עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קראתי בזמן האחרון את הפורמים על מנת להבין מה הולך היום (מזמן לא קניתי מחשב). אני מעוניין לרכוש את המחשב בFOXPC או בSKYPC אז אודה לכם אם תוכלו להכין את המפרטים משם. אני יודע שאני רוצה בגדול : מעבד QUAD לוח אם P35 דיסק קשיח 500 (אם לא ניתן במסגרת התקציב אז להוריד ל320) זכרון 2 GB כרטיס מסך 8800 GT אין לי מושג איזה חברות טובות ואיזה לא. אני מעדיף שלחלקים תהיה אחריות של 3 שנים. אין לי מושג איזה מארז או ספק צריך לשים (אבל שיהיה סולידי). לגביי המסך אשמח לקבל הצעות לפי התקציב (אם ניתן 20" ומעלה) תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן רב ונראה לי שהגיע הזמן... תקציב: 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי ומסך. שימושים: משחקים כבדים (GTA 4 וכו') וסרטי Full HD. מסך: 1920X1080 הרכבתי מפרט (בלי יותר מדי נסיון) ואשמח לשמוע את חוות דעתכם. או שאם הוא כל כך גרוע תרכיבו חדש . מוצרים סה"כ Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb Tray 895 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח Mushkin DDR2 4096MB (2x2048) 800MHz 4-4-4-12 XP Gold 315 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 495 ש"ח HEC-550TE-2WX 550Watt Power Supply Bulk 371 ש"ח Thermaltake M5 Black VJ2000BNS No Psu 345 ש"ח Samsung 50…

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט שבצד. אני מעוניין לשדרג את לוח האם שלי (ולמכור את הנוכחי) . אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם לדרישות הבאות : הלוח חייב להיות טוב לOC כבד מאוד. לבוא עם קירור הולם. ולהיות X48. לתמוך בCF . עריכה: אשמח אם תוכלו לתת לוח אם אחד תומך CF ולוח אחד תומך SLI (למקרה שלגבי כרטיסי המסך אשנה את דעתי) . תודה רבה. שאלה נוספת ברשותכם, מתי מוערכת יציאת X58 ?

4. Started by Plazmata,

שלום לכולם , הרבה זמן לא עקבתי אחרי כל עניין החומרה ואני צריך עכשיו עזרה בבניית מפרט, מחשב לשימוש די כללי אני לא גיימר אולי אני בעתיד אבל יכנס קצת לגרפיקה אבל ממש בקטנה...מוריד סרטים...שימוש די כלליי בקיצור מי שמפרסם מפרט בבקשה שהמעבד יהיה אינטל ואין צורך במסך, מקלדת או עכבר תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שוב שלום נתבקשתי על ידי חבר לסייע לו למצוא לפטופ שמתאים לצרכים שלו, שהם בעיקר גרפיקה. שתי הדרישות העיקריות שלו הן כרטיס מסך נורמלי ומסך בגודל 15-16 אינץ', בתקציב המצוין בכותרת (4,500 עד 5,000 ש"ח). לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=24678 האם יש בארץ לפטופים אחרים בטווח המחירים הנ"ל שעונים על הדרישות?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by MMi,

אני מעוניין לקנות Tablet PC בעיקר לצורכי ביצוע שרטוטים. אין יותר מדי דרישות מהמחשב חוץ מהנ"ל ושיהיה יחסית זול. עדיפות למחשב עם מסך מט (לא מבריק).המועמד כרגע הוא הHP TX-2620 (למרות המסך המבריק). איזה מחשבים נוספים נמצאים בסביבת המחירים של ה-HP ועל מה אני אמור לשים לב בקניית Tablet PC ? תודה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. Started by bati6,

איך אני יודע אם הוא גם צורב??

8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  9. שלום , אני צריך בבקשה מפרט מחשב ב 3000 עד 3500 בערך , עדיף כמה שפחות , כולל מסך. המחשב הוא בשביל אבא שלי שאין לו ממש דרישות מהמחשב , בעיקר לגלוש באינטרנט , משחקים קטנים בשביל אחותי הקטנה והתוכנה הכי "כבדה" שאני יכול לחשוב עליה שהוא השתמש בה היא פוטושופ. אז דרישות אין לו ממש. אבל נראה לי שיותר נוטה לכיוון AMD כי זה יותר זול. אבל שיכלול גם צורב וגם סידי. וגם אם אפשר מסך טוב כדי שלא יהרסו העיניים , ואם ההבדל בין CRT ל LCD הוא לא ממש גדול , אז עדיף LCD (הבדל גדול הוא עד 300 , 400 שקל). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד dell vostro3750 (מסך 17 אינטצ') בן שנה וחודשיים, עם אחריות בבית הלקוח לעוד שנה ועשרה חודשים. 8 ג'יגה זיכרון. תוכלו לומר לי כמה הוא שווה לדעתכם? תודה!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by MS-D,

