עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קראתי ובדקתי על מחשבים החלטתי לקנות vostro 1320 עם מעבד p8600 - מה שנראה הכי מתאים לצורך שלי (עבודה מול eclipse וmathlab וניוד לאורך כל היום באוניברסיטה ועבודה איתו באוטובוס בדרך הביתה) בדיקה מול כמה חניות מראה שאין אותו במלאי לאף אחת מהן והם טענו שגם אין ליבואן השאלה היא האם להתפשר על מעבד - לקחת t6670 ובדרך לחסוך קצת כסף ( אני לא יודע האם הוא מספיק טוב בשביל מה שאני צריך) או לחפש דגם אחר? יש דגם יותר מתאים לצרכים שלי במחירים האלו? או שהמעבד היותר חלש מספיק בלי בעיה? נ.ב אם אין דגם באמת מתאים והמעבד לא שווה את ההשקעה אין לי בעיה לחכות עוד כמה זמן במידה וידוע על משהו עדיף שיוצא בקרוב תודה רבה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי כולם ??? אני מחפש לרכוש לפטופ חדש בארץ עד 5000 ש"ח השימושים שלי זה כתיבת קוד, בניית אתרים ואפליקציות WEB שונות, עבודה עם תוכנות גרפיות, תוכנות עריכת סאונד, וגם קצת משחקים לפעמים. חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר כמובן מחשב חזק אני תוכניתן PHP וגם עובד עם גרפיקה ועריכה של מוזיקה דיי הרבה וחשוב שיהיה לפטופ חזק ומהיר ככל האפשר בתקציב שלי. אמינות אחריות איכותית של היצרן, שיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות עד שאצטרך להשתדרג שוב פיצ'רים כמה שיותר מוצלחים למרות שזה נכנס בקטגוריה של "חזק". כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח הארדיסק, כרטיס מסך חזק ככל האפשר בתקציב וכ'ו. יצא לי להרהר אחרי שראיתי אצל חבר (שמאוד מרוצה ממנו) את הHP Tablet TX2620 . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dolevco,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימלי?בסביבות 3.5 K לא כולל מסך! 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:המטרות הן משחקים שירים וסרטים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים הכוונה ל: call of duty,PRO 2010,Crysis. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).משתמש בעיקר לשירים וסרטים,מעט מאוד למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע יש לי מסך 17 " ואינני יודע יכול לדעת מה הרזולוציה שלו. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. יש צורך בהמלצה למסך,…

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by fizban,

שלום לכולם! עברתי לאחרונה על הלפ טופים של דל ונתקלתי במשהו די מוזר... הבדל ע-צ-ו-ם במחיר של שני המחשבים הללו.. מישהו אולי יכול להסביר לי למה? ההבדל הוא של 3500 שקל ביניהם וכל מה שאני רואה שבאמת מצדיק הבדל במחיר זה המעבד ואולי הכרטיס מסך למרות שמבדיקה זה דווקא נראה שלזול יותר יש כרטיס מסך חזק יותר.. אבל האם ייתכן כזה הבדל?! אשמח לחוות דעת בעניין.. http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=209 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Eden 6600,

אני מחפש לקנות נייד בתקציב של עד 3000 ש"ח עם מסך כמה שיותר קטן (12 או 13 יהיו מעולים). השימושים העיקריים הם מדיה, אינטרנט, תכנות והרצה של win ‎7. כמו כן אם יהיה במחשב מודם סלולארי זה יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: אינטרנט, סרטים, משחקים אונליין ומשחקים בכלל התקציב שלי הוא עד 3500 כולל מערכת הפעלה (עדיף חלונות 7) הציעו לי את MSI CR500 במחיר של 3290 כולל חלונות 7, מה אתם אומרים? (הבנתי שהכרטיס מסך חלש למשחקים): מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מסך "15.6כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video GeForce 8200M G זכרון 3072MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN 10/100/1000 יציאות USB 2.0 x 3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, HDMI Express card, יציאת רשת ועכבר Touch איזה מחשב כדאי לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. בגדול המחשב לא מיועד למשחקים כבדים,מקסימום ProEvolution,בעיקר להצגת סרטי FULL HD1080 בקלות על גבי מסך 42". אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. כרגע אין צורך בכונן מעל 500GB (יש ברשותי אחד כזה). שיהיה שקט ,אבל לא קריטי (7.5). לא מיועד לאוברקלוק. יש ברשותי Win7. איזור השרון. שיהיה מעבד אינטל,מעדיף 4 ליבות. כרטיס מסך Nvidia . או שעדיף לחכות בינתיים לDirectx11? תודה חברים (((: ??? ניתן לחרוג מעט בתקציב.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by EyEOnE,

בשביל מה טוב לי DDR3? ההבדל בין ה-DDR2 ל-DDR3 לא קטן. יש טעם לקנות עכשיו נייד עם DDR3? אחד שצריך לשימושי אינטרנט, סרטים, מוסיקה, משחקים עם גרפיקה לא כבדה במיוחד.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by shogi,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by freakazoid,

מחפש מחשב בשביל משחקים, סרטים (כולל כרטיס טלוויזיה), תוכנות פשוטות ושיכלול מסך 22 או 24 אינץ' עד 5000 שקלים בערך. תודה לכל מי שיקח חלק בעזרה...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by Old Cat,

לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by IdoK21,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אין חשיבות לחברה,חנות ודברים כאלה. התקציב נע בין 2000-3000 השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה,סרטים,ומשחקים כגון Heros וכדומה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. ללא OC רצוי כמה שיותר שקט ללא מערכת הפעלה או ציוד היקפי בינתיים הייתי בזיג-זאג ונתנו לי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_340&products_id=11618

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום ברצוני לשתף אתכם במקרה המצער שלי, ואולי למצוא אנשים במצב דומה שרוצים להצטרף לתביעה ייצוגית: לפני שבוע לפתע התקלקל הנייד שלי (HP Pavilion dv2500t). התצוגה על המסך חולקה ל-6 מסכים קטנים וזהים, והתמלאה בפסים אופקיים מרצדים. לא ניתן לעבוד יותר עם המחשב, ולא ניתן לחבר אותו למסך חיצוני. המחשב הוא בן שנה וחצי, ונמצא מחוץ לשנת האחריות. ניגשתי למעבדה שתיקנתי בה פעם מחשב נייד, ואמרו לי שחייבים להחליף את כל לוח האם, בגלל קריסה של כרטיס המסך (NVIDIA 8400M GA). עוד אמרו לי, שזו בעיה "גנטית" של פגם בייצור של כל כרטיסי המסך מהסדרות 8400M ו-8600M, ואולי כדאי לפנות ל-HP ישראל ולנסות לשכנע אותם לקחת אחריות על העניין. התחלתי לחקור קצת את הנושא. כיצד לפתע קורס כרטיס המסך, כאשר תחזקתי את…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום כולל של 2000 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים מאד ולכן אין לדעתי צורך בלהשקיע יותר מסכום זה. צרכיי הם אינטרנט,IM, צפייה ישירה, הורדת מוזיקה סרטים וכו'. שימוש בסיסי במערכת הפעלה, יש צורך לכרטיס זיכרון של לפחות 500G ע"מ להכיל קבצים רבים של מוזיקה תמונות וסרטים. יש קשר בין כרטיס רשת חזק למהירות ואיכות גלישה? שאלה נוספת היא, כרגע יש לי מחשב שחלק מהציוד בו עדין תקין כגון מארז500W, ספק חדש, צורבDVD,וכרטיס זיכרון. אתם חושבים שניתן להעביר את החלקים הנל ולהפחית ממחיר המחשב החדש? עם איזה מעבד כדאי לרכוש את המחשב? DUAL CORE;CORE2DU,QUAD? מה ההבדלים בניהם? תודה מראש לעוזרים!![br]פורסם בתאריך: 3.11.2009 בשעה 14:12:44 מעבד intel core2quad Q830…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, בסדר גודל של עד 4500 ש"ח (לא כולל ציוד היקפי) לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM המחשב הזה מויעד לשימוש של הרצת תוכנות גראפיות (CS4, למשל) ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. כמה שאלות: א. אני צריך המלצה לספק כח וגוף קירור חזקים, טובים, שקטים ויעילים שיעמדו בעומס של המערכת. ב. האם …

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by AVIHAIALON,

השימוש הוא בעיקר בעריכת מוזיקה- קיובייס. חושב לבצע אוברקלוק דרך החנות כי לי אין ידע בזה. גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. WIN- 7. תנו את חוות דעתכם בבקשה, והאם ניתן להוזיל קצת. (תגיבו בלי להתייחס לכרטיס קול הנ''ל, אלא לגביי שאר המרכיבים.) מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪210 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250310A…

19. Started by tomermu,

מישהו יכול לתת הסבר קצרצר על ההבדלים במעבדים? למשל לאינטל יש כל מיני מעבדים עם אותיות שונות. מה הן מסמלות? ו

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? המחשבי יהיה מיועד לסרטים מוזיקה וגם קצת משחקים יש לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך יש כבר את הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב יש לי כבר אחד שיולבש על המחשב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by rafiisak,

מעבד core 2 duo 2.93ghz 3mb e7500 kingston 2GB ddr2 800mhz ATI RADEON 4650 1gb msi דיסק קשיח 320GB לוח אם-ecs g41t-m (משום מה יש לי תחושה שהוא לא טוב...) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה ויום טוב ארז

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי?-עד 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? -עבודה משרדית, תכני HD,עריכות, גרפיקה ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו-פוטושופ וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה- כן, עריכת תמונות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם-המחשב אינו למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר-אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים-לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)-10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינו…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  24. היי, סבתא שלי רוצה מחשב... הדרישות הן: 1. עד 1500 ש"ח. ככל שיותר נמוך יותר טוב. 2. אופיס, אינטרנט וסרטים. 3. לא חייב להיות שקט באופן יוצא דופן. כל עוד לא יהפוך לטרקטור במסגרת של 3 שנים - הוא טוב. 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חנות בצפון הארץ. 6. כנראה יריץ XP. יש סיכוי ל - Windows 7. תודה!

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by ninja29,

שלום מעונין בעזרה למחשב שקט במיוחד עבור תוכנות המרה חזקות וכו . מעונין במעבדים החדשים I5 או I7 בקשר למשחקים רק בעתיד לכן אני מעונין בכרטיס מסך הכי זול עם יציאת HDMI שיריץ משחקים כמו הכרטיס מסך שלי הישן 1950 למי שמכיר , ציוד היקפי יש לי ,,אני זקוק רק למעבד , כרטיס מסך , לוח אם , זכרונות אני מחפש לוח אם עם יציאה אופטית למערכת קולנוע שלי וכנראה ספק יש לי ספק מעולה 400W של אנמרקס האם הוא יספיק למעבדים החדשים ