עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב הוא בסביבות 5K עם אפשרות לחריגה קלה המטרה משחקים בהגדרות מקסימליות על FHD (פילטרים וAA על מקסימום). יבוצע אוברקלוק עד כמה שניתן ,חשובה מערכת שקטה אך לא חרישית (יושב בסלון). ללא התפשרות על רכיב SSD וכרטיס מסך. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13401 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. Started by Slavik111,

אני צריך מחשב לעיצוב גרפי דו ממדי ps,illustrator זה רק לוח אם מעבד זיכרון , הרדיסק יש לי וספק גם :http://www.1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=5395,&c14=4032,&c15=4139,&c19=5730,5730,&&p=false

3. הי מחפש מחשב עד 2500 שח למען גלישה+ סרטים+ גיימינג קל אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ומארז תודה מראש

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  4. אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי כרגע על המחשב LG E500 סטיק של A-DATE 1GB DDR2 667MHZ. אני רוצה להוסיף למחשב עוד סטיק. מערכת ההפעלה שלי היא XP , והמחשב משמש אותי בעיקר ללימודים (סטודנט). שתי שאלות: 1) עדיף להוסיף עוד 1GB או עוד 2GB- האם יהיה הבדל משמעותי? 2) במידה ואני והולך על 1GB - מה עדיף KINGSTONE או G SKILL (שניהם עולים 110 ש"ח) או שאולי חברה אחרת? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by Effi Kalo,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …

7. Started by yakirsh4,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15 * משקל רצוי?ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATAHDMIוכו)HDMI עדיפות לUSB 3 אם נכנס בתקציב אם לא אני ישמח אם תגידו * בלוטות?לא חובה אך עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) 300GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אך עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטי…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by 3pac,

לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  9. היי מחפש מפרט מעודכן שישמש אותי בעיקר לתלת מימד וכתחנת עבודה. לא מעוניין דווקא בכרטיס מסך יקר במיוחד אלא משתלם ונותן תמורה יחסית למחיר לא יקר. זיכרונות מינימום 8 ג'יגה. ומעבד I7 לפחות...רק לא בטוח איזה מהדגמים השונים. סה"כ מחיר המחשב (ללא מסך) ינוע בין 4 אלף ל-6. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום! אני אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הזה בכלל ועל המעבד הזה בפרט! השימושים הם בעיקר צפייה בתמונות, מעט פוטושופ ומובי מייקר מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium T4500, 2.30GHz 800MHz FSB, 1MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel Integrated GMA 4500] כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth סוללה: 6 תאים משקל: 2.73 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: USBx3 VGA RJ-45 ExpressCard34 Line-In Line-Out 7in1 Media Card Reader אחריות: אחריות לשלוש שנים מחיר: 2,592₪

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by achiya1,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד ,המחשב עצמו חייב להיות בהטענה כל הזמן אחרת הוא יכבה\לא ידלק. אם הכבל של המטען מתנתק מהחשמל או מהמחשב ,המחשב נכבה באותה שניה... הבעיה היא מן הסתם במטען או בבטריה ואני רוצה לדעת אם זה בעיה שכיחה ואיפה לדעתכם הבעיה נמצאת במטען או בבטריה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by d1zzy,

שלום, אע"פ שאולי זה לא רלוונטי לשאלה, אציין שאני מחזיק בLenovo T61... על מנת שלא יצטבר אבק בסינקים של המחשב, אני דואג לנקות את שולחן העבודה שלי מדי שבוע. אמנם, קורה הרבה שאני נאלץ לעבוד עם המחשב על שולחנות אחרים, שמטבע הדברים לא אני אחראי על נקיונם... עד עכשיו מה שעשיתי כשעבדתי על שולחנות אחרים הוא פשוט לפתוח את תיק המעטפת שלי, ולהניח את המחשב על חציו (תיק מסוג crumpler gimp), אך חבר העיר לי בשם טכנאי מחשבים שזה "חונק" את המאווררים שלו או משהו בסגנון.. האם יש בסיס לדבר? לכאורה נראה שהמחשב פולט אוויר דווקא מהסינקים, זה נראה מאוד לא תועלתני שהמחשב יפלוט\ישאב אוויר מלמטה, מהרווח הצר שבין המחשב לשולחן.. תודה...

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  14. אוקי אז ככה, אני צריך מחשב, שיריץ לי סורס על 100FPS קבוע, ושאני יעשה Max Fps 100 , אז זה גם לא יוכל לעבור את 100. אז זה ככה תקציב מ4000 עד ל4700 מקסימום, אבל מי שלוקח ב4700 אני רוצה שזה יהיה בדוק 100FPS קבוע... אה ואני רוצה את ה100FPS עם רזולוציה 600*800, לא יותר(למי שלא הבין לא יצא לי הפוך, אני רוצה שמונה מאות כפול שש מאות), על הגדרות HIGH, ואולי קצת פילטרים. אז הכנתי לעצמי מפרט שנראה לי מושלם חוץ מהכרטיס מסך עליו אני מתלבט, תרגישו חופשיים להצעות ולשיפורים, וגם לעוד מפרט . אז מה יש לנו כאן? מעבד 3200, לוח אם DFI ULTRA INFINTY זיכרון שהם TCCD , של Samsung, שזה 512*2, ביחד 1GIGA מארז של HEC שבא עם ספק כוח 400WATT של HEC, והמארז עצמו בא עם 2 מאווררים של 120!!! זה מ…

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. שלום [= המחשב שלי הזקן כבר בן 3 שנים עשיתי חשבון ולהחליף לוח ומעבד וזיכרון זה כבר לא כל כך כדאי ומשתלם אז החלטתי לקנות מחשב עכשיו הרבה זמן לא עקבתי אחרי עולם החומרה אז אני פונה לעזרתכם... אז לעניינים: אם אתם יכולים בבקשה להכין לי מפרט מחשב טוב בכ-6500 שקל אם אפשר לא לחרוג... עם דגשים על הכרטיס מסך (אני מעדיף nvidia) ומעבד של 4 ליבות ולוח א ם של אסוס .... ואם אתם יכולים גם חבר שלי החליט שהוא רוצה מחשב בכ5500 שוב דגש על כרטיס מסך טוב מעבד טוב ולוח אם של asus...

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by Msys,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית+צפייה בסרטים+משחקים(יתכן) במשך שנתיים ולאחר מכן שימוש גם כן באווטוקאד ומטלב * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 * משקל רצוי? מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ETHERNET * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח THE MORE THE MERRIER * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל כול חברה טובה שתעשה את העבודה, בנוסף לאחריות 3 שנים. הגעתי למספר דגמים, אשמח את עזרתכם: http://ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  18. Started by Bose,

יש לי את המפרט הבא intel p4 2.4 asus p4xp-x seires 256 ddr generic mx 440 64 זה בעיקרן מה שצריך לעניין אתכם. אוקי אז דיי נמאס לי שהמחשב שלי איטי, לא סוחב משחקים ואני לא יכול לצרוב כלום אז חשבתי ללכת על משהו כזה, אי אפשר ללכת על DDR3200 כי הלוח תומך עד 2700. למישהו יש עוד הצעות מעניינות?? http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4xp-x/overview.htm# Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 165.00 ¤ 1 165 ¤ 1 690 DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory 248.65 ¤ 1 248.65 ¤ 2 3936 Club3D Geforce FX 5900XT 128MB 256bit TV/DVI Video 1119.99 ¤ 1 1119.99 ¤ 1533.64 ¤ עד 1500 שח בבקשה ולא, אני לא יכול למתוח תתקציב בשביל 9800 פרו. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם ושבוע טוב אני מטלבט על איזה לוח ללכת http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3469&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=638

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  20. כאן מדובר בנייד של דל רציתי לדעת איך הוא : http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1182&catId= במידה ולא, אני צריך ב2500 מחשב נייד לשימושי אופיס ואינטרנט. ניתן לחרוג עד 150 ש"ח. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 4000 שח למטרות סרטים ומשחקים כמו NFS ראיתי את המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=17586 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. Started by AreaDooM,

צרכים:עבודה מול המחשב, WORD טבלאות EXCEL , תמונות , משחקים קצת. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 מחיר: ¤519 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1174 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: NEC DVDRW AD-5170A DOUBLE LAYERED X18 - WHITE מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 DUAL CHANNEL KIT מחיר: ¤685 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: TZAG-ELITA 2310 SUPER MIDI TOWER+500W …

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by Evyatar1620,

אהלן, חבר צריך מחשב חדש בשביל אוברוואץ, וביקש ממני לפתוח דיון בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch ובכללי משחקי FPS באונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' 144 -לאילו הגדרות ג…

24. מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by Matankzr23,

שלום לכולם אני צריך חוות דעת על מחשב שאני אולי יקנה בקרוב... אלה המטרות שלו.. מטרות עיקריות : 1- מוזיקה (רק לשמוע לא לערוך או משהו כזה) -----> שזה אומר שאני גם צריך רמקולים 2-תוכנות כבדות (פוטושופ 3DSMAX 9 ועוד....) 3-לראות סרטים המחשב שלי הוא לאאאאאא למשחקים בעיקר... אני בקושי ישחק בו... אין לי זמן חח אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים משהו כמו WORMS החדש ומשחקים כאלה לא משהו מוגזם.... זה מה שהרכבתי (אני לא מבין סתם לפי מה שנראה פה עשיתי) מ SKYPC: (מקסימום 4500) מעבד AMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache 866.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G 463.00 ¤ זכרון למחשב (שתיים) SUPER TALENT 1G 667MHZ 1100.00 ¤ דיסק קשיח Western Digi…

דיונים חדשים בפורומים