עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם קיבלתי מפרט למחשב עריכת מוסיקה . 1. חוות דעת על המפרט 2.מחפש מארז יותר טוב 3.צריך להוסיף כרטיס מסך 4.חוות דעת על הלוח אם ומה ההמלצה שלכם ללוח אם: GIGABYTE K8N800KT או ABIT Fatal1ty AN8 או DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 5.האם זה כל מה שאני צריך לאולפן ביתי? 6.לכל המעונינים אשמח לקבל הצעות מחיר ל bolixo@yahoo.com מעבד: AMD Athlon 64 4200 939 Dual Core BOX לוח אם: AMD סוקט DFI LanParty UT NF4 SLI-DR EXPERT 939 מארז : CoolerMaster Cavalier 2 CAV-T02 Black ספק כח: Cooler Master PSU 450W Real Power RS-450-ACLY קירור מעבד: ZALMAN CNPS7000-Cu for P4 Socket 478, AMD Sempron/AMD64 Socket 754, 939, 940 זיכרון: OCZ DDR2 Dual Channel Kit 2Gb 2x1Gb 533MHz PC2-4200 …

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. טוב אז אני לוקח את ה- AMD 64 -3000 לגבי לוח אם אני כלל לא בטוח אז בנתיים אני עם ה-GIGABYTE GA-K8VT800M זכרונות 512---- 400 MHZ Western Digital 8m buffer 80G 256 Power Color Raeon X800 Pro עכשיו אני כלל לא יודע איזה מארז ואיזה ספק לקחת..אז תציעו לי דברים לא יקרים כל כך..תודה..

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה הסכום שעוד הצלחתי לגרד אז לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים - BF3, MW3, SKYRIM, BATMAN:AC - בתקציב הזה כמובן שאני מתפשר על הגדרות, אבל בכל זאת מקווה שהם ירוצו ברמה סבירה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  4. זה מחשב שאני אמור לסיים עליו עבודות עיצוב גרפי מקצועיות וכבדות שהתחלתי במשרד עם תוכנות כמו Indesign, Photoshop, Illustrator וכו', מעט עיצוב תלת מימדי עם Maya, ובשעות הפנאי (המועטות!) - בעיקר סרטים. אז ככה, משום מה, במשרד שלי כמו גם בהרבה משרדי עיצוב גרפי אחרים משתמשים במקינטוש (מדוע??) אז חשבתי או ללכת על מקינטוש או PC עם המפרט הבא: מעבדי אינטל: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוחות אם: INTEL DG33BU s775, 1333Mhz, Intel G33, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC דיסקים קשיחים: Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים: Plextor, PX-800A (קונה בנפר…

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב בן שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך, הנה המפרט: מעבד: Q9550 OC 3.8 GHz לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרטיס מסך: Leadtek GTX 260 Extreme Edition השימושים העיקריים שלי במחשב היום הם בעיקר כדי לראות סרטים באיכות Full HD 1080p, לאחרונה זנחתי את המשחקים כי יש לי קונסולה. אני יודע שהכרטיס מסך שלי עדיין נחשב טוב היום אבל אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס HD כי יש לו רק יציאות DVI וכרגע אני עושה קומבינה עם יציאת קומפוזיט מהלוח האם בשביל להעביר סאונד ומעביר תמונה עם מתאם DVI ל-HDMI שמאבד לי מאיכות התמונה. אז אני מחפש כרטיס מסך טוב בטווח המחירים שיהיו לו 2 יציאות HDMI ושיהיה מספיק חזק להריץ משחקים חד…

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by g191181,

המחשב מיועד למשחקים וסרטים. בינתיים יצרתי מפרט האם כדי לשנות משהו בו. INTEL i-7 860 ASUS MAXIMUS III FORMULA Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL8 Dominator For Core I5 Gigabyte ATI RADEON 5850 1GB GDDR5 ThermalTake Armor Plus MX Mid Tower VH8000BWS SCYTHE MUGEN-2 מה שחסר לי זה ספק. ומה שחשבתי זה במחיר הזה אולי כדי ללכת על מעבדים I7 900? תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  7. שלום לכם ובוקר טוב. חבר שלי חייל המשתחרר השבוע (שיהיה במזל טוב) רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו הוא בין 1.5K ל2.5K. הוא רוצה מפרט למחשב נטו בלי מסך מקלדת רמקולים וכו... בנוסף הוא רוצה את המחשב לשימושים הרגילים כמו רוב המישתמשים אינטרנט, משחקים, מוזיקה סרטים וכו'... אם אפשר לכלול גם קירורים מתאימים למעבדים שתמליצו ובכלל מאווררים ודברים שונים לקרור שיש להחליף במארז... אשמח לקבל מפרטים בתחום המחירים שציינתי. תודה רבה ובוקר טוב - אלדד כהן. [br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 09:10:51 מקפיץ...חברה בבקשה תעזרו לי... אני קניתי את המחשב שלי לפי המלצות שלכם ואני לאמצטער על כך. אני באמת חושב שהאנשים פה הם הכי מבינים בתחום, אז בבקשה תעזרו... תודה רבה שוב.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  8. היי, אלה הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול אבל לא חובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים כמובן (דוגמת FC3). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כח, מארז, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שלום חברים, חייב את עזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב: הקלטה ועריכת סאונד, צריך שיעמוד בפלאגינים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/protools , sibelius, addictive drums2, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל המסך 24 אם אני לא טועה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. שלום לכולם, אנא הארותיכם/הערותיכם למפרט הבא + המלצה לכ. מסך מתאים בתצורת PCIE , שיתאים ללוח ויהיה תקציבי/נמוך. המחשב מיועד לעבודת office, photoshop קל ותכנות ב-vs .net 2003. התקציב הוא ~4000 ש"ח. כמות מחיר דגם AMD Athlon 64 3000 939 TRAY 850 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 680 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA 550 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 60 ¤ 1 עריכה: מחיר סופי: ¤ 2800

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  11. שלום רב לכל באי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו') המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי. הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל. ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן. אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'. ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה? והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה? התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by bati6,

איך אני יודע אם הוא גם צורב??

13. מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by erez_hazan,

שלום, כבר זמן מה (קרוב ל3-4 חודשים) יש לי בעיה עם הבטריה. המחשב מראה שהוא מלא עד הסוף (87% משום מה), אך ברגע שאני מנתק את המטען המחשב מתכבה. וכשאני מנסה להדליק אותו בלי המטען אני לא מצליח. בתחילה כשקנינו את המחשב בטעות נשפך על המחשב קולה, אבל לא קרה שום דבר למחשב חוץ מהמקשים הדביקים, אך לאחר שהוצאתי את הבטריה אני רואה כתמים של קולה עם כל רוחב הבטריה (כמעט שנה אחרי הקנייה). יש הצעות? מישהו יודע מה הבעיה? ד"א הדגם של המחשב אם זה עוזר באופן כלשהו הוא ACER 5810TZ (מסדרת ה-time line)

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  15. **** דולר Intel 2.8 262 p4p800 deluxe 139 Kingston2*256 2*56 maxtor 120GB SATA 119 V9950 ULTRA DELUXE FX5900 580 **** ש"ח Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON 314 Microsoft Wireless Optical Desktop USB 3Y 304 Creative Inspire 5200 770 LG DVD 16*48 199 WD 120GB s-ata 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 660 זה או המקסטור בראשון או הWD בשני זה פשוט משני חנויות אני קונה את המחשב. כדאי?(איך המחירים) נ.ב יש כרטיס רשת וקול הלוח אם ככה שאני לא צריך לקנות(או שאני יקח משמחשב הישן שלי) וזו עוד שאלה: כ…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by Azam,

* מטרות המחשב? - אינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים קלים עד בינוניים (SC2, Diablo 3 ). * גודל המסך? - אני לא כ"כ מבין בגדלים, אבל גודל המסך צריך רק להתאים לעבודה סטודנטיאלית בכיתה, לכל שאר הדברים אני אשתמש במסך חיצוני. * משקל רצוי? - כמה שפחות זה יותר טוב, אבל זו לא דרישה מהותית מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - צריך ביום לימודים של 5-6 שעות שכולל שימוש באינטרנט ואופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - HDMI ו-VGA/DVI * בלוטות? - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500GB * צורב DVD? - לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by habarbash,

טוב חברה אז אחרי אין סוף בירורים החלטתי ללכת על המחשב של HP DV6000T , אבל עכשיו אני רואה שבמפרט שלו בחנות שנקראת COSTCO , חסר לו 1. כ. רשת 2. IEEE 1394 . http://www.costco.com/CTO/HPProduct.aspx?Prodid=10029570&whse=BC&topnav=&browse=&model=EZ829AV&configno=ddaaed75-e674-4067-bf32-dac2473de043 ומצד שני אצל HP עצמם אותו מחשב כן מופיע עם הדברים הנ"ל : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks/hp_pavilion/dv6000_series&series_name=dv6000t_series&catLevel=3&tab_switch=true&tab=specs אם מישהו יכול לברר לי מה קורה ? תודה .

18. Started by chololol,

אוקיי אז אני צריך שתעזרו לי עם איזה מפרט.. מחר אני הולך לראות מחירים באיזה חברה יותר זולה.. תגידו מה אפשר להחליף ואם אפשר גם למה.. המחשב הוא יהיה לגיימינג לסרטים וכו'.. כדי לי לקנות גם מקררים? תודה גברים.. רק תשובות ענייניות בבקשה אני לא רוצה לעבור ת4500 ש''ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1257 לוח אם: ASUS P5N-E SLI ₪710 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪767 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB IDE 7200 RPM - WD1600JB ₪316 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪190 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪475 כרטיס קול: CREATIVE SB …

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  19. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

20. Started by Access Denied,

אני צריך להמליץ לחבר על מחשב נייד, כאשר צמצמנו את הבחירה לשני הדגמים האלו: LENOVO SL500 HP 4510S על מי מהם הייתם הולכים?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by huhxdd,

אהלן חברים, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בתקציב של עד 1500 ש"ח. המחשב צריך לספק צרכים בעיקר לגלישה באינטרנט, שירים יוטיוב וכד'. מחשב מאוד בסיסי שלא יהיו עליו עומסים. מבקש לנצל את התקציב ולהכין את המפרט הטוב ביותר שאפשר בסכום הזה. המפרט צריך לכלול: מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח (לפחות 500) ואם ישאר מקום לקירור מעבד מעבר למה שמקבלים אז זה גם יהיה טוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  22. תראו יש לי משהו שרוצה מחשב שעולה בסביבות ה-1000 - 1100 ש"ח יש לו כבר הכל מסך והכל. הוא ביקשר ממני לבנות לו מפרט. מה שהוא צריך זה מחשב לאינטרנט הוא גולש, והוא צריך מחשב מהיר שיגלוש טוב. עכשיו הוא רוצה רק AMD ואני חשבתי יותר על INTEL P4. בבקשה תרכיבו לי מפרט שכל החלקים יהיו בילט-ין על הלוח עצמו אפילו הכרטיס מסך. ושלא יעלה על המחיר שהוזכר. תרכיבו לי בבקשה מפרט גם של אינטל וגם של AMD. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

לדעתכם עד 900 ש"ח בערך אפשר להביא מחשב נייח משומש עם מעבד שהוא טוב יחסית בשביל משחקים בינוניים של היום? גם אם זה להריץ על הגדרות בינוניות. יש לי כרטיס מסך חיצוני שאחבר אליו.

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  24. היי, החברה לומדת עריכה בAVID ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב התקציב הינו 7000 ש"ח + - כולל הכל 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב, חריגה רק אם נחוץ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מספר מדוייק, קצת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Avid MC, AFter Effects, Photoshop א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקי…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by ms1ms1ms2,

הנניד שלי מתחמם מאוד מאוד עד שכבר אי אפששר לגעת בו... ובסוף נכבה לבד...מה לעשות? מאין נובעת הבעיה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים