עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם -- כפי שתוכלו לראות מימין, אני מומחה לרשתות ואינטרנט בפורום רשתות, אבל לפני מספר שבועות קבלתי הזמנה לתערוכת CES 2010 שמתקיימת בלאס וגאס. CES היא תערוכת האלקטרוניקה הבידורית והמחשוב הגדולה ביותר בעולם ומציגות בה כ-2,500 חברות מהגדולות ביותר בתחום. את ההזמנה לכנס, על תקן של עיתונאי ועורך אתר אינטרנט, קבלתי מאנשי יחסי הציבור של התערוכה, על בסיס הפעילות של אתר NetCHEIF כאן -- http://www.netcheif.com. חדשות ומידע מהתערוכה ניתן לקרוא בבלוג שלי. הפוסט על המחשבים החדשים של ASUS נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=80

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by tood24,

3. Started by shakezi,

(מוכנה לחרוג קצת מהתקציב, בתנאי שיש תמורה לכסף כמובן ) מטרות המחשב? סטודנטית להנדסת מערכות מידע - הרצת תוכנות (גם כבדות), אימולטורים וכדומה, מצגות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא פחות מ14 אינץ', רצוי מט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI אך לא חובה * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב SSD+HDD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by topy11,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by yon22,

נבחר

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by GRiM,

אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול וטוב למשחקים והשימושים רגילים (סרטים, מוסיקה, אינטרנט..). בסה"כ אני רוצה מחשב מהיר שיחזיק משחקים, כל אחד רוצה לשחק מדי פעם. ניסיתי לבנות משהו חסכוני ובחכמה, זה מה שיצא: 0 4327 A-Data (V-DATA) 256 MB DDR 3200 Memory 160.00 ¤ 2 320 ¤ 1 7134 Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard 549.00 ¤ 1 549 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 789.00 ¤ 1 789 ¤ 3 6252 Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case 219.00 ¤ 1 219 ¤ 4 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 999.00 ¤ 1 999 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 3225 ¤ במקום לקחת סטיק אחד של 512MB, לקחתי 2…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- עריכת סרטים ומשחקים קלים [ SIMS לדוגמא] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Primire , after effects, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by dddd01,

שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט שבצד. אני מעוניין לשדרג את לוח האם שלי (ולמכור את הנוכחי) . אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם לדרישות הבאות : הלוח חייב להיות טוב לOC כבד מאוד. לבוא עם קירור הולם. ולהיות X48. לתמוך בCF . עריכה: אשמח אם תוכלו לתת לוח אם אחד תומך CF ולוח אחד תומך SLI (למקרה שלגבי כרטיסי המסך אשנה את דעתי) . תודה רבה. שאלה נוספת ברשותכם, מתי מוערכת יציאת X58 ?

10. דרישות? 6K, שיוכל להתמודד בכבוד יחסי עם FPSים מודרניים גודל? 14 עד 17 דרישות מיוחדות? לא ממש... אוף לאן נעלמו ה אייסרים 5930

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by tall978,

שלום רב. אני מבקש המלצות למחשב נייד לאשה מבוגרת שעכשיו מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בעולם המחשבים העיקרון הכללי הוא שלא צריך מפרט מתוחכם מדיי אבל גם לא מיושן מאוד בתקציב של 2k * מטרות המחשב? שימוש בסיסי - וורד, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך? רצוי 15' * רזולוציית המסך? אשמח לכמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב אמור להיות יחסית נייח אז לא משנה באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  13. שבוע טוב. מתלבט בין 2 המחשבים הנ״ל: Lenovo yoga book 9i ל- asus zenbook due 2024 מה אתם ממליצים מבין ה2?

14. Started by MS-D,

שלום ! חברה בחודש האחרון שיגעתי אותכם קצת אבל למרות זאת תמיד שמחתם לעזור ובתקווה שזאת הפעם האחרונה אז ככה: הרכבתי מחשב בתקציב של כ-5700 יצא קצת פחות הנה הוא - CPU AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU 547.31 ¤ Motherboard ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) 444.65 ¤ Memory DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 512.01 ¤ Hard Disk Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 445.17 ¤ 12345678910 Video Card Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card 1183.21 ¤ CD-RW LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 356.68 ¤ Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Mo…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייח חזק מאוד- עם הרבה ליבות ומספיק זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. הוא בנוסף צריך להיות אמין- הוא אמור להתמודד עם הרצת סימוליצות- ז"א תוכנות שיעסיקו את המעבדים שלו ברציפות (24/7) במשך כמה חודשים. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVIDIA, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning. התקציב הוא עד 20,000 ש"ח (על חשבון העבודה...) הנה מפרט שהציעו לי. הוא מכיל רכיבים יקרים כדי להתמודד עם העבודה הרציפה: CPU: AMD R9 5950X 16-Core 32-Threads 3.4GHz up to 4.9GHz 64MB Motherboard: Gigabyte X570 AORUS XTREME (16 phases) CPU cooler: be quiet! Dark Rock 4 Pro CPU Cooler GPU: RTX 3070 Gigabyte Aorus Master 8GB G…

16. Started by Sygnus,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב: מטרות המחשב - אוטוקאד, אופיס, ,אינטרנט האם אתם צריכים ציוד הקפי - מסך 22" LCD האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו - מעבד אינטל, כרטיס מסך nvidia האם מתוכנן OC? לא. מעוניין שהמחשב יעבוד מצויין לפחות 3 שנים, בלי לחשוב על שידרוגים כלשהם. בנוגע למעבד - אין לי מושג אם מספיק 2 ליבות או כדאי 4 ליבות, אודה באם תוכלו גם להסביר איזה מעבד כדאי. (אם אפשר מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז מה טוב, לא חובה להגיע לתקציב זה) תודה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  17. שדרגתי לאחרונה ל-HD 7870 XT With BOOST של ספיר, ותהיתי בכמה הגיוני למכור את הכרטיס הזה. אני לא כל כך זוכר מתי קניתי אותו, למען האמת... כמה הגיוני לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by GmaRa,

אהלן, יש לי כאן מחשב Lenovo חדש שקיבלתי עם מ"ע Linux Suse. ניסיתי להיכנס לביוס או לחילופין לעשות Boot מCD של WINXP אבל שום דבר לא זז. אני ממש לא מתמצא במערכות הפעלה מבוססות Linux ולמה אני לא מצליח להיכנס לביוס? מכיוון שזה Lenovo? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  19. ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  20. אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום לכל באי הפורום, אני צריכה דחוף מפרט למחשב מולטימדיה, שישמש לסרטים אינטרנט וקצת עבודה ביתית... אם אפשר המלצה למסך טוב 22 אינץ... תודה תודה תודה!!!! :-*

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by ben060,

אהלן, רוצה לדעת אם שווה לי למכור את המחשב: בקצרה זה המפרט: Core 2 Duo E6320 1.86 MHz GB P35-DS3 OCZ 2GB 800 MHz XFX 8600GT 256MB COMPUCASE CA19 + HEC 400W זהו, אשמח לדעת כמה המערכת הזו שווה. מקווה שלא פספסתי כלום. תודה

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by Gohan,

cpu: AMD XP 2600 barton mobo: abit nf7 rev 2 ram: geil 256mb pc2700 ddr 333mhz cpu cooling: Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD hd: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM gfx: FIC A92 ATI Radeon 9200 128mb floppy: Mitsumi floppy 1.44 burner: Lite-On 52/32/52 Retail monitor: PROVIEW 17 BZ 786 keyboard: Genius KB 10X PS2 ENG/HEB/RUSSIAN mouse: Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail case: Simbadda 329-4 ATX 400W + USB2 lan card : GENIUS NET CARD GF100TXR-3 מה אתם חושבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by AAvihayD,

שלום, יש לי מחשב שהוא קצת ישן די מהיר אבל ישן ואני לא ממש מצליח להריץ משחקים כמו CS:GO וכאלה זאת אומרת מריץ אבל על הגדרות מאוד נמוכות ועל 30-40 FPS.. Geforce 9300 GE Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.69 GHz Ram 2.00 GB אני רוצה להריץ את המשחקים האלה על הגדרות בינוניות ועם FPS של לפחות 70-80.. התקציב שלי הוא: כמה שצריך להשקיע בשביל מה שרשמתי פה^^

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  25. לפני כמה ימים המליצו לי על כמה תוכנות שימושיות לבדיקת חומרת הלפטופ יד שנייה. אחת התוכנות הייתה ORTHOS מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה איזו בדיקה עיקרית(כי יש כמה סוגים) אני אמור להריץ ולכמה זמן? והכי חשוב לפי מה אני יודע שהבדיקה עברה בהצלחה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים