ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי LENOVO 3000 N200 ויש לי VISTA ואני יודע שזה לא נייד של גיימינג אבל אני אוהב לשחק משחקים ו VISTA פשוט מוריד לי ביצועים.. יש אפשרות לשדרג ל WIN7 או משהו? אני לא ממש מבין בזה.. אני לא אאבד אחריות וכ'ו?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן. א) fifa 2010, prototype ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אני מעדיף מחשב מבוסס אינטל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי , אני אשמח להצעה למפרט למחשב לשימוש של עריכה בפרמייר ( ללא כרטיס ווידאו ) ,פוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות. ֿ( וכמובן השימושים הרגילים כמו אינטרנט ווורד ) עד 3000 ש"ח . תודה !
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יעוד : גלישה ברשת וצפיה בסרטים. לא יהיה OC. אין העדפה לחברה/מוצר ספציפי. נדרש כל הציוד ההיקפי. חשוב שיהיה שקט. רצוי חנות מאיזור המרכז. אפשר חריגה של עד 200 שח'.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות בנובמבר נייד. סגור על HP, הבעיה שלא יודע על איזה דגם ספציפי ללכת. מוכן להשקיע עד 5K ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צורב DVD- חובה * אחריות - 3 שנים בארץ רכיבים כולל עבודה. * העדפה ל-HP בעיקרון המחשב הזה אני צריך אותו כתחליף לנייח, כרגע אנחנו 3 אנשים על מחשב אחד ואין לי מקום קבוע בבית לשבת בו מול המחשב. השאלה זה בתור אחד שאוהב XP - יש אפ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון אינטרנט,אופיס, משחקים קלים - בינוניים, צפייה בסרטים באיכות מעולה. 3. גודל המסך? 15+ 4. משקל רצוי? לא משנה 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע 6. יציאות מיוחדות? מזתומרת? 7. בלוטות? בגלל האינטרנט נראלי שכה 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250+ 9. צורב DVD? כן 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? ממ לא, אבל שתהיה חברה טובה, והציעו לי ללכת על COMPAQ אגב, אני קונה מKSP..והציעו לי תמפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 מה אומרים? תודה מראש ^^
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש מחשב עד הסכום הנ"ל, עדיף פחות כמובן. מעבד I5 (הבנתי שהוא יותר משתלם מ-I7). לוח אם מתאים לא יקר אך שיכיל גוף קירור למעבד. כונן קשיח של 500 GB זיכרון RAM של 4 או 6 GB במהירות 1333. כרטיס מסך ATI HD5770 (אלא אם כן עדיף כרטיס אחר) ספק צורב DVD מארז. השאיפה שלי שהמחשב יריץ משחקים על מקסימום עד סוף שנת 2010, בעיקר משחקים בסגנון starcraft2. תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
אבקש מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, אופיס, סופר מכרז וכד'. נא להמליץ גם על חנות באזור חיפה פירוט הצרכים בתגובה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ערב מצוין. הנייד צריך לשרת צרכים סטודנטיאליים : גלישה מוזיקה סרטים וכו'. לא אמור להריץ משחקים מיוחדים. רצוי מסך יותר קטן מ15" (עדיפות למשקל נמוך ככל הניתן) במחיר חייבת להכנס אחריות מורחבת ל3 שנים (כלומר דגם שעולה 4 והאחריות שלו לשנה בלבד לא מתאים) אשמח לשמוע המלצות על דגמים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מערכת קולנוע ביתית עם מגבר, מערך של 5.1 רמקולים וטלויזיית FULL HD. כדי לנצל את כל המערכת אני רוצה לקנות HTPC. הפרטים הם: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים על רזולציה 1920*1080. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? הרכבה. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכ…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים. אני סטודנט צעיר שמחפש מחשבים לצרכים של גלישה ותוכנות אופיס. מעוניין להשקיע עד 2500 ש"ח מחפש מחשב שיהיה בגודל של 11 אינץ. מקלדת נוחה וזמן סלולה ארוך מהרגיל. עדיף מעבד חזק שיהיה יעיל ל4 שנים הקרובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברים יקרים אשמח לקבל את הערותיכם החכמות עבור שני המפרטים הנ"ל. המחשב אמור לשמש עבור אינטרנט, צפייה בסרטים, עריכה מאוד בסיסית של מוזיקה וסרטים ותמונות. משחקים כמעט ולא יהיו בשימוש המטרה היא שימוש במחשב לטווח ארוך. כמו כן אשמח לקבל תגובה אודות עניין הDDR3 האם עדיף את המפרט הזה לטווח הארוך או השני. תודה ושבוע טוב. פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2500 חריגה מקסימלית: 100 ה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) אינטרנט, צפייה בסרטים, עריכה מאוד בסיסית של מוזיקה וסרטים ותמונות - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב לחמודי ,שעוד מעט יהייה בן 7 (הבן שלי ) הילד מורעל מישחקים כבדים FPS .... ישוחק על מסך "19 OC קל של 10% (מכסימום עד 20% אם לא תיהייה בעיה עם הלוח הזה) חייב להיות עם מעבד אינטל אני כניראה ירכיב לבד את המחשב תודה מראש למגיבים. זה המיפרט שחשבתי לקנות. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪276 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪364 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W ₪328 קרור למעבד Arctic C…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חברה סוף סוף הגיע הזמן לקנות מחשב אחרי המון התלבטויות תקציב 3600~ ללא ציוד הקפי אני רוצה שיריץ 3 מכונות וירטואליות מכונה אחת תריץ בסיס נתונים של ORACLE מכונה שניה תריץ MSSQL והשלישי תהיה DESKTOP רגיל שלי שיערוך תמונות בPHOTOSHOP מה יתאים יותר מפרט עם מעבד Q9950 או 5i המון תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אך כמובן גם עבודה שוטפת. המסך יהיה כנראה 22 של DELL , הנושא בבירורים ( Dell 2209WA ). המפרט: core i5 750 ( Core i5 750, s1156, 8MB Box ) Gigabyte P55-UD3R 4GB DDR3 1333 (כנראה Kingston) WD640GB ( 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS ) מארז soprano של כ300 ש"ח , אין לי באמת מושג מה זה ספק PRO82+ 525W של Enermax. כרטיס מסך HD4890 VAPOR-X ( כ1200 ש"ח) סה"כ זה מגיע לכ6000 ש"ח פחות או יותר... המפרט הוא מ KSP , מי שהרכיב אותו הוא חבר שלי שלא קשור ל ksp ומבין בחומרה בצורה שקשה לתאר... אם אין פירוט על רכיב מסוים , תגידו ואני אנסה לברר בדיוק למה הוא התכוון. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מהו גיל המחשב או באיזה תקופה הוא נקנה ? וכיצד עושים זאת ?
-
- 4 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ככה אני מעוניין בלהרכיב מפרט למחשב סלוני וחשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7500, 2.93 Ghz, 3 Mb Cache, LGA775, FSB1066, Tray ₪569 דיסק קשיח Western Digital 500GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD5000AAKS ₪285 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H, nForce 630i, Socket 775, FSB 1333, Dual DDR2 800, VGA, SATA2, PCI-Express, DVI, HDMI, IEEE1394, GLAN, MicroATX ₪367 כונן DVD-RW LG GH-22LP20 x22 Dual Layer, Lightscribe, IDE, Black, Bulk ₪133 מארז Thermaltake LANBOX Lite, VF6000BNS, No PSU, MicroATX,Black ₪383 כרטיס רשת D-Link Wireless G Adapter PCI 802.11G DWA-510 ₪89 סיכום ביניים: ₪1,826 כמה הערות- *החנות digma.co.il ממולצת? *זכרונות, כ. מסך וכ. טלויז…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב.. היום פירמטתי את המחשב הנ"ל וכרגע אני צריך להתקין את כל הדרייברים . הכרטיס רשת לא פועל וגם לא הקול ונראה לי שכולם בעצם.. יש לי את המחשב השולחני שממנו נשלחה הודעה זו ואני מוריד דרייברים מהכתובת הבאה http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False למרות שאני לא ממש יודע מה צריך להוריד כי יש שם כל מיני סוגים תחת קטגוריה אחת,בכל זאת הורדתי מספר קבצים והסיומת שלהם היא Application ככה שאני לא מצליח לפתוח אותם במחשב הנייד . יכול ל…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-