עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lital1,

אני מחפשת מחשב טוב ואין לי כל כך הרבה זמן ליותר מידי חיפושים. המחשב שאני זקוקה לו הוא בעיקר לצורכי הורדות-סרטים ,מוסיקה והרבה גלישה. התקציב לא כולל מסך. בגדול המסך שאני רוצה והא samsung 19 אינצ. אשמח לכמה שיותר הצעות בתקציב הזה. אם יש לכם חנויות אמינות שאתם ממליצים עליהן באזור המרכז אשמח לשמוע... תודה.....

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  2. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by karnal,

שלום לכם קניתי מעבד Athlon 64 3200+ (S-754) אני מתכוון לקנות את הלוח אם הבא : http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7v400-mx/overview.htm שאלתי היא האם כדאי ללכת על הלוח אם הזה? והאם הוא תומך בזכרונות A-DATA ? תודה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  4. מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים "גדולים" כמו מיינקרפט, עבודה משרדית הכוללת עבודה בריבוי חלונות ובקבצים גדולים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך לפחות 15 אינץ' בשני המחשבים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 340 2 680 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E 550 1 550 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 395 1 395 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW 200 1 200 רמקולים? Price Units Total Altec Lansing ATP3, 2.1 340 1 340 Total price + system assemly 3995 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה? האם אני אשמע טוב ברמקולים למרות הכרטיס קול המובנה? ואני צריך…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  7. שלום ברשותי מחשב Thinkpad T510 שמשמש לנסיעות ולעבודה כללית (דרך אגב לכל מי שמתעניין המחשב מצויין), ברצוני לרכוש נייד נוסף שמיועד להתנייד מעט מאוד בתוך הבית (מיטה-שולחן) ולשמש בעיקר כתחנת מולטימדיה לסרטים טלוויזית אינטרנט גלישה וכדומה ללא כל צורך במשחקים. אין כל חשיבות למשקל המחשב. חשוב בעיקר שאיכות התמונה תהיה גבוהה ושהמחשב יהיה ככל האפשר שקט.(איכות הרמקולים פחות קריטית אני מחבר אותו לרמקולים חיצוניים) אני הסתכלתי עד עתה על 3 דגמים שחשבתי שאולי עונים על הצרכים 1. LENOVO G550 2958-92G 15.6'' T6600 GEFORCE 105M 512MB + 4GB + 500GB + WIN7 2. מעבד Intel® Core i3-330M דיסק קשיח 500GB 5400RPM זכרון 4096MB DDR3 מאיץ גרפי Acer Aspire Ati Radeon 5470 http://www.notebookclub.co.il…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  8. Started by lisly,

תנו לי במחיר הזה מה שהכי מהיר בשביל משחקים ויפעל טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by ronikoz,

מה נשמע חברים? (אל תענו אני יודע מה הולך בארץ...) בכל מקרה... עלתה לי מחשבה לשדרג את המחשב שלי.... המחשב שלי כבר בן 4 או 5... הזדקן הבחור.. אז אני חושב לשדרג אותו , אולי להחליף בו כל מני דברים כי הוא כבר לא ממש סוחב... בכל מקרה המפרט שלי עכשיו: Intel Core i5 750 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Hynix 2GB DDR3 1333Mhz X2 G.skill 4GB DDR3 1333Mhz X1 LG GH22 SATA x 22 Black מארז של THERMALTAKE MIDTOWER לא זוכר את השם.. =0 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 Seasonic 600Watt ספק Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET עכשיו.. אני לא יודע מה כדאי לשנות .. או להחליף... בעקרון הלוח אם שלי ישן הוא 1156 הסוקט... יש …

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by erez_levy,

Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler קירור למעבד Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI לוח אם Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz (כפול 2 סה"כ 8 ג'יגה) Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata On Board 5.1 Channel Audio Thermaltake Smart 530W Active PFC 14cm Fan PSU (Retail) ספק כח Element T Midi Tower Series Black Case No PSU מארז מחיר: 3365 מבחינת צרכים: בעיקר הורדה וצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ובעיקרון שיחזיק ל-4-5 שנים הקרובות. עכשיו מס' שאלות של צעיר שלא מבין יותר מדי במפרטי מחשב: ה…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by vtl,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  12. אחרי בירורים ארוכים שיניתי את הדרישות באופן סופי. סליחה חבר'ה. השינוי ערוך בתוכן השאלה וגם בהודעה האחרונה. קודם כל, כל הכבוד לכולכם על העזרה והתמיכה לאנשים שצריכים את העזרה גם אני עזרתי בפורום הזה לפני 10-8 שנים~ ואני רוצה לציין שאתם עושים עבודת קודש - חוסכים להמון אנשים שאין להם את הזמן את הכסף. אז ככה לעניין למי שיוכל לעזור אני צריך מחשב נייד * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 (אפשרי להתפשר לטובת מסכים אחרים אם המחשב יהיה שווה את זה) * משקל רצוי? (תמיד כמה שיותר קל אבל זה לא אישו) * זמן סוללה- חשוב לפחות 4 שעות זמן סוללה, מעדיף 8+ * יציאות - חשוב שיהיו יציאות כמו USB,יציאות שמע - כל השאר תוספת ואשמח אם יהיו אבל…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by dani,

טוב אז ככה אני חייב להעיף כבר את הג'יפה 440 אם אקס שלי כי הוא בקושי מריץ דייב אני צריך המלצות חברים... עכשיו אני מסתכל בדיוק בפנדס תגידו לי אם משהו מפה טוב (כמובן במחיר) כי אני לא בדיוק מבין בדברים האלו ??? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=9800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום אני צריך מעבד, לוח אם, זוכרונות, בלוק קירור מים מותאם למעבד התקציב עד 2500 שימושים OC, מולטי טסקינג, גימינג תודה

15. שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba a505-s6005 עם כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה להגדיל את הזיכרון של כרטיס המשך מ-64MB שהוא כרגע. חיפשתי בכל האפרויות בביוס ולא מצאתי איך לעשות את זה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by SamurAchzar,

סה"כ AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,019.16 ש"ח .EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 648.15 ש"ח שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 572.16 ש"ח WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA 715.20 ש"ח LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 187.74 ש"ח ANTEC 3700BQE Black Quiet 350Watt PSU 648.15 ש"ח .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,461.69 ש"ח סך הכל לתשלום: 5,252.25 ש"ח נלקח מזיגזג. יקרים טיפונת, אבל קל להתעסק איתם בניגוד לאחרים. מה דעתכם? המחשב ישמש למש…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by א.ב,

אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות מבין שתי אלה: Lenovo Idealpad S540: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= HP Pavilion 15: https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= ההבדל שהכי תפס לי את העין זה הסוללה. ראיתי שבלנובו הסוללה יותר חזקה מHP אבל שמעתי שHP היא חברה ממש טובה אז אני מאוד מתלבטת. …

18. Started by blackhawk_88,

שלום חבר'ה השאלה בכותרת בשביל משחקים כמו bf3 שלא יקרטע לי על הגדרות LOW אני צריך לשדרג את המחשב? ואם כן איזה חלקים ממש צריכים שידרוג ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. המחשב שאני מדבר עליו הוא AMD 2500 64 ביט סמפרון סוקטS754 לוח אם ג'יגהבייט K8U( יש רק K8Uו אחד נכון?! פשוט לא מפורט לי יותר מזה..) gigabyte radeon 9250 128 לפי מה שראיתי בהודעות בפורום הוא נחשב לישן. בהנחה שאני עוד25+- ש"ח האם אני יכול למצוא כרטיס טוב יותר ולפחות חדש יותר? הוצע לי מארז מאושר אינטל 630 black\silver בנוסף יחליפו לי לספק 500W זה נאמר לי בלי שבכלל ביקשתי- הכול במחיר של 160 מזומן. האם הוא טוב למחשב? צריך לבקש משהו מיוחד מבחינת שינויי מאוורים או ספק מסויים? ביקשתי את הצורב המשלוב של NEC -בKSP הוא עולה 255. אבל איו במלאי ויכול להיות שיגיע בקרוב, הוצע לי כתחליף טושיבה DVDRW SD-R5372V , על מה ללכת? קניתי מSKYPC ליד צומת בית דגן, דרך אגב נותנים הרכבה חינם. בנתיים …

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by NeedMoreRAM,

התקציב שלי הוא בערך 3300 ש"ח, וזה המפרט שהצלחתי להרכיב בסוף: (מיועד למשחקים, הולך לבצע OC די משמעותי, מעדיף כמה שיותר שקט ויפה) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם אני מוציא את המקסימום מהכסף בקניית המפרט הזה? מה כדאי להחליף? אני סומך עליכם, עיזרו לי.

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  22. שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by msimhon,

אהלן, אני לפני הזמנה של מחשב נייד ואני מתלבט בבחירת המעבד...כאשר יש את שני המתמודדים הנ"ל...ההבדל הוא של 100$ יותר עבור ה-I7. מבנצ'מרקים שראיתי עושה רושם שהI7 עדיף ביצועיסטית בצורה די משמעותית..האם כך הדבר? והשאלה השניה היא כיצד יושפע אורך חיי הסוללה מבין השתיים...ה-I7 צורך יותר...השאלה עד כמה זה בא לידי ביטוי בחיים האמיתיים במחשב בעל סוללת 8 תאים. מראש אני אומר שאני מחפש ביצועים בשמיים אבל במקרה הנ"ל נראה כאילו התוספת התשלו היא יחסית שווה את הביצועים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  24. Started by itayalle,

מישהו קנה לאחרונה מחשב נייד של HP בארה"ב ? האם אתם יודעים מה הפרוצדרות לקניית מחשב נייד בארה"ב, במה זה כרוך האם משלמים מס , האם כדי לקנות את המחשב דרך האתר של HPולשלוח אונליין או לקנות במקום ? אפשר לקבל כמה טיפים ... תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  25. Started by eldar,

ברצוני לשדרג את המחשב למשהו חזק....תקציב 6000 שקל.... זה 4 חלקים, כרטיס מסך אולי 6600GT או 800XT , בקיצור כרטיס מסך עם ביצועים טובים, מעבד סוס, עד 2500 שקל, ותמליצו לימה יותר טוב INTEL או AMD ... וגם לוח אמ שתואם למעבד ולכרטיס מסך, זכרון טוב DUAL 512... אמרו לי OZC הכי תותחים, שיהיה בערך 1500 ש"ח הזכרון אני צריך את ארבעת הרכיבים האלה תואמים ועובדים בהרמוניה בזמן שאני עמיס עליהם עם האוברקלוקינג ניתן לחרוג בתקציב בכמה מאות, זה שידרוג יש לי עכשיו P4 2.4GHZ עם 256MB זכרון כרטיס מסך RADEON ATI 9550 ולוח אמ ASUS P4S8X-X, קניתי מחשב לפני 3\2 שנים לא משהו כבר... תודה רבה לעוזרים --- סליחה לא שמתי לב שיש פורום מפרטים נא להעביר -----

• 8 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.