ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
התקציב: 7 אלף שימוש המחשב: בעיקר לתלת-מימד אבל גם למשחקים, עריכת מוזיקה. אני משתש בתוכנות מאיה, זיבראש, cubase גם פוטושופ. זה הפרט שהרכבתי, אני עדיין לא סגור על החלקים ולכן אני מבקש שתגידו לי אם המפרט טוב. Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ₪1480 NOCTUA NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler, יחידות 1 ₪260 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58, יחידות 1 ₪1540 G.Skill DDR3 12GB Tri Channel 1333MHZ 12GBNQ CL9 , יחידות 1 ₪1390 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2 BLACK, יחידות 1 ₪490 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ₪110 SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 VAPOR-X PCI-E, יחידות 1 ₪960 ANTEC SOLO BLACK SILVER, יחידות 1 ₪380 Antec EarthWatts EA500 500W Retail, יחיד…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חשוב לי קצת על מותגים כמו לוח אם שיהיה ASUS וכרטיס מסך מחברה נורמלית שלא תפשוט רגל עוד שנתיים..והרבה זכרון ומקום אחסון ואם אפשר מארז נורמלי עם קירור תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי DV61110EJ , אני רוצה לשדרג לו את הזכרון. הבעיה היא שיש לו 2*1 ג'יגה של MICRON ואין לי מושג אם תוספת של 1GB תועיל משמעותית (בכל אופן אני אשדרג כי כרטיס המסך שלי למרות שיש לו 512 מובנים גונב לי עוד 512 מהזכרון) ואיזה זכרון לקנות? אני זוכר מהעבר שהיו בעיות תאימות רציניות עם זכרונות מחברות שונות, האם בלפטופים זה עדיין ככה? כמו כן, האם אוכל להוסיף לו 2GB זכרון במקביל ל2*1? איזה מצב יהיה האופטימלי והכי סביר? אודה להסבר בנושא. לילה טוב. עריכה: יש לציין שאני עובד עם VISTA 32BIT ובעתיד הקרוב אשדרג לWIN7 גם 32BIT פרימיום.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד חזק לצרכי תכנות ו-וירטואליזציה, יש לי אילוץ משמעותי והוא שהרכישה תתבצע ברשת באג בלבד (לא משנה למה). הבקשות שלי: מסך 13.3 או 14.1. משקל נמוך עד כמה שאפשר. סוללה שתחזיק לי כ 5-6 שעות. כמובן המעבד צריך להיות חזק (p8600 חזק לא?) מעדיף dell או hp בגדול אבל לא חובה. לא חייב כרטיס גרפי חזק. HD ממוצע (250GB) אם תהיה יציאת hdmi או dp מה טוב. לא חייב כונן dvd. לא חייב אחריות בינלאומית אבל מומלץ 3 שנים בארץ. תקציב באיזור ה 7500-8000 (אם לא בבאג אז תקציב של 5000-5500) בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה תוכנות ניתן להגדיר אותם כתוכנת גרפיקה במובן של דרישת החומרה מהמחשב אז אולי ניתן לקטלג תוכנות לפי דרישות החומרה מהם -מאחר וישנה משמעות לגבי התימחור .הדרישות מהמחשב סתם רעיון!!!!!! אולי מישהו ירים את הכפפה מחפש מיפרט לגבי הדרישות המחשב מיועד לשימוש בעיקר אוטוקד ומעט RHINO וכן שימוש משני לסרטים- צפיה (לא עריכה) ושמיעת מוזיקה-(אני לא יודע מה זה דיסקים) מחפש את הזול האפשרי (עלות /תועלת) לא מאמין בשידרוגים עתדיים -השידרוג זה החלפת מחשב אסתפק גם במארז מכוער ואמין (חבר המליץ על ZCOOL) אולי אסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אם זה יספיק לדעתכם לשימוש
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכפתור הנ"ל יצא ממקומו ואין לי שמץ של מושג אם הוא באמת נשבר,אני לא רואה עליו סימני שבר כולשהו ניסיתי לדחוף אותו למקומו אך ללא הצלחה. האם ישנו מקום שיכול לסדר דבר שכזה? במידה וכן אשמח. דגם המחשב LENOVO 3000 N100 0768 B9G
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- אני מחפש HTPC שבעיקר ישמש כ"סטרימר", ע"ע העברת הסרטים אליו, אבל ניגון דרכו. - לא רוצה להקליט - לא צריך כ.טלויזיה. - אלא רק לחבר אותו דרך רשת אלחוטית לשאר המחשבים בבית. - שיוכל להריץ 720P (כי הטלויזיה שלי ב1366*768) חלק. - כונן קשיח בעל קיבולת של לפחות 320GB. - יש לציין שהמחשב ישמש ~רק~ לצפיה בתכני 720P, ולא שומדבר אחר. - חיבור HDMI עם יציאה לסאונד. - אין צורך בציוד היקפי מלבד כמובן מקלדת ועכבר. - רצוי שקט, אבל רק בIDLE - אם רואים סרטים אז גם ככה ישמעו את הטלויזיה. - אין לי מערכת קולנוע ביתית, הסאונד יצא רק דרך הHDMI שבטלויזיה. - 1500 הוא לא התקציב, אלא רק כתקרת גג - אם אפשר אז להוזיל כמה שיותר. והאם זה יהיה יותר הגיוני פשוט לקנות נייד ולשים אותו ליד הטלויזיה לצמיתות? יש…
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חברים יקרים אשמח לקבל את הערותיכם החכמות עבור שני המפרטים הנ"ל. המחשב אמור לשמש עבור אינטרנט, צפייה בסרטים, עריכה מאוד בסיסית של מוזיקה וסרטים ותמונות. משחקים כמעט ולא יהיו בשימוש המטרה היא שימוש במחשב לטווח ארוך. כמו ען אשמח לקבל תגובה אודות עניין הDDR3 האם עדיף את המפרט הזה לטווח הארוך או השני. תודה ושבוע טוב. מפרט מספר 1 מעבד: pHENOM II X2 545 (3.0GHz) - BOX לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL קרור למעבד: [..] GLACIALTECH IGLOO 7312 LIGHT FOR AMD S…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום וברכה השימושים של המחשב הם נטו לגלישה באינטרנט, שירים (דרוש 500 ג'יגה ) ראיתי מחשב שנראה לי דיי טוב לצרכים שלי באייבורי מה דעתכם על זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 אני משדרג אותו קצת.. מוסיף עוד 80 שח ל Intel® E6300 וכתוב שם עוד 25 שקל ל500 ג'יגה (אני רוצה להוסיף 25 שקל ולקבל segate נראה אם זה אפשרי, כי הם רוצים שאני אוסיף עוד 25 שקל ואקבל הייטצ'י) אז מה דעתכם חברים? לעשות פה איזה שינוי? שידרוג נוסף ? או שזה בסדר? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה. בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - לא 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והעיצוב במחשב - אני לא מבין גדול בקירור, אך אני מעוניין להתאים, כמובן, את מידת הקירור לצרכים של המח…
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך כמה המלצות לניידים ב-550$ מארה"ב או בסכום מקביל בארץ (לא כולל הפרשי המחירים). משמע לא נייד ב-2000 ש"ח בדיוק אלא משהו שכולל את הפרשי המחירים הגבוהים שקיימים בין השוק בארץ לשוק בארה"ב. דרישות: מסך יחסית קטן 13.1,13.4,14 וכו' (ללא העדפה לגודל ספציפי). דגש על כח עיבוד סביר (החזק ביותר במסגרת התקציב) זאת אומרת מעבד שיריץ בצורה סבירה ויסטה או וינדוס 7. אין צורך ביכולת לשחק בצורה כלשהי. כמובן עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר. תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עריכה: עשיתי לפי החוקים: הערה*: הסכום אמור לכלול גם מסך בגודל של 19 אינטץ' 1. מה התקציב המקסימלי? 3,000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ , עריכת וידאו צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים מידי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך גם מסך חדש בגודל 19 אינטץ', אבל למשחקים לא כבדים מידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך גודל 19 אינטץ' 4. האם יש…
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ידידה שאלה אותי אם המבצע של לאומי לרכישת נטבוק S10-2 של לנובו לסטודנטים שווה? הנה המפרט של המחשב שמדובר עליו: http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בלאומי לוקחים על זה 1500 שח. על פניו זה נראה כדאי (המחיר הכי זול בארה"ב הוא משהו כמו 410 דולר עם מס מקומי, שזה כמעט זהה ) קנייה שווה? היא רוצה נטבוק עם מסך גדול ככל האפשר.. הבעיה שהתקציב הוא עד 1700 שח האם יש דגם אחר בתקציב הזה שיהיה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקי ספורט כמו פיפא, , nba2k וכו', מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪306 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪579 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2692 המפרט הורכ…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ביקשו ממני להרכיב מפרט לצרכים ביתיים של אינטרנט, אופיס וסרטים. מתוכננת גם קניית מסך (22") בנפרד או יחד עם המחשב מחוץ לתקציב. המחשב אמור להתאים לפחות ל-3 השנים הקרובות ולאפשר שידרוג עתידי (תושבת ולוח אם מתקדמים). בשלב זה לא מתוכנן OC. המחשב אמור להיות שקט ברמה סבירה. התקציב למחשב הוא סביב 2000 ש"ח עם גמישות מסויימת בהתאם לדרישות. לפי הדרישות נראה לי כי כדאי להרכיב מערכת AMD עם תושבת AM3 וזכרונות DDR3, שיאפשרו שידרוגים עתידיים. לטעמי מספיק כרטיס מסך On Board. בניתי את המפרט הבא: מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪519 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK …
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעיקר למוזיקה ולאינטרנט ושאר משימות פשוטות - לא הולך לשחק עליו משהו יותר כבר ממשחקי דפדפן וגם זה נדיר. רמקולים מקלדת עכבר לא צריך, מסך שהיה 22 שחור. חשוב מאוד מאוד שהיה שקט עד חרישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
אהלן, פתחתי כבר דיון שאני מחפש מחשב משום מה לא עזרו לי למצוא את הדגם שיתאים לי. יש לי מס' שאלות שמעניינות אותי בנושא: 1. ידוע אילו דגמים יגיעו לארץ עם Win 7 מובנה? 2. ניתן למצוא דגמים חדשים עם Win XP מובנה? 3. יש אפשרות לקנות נייד ולהתקין בו Win XP ככה שכל האפליקציות יתמכו. 4. איזה חנות הכי מומלצת בב"ש לקניית נייד? דיון קודם שפתחתי בנושא של מציאת נייד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=435689.0 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב ב HDMI ל TV עכשיו גם הקול וגם התמונה עוברים ל TV אבל אני רוצה לחבר אוזניות למחשב ובעצם לשמוע את הסאונד באוזניות ואת התמונה ב TV, חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-