עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by matanf,

אני מתלבט גבי המחשב הזה.. אני לא ממש מבין בזה וזה מה שהציעו לי בבאג : Toshiba Satellite L500-1GH מה אתם אומרים עליו ? יש שם גם את האחריות הזאת כנגד הכל ! אני רוצה לקנות רק מבאג (סיבות אישיות שלא נפרט) אתם מציעים משהו אחר ?!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by liori,

אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by FusionX,

מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" T240 2ms DVI WIDE ₪1486 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1450 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪645 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1930 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪425 עכבר: [..] LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ₪365 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪453 קרור למארז: [..] ZALMAN 120mm : ZM-F3 - זמין במלאי ₪48 כמות:2 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪517 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…

6. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, והוצע לי (כאן בפורום האמת), המחשב הזה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735724 . בעיקרון, אני משתמש במחשב לצפייה בסרטים , עבודה משרדית, אך בין השאר גם משחקים קלים (Football Manager ולעתים רחוקות pro evolution soccer). האם המחשב הנ"ל יריץ את המשחק (football manager) בצורה טובה? כי זה השיקול העיקרי כרגע - הנה הדרישות של המשחק - Intel CPU - Pentium 4 3.0GHz AMD CPU - Athlon 64 4000+ Nvidia Graphics Card - Geforce 7600 GT 256MB ATI & Intel Graphics Card - Radeon X1800 Series 256MB RAM - 1.5 GB Hard Disk Space - 2.5 GB Direct X - 9 האם יש מחשב טוב יותר בתקציב דומה? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן חברים, כמו שהבנתם מהכותרת אני מחפש מפרט מאוד מאוד שקט, חרישי לחלוטין אם ניתן. (בסולם שבין 1 ל10: חשיבות השקט היא 12) מיועד לשימושי אינטרנט רגילים, וצפייה בסרטים (1080p). הייתי מעוניין גם להריץ משחקים מודרניים(GTA IV, לצורך העניין) בהגדרות נמוכות, על מסך 19' ברזולוציה 1280*1024. ניתן להתפשר בעניין זה אם אין מקום בתקציב. עד 2200 ש"ח. ניתן לחרוג רק לטובת מערכת סופר שקטה (וממש לא לא טובת ביצועים חזקים יותר). יחובר בחיבור HDMI לLCD 32 FHD ובחיבור DVI למסך 19' ברזולוציה 1280*1024. בקשות מיוחדות: לוח אם עם מספר גדול של יציאות אודיו (לחיבור של מערכת 5.1). יציאת SPDIF- בונוס מבורך. כרטיס קול טוב מובנה איכותי - אמנם אני לא מרגיש צורך בכרטיס קול חיצוני, אך בכל זאת חשוב לי כ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yesman,

המפרט הבא לקוח מפרסום של ZED האם למישהוא יש מידע על אמינות החנות? האם מדובר במפרט טוב בעלות ואיכות ומה הייתם משפרים? מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם Intel® Desktop Board whitesburg DP55WB-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel®Intel Core i5 750 2.66GHZ(3.2GhzT.M)8M-לביצועים מעולם אחר זיכרון-2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston-למהירות מסחררת כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 9400GT 1024MB HDMI-PCIe-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-500GB SATA II W.D/SEAGATE/HITACHI-נפח איחסון ענק! כונן -DVDRW X24 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-S/PDIF digital…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by danga,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מחשב נייד ואני זקוק להמלצות כדי שאוכל להבין קצת יותר ולראות מה הכי טוב בתקציב. התקציב הוא עד 3000 עיקר הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט מייל ואופיס והורדות של מוזיקה וקצת סרטים. חשוב לי כמובן שיהיה תקשורת אלחוטית (אני מניח שזה סטנדרט) ובנוסף שלכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI כדי שאוכל לראות גם סרטים דרך המחשב. כרגע אין לי כוונות לשהות איתו מחוץ לבית ולכן מסך בגדול של 15.4-6 יספיק בהחלט. אודה לתשובתיכם

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Matankzr23,

שלום לכולם. מחשבתי לקנות לסלון מחשב HTPC. זה יחסוך את הכאב ראש של לצרוב סרטים ל DVD כל הזמן ותהיה לי גישה לכל המחשב בלי שום בעיה. אז הפרטים הם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K מקסימום. אם אפשר בפחות בלי להוריד מהביצועים אז מעולה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני FHD. בעיקר צפיה בסרטי HD, תמונות, קצת אינטרנט מוזיקה. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? כונן DVD(צורב נחוץ ל HTPC?), ושאלה לגבי כרטיס טלויזיה. למה צריך אותו? 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא צריך כונן דיסקטים... חח 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9-10 בכל זאת זה…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by liav12,

שלום, לפני קניית מחשב נייד חדש רציתי לדעת לאיזה כרטיס מסך יש יתרון על השני מבני השניים? 4650 במחשב מדגם טושיבה וה 130 בשל LG, ההבדל הוא שהטושיבה זול באלף שח יותר. מה מהם חזק יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי משחקים בתקציב של עד 3500 ש"ח, אין צורך בציוד הקפי או מע' הפעלה. יש צורך בהרכבה. כמו כן, המחשב יחובר למסך 22' (רזולוציה 1920*1080). חשבתי על המפרט הבא, מבוסס AMD: מס' שאלות: 1. האם המארז מתאים לקונפיגורציה הזו? 2. האם הספק יספיק למע' והכרטיס מסך הללו? 3. האם כדאי ללכת על הכרטיס מסך HD5770 מכאן: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336 או שמא ה-HD4870 טוב יותר? מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪994 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] XFX HD4870 1GB DDR5 - RETAIL ₪887 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. פרטיםעל תקציב הקונה : תקציב 4K: חריגה מקסימלית : אין. מה השימושים של המחשבהעתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) לשימוש בעריכת מוזיקה- קיובייס ואף תיקלוט. (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? חושב לבצע דרך החנות כי לי אין ידע בזה. ציוד היקפי : גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. מערכת הפעלה : WIN- 7 חנות : אין חנות ספציפית, אזור דרום. צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): אשראי. הרכבה : מעוניין בהרכבה. צורבים וכוננים זקוק לצורב DVD נפח דיסק קשיחרצוי מינימום 500 גיגה זה המפרט שבניתי אחרי בדיקות והתייעצויות, הגעתי ל - 5100. אני מעוניין במחשב בסגנון זה, המיועד למוזיקה, ב- 4000. צריך מכם עצות לשיפור והיכן ניתן להוזיל את המחיר…

16. Started by tsvika,

היי אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט ואופיס... בגדול המחשב לא מיועד למשחקים חוץ ממנג'ר מסך באיזור ה14 אינץ' יש צורך ביציאה שתאפשר חיבור לטלויזית LCD אני חושב קוראים לזה HDMI כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. זקוק למעבד+לוח אם+ספק+קצת זכרונות.. וזהו אני מניח. כרטיס מסך (9500GT), הארדיסקים (מספיק), ציוד היקפי.. הכל כבר "מכוסה". ורצוי שהרכיבים יהיו ב"הישג יד" באיזור חיפה והקריות.. תודה מראש לכל גברגבר שימליץ.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by ko619,

אני צריך חוות דעת ועצות לשיפורים למפרט שהציעו לי מחנות... מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 כמות:1 http://www.skypc.…

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מחשב חזק בעיקר למשחקים ללא מסך, כונן קשיח וכונן אופטי. יתר השימושים יהיו לעריכת וידאו וגרפיקה מדי פעם. המחשב יחובר למסך ''w19 Intel Core 2 Duo E7500 Tray 528ש"ח - SkyPC Gigabyte GA-X48-DS5 671ש"ח - PC-Center OCZ DDR2 Reape 4GB Kit 1150MHZ CL5 460ש"ח - NoaComp Gigabyte GeForce GTS250 OC 1GB 722ש"ח - SkyPC Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Cooler 178ש"ח - SkyPC Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt 252ש"ח - SkyPC Antec Three Hundred 304ש"ח - SkyPC אפשרות לבעיה ששמתי לב אליה זה החיבורים של לוח-האם לא תואמים את פתחי החיבורים במארז. איך אפשר לפתו את הבעיה. תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Itzik 007,

שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. -המחשב יהייה במקום מחשב נייח, כלומר לא יצא מהבית -המשקל לא משנה כמו כן גודל המסך כמה שיותר גדול יותר טוב -ומסך איכותי עד כמה שאפשר -לא חייב להפעיל מערכת הפעלה אבל אם כולל אז סבבה -מבחינת שמע אם יש אפשרות לרמקולים שהם לא גי'נריים יהייה ממש טוב (כדוגמת harmon kardom במחשבי תושיבה שנשמעים נפלא) תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  22. שלום, אני כבר זמן רב מתלבט ומתחבט בנוגע לבחירת מס' חלקים שישלימו את המפרט. כדי לחדד את רצוני: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? (גיימינג כבד, סרטי HD, חיבור המחשב ל-LCD וצפייה ב-720p/1080p) לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash (לא באופן כבד) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע, במסך הנוכחי, רק 19" עם 1440x900. בהמשך אשדרג למסך איכותי יותר FHD. (בנוסף, גם אני אחבר את הכ"מ לטלוויזית 32" LCD מדי פעם). 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  23. בוקר טוב לכולם. קניתי את המערכת הנוכחית לפני שנתיים ואני כבר יכול לשמוע את חרחורי הזקנה שלה כשאני מדליק את המחשב (או שאולי אני פשוט צריך לנקות את המאווררים? ). בכל מקרה, זו המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120…

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  24. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3500-4000 ש"ח. הדרישות פחות או יותר הם: 4גיגה זכרון, מסך 15.4 אינץ'. עדיפות למחשבים של DELL. עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה (קיים סיכוי שאתקין עליו לינוקס ולכן אני לא מעוניין לשלם על חלונות). המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל. חשבתי על הנייד הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t58.htm עם הרחבה ל 4 גיגה זה יוצא בסביבות ה 3800. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה והמלצות למחשבים אחרים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.