עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולשימוש כללי. התקציב עד 3.5K כולל מסך ובלי ציוד היקפי אחר. שני מפרטים אותם הציעו לי.. ורציתי לראות מה יותר טוב ואם יש הצעות לשיפור.. מפרט ראשון: 380 ש"ח - מעבד- Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 260 ש"ח - לוח אם - P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 420 ש"ח - זכרון - 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel 570 ש"ח - כרטיס מסך - HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 230 ש"ח - דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 115 ש"ח - קירור למעבד - Freezer 7 Pro (LGA775) 335 ש"ח - מארז - Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח - ספק כוח - eXtreme Power Plus …

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by Entention,

אני צריך חוות דעת על המפרט הזה מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם AsusP7P55D Pro ₪1038 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55DPRO כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-8-7-24 Ripjaws ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL7D-4GBRM כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe ₪2070 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-H5870-1GD5E-HDMI צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪189 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. השימושים של המחשב זה לעריכה גרפית (פוטו שופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קורל דרו וכו') עד 3500 ש"ח אם אפשרות חריגה של עד 200 ש"ח אני מתאר לעצמי שיגידו שאפשר גם בפחות אבל עדיף משהו שיריץ טוב לכמה שנים בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  5. הייתי רוצה לפטופ סטנדרטי לחלוטין עם טיפה יותר כוח עיבוד וזכרונות גדולים יותר, התקציב הוא 5000 ש"ח. הייתי רוצה להיות מסוגל לעבור לרזולוציה 1680X1050 או קרוב לזה, כמו כן הייתי רוצה לפחות 120GB וסוללה שתחזיק אותי לפחות ל-3 שעות וקישוריות לבלוטות' ו - wi-fi סטנדרטיות. הייתי רוצה משהו שיוכל להחזיק את ווינדוס 7 ומשהו טיפה כבד כמו משחקים או סרטים באותו העת. האם אני מבקש יותר מדי עבור התקציב שלי?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by infrequent,

המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by BUNNY,

אהלן. אני לא אענה לתופס אבל אפרט בעל פה מיכוון שהמטרה שלי שונה טיפה. אני זקוק למעבד רינדור נוסף, מטרת המחשב תיהיה רק רינדור התקציב נמוח אז הרעיון לקנות מעבד טוב מבחינת עלות \ תועלת \ יכולת OC אז אני לא צריך: - מאיץ גרפי - יותר מ3 GB זיכרון - ציוד היקיפי -אם אפשר לחסוך בלא לקנות מארז אז בכיף -הארדיסק הכי זול שאפשר לשים עד שמגיעים להתדרדרות של חברות קבר. אני צריך קירור טוב, לא יודע אם אויר מים או משהו אחר כי אני לא מבין מספיק כדי לבקש משהו ספציפי. אני צריך כמובן לוח שידוע ביציבות עם OC גבוה. מבחינת סוג המעבד, intel ידועים בתור מעבדים טובים יותר לרינדור מצד שני אם אתם יודעים על מעבד AMD שהוא רוצח בOC אז זה כבר יותר משתלם. חשוב שהמעבד יהיה 4 ליבות בכל מקרה. המעבד לא יחו…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by anatoli,

שלום שוב חברים, אחרי שקצת עזרתם לפני בנושא דומה לפני כשבועיים, ואחרי כמה דברים שהבנתי, החלטתי לשנות מעט את הדרישות שלי מהמחשב וכעת הן הבאות: - עד 3500 שקלים פחות או יותר - 15" בערך - מבחינת משקל וניידות משהו ממוצע יספיק לי. כל ההתניידות תהייה אחת לשבוע ברכבת - שיהיה אמין כמה שניתן, ושלא יתחמם יותר מדיי (לא כזה שהמאוורר בו עובד בלי הפסקה, הרעש משגע אותי) - חיבור HDMI חובה - אני לא מתכוון לשחק הרבה, אבל אני כן אשמח לחומרה כמה שיותר חזקה בתקציב הנתון. 3-4GB זיכרון זה משהו שאני לא מוכן לוותר עליו, ככה אני אוכל להריץ את הסימולציות של הלימודים מבלי להשבית את המחשב לשימושים אחרים. מבחינת כרטיס גרפי, כל הסימולציות שלי לא עובדות על זה, אז לא רלוונטי. אני כן אשמח למשהו מעט מעל הממו…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by liav12,

שלום, לפני קניית מחשב נייד חדש רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך יש יתרון על השני מבני השניים? 4650 במחשב מדגם טושיבה וה 130 בשל LG, ההבדל הוא שהטושיבה זול באלף שח יותר. מה מהם חזק יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אין צורך במערכת הפעלה. רזולוציה - בסביבות 1280X800, מסך מט. זיכרון - לפחות 3G. חשוב שיהיה עמיד יחסית (חושב שסדרת SL500 של LENOVO אמורה להיות טובה בתקציב?) עדיפות לאחריות ארוכה ככל הניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by roksan,

1. תקציב: 1500 - 1800 ש"ח 2. מטרות: SPSS ( סטטיסטיקה ), סרטים וסדרות ( יחובר לטלויזיה ), אופיס, אינטרנט ומשחקים לילדים קטנים 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים כ. צריך מחשב קומפלט 6. לא קריטי מאוד השקט כיוון והמחשב יהיה בסלון - 7 7. לא יבוצע OC 8. אין צורך במ"ה. יש צורך בהרכבת המחשב 9. RSM מתאים כיוון שגרים בכפ"ס 10. עדיפות רבה ל - INTEL. כמו כן הטלוויזיה היום היא מקרן אחורי 50" ולכן כרטיס המסך צריך לתמוך ב - Svideo ואין צורך ב - HDMI. רק לזכור שמדובר על סרטים וסדרות לצפיה בטלוויזיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  12. כמו שהכותרת אמרה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ6000 ש"ח כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף): מסך כ22 אינצ' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד): כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי): 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. : אין.. 10. האם יש …

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Master17p,

היי לכולם, אני מעוניין לרכוש לאחותי משב שישמש אותה לשימוש ביתי בסיסי , ושימוש בתוכנות עריכה כגון פוטושופ וכו'.. קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הנ"ל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט עצמו , ואם אפשר , לקבל גם הצעות חלופיות באותו הסכום. לוח אם - G41 Gigabyte מעבד - E 7500 2 duo זיכרון - 2Giga (שכחתי את שם החברה..) דיסק קשיח - 500GB Segate צורב - DVD LG תודה רבה מראש על התשובות..

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by IdanS,

שלום לכולם! קראתי בחלק מהדיונים כאן על כל מיני מפרטים, ואני מודה שאני די מבולבל, ולכן אני מבקש את עזרתם של אלו שנמצאים כאן, ובטוח מביני יותר טוב ממני. אני רוצה להרכיב מפרט מחשב טוב ומאוזן, בעל יעדי שימוש רב-תכליתיים (הרצת משחקים, תוכנות גראפיות, עבודה עם כמה יישומים במקביל, אינטרנט, אופיס וכל השאר). התקציב: עד 4500 ש"ח, ללא ציוד היקפי ומערכת הפעלה. צירפתי כאן מפרט, אך חסרים בו כמה דברים. אני צריך את עזרתכם המלצתכם ודעתכם לגבי : ההתאמה בין המעבד, ללוח האם והזכרונות, המלצה על כרטיס מסך חזק וטוב (עדיפות לnVida), בחירת מארז, ספק כח ופתרונות קירור למעבד. כמובן ששינויים, תוספות וכל המלצה אחרת יתקבלו בברכה: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX 1003 ₪ לוח אם: INTEL W…

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. שלום , יש לי מחשב נייד HP DV6186ea , כרגע יש לי 2 זכרונות כל אחד 1 גיגה , סה"כ יש לי 2 גיגה , המהירות של כל אחד היא 667 . יש משהו מוזר בזכרונות ואני מתבלבל , למרות שכל הזמן נאמר לי אין הבדל אין הבדל. הנה דוגמא לאותו כרטיס זכרון של קינגסטון אותם נתונים ואותה חנות וכל אחד נמכר במחיר שונה , מה ההבדל ביניהם? הראשון קינגסטון: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19682&catid=882 השני קינגסטון , אותם נתונים אך יותר יקר מעניין למה כי מדובר באותה חנות: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25879&catid=882 מה ההבדל ביניהם!? יש לציין שאני רוכש 2 כאלה.. אשמח לתגובתכם,

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. היי, אשמח לעזרתכם. חבר מהעבודה צריך מחשב ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: רזולוציה טבעית: 1680x1050 - גודל 22 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן - מחשב כולל הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. צריך הרכבה בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. דרישות: 1. מה התקציב המקסימלי?-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטים HD,מוזיקה וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-תוכנות בסיסיות ביותר כמו אופיס, לא יותר מזה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1080X1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד-לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.-אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים(1920X1200) 3. האם יש צורך בציוד היקפי?לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי? צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה, והרכבה עצמית. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אזור הדרום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? esata, FW. חשוב שהמעבד יהיה של חברת INTEL.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  19. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד שיכול להפעיל אוטוקד ושימושים כלליים עד המחיר שציינתי...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by royzx6r,

יש לי אפשרות לרכוש את הנטבוק של אייסר ב2000 ש"ח - ACER ASPIRE ONE, דרך DMO. מפרט : כונן קשיח : 250GB מסך : 11.6 זיכרון : 2GB מעבד : ATOM Z520 מערכת הפעלה : ויסטה בייסיק אני צריך את הנטבוק ללימודים נטו (אופיס, אינטרנט, PDF-ים וזהו). יש לי בבית מחשב נייח, חזק יחסית, המיועד לסימולציות. כדאי? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shaiky,

הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. שוב שלום המחשבים שאני מוצא שעונים על הדרישות שלי קלים ולא נטבוקים יקרים יחסית בארץ כרגע להביא מארה"ב קצת בעיה מבחינתי אך יש אפשרות שיוכלו להביא לי מחשב מהונג קונג או מאיזור שנזן/גואנג'ו בסין אשמח לקבל המלצות לחנויות פיזיות ואון ליין וכן אם בכלל שווה להביא משם נייד תודה חזי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by borisp,

אני מחפש נייד שניתן יהיה להשמתמש בו כמחשב עיקרי ויחיד בבית (כלומר אני צריך חיבור קווי לאינטרנט), ושניתן יהיה להריץ עליו תוכנות גרפיות לצרכי עיצוב. התקציב הוא 3000-4000, ובמקרים מיוחדים ניתן יהיה להתגמש בכמה מאות בודדות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.