ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מתי יושווק הממרום בארץ?? אם כן אתם יודעים תמחירים באלי לקנות מחשב נייד
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש המון רעש מהתקלה שנתגלתה בציפסט P67/H67 החדישים של אינטל (לא פשלה ראשונה שלהם), שפותחו עבור דור המעבדים החדש Sandy Bridge. האם יש מידע איך זה ישפיע על תחום המחשבים הניידים? מה, לא ישווקו ניידים עם המעבדים החדשים? הרי התיקון ע"פ אינטל יקח עד אפריל, או אף יותר..
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מסוג XPS 1210 שנקנה לפני כשנתיים, לפני שנה הוחלפה הסוללה במסגרת האחריות , לאחרונה הסוללה החדשה הפסיקה לתפקד המחשב נכבה אחרי 5 דקות. כעת ברצוני להתייעץ אתכם לגבי סוללה חדשה כאשר יש בפני שתי אפשרויות סוללה מקורית של דל או חלופית... אני מתלבט בין שני דגמים: http://www.battery-store.co.uk/batt-4-laptop/dell-xps-m1210.htm http://www.parts4nb.co.uk/catalogue/product/dell-xps-m1210-9-cell-original-battery את החנויות אני לא מכיר , המחירים יחסית לארץ סבירים אפילו הסוללה המקורית במחיר לא גבוה. ההתלבטות שלי היא לגבי החנויות ולגבי מקורי או לא... באתר של דל הביקורות לגבי המקורית לא אוהדים במיוחד... אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם, תודה מראש, דרורלי
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS4 זכרון 4G (2x2G) 1066Mgz לא זוכר איזה חברה.. כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Scythe Ninja 2 סה"כ מחיר 3000 שקל (אני לא יכול להשקיע יותר ממחיר זה) אין לי תקציב נותנים לי את המפרט הזה במחיר עלות. המחשב יהיה בעיקר בשביל אינטרנט,הורדות,משחקים ולפעמים המרות סרטים.. יש לי כמה שאלות: 1.האם הספק יחיזיק את המפרט הבא ואפילו ייתן לי לעשות אוברקלוקינג בעתיד ? 2. האם הקירור נינג'ה 2 הוא טוב ויקרר טוב את ה Q6600 3.איך הלוח אם ? 4.האם צריך להוסיף למארז מאווררים א…
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה את עזרתם במפרט למחשב בתקציב של 2K מיועד לגלישה צפייה בסרים משחקי בסגנון FIFA14 וGTA החדש המפרט לא צריך לכלול דיסק קשיח,ספק כוח יש ברשותי(400Wׂׂׂ) וכונן אופטי תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק למפרט מחשב שיהיה חזק, מיועד לעיצוב גאפי בתוכנות כבדות ועריכת וידאו מאסיבית. אני שוקל גם אפשרות למחשב all in one עם מסך מגע אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם על זה. אם לא אז להוסיף גם מסך.. לשמור על אפשרות לשדרוג בעתיד.. אשמח מאוד לשמוע המלצות ממכם תקציב למחשב עד 4000 ש"ח עדיף לחסוך, לא מומלץ לחרוג מצטער שאני לא מפרט יותר מזה כי אין לי מושג מה היו רוב הדברים שרשמו שם בחוקים.. תודה מראש אתם עושים עבודת קודש לכל אותם עילגים (כמוני) בתחום.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754 GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 DDR 400 512MB A-DATA Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100 GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128bit FLOPPY Teac/SONY 1.44 CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) 2209 ATX MIDI PFC, usb מחיר כולל:2730 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (עד 20) טאבים פתוחים בכ"א. 2) במקביל, תוכנות נוספות רצות, כגון וורד, אקסל, paint.net וכד'. מן הסתם הייתי שמח לתוכנות כבדות יותר במקביל, כמו עריכת וידאו/גרפיקה/וקטורים וכו'. 3) נגזר מהשניים הראשונים - חושב לשדרג מהלכים ולהשתמש בשלב מסויים בשני מסכים במקביל, אז כמובן חומרה וכ. מסך שיתמכו באופציה הזו (למימוש עתידי, כרגע אין תקציב לשני מסכים). בנוסף: 4) תוכנות מעט כבדות יותר, כמו תוכנות ניתוח סטטיסטי - stata (למרות שבחומרה הקיימת שלי, בת 5 שנים, אין לי בעיות מיוחדות איתה), ואקסלים עם הרבה שורות - עשרות אלפים - ועליהם הרבה חישובים (יש בע…
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב,של 4000 שקל... אודה לכל מי שיעשה לי מפרט... אני צריך... ללא מסך... ללא מדפסת ללא צורב ללא עכבר ומקלדת אני צריך רמקולים טובים... אני צריך AMD שיהיה יותר מ3,000 GHZ כרטיס מסך חזק(GEFORCE) שיהיה מינימום 6600 אם זה אפשרי(אסתפק גם ב6800 או ב6600) אבל אני אעדיף 7800(אבל זה כנראה לא אפשרי)...או משהו באזור... ו256 ראם(של הכרטיס מסך) כרטיס קול אני צריך משהו טוב אבל אני לא חייב פצצה עכשיו בקשר לראם אני צריך 1024 מינימום... ושיהיה DDR או משהו טוב... אני צריך הרד דיסק של 200 גיגה מינימום אם שכחתי משהו(מהחלקים)בבקשה תגידו לי... תודה לכל מי שיכין לי את המפרט... ובקיצור אני צריך מחשב חזק מי שיש לו שאלה שרק ישאל...
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אע"פ שאולי זה לא רלוונטי לשאלה, אציין שאני מחזיק בLenovo T61... על מנת שלא יצטבר אבק בסינקים של המחשב, אני דואג לנקות את שולחן העבודה שלי מדי שבוע. אמנם, קורה הרבה שאני נאלץ לעבוד עם המחשב על שולחנות אחרים, שמטבע הדברים לא אני אחראי על נקיונם... עד עכשיו מה שעשיתי כשעבדתי על שולחנות אחרים הוא פשוט לפתוח את תיק המעטפת שלי, ולהניח את המחשב על חציו (תיק מסוג crumpler gimp), אך חבר העיר לי בשם טכנאי מחשבים שזה "חונק" את המאווררים שלו או משהו בסגנון.. האם יש בסיס לדבר? לכאורה נראה שהמחשב פולט אוויר דווקא מהסינקים, זה נראה מאוד לא תועלתני שהמחשב יפלוט\ישאב אוויר מלמטה, מהרווח הצר שבין המחשב לשולחן.. תודה...
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
משחקים כבדים ל1920X1200 אפשר לחרוג ממש בקטנה עד 5200 מתכנן OC קטן לא משהו ענק! העדפה לכרטיס 5850 החדש. תודה
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני חייל שמלפש דרך טובה להעביר את הזמן בבט"ש וחשבתי לקנות מחשב נייד לצורך משחקים. הניידות פחת חשובה לי ואשמח להריץ עליו משחקים כמה שיותר טוב. אני מעוניין במחשבים מבית ASUS או Gigabyte. הייתי פעם פעיל בפורום אבל עכשיו עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי בחומרת מחשבים ואשמח אם תוכלו לצרף למפרט הסבר קטן לבחירתכם. אשמח לכל עזרה, תודה מראש. VaZo
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברשותי מחשב macbook (לא יודע את השם של הדגם אבל הוא 13.3 אינץ' widescreen עם מעבד t7200)... על המחשב כרגע יש 1 giga זכרון וברצוני לשדרג ל2 giga. האם ניתן לשים עליו כל סוג של זכרון (למשל kingston או g/ skill)... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4468 הקרדיט לאתר - NOTEBOOKREVIEW.COM
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי חברים מתלבט בין רכישת מחשב מבוסס אינטל 13500/13600 וddr4 וכרטיס מסך 3070 לעומת amd 7700X (תושבת AM5) ו DDR5 כך שתהיה לי אופציה קלה יותר לשידרוג עתידי. שימוש לאופיס/ גלישה /וירטואליזציה של מערכות הפעלה ומעט גיימינג תקציב בסביבות 6000 ניתן לחרוג עדיפות לקירור נוזלי 360 כ מסך 3070 (פתוח לשינויים) ספק מודולרי ללא ציוד היקפי ללא צורך במערכת הפעלה מארז- אין הגבלה בגודל שיהיה חלון צד ודעתכם בנוגע להתלבטות האם כדאי לרכוש socket 1700 שעתיד להתחלף בעוד כשנה או לעבור לAM5
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכלל המומחים אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש לעריכת וידאו עם תוכנות כמו premier, vegas, after effect, ואודיו -cubase, fruit loops ומידי פעם להריץ משחקים (borderlands 2, gta v, max payne 3) לאו דווקא על ההגדרות הגבוהות ביותר. 1. תקציב מקסימלי 3,000 א) אני מנסה לחסוך, אבל אם ההבדל ישפיע במיוחד על הביצועים אני אחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. שימושי מחשב - עריכת וידאו ואודיו, גיימינג קל א)תוכנות עיקריות - שימוש כבד בcubase, fruit loops, after effect, premier ב) משחקים שיופעלו: . borderlands 2, max payne 3, gta v מותאם למסך 1080X1920, מסך 23 אינץ' -הגדרות גרפיות בינוניות במשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מעולה למשחקים, בנוסף אני עובד בפוטושופ וגם בתלת מימד. יש לציין - יש לי מסך 19 מעולה של viewsonic - VP930. אשמח למחשב שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי. אין צורך למשהו מיוחד לoc, אולי אעשה משהו לא כבד מדי מתי שהוא. אני רוכש מiqpc ככל הנראה ולכן אשמח למפרט משם. התקציב מאוד גמיש ויכול מעל או מתחת ל3500 אם אין צורך מיוחד.. בקיצור, אני פתוח להצעות לכל הכיוונים! המון תודה לכל העוזרים!! =]
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חברים שלום. ברשותי מחשב דל סטודיו 1558. היום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת (בלחיצה על F8, כשהמחשב רק עולה, כמו שנאמר בעמוד של דל) וגיליתי שאין לי את האופציה הזאת - ז"א שלא רואים כזאת אופציה בהתחלה (לדוגמה, כן רואים ש F2 זה כניסה לביוס) גם כשניסיתי ללחוץ על F8, לא משנה איך ובאיזה אופן, זה היה לשווא. בדקתי, ויש לי מחיצה של RECOVERY בדיסק הקשיח, אז איך פונים אליה?? *אגב, יש מצב שמשהו השתבש כשחילקתי את הדיסק מחדש?? (שוב, לא נגעתי במחיצה של הגיבויי, והיא עדיין עומד לפי אותו הסדר שעמדה לפני) תודה רבה לעוזרים, יבגני
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה.ובכלל,הרבה זמן לא בדקתי את מצב השוק בתחום מפרטי המחשב(בפעם האחרונה שהייתי מעודכן הכרטיס מסך הכי טוב היה 6800 אולטרה והAMD הכי טוב היה A64 3800). אז ככה,אני רוצה לקנות מחשב אחרי שהמחשב הנוכחי שלי התיישן קצת.התקציב הוא עד 5000 ש"ח עם חריגות.המחשב בעיקרון מיועד למשחקים,אבל לא רק(בלי כוונות ל-OC עתידי).וחשוב מאוד-שהמפרט יהיה מKSP. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב אני לא יודע איזה תקציב אבא שלי רוצה הוא אמר מה שיהיה טוב אז נקנה. אתם יכולים לתת לי מפרטים טובים למשחקים וסרטים על בסיס AMD Athalon 64 Intel Pentium 4 800Mhz AMD Athalon XP לא במחירים מוגזמים. מחשב טוב מאוד בכמה שפחות כסף אני יודע זה בקשה גדולה אבל בבקשה תעזרו לי [glow=red,2,300]תודה לכל העוזרים![/glow]
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-