עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ושבת שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים של ניידים. יש לי מחשב נייד של hp dv6700 עם וינדוז ויסטה ומעבד של AMD Turion 64 X2 2.00GHz ו2 גיגה זיכרון. כמה חדש כזה עולה? וכמה יד שניה כזה עולה? ועכשיו לשאלה הבאה איך ה hp HDX18 יש לי אפשרות להביא אותו ב 1200$ חדש בקופסה עד הבית שווה? אני צריך אותו בעיקר לתכנות. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by biton,

שלום, מחפש מחשב נייד שיוכל לתפקד כמחשב בייתי לאינטרנט, סרטים\ עבודה ב- OFFICE וכו'. חשוב לי שהמסך יהיה 15.6" (עם תאורת LED כדי לחסוך בחשמל) כדי שיהיה מספיק גדול, מה גם שאני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה. לגבי מעבד נראה לי שנדרש I3 או I5 וזכרון - 4GB. לגבי יצרן - מעדיף DELL או TOSHIBA, הבנתי שהם אמינים יותר. יעד המחיר הוא עד 5000, עדיפות יותר לכיוון 4000. תודה למסייעים.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by SOLIDUS SNAKE,

ברצוני להרכיב מפרט עבור חבר שיכלול את הדברים הבאים: 1. מעבד בעל ארבע ליבות 2. לפחות 4GB זיכרון 3. שני דיסקים ב RAID1 (עדיף לא זה של הצ'יפסט) 4. מארז שקט עד כמה שאפשר בתקציב 5. ספק יציב שיוכל לעמוד בעבודה רצופה 7\24 6. סלוט אחד של PCI המטרה היא כאמור לפעילות משרדית, תוכנות ניהול משרד ואופיס בעיקר. שרידות המידע מאוד חשובה שכן זהו הגיבוי לכל פעילות העסק. כמובן שמשחקים, אוברקלוקינג ושאר ירקות לא חשובים במקרה הזה. אשמח אם תוכלו להצמד לתקציב של 4000ש"ח ולחברות מוכרות עד כמה שניתן. תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by Psy,

אחרי החלפת הארדיסק לנייד. ההארדיסק הקודם שבק חיים, החלפתי הארדיסק, שמתי את הג'אמפר אותו דבר כמו בהארדיסק הישן עשיתי להארדיסק CHECK בביוס, עובד בסדר גמור לפי הבדיקה. מה יכולה להיות עוד הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מפרט לרינדורים ולעבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו SOLIDWORKKS. אני רוצה שיהיה גם אפשרות למשחקים (24 אינץ). תקציב 5000 ש"ח. אשמח להצעות. תודה. הנה משהו ראשוני שהרכבתי: Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪696 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 4 ₪1004 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪631 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by galiagl,

שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  7. אני מתחילה ללמוד אנימציה והחלטתי לקנות מחשב נייד. שמעתי על asus ux32vd שהוא נייד מצוין אבל האם הוא מתאים לעריכת וידאו פרימייר ופוטושופ? כמו כן איזה כרטיס מסך הוא הכי מומלץ לעבודות גרפיקה ועריכה?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  8. קונרו 2 ג'יגה זיכרון מסך - עדיפות ל lg מקלדת איכותית כרטיס מסך high end בתג מחיר סביב 2000 ש"ח עדיפות לפנדה שאלה לגבי הקירור של אינטל : האם הוא רועש? יש צורך להחליפו? תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by 4xtos,

אני צריך בטריה 6/9 תאים לLG X130, הבטריה המקורית החזיקה מעמד 3 שנים, אני צריך תקופה דומה לבטריה הזו. LB3211EE, מישהו ממליץ על מקום זול ואמין?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. לאח שלי יש יום הולדת והוא נוסעה הרבה (אין לי כוח לפרט )אז חשבתי אולי אני יקנה לו איזה מחשב נייד משהוא פשוט אבל איכותי . בעיקרון לא אכפת לי איזה חברה אבל יש לי נטייה כלפיי dell\טושיבה \hp\להנובו. אפשר חריגה מקסימלית של איזה 200 שקל אם נחוץ אבל בעיקרון כמה שפחות כך יותר טוב . המחשב לגלישה באינטרנט כך ש אני אישית רוצה שהוא יתמוך בכל תקן חדש של wifi וכו.. המחשב גם יכול לשמש למישחקים אבל לדברים בסיגנון cscz ו cs 1.6 . לא אכפת גודל מסך . ונחמד אם יהיה איזה 120 -200 gb מקום אבל כמובן יותר יותר טוב . תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. כרגיל לא קונה מחשב בלי להתייעץ אתכם המחשב מיועד לשימוש כמחשב משרד + סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת. ללא OC. בניתי ב-skypc 1,693 1,693 1 מסך Samsung 24" T240 5ms LCD T240 1,055 1,055 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box IQ8200 498 498 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 329 329 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 245 245 1 ספק כח FSP BlueStorm II 400W F40060GLN 153 153 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 337 337 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 1,557 1,557 1 כרטיס גרפי Leadtek Quadro FX1500 256MB PCIe LV562 113 113 1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO 60 60 …

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  12. לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  14. Started by Oliakarlov,

היי חברים, קניתי בעבר מחשב מחודש של dell latitude מעבד i5 2520M 2.50GHz, זיכרון RAM של 8 ג'יגה. כונן של 500 ג'יגה. אם נתעלם רגע מהעובדה שהוא גדול וכבד יחסית לשאר המחשבים שיש כיום בשוק עם המפרט הזה, כשהתקנתי וויז'ואל סטודיו הוא עוד עבד לי סבבה, אבל מהרגע שהוספתי גם מטלב לעניין המחשב פשוט התחיל לקרטע, נתקע המון ולוקח לו המון זמן להגיב. הייתי בטוחה שהמפרט שיש לי יהיה מספיק כדי שהמחשב ירוץ סבבה אבל מסתבר שזה לא נכון.. מישהו עם נסיון וידע לגבי 2 התוכנות האלה (וייתכן שאיאלץ להתקין עוד כמה בעתיד) יכול לייעץ לי איזה מפרט יעבוד טוב? בתודה, סטודנטית מתוסכלת להנדסת חשמל.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אני רוצה לשאות את דעתכם על המחשב שבכותרת: מחשב ניידוEsprimo V5545-1 2.0GHzוFujitsu Siemens http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692721 אשמח לשמוע דעות. אגב, אני יכול לקנות אותו ב 4000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אחרי אירוע טראומטי משהו שבו כמעט ואיבדתי את כל ה-data שצברתי בשנים האחרונות החלטתי לבנות מחשב גיבוי הדרישות אולי יהיו קצת מוזרות אבל ננסה... + USB3 ו SATA3 - אם כבר אז שיחזיק הרבה שנים. + מארז קטן - אם אפשר אז mini ATX אך לא חובה. אני חשבתי על משהו בסגנון ה-antec 180 mini + מארז מעוצב. לא משהו פסיכי אבל גם לא מעפן - זה יושב לי באמצע החדר (שוב, משהו כמו ה-antec 180 mini) + לפחות 4TB של הראדיסקים, פחות משנה אם זה 4 או 2. + _RAID_ חשוב מאוד, מכיוון שזה יהיה מחשב גיבוי זה מן הסתם סעיף קריטי. ואם מישהו מבין בזה- אז בקר טוב שיש לו גם תמיכה בלינוקס. כנראה יהיה mirror ואולי ישתדרג יום אחד לraid5 + המחשב יריץ לינוקס ויש לי סטייה למעבדי אינטל (הם מקמפלים י…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by dor0510,

השימוש הוא בעיקר משרדי (כתיבת מסמכים פה ושם, אינטרנט, אימייל) ומדי פעם משחקים של הנכדים. צריך לכלול גם מסך. אפשרי בתקציב של 3000-3500 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  18. אז ככה-ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לשפר אותו. מכיוון שבחנויות מציעים מחשבים ביותר מ-1500 ש"ח אני חושב שכדאי שאחליף רק את לוח האם, מעבד וזיכרון. בדקתי בזאפ וראיתי שהמעבד, לוח אם והזכרון עולים בסביבות 300 שקל כ"א. והתוצאות הן של הדגמים החדשים, מה שאומר שבעתיד אוכל לשדרג (ואני יודע שלא אשדרג כי אני לא משתמש רציני). מה אתם אומרים? הנה הכתבה מוואיינט שכתוב שם שאפשר לקנות מחשב ב-1000 שקל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3383614,00.html. שאלותיי: איך אני יודע שבלוח אם שאקנה יהיה משולב בו תמיכה מובנית ברשת מקומית, צליל היקפי, וכרטיס גרפי? את הדיסק קשיח אני יכול להעביר ממה שיש אצלי עכשיו. כך באמת אפשר להגיע לסכום של סביבות 1000 שקל מבלי להוריד משמעותית מהאיכות כמו שנכתב …

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by ziko,

היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. בניתי לחבר שלי, שמתי לו רכיב מהחנות הכי זולה בארץ לאותו הרכיב על מנת להגיע למינימום מחיר.. CPU: Intel C2D E6300 Motherboard: Abit IL9 Pro Memory: 2 x 1024mb Kingston DDR2 667Mhz CL5 Video Card: Palit GeForce 7600GT 256MB PCI-E Hard Disk: Western Digital 250GB 7200RPM SATAII 16mb Cache PSU: HEC 500W TDT Monitor: Samsung 941BW Mouse: Logitech RX1000 Laser Keyboard: Logitech Media Keyboard DVD-RW: Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 5520 NIS השימושים שלו הם ממוצעים, שירים, אינטרנט, סרטים פעם ב...., משחקים מצידו העיקר שירוצו ברמה סבירה, הוא ממש לא גיימר, משחק אולי משחק אחד בשנה... עריכה: אין מצב לאוברקלוק מבחינתו

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by soulriver,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 4500 שקלים אני רוצה שהמחשב יהיה טוב גם לעוד 3 שנים כי אני לא הולך לקנות מחשב לפנות ב3 שנים הקרובות, השימוש של המחשב הוא יותר לסרטים ולאינטרנט וגם לעבודות בנוסף אני רוצה שיהיה במחשב חיבוד לטלויזית LCD ושמסך המחשב יהיה בגודל של 15 לפחות, אני רוצה לקנות מחשב של חברת DELL ואני רוצה שהסוללה תספיק לי לפחות ל2 או 3 שעות ,אני לא יודע מה לקנות את הInspiron או את הStudio תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by eliom,

יש לי מחשב נייד probook 4520s ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה. הווינדוס עולה אבל אני לא רואה כמעט כלום בגלל שהמסך חשוך. מה הפתרון?. תודה.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  23. אני מתעניין לגבי רכישת מחשב נייד לעריכת וידאו, התקציב עד 12-13 אלף ש"ח בניתי לעצמי באתר של HP את המפרט הבא, דעתכם חשובה לי, האם בסכום הזה אוכל למצוא משהו יותר טוב? חברה יותר טובה? תודה. HDX18t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor T9900 (3.06 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066MHz FSB) Memory 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) - For 1GB Nvidia GeForce GT 130M Hard drive 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 1GB Nvidia GeForce GT 130M - For DDR3 Memory Display 18.4" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1920x1080p) Primary opt…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  24. שלום, את המחשב הבא הרכבתי לאחר קריאה באינטרנט, בפורומים, ובמפרטים המומלצים. אשמח לחוות דעת לפני קניה. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  25. מבקש חוות דעת על ה dell xps m1330 במחינת תמיכה,תקלות,בצועים וזמן סוללה ועוד.. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים