עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לחבר יש מחשב HP DV6-1030 שהוא הביא מחו"ל, המחשב היה תקין כאשר היה בו שימוש בחו"ל אך כאשר הגיע לארץ ניתן להשתמש במחשב רק עם חיבור חיצוני לחשמל. יש מצב שהסוללה נדפקה בדרך כלשהיא או אולי ניתן לעשות משהו. וכאן אני צריך את עזרתכם. תודה. במידה ואכן הסוללה נדפקה וצריך להזמין חדשה, הדרך הכי זולה זה להזמין ב-EBAY האם הוא יצטרך לשלם מכס או שלא תהיה בעיה מיוחדת. אולי אתם מכירים חנות בארץ שניתן לקנות סוללות לנייד בזול, אנא המליצו.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  2. Started by drorly,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מסוג XPS 1210 שנקנה לפני כשנתיים, לפני שנה הוחלפה הסוללה במסגרת האחריות , לאחרונה הסוללה החדשה הפסיקה לתפקד המחשב נכבה אחרי 5 דקות. כעת ברצוני להתייעץ אתכם לגבי סוללה חדשה כאשר יש בפני שתי אפשרויות סוללה מקורית של דל או חלופית... אני מתלבט בין שני דגמים: http://www.battery-store.co.uk/batt-4-laptop/dell-xps-m1210.htm http://www.parts4nb.co.uk/catalogue/product/dell-xps-m1210-9-cell-original-battery את החנויות אני לא מכיר , המחירים יחסית לארץ סבירים אפילו הסוללה המקורית במחיר לא גבוה. ההתלבטות שלי היא לגבי החנויות ולגבי מקורי או לא... באתר של דל הביקורות לגבי המקורית לא אוהדים במיוחד... אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם, תודה מראש, דרורלי

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Shayb25,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט * גודל המסך? 13.3, 14 * משקל רצוי? עד 2ק"ג * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 250GB. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יודע, אני סטודנט בבן גוריון. תקציב: עד 5500 ש"ח. מה המחשב הטוב ביותר בתקציב זה?

5. Started by ElemenTal,

זה מפרט לחבר שלי, הוא לא משחק הרבה אבל הוא גם לא עורך או משהו כזה אז בעיקרון המטרה שלי לבנות את המערכת הכי חזקה למשחקים ב 3000 ש"ח ניראה לי ש E7200+P31+4850 זה יהיה הבסיס הכי טוב, ומה שאני צריך עכשיו זה ספק בסדר העיקר שיחזיק לא משהו יקר, ומארז עם הכי דגש על שקט כי OC לא יהיה וגם ככה החלקים לא מי יודע מה חמים אז משהו פשוט עם 2 מאוורים יספיק וגם שלא יהיה משהו בומבסטי מבחינת מראה קיצר משהו פשוט. זה מה שאני הרכבתי, מה אתם אומרים מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤569 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤265 כמות:1 http://…

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. את המחשב הקודם שלי רכשתי לאחר המלצה בפורום הזה לפני 11 שנים בדיוק, ועכשיו אני חוזר להמלצה נוספת ומקווה שהמחשב החדש יספיק לשנים רבות גם כן. המחשב לא מיועד לגיימינג, ככה שהצרכים שלי יחסית בסיסיים. עם זאת, אני מעוניין לרכוש מחשב איכותי וחזק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן שלם בסביבות בסביבות ה-3,000, אם כי מוכן לחרוג עבור מוצר איכותי. אני צריך גם מסך, מקלדת ועכבר, ככה שברור שזה עשוי להקפיץ את המחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני לא מתכוון להריץ משחקים על המחשב. הצרכים העיקריים הם אינטרנט, צפייה בסדרות וס…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by IceDragon,

הי חברה, אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים כבדים, הנה הפרטים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אם משתלם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים חזקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 אינצ', שיהיה מוכן ל-full hd * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חזקים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by roy_BB,

מישו יכול בקשה לעזור לי להכין מפרט... הוא לא בעיקר למשחקים מדי פעם משחקי רשת אז כרטיס מסך סביר+נגיד בשהו בסגנון radeon9600 אולי קצת יותר טוב ואני מפעיל הרבה תוכנות ביחד זתומרת אני חושב שכדאי 2GB של DDR2 667 ושיהיה דיי שקט אבל זה לא הכי חושב לא צריך שום דבר נוסף רק את המארז וכל מה שצריך להיות בו אפ אפשר שיהיה מ KSP תודה

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by hoku_sama,

כמו הרבה אנשים אני מחפש מחשב נייד ביתי לאינטרנט, אופיס, מוזיקה ומשחקים בסיסיים. חשוב לי שיהיה: כונן אופטי, כי הבנתי שלהרבה ניידים אין. לפחות שני חיבורי USB ועדיף USB2.0 לפחות ג'יגה RAM שיהיה touchpad ולא הנקודה האדומה כי אני לא מסתדר איתה מינימום 120GB דיסק קשיח. ובטרייה שתחזיק 4-5 שעות. משקל לא כזה חשוב לי כי הוא בתוך הבית ובנסיעות, לא הולך איתו לשום מקום ראיתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1626&catId= http://www.mcl.co.il/78360/Fujitsu-Siemens-Esprimo-V6535-2-0GHz-2GB מה דעתכם עליהם? ועוד שאלה: מעבדי סלרון הם טובים או לא? כי אמרו לי שזה חרא וקראתי ב-NRG שאין לתדמית הזאת כיסוי, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by Director,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤325 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤354 מארז: COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) : RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤330 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤250 מחיר סופי: ¤4139 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יש לשפר . אני חושב שזה יהיה המפרט הסופי שלי . אבל אני לא יודע אםכדאילחכות ל- Ci7 ..

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by GuyChriqui,

שלום, אשמח לעזרתכם לבניית מחשב המתאים לאימון והתעסקות עם רשתות Deep learning והתעסקות בcomputer vision. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000, חריגה של עד כ- 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אימון והתעסקות עם רשתות Deep learning, בנוסף גם עבור Gaming. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק המחשב עצמו 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעט חשוב, המחשב יושב בחדר שינה. 6. האם ישנה הגבלה או העד…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  12. אהלן, אני מדבר על גירסת ה- 105E להלן המפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20571&cf=zap המחשב יעלה 4K עם מערכת הפעלה, והוא מגיע עם מעבד חלש יותר, ללא טביעת אצבע, ללא מקלדת מוארת וללא רוזולוציה משופרת. מה שכן מקבלים זה רכיבים של 2012 והמבנה של latitude, שהבנתי שמדובר במחשב מאוד איכותי. בעקרון ההתלבטות היא בינו, לבין ה- e320 שממליצים עליו בחום בפורום - השימושים הם אומנם משרדיים, אבל אני נרתע ממסך של 13.3' מה גם שמדובר על דגם של שנה שעברה - שנחות בצורה משמעותית בכל הפרמטרים. השאלה היא, האם לדעתכם ה-1000 שח שווה את ההבדל? והאם הלטיטיוד נותן תמורה טובה למחיר גם "בגרסה המוחלשת"? תודה רבה.. !

13. Started by 4xtos,

יש לי LG X130 L.A7W1E בן שלוש שנים, הבטרייה שלו מתה ונראה שההארד דיסק בדרך למות(המחשב עובד מאוד לאט למרות פרמוט) מה אפשר לעשות? אפשר לתקן לבד?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. Started by Yonatan7771,

אהלן, רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לשווי המחשב שלי ובכמה אתם מעריכים שאוכל למכור אותו. מפרט: מעבד: intel core i5 3470 עם קירור בסיסי של אינטל לוח אם: msi b75ma-e33 זכרון: crutial 8gb x 1 כרטיס מסך: sapphire radeon hd7870 2gb ghz edition אחסון 1: samsung 840 evo 120gb אחסון 2: wd blue 1tb ספק כח: seasonic eco 500v מארז ATX ג'נרי עם שני מאווררים וצורב דיסקים של samsung. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. הסתכלתי קצת בפורום ורוב הדרישות במחירים האלה הם במטרה לעשות OC. המחשב שאני מבקש הוא לא לOC. אני מעוניין שהחנות תהיה באיזור המרכז - כלומר ת"א רמת גן והאיזור. אני מודע לכך שבחנויות כמו IQPC המחירים נמוכים יותר אבל זה לא אפשרי בשבילי להגיע לשם, וגם מבחינת האחריות זה יהיה קצת בעייתי. חנויות כמו KSP הם אפשריות.. אם תוכלו לעזור לי אשמח, לא ראיתי מחשב למשחקים בטווח המחירים הזה שכולל ציוד הקפי (רמקולים עכבר ומקלדת - לא חובה שיהיו מהשורה הראשונה.. העיקר שיעבדו), ולכן פתחתי אשכול חדש. תודה לכולם..

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  18. הדבר היחיד הוא שאני רוצה מארז עם חלון - יש לכם הצעה טובה באותו מחיר? מארז מרווח שקט לא גדול מידי שנראה מעולה עם חיבורים מקדימה? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪998 מעבד: [..] INTEL 2500K + SCYTHE MUGEN II- זמין במלאי ₪1105 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 - זמין במלאי ₪687 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪380 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪377 דיסק קשיח: [..] SA…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  19. יש לי כרגע מחשב אבל אני רוצה לשפר אותו יש לי i7 8700 כרטיס מסך gtx 1070 16 ram ולוח אם prime b360m-k השאלה שלי היא האם אפשר לשפר את הכרטיס מסך ל rtx 3060 ti תודה לכל העוזרים פעם ראשונה שלי פה אז מקווה שעשיתי טוב

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  20. מחשב לתאומים בגיל 13 בתקציב של 2000-2400 ש"ח ולנסות לחסוך . את המחשב אני קונה מהחנות http://www.ksp.co.il סניף פתח תקווה . שיוכלו להריץ עליו משחקים מוכרים שמכירים ילדים בקרב הגיל הזה ...(אין הגדרה מסוימת לסוג משחקים כי אני אישית לא פריק של משחקים בכלל ) אין צורך לאוברקלוק וכמובן כמה שיותר שקט ... לגבי מסך מתוכנן קנייה של מסך ''22 ..אבל רק אחרי קניית המחשב .. כנראה ריידי HD יש צורך במקלדת ועכבר (עדיפות לסט חוטי של לוגיטק אלא אם כן יש המלצות זולות ומשתלמות יותר בעד התמורה ) לא צריך כונן דיסקטים ולא מערכת הפעלה לקחתי מפה רשימה של חלקים למחשב . תעירו מה אתם חושבים ... תבנו מערכת חדשה אם צריך ... [תודה רבה ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by orenweb,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שלום לכם, 1. האם כדאי לקחת 7200RPM בתוספת של כמה עשרות שקלים, כמו פה. 2. ובכלל אלו חברות עדיפות, אם בכלל? 3. האם משנה 8 מ''ב או 16? 4. אם יש לכם דגם ממולץ, אשמח לשמוע. תודה.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין, אבל לא מחפש להתפרע 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר COD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך RTX2060 שאין צורך לכלול (היא בשימוש ככרטיס חיצוני עד היום) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, אני רוצה שהוא יחליף מגירה במעמד מגירות של איק…

24. Started by Kirma,

בניתי מפרט לחבר.. בלי ציוד הקפי .. רק מסך מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 - רכישה עם מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤170 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤379 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 -…

• 10 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.