים חדשים או להשקיע עכשיו ?? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  15. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בה 5000 (אפשרות חריגה עד 5500) ¤ הרכבתי להם מפרט בטי.אם.סי אבל ההורים שלו מאמינים יותר לאיזה חבר שלהם שהציעה להם מפרט באותו מחיר עז הוא שועל האים הוא כדאי מעבד:intel core 2 duo e6550 לוח אם:Gigabyte GA-G31MX-S2Palit כרטיס מסך:Palit Nvidia Geforce 8500GT SUPER 512MB דיסק קשיח:WD 160GB SATA II WD1600AAJS מארז: סתם קופסה בה 200 ¤ + מאוורר אחד 80 מ"מ קירור למעבד מקורי מסך: 20 אינ"ץ חברה לא ידועה 65 הרץ (כן גם אני מתפלא אזה ריבועים היו אליב) עכבר: אופטי יפה כזה הם מאוורר

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  16. היי. לא מזמן ביקשתי עזרה ביצירת מפרט מחשב לגרפיקה תלת מימדית, לפוסט פרודקשן ועריכה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496257.0 עזרו לי פה מאוד עם המפרטים ולאחר בדיקה מעמיקה אני חושב לקנות את המפרט שנתן לי BONOD זה המפרט: התייעצתי רבות עם אנשים שונים והומלץ לי רבות (בהתאם לצרכים שלי) לרכוש כרטיס GFORCE במקום Quadro.להבנתי מדובר בחיסכון לא קטן בנושא כרטיס המסך. חשבתי להחליף את ה-Quadro2000 עליו הומלץ לי במפרט הנוכחי ובמפרטים אחרים ולשים במקומות GFORCE GTX 480. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא והאם יש עוד שינויים שהייתם ממליצים לי עליהם במפרט הנוכחי. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by abc2007,

שלום רב ברצוני לקנות לפטופ חדש ואני מתלבט בין 2 מחשבים הצרכים שלי הם שתי תוכנות עיקריות : פוטושופ ואוטוקד כאשר באוטוקד יש שימוש ב 3D יתר השימושים הם בעיקר אופיס,אינטרנט ואין לי שום כוונה להריץ עליו משחקים אני מצרף את הדרישות של התוכנה http://usa.autodesk.com/autocad/system-requirements/ שני המחשבים שאני מתלבט בינהם הם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10401&perur=2&t=1&c=441 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10399&perur=2&t=1&c=441 ההבדל הקריטי עבורי בינהם שבאחד יש כרטיס מסך HD3000 של אינטל ובשני יש כרטיס מסך בנוסף למובנה באתר של אוטוקד כתוב שצריך בשביל 3D כרטיס מסך עם זיכרון של 128MB לפחות השאלה אם המחשב בעל הכרטיס המובנה בלבד יריץ דרישות אלו?…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. אני מעונין לקנות מחשב לעבודה אבל אני רוצה אותו מהיר מאוד מאוד מאוד .... שיהיה נפח ההארד דיסק גדול ... בגלל אני יש לי הרבה תמונות ... המחשב + מסך+ציוד הקפי ב 3000 תציעו לי מחשב טוב בבקשה ...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד (מבחינת מחיר, הגבול העליון שלי הוא 5500 ש"ח). יש 2 פיצ'רים עיקריים שאני מאוד רוצה שיהיו במחשב הנייד שלי: תצורת 2in1 (מסך מסתובב, לא חייב נשלף) ומסך מגע. עיקרי השימוש שלי במחשב: הרצת תוכנות שדורשות כוח רב (תכנות, מאטלאב וכד') וצפייה בסרטים באיכות Ultra HD. אני השבוע רק התחלתי לחפש מחשב ולכן אני צריך את עצתכם בנוגע לחברה מומלצת. חברים המליצו לי על Lenovo בסדרת Yoga. המחשב הישן שלי הוא של Lenovo (יש לי Lenovo Ideapad Z510) ואני די מרוצה ממנו (פרט לעובדה שהסוללה שלו נגמרת ממש מהר). אבל קראתי בהרבה מקומות שדווקא חברת Dell נחשבת להכי טובה והכי מומלצת. מה דעתכם ולמה (אפשר גם להכניס ש…

21. הצרכים העיקריים זה עבודה ב Pro-E office, Solidworks, Autocad, ודומיהם. וגם אני אשמח שתהיה אפשרות לשחק קצת לפחות בהגדרות סבירות עכשיו נושא המשקל מאוד חשוב כי אני אהיה נייד איתו המון, וגודל מסך אני מעדיף מתחת או עד 14 אינצ' אשמח להמלצות

22. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיוע…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  23. רציתי לקנות מחשב לפני פסח אבל בסוף לא יכולתי היה לי תקציב יפה, והיום יש לי תקציב אפסי והוא 3500 -- אני צריך בכמה שפחות כסף. עד לפה בעיות התקציב ועכשיו בעית הקניה אני חשבתי במקום לקנות בחנות אחת אני יפצל תקניה לכמה חנויות וילך להביא מהם כי יש לי נסיעה ברכבת חינם וגם באוטובוס וישלם להם במזומן וככה אני גם יקבל במחיר זול וגם יעשו לי הנחה כי אני משלם במזומן והשאלה שלי האם זה רעיון רע או טוב כי באמת אין לי הרבה כסף זה הדברים שאני צריך מסך זול פשוט יפה וטוב, מקסימום 600+- והמפרט: מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך,מארז,צורב,ארד דיסק,עכבר מקלדת זהו זה כול מה שאני צריך והמפרט שאני חשבתי עליו הוא: Athlon 64 3000+ (S-939) מחיר 800 אם אחריות לשנה 850 אם מאורר 3 שנים אחריות לוח אם של Gigay…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. מתלבט מאוד בין שני דגמי מחשבים: Lenovo Ideapad 500S Dell Vostro 5468 הם ישמשו לתכנות (Visual studio בעיקר) וקצת VMים (או דואל בוט) של לינוקס. על הראשון מצאתי ביקורות נחמדות ועל השני לא מצאתי ביקורות בכלל, אבל מדובר בדל במחיר די זול. מפרטים: 1. Dell Vostro 5468 Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן קשיח בנפח 500GB משולב SSD בנפח 8GB ללא צורב וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce® GT 920M 2GB מחיר: ₪3,410 http://ksp.co.il/?uin=35594 2. Lenovo Ideapad 500S מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 13.3 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core i7-6500U 2.5GHz - 3.1GHz, זיכרון פנימי בנפח 8…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.