ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט וסרטים(לא HD) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מסן, אקפלורר, מדיה פלייר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו …
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כמו שאמרתי. יש לי חבר מעוניין בבחירת מפרט מתאים לעריכת ווידאו בHD. רצוי שגם כרטיס קול יהיה סביר. סכום עד 5000 שקלים. תודה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות שרת קבצים למשרד שלנו. השרת צריך לשמש כשרת קבצים ושתהיה לו היכולת להריץ כ-5-6 virtual machines. האם יש למישהו רעיון לשרת בעל מפרט טוב? ( עד 6000 שקל) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1שלום, מחר אני הולך לפנדס מחשבים על מנת לקנות מחשב חדש. אני צריך את העצה שלכם, אני רוצה מחשב חזק. אין צורך בכרטיס מסך כי כבר יש לי HD5870. התקציב שלי הוא 4 אלף עם חריגה קטנה. חשבתי על 6 ג'יגה זיכרון, קור איי 7 כולשהו, 1 טרה הארד דיסק וכו. כמובן אני רוצה תמחשב ל OC ככה שאני רוצה מחשב קריר טוב ומהיר הכל למטרת גיימינג שהתקציב יהיה מנוצל הייטב. . מה התקציב המקסימלי? 4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200~4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למפרט עד 4K ויש כמה דברים שאני רוצה שיהיה בו. i7/i5 לפחות 4 ג'יגה ראם כרטיס מסך תומך DX11 אין צורך בכונן דיסקים,יש לי אחד טוב ממחשב אחר שאפשר לשים במחשב החדש. תודה רבה למי שיכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה הגיע הזמן לקנות מחשב חדש המחשב שלי כבר לא סוחב אז הנה הפירוט של מה שאני צריך.. (שלא תגידו שאני לא קורא חוקים חח) לא מתוכנן OC , ללא מסך וציוד היקפי, מתוכנן בעיקר לאחים שלי אבל גם לאמא שלי בשביל עבודה משרדית ככה שצריך את הכונן דיסקטים הדפוק הזה. הסתובבתי קצת בפורום אז דברים שאני רוצה ללכת עליהם בטוח זה הדברים הבאים-- מעבד- QUAD 6600 כ.מסך 8800GT נראה לי יהיה טוב זיכרון פנימי 2G לפי מה שהבנתי 667 יהיה מספיק כי לא מתוכנן OC הארד דיסק- 320 למרות שתכלס גם 250 זה מעל ומעבר צורב DVD- לא מבין מזה שיהיה זול... ספק- הבנתי שצריך משהו של 450W הקושי העיקרי שלי זה בחירה של מארז וספק (וגם קירור אם צריך או לא) תעזרו לי לבחור ספק טוב ומארז טוב (במארזים אני בכלל…
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 7.5 עד 8 אבל חריגה עד 8500 אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש למשחקים וכמובן שגם לגלישה באינטרנט וסרטים וכל השאר כרגע עם מחשב ישן ולכן אין לי דוגמאות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אני אקנה בנפרד וגם את כל השאר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר להתחשב זה טוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב נועד לעשירון העליון. תנו הצעה של מחשב עד 20,000 ש"ח שיכלול את הכל. ואני רוצה גם שתהיה מערכת קירור מים עם מארז יפה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם המפרט שבצד. אני מעוניין לשדרג את לוח האם שלי (ולמכור את הנוכחי) . אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם לדרישות הבאות : הלוח חייב להיות טוב לOC כבד מאוד. לבוא עם קירור הולם. ולהיות X48. לתמוך בCF . עריכה: אשמח אם תוכלו לתת לוח אם אחד תומך CF ולוח אחד תומך SLI (למקרה שלגבי כרטיסי המסך אשנה את דעתי) . תודה רבה. שאלה נוספת ברשותכם, מתי מוערכת יציאת X58 ?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שוב שלום נתבקשתי על ידי חבר לסייע לו למצוא לפטופ שמתאים לצרכים שלו, שהם בעיקר גרפיקה. שתי הדרישות העיקריות שלו הן כרטיס מסך נורמלי ומסך בגודל 15-16 אינץ', בתקציב המצוין בכותרת (4,500 עד 5,000 ש"ח). לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=24678 האם יש בארץ לפטופים אחרים בטווח המחירים הנ"ל שעונים על הדרישות?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
https://www.google.com/url?q=https://www.groo.co.il/deal/laptop-toshiba-dynabook-156class/1065061/&sa=D&source=hangouts&ust=1629231926654000&usg=AFQjCNFbgml9vPm45g1YH4vbZdewOii9Wg
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראיתי מפרט של מחשב נייד שמצא חן בעיני הבעיה שהוא נעדר מותג כלומר הם מרכיבים את המחשב מחלקים שקנו . האם כדאי לקנות מחשב שהם מרכיבים או להתעקש ולקנות רק מחשב מותג? דגם ZEUS 2800 64b D400K מעבד AMD 2800 64bit מסך 15'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR400 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI9700 64MB מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 / PS2 Serial port / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+Web Camera+Card Reader מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.5Kg with 8cells Lithium-ion battery מחיר 6150 ¤
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה לקנות מחשב אז הרכבתי את המפרט הזה מפנדה אבל יש לי בעייה דוד שלי גר במרכז ואם היה בעייה במחשב אני צריך לנסוע לצפון אז יש לי שתיי שאלות 1 איזה חנות טובה יש במרכז ואתם ממלצים 2 מה דעתכם על המפרט PHILIPS 19 109B 1,350 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 170 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk 710 ש"ח Seagate 120GB 8MB 7200RPM SATA 570 ש"ח MICRON 256 PC 3200 460 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 655 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 825 ש"ח סה"כ 5,131 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, החברה לומדת עריכה בAVID ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב התקציב הינו 7000 ש"ח + - כולל הכל 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב, חריגה רק אם נחוץ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מספר מדוייק, קצת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Avid MC, AFter Effects, Photoshop א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקבל הצעות למחשב נייח לנער בעיקר למטרות גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +- 8000 ש"ח. אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הכל נדרש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני עובדת המון עם פוטושופ - אבל אני מניחה שכל מחשב חדש יוכל לסחוב עבודה שהיום מחשב ישן יותר (פנטיום 4 3 ג'יגה) סוחב אני מחפשת מהירות כי קשה לי לחכות עד שהמחשב "עושה טובה" ומחליט לעשות את הפעולה המשחקים זה לא כזה סיפור - רק שהכרטיס הגרפי יהיה סביר... אני גם צריכה מסך LCD (לא כזה משנה לי אם הוא לא הכי מתקדם) וצורב DVD אני לא צריכה מקלדת עכבר רמקולים.... אני נורא מתלבטת בין אם לקנות מעבד 4 ליבות/ 2 ליבות (ניסיון העבר שלי הוכיח שלקנות לוח אם שתומך בדור אחד קדימה לא עבד - זה לא קורה) יש לי 2 מפרטים שנמצאים בעיתון (נכון זה מפתה - אני העדפתי להתייעץ קודם) מפרט 1: לוח אם ASUS P5KSE 1333MHZ מעבד CORE 2 QUAD Q6600 זיכרון 2 ג'יגה 800MHZ כרטיס מסך Nividia Geforce 8500 GT 1…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד dell vostro3750 (מסך 17 אינטצ') בן שנה וחודשיים, עם אחריות בבית הלקוח לעוד שנה ועשרה חודשים. 8 ג'יגה זיכרון. תוכלו לומר לי כמה הוא שווה לדעתכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו לארץ. יש לי כמה שאלות שנוגעות לאחריות הבינלאומית: 1. איך מקבלים את האחריות הזו? מיד עם קניית המותג או שצריך לבדוק שאכן האחריות היא בינ"ל? 2. הרחבת אחריות בחו"ל תופסת גם בארץ? 3.במקרה הצורך - איך ממשים את האחריות? איפה בד"כ ממוקמות המעבדות וכמה מהן יש בערך, בארץ כמובן? 4. האחריות למחשבי Lenovo ניתנת במעבדות IBM, נכון? אם כן, עד מתי זה יהיה ככה? 5.האם אתם יודעים אם לטושיבה יש אחריות בינ"ל שתופסת בארץ? 6. ראיתי שיש כל מיני סוגי אחריות, מה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני אוהב לראות בו סרטים במיטה אבל המאורר שלו הוא למטה, dell xps m1330 , כתוצאה מזה הוא מגיע לרמות חום מטורפות.. ממש מעצבן שלא עשו מאורר מהצד, איזה פתרונות יש למצב הזה חוץ מלשבת מול שולחן?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שייעודו העיקרי ישומי אופיס ואינטרנט ומעט משחקים. הכרטיס מסך אמור לתמוך במשחקים חדישים אבל אין צורך בהוצאות מוגזמות ובוודאי שלא ב- OC . המחיר הוא למחשב בלבד ללא מסך , צורב DVD , עם 1 ג'יגה זכרון, כמובן שהלוח המעבד וכן הספק יהיו חזקים דיים. ציוד היקפי היחיד שדרוש היא מקלדת ועכבר. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך המחשב הזה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 או זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15327&txt_search=&buy=&minprice=& maxprice=3103 או זה: http://www.zolprice.co.il/product-691-ASUS_U31SG_B960_GeForce_610M.aspx
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-