שלום ! חברה בחודש האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל למרות זאת תמיד שמחתם לעזור ובתקווה שזאת הפעם האחרונה אז ככה: הרכבתי מחשב בתקציב של כ-5700 יצא קצת פחות הנה הוא - CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU 547.31 ¤ Motherboard ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 444.65 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 512.01 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 445.17 ¤ 12345678910 Video Card Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 1183.21 ¤ CD-RW LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 356.68 ¤ Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Mo…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by lipner23,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת מחשב שלמה כולל מסך לגיימר, אני מוכן להתפשר על מקלדת ועכבר, רוב השימוש הוא במשחקים גלישה באינטרנט והורדות, אני גר באיזור המרכז אז אני מעדיף שהחנות תהיה במרכז. ועוד משהו שאני לא מבין, אני מעדיף את המעבדים של אינטל רק כי אני לא מבין כל כך ב AMD אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה. המפרט כולל הכל יכול להגיע לסביבות ה 4500 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  13. שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב נייד וקיבלתי את ההצעה הבאה: המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים רגילים (תוכנות אופיס בעיקר) עיבוד ועריכת גרפיקה 2D וקצת הורדות תוכלו לתת לי חוות דעת לגביו? מכירים עסקה יותר משתלמת? אני אשמח גם לחוו"ד בנושא אמינות המחשב (הבנתי שעשויה להיות בעיה עם דל בכלל ודל עם נבידיה, זה נכון?) תודה, וחגים שמחים אורן

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  14. 1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  15. Started by ExenTex,

אני צריך מפרט לחבר שלי, אז הנה הפרטים פחות או יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6500 זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגראפיקה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לרוב משחקי יריות מגוף ראשון, אבל גם משחקים אחרים מסוג אחר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך בגודל 22, אם אפשר שיתאים כמה שיותר לגיימינג. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by dani,

טוב אז ככה אני חייב להעיף כבר את הג'יפה 440 אם אקס שלי כי הוא בקושי מריץ דייב אני צריך המלצות חברים... עכשיו אני מסתכל בדיוק בפנדס תגידו לי אם משהו מפה טוב (כמובן במחיר) כי אני לא בדיוק מבין בדברים האלו ??? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=9800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  17. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שזה אפשרי לחסוך בתקציב הזה אבל אם כן אז בכיף... עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אבל רצוי לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וגלישה, מדי פעם תוכנות קלות יחסית כגון Google Earth האם יש צורך בציוד היקפי? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - ממוצע האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פנדה מחשבים או חנות אחרת באזור חיפה/חוף הכרמל. אם יש הבדל משמעותי במחיר אז אפשר גם מחוץ לאזור הנ"ל. *לא KSP/Ivory!* האם יש בקשות מיוחדות …

18. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי כאן מחשב Lenovo חדש שקיבלתי עם מ"ע Linux Suse. ניסיתי להיכנס לביוס או לחילופין לעשות Boot מCD של WINXP אבל שום דבר לא זז. אני ממש לא מתמצא במערכות הפעלה מבוססות Linux ולמה אני לא מצליח להיכנס לביוס? מכיוון שזה Lenovo? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by גד :),

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E CoolerMaster CM 690 Black מארז ללא ספק SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220 22'' LCD 2ms 1:20000 DVI WideScreen ------------------------------------------------------------------------------------------ סה"כ: 4,850 כולל הספק כוח. (אני מתלבט, הם באותו המחיר ושניהם נראים לי טובים). 0 1.איזה ספק כוח עדיף? א. Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan ב. Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm 2. מה לגבי הכרטיס מסך? ה…

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by eldar,

ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  21. שלום, אני כבר זמן רב מתלבט ומתחבט בנוגע לבחירת מס' חלקים שישלימו את המפרט. כדי לחדד את רצוני: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? (גיימינג כבד, סרטי HD, חיבור המחשב ל-LCD וצפייה ב-720p/1080p) לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash (לא באופן כבד) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע, במסך הנוכחי, רק 19" עם 1440x900. בהמשך אשדרג למסך איכותי יותר FHD. (בנוסף, גם אני אחבר את הכ"מ לטלוויזית 32" LCD מדי פעם). 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  22. http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. תקציב - 4000-5000 ש"ח ייעוד - משחקים כבדים (FLIGHT SIMULATOR, BATTLEFIELD2) ציוד היקפי אינו כלול במחיר (הכוונה בעיקר למסך) בקשר לכרטיס מסך, לא מבין כלכך, אשמח להמלצות זיכרון של לפחות 2 ג'יגה מעבד - אינטל קירור - צריך\לא צריך? אני פשוט לא מבין בזה כנ"ל לגבי ספק כח. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by יואל בוב,

שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם מעבד איי 7 התקציב שלי הוא באזור 2800 ש"ח, מטרת המחשב הוא בעיקר משחקיי מחשב, מה המפרט שאתם ממליצים(חוץ מסוג המעבד)? כדי שיחזיק לי למשחקים חדשים ל3-4 שנים הקרובות? התקציב לא כולל ציוד היקפי. המון תודה!

25. 1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים