ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
התקציב 1000 שקל בערך + - מחשב משמש לגלישה וסרטים רזולציה HD יש לי מחשב בין 6 שנים אני רוצה להעביר את CD והרדיסק קניתי בנוסף SSD של 128 גיגה יש לי כרטיס מסך HD5670 מארז יש לי של + ספק 400 וואט של HEC [h=1][/h] בגדול אני צריך לוח פשוט וטוב בלי דברים מיוחדים זיכרון ומעבד ואם צריך אז גם קרור למעבד הענין שאני צריך שהחנות תעשה לי את הרכבה כי אין לי מושג בנושא אני מהקריות אז חנות מהאזור יהיה מעולה או גג נתניה כי יש לי חבר שגר שם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה3K, אפשרי לחרוג אם יש משהו מאד משתלם בנוסף בלי קשר לתקציב מחפש המלצה למסך 23-24 בסביבות 1K מעבד לא פחות מI5, רצוי מעל 4GB. תודה איך המפרט הזה ? מעבד: [..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - BOX ₪891 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 ₪396 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.35V - זמין במלאי ₪128 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 + DIRT3 חדש ! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000 ! ₪1267 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7280S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪95 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי ₪283 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪486 ספק כוח: …
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך חוות דעת למחשב: Intel QUAD CORE Q8300 2.5GHz 4Mb 1333mhz BOX GIGABYTE P43-ES3G SAPPHIRE HD4650 ULTIMATE 1GB HDMI WD 500GB7200 RPM 16MB SATA2 LG/SAMSUNG DVDRW X22 SATA BLACK OCZ/GSKILL/TRANCSEND 4GB DDR2 800MHZ ARMORCASE 500W + FAN 80MM ------------------------------------------------------------------------- סה"כ: 2720 ₪ אופציה להחליף כרטיס מסך ב- HD4850 או HD4870 – האם כדאי, או אולי משהו אחר? המחשב מנוע מחשבים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
חג שמח מקווה שהדיון מותאם למקומו הלפטופ שנמצא במפרט משומה לא מפעיל משחקים במסך מלא (משחקי 4:3) ויש בצידי המסך את הקווים השחורים. זה קורה במשחקים כמו WARHAMMER 40K DAWN OF WAR המשחק בתכלס תומך מקסימום 1600x1200 התקנתי אותו בלפטופ והמשחק במקסימום רזולוציה 1024x768 ויש את הפסים השחורים בצדדים. בדרייבר של NVIDIA המצב מוגדר על FULL SCALING ומשומה גם אי אפשר לשנות כלום כי הכול חוזר למצב ברירת מחדל. האם יש פיתרון לבעיה? בברכה עדכון הורדתי תוכנה בשם NVIDIA Mobility Modder.NET והתוכנה ערכה את הקבצים כנראה עכשיו ב1024x768 המשחק עולה על מסך מלא,רק שנוספה לי עכשיו רזולוציה NATIVE ושם יש בעיה של FULL SCALE.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לצורכי מסחר בבורסה כולל גרפים אבל לא עריכת גרפים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות מסחר וגרפים שמייצגים מחירי מניות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). פרנסה בהחלט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין עניין במשחקים * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באינטרנט ובתוכנות כגון שפות תכנות כמו C, ג'אווה, MATLAB. מסך 15.4 אינץ', כרטיס אל חוטי מובנה, בעדיפות שתהיה מצלמה מובנית ותמיכה ל- BLUETOOTH, לא צריך יותר מ160 GB, וכרטיס מסך פשוט לצורך לימודים. כמובן שעדיף חברה טובה ואמינה עם תמיכה טובה. אני יודעת שאולי זה קצת מופרז, אבל התקציב שלי הוא בסביבות 2500 ש"ח. מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי... תודה.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד אדריכלות שנה הבאה (2013) ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתאים גם לתוכנות העיצוב הנדרשות (שאני לא יודע מהם), וגם לחיי הסטודנט. הכול בטווח מחירים של בין 4000-6000 ש"ח (בתקווה שזה ראלי).
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אתר אינטרנט עם מחירים מצויינים קניתי שם כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256M במחיר פשוט מצחיק 672 ש"ח תגידו מה דעתכם www.hrcomp.co.il
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ברותי מחשב lenovo sl510 2847 qbg אני מנסה לסנכרן את טלפון בעזרת ה BLOETOOTH אך מקבל הודעה שאי אפשר להשתמש ב BLUETOOTH בבדיקה ב DEVICE MANAGER לא ניראה שיש התקן BLUETOOTH למרות שבדף הנתונים מוגדר שיש מישהו ניתל בבעיה הנ"ל - מה יש לעשות תודה מראש :-[
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
טוב, אז הצלחתי לארגן כמה רכיבים מחו"ל וזה מה שיש לי עכשיו (או יותר נכון לעוד שבוע): CPU - A64 +3200 Socket 939 90nm Memory - OCZ Platinum Series Dual Channel 2X512 PC3200 HD - WD Raptor 74GB 10,000 RPM Video - Sapphire 9800 128MB AGP הכוונה לבנות מחשב עם OC סביר של כ - 25-40% אז מה חסר לי להפוך את זה למחשב: 1. מארז - מחפש המלצה למארז איכותי *שקט* 2. ספק כח טוב - איזה הספק אני צריך? יתכן ואשדרג ל - 6800 או מה שיהיה אז בעוד שנה + 3. לוח אם Socket 939 טוב עם יכולות OC טובות 4. כונן DVD 4. צורב DVD Dual Layer תודה!
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה המפרט : כמות מחיר דגם 1 950 ¤ AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 695 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 1 1500 ¤ SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1 290 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W 1 1750 ¤ SAMSUNG 730B 8MS 1 140 ¤ סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3 סה"כ: ¤ 7575 אם יש הערות חשובות שאני צריך לדעת כדי להחליף משהו? או לשפר משהו אבל באותו תקציב... אני ישמח מאוד לתגובות.....
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Hasee, ובזמן האחרון קרה לו משהו מוזר. כשאני מנתק את הכבל של ההטענה (חיבור לחשמל) נכבה המחשב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אבל כלום לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר ל סרטים HD, שמיעת מוזיקה ועריכת וידאו ביתית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת סרטים ביתית, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Sony Vegas - תדיר, Windos7, Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים אינטרנט וסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני אקנה בנפרד 2333T * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA 4, מאפיה 2 וכו. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין למכור את המחשב שלי לצורך שדרוג . אך אני לא יודע כמה לדרוש עבור המחשב הקיים . אבקש מכם הצעת מחיר הוגנת למפרט הבא : לפי תוכנת Everest - Motherboard : Asus P4S533-VM -3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video Motherboard Chipset SiS 651 CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz System Memory : 512 MB -DDR SDRAM pci 2700 333mhz Video Adapter ATI Radeon 9550 256MB 128BIT + TV + DVI Disk Drive Maxtor 6E040L0 40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133 Optical Drive LG CD-RW CED-8120B 12x/8x/32x CD-RW Optical Drive ATAPI CD-ROM MAX 52X לסיכום : לוח-אם אסוס . מעבד 1.7 אינטל פנטיום 4 . 512 מגה זכרון . 40 ג'יגה הארד דיסק מקסטור . צורב וכונן נוסף . כרטיס מסך ריידאן …
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי לפני כשבוע פתחתי פה הודעה ובה ביקשתי את עזרתכם בהרכבת מפרט.. התקציב שהגדרתי בשבוע שעבר עמד על 5-6k ללא כרטיס מסך, אז קודם כל - תודה על התגובות.. הן עזרו לי נורא "להתכוונן",... במהלך השבוע האחרון קראתי ביקורות והשוויתי תוצאות, והחלטתי שאין ברירה אלא לקנות גם כ. מסך.. כי עם AGP זה פשוט לא הולך... ואם בהתחלה חשבתי שאני לא אהיה מעוניין לעשות OC, יצא שאחרי שקראתי כל כך הרבה בנושא, החלטתי שבעצם... למה לא. ונראה לי שאני אעשה OC. בנוסף.. גם החלטתי להעלות את התקציב. להזכירכם, אני לא גיימר..., אבל בהחלט ניתן להגדיר אותי כמשתמש כבד... סביבות פיתוח לא קלילות בכלל, פוטושופ, המון אינטרנט, סרטים וכו'. אז זה פחות או יותר המפרט שאני אזמין.... אשמח לשמוע את דעתכם: מלוג'יק: 770…
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום... קניתי את המחשב לפני כ-ארבעה חודשים כנראה שהוא קיבל מכה אין לי מושג מה קרה לו התפוצץ המסך במחשב והוא קיבל שבר באמצע והתעקם המחשב מבחינת חומרה עובד אבל הוא לא שווה כלום רציתי לבקש המלצות על מעבדה באיזור ירושליים... ***דיברתי עם החברה והם אמרו לי ששבר לא כולל את האחריוןת של המחשב***
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב DESKTOP חזק, שצריך CPU חזק וגישה מהירה לדיסקים (גדולים). המחשב ישמש את החברה שלי בשלב הראשון של הקמתה, במקום שרת חזק (שכרגע איננו יכולים לקנות). התוכנה שלנו מבוססת על הרבה מידע (בין 300 ל-500 GB), ואלגוריתמים כבדים. הרכבתי את המפרט הבא: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD?: ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות: 1024Mb 400MHz Samsung X 2 כרטיסי מסך? RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV דיסקים קשיחים: Western Digiatal 250GB SATA II 7200RPM 16MB X 2 צורבים: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים: HEC Compucase CI-6919 400W Total price 6167 ¤ 1. מה ההבדל בין AMD64 ל-VENICE CORE? 2. האם המפרט הזה מוצלח? …
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(WOW, SWTOR, BF3, Diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע. מתכנן לקנות led 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, זה המחשב שחשבתי עליו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3736&CatCode=315 אבל אחרי שהתייעצתי עם סטודנטים הם המליצו מחשב טיפה יותר קטן. מה דעתכם? * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, לימודים(תכנות ויישומים הנדסיים) וכמובן משחקים פה ושם :-) * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? פחות קריטי, העיקר שיהיה מתחת ל3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120GB * צורב DVD? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer,hp,dell,asus (אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע) תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה. אבל אני צריך שהוא יהיה גם חזק בשביל משחקים חדישים וסרטים (ז"א שיהיה כרטיס מסך איכותי). * גודל המסך: 15.6 אינץ' * אני מעדיף שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל שניתן. * שיהיה יצאת HDMI ו לפחות 2 של USB * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * שיהיה של חברה מוכרת, ובעל אחריות רשמית ובין לאומית. * מחשב שלא מתחמם הרבה. * מבחינת משקל - לא קריטי לי, אני הולך להתנייד איתו הרבה אבל העיקר שיהיה חזק ויהיה שווה את הכסף אשמח לקבל הצעות רבות ככל האפשר! מבחינת התקציב אני גמיש.. אבל לא מעבר ל5 אלף (כאילו משהו בין 3.5-5 אלף).
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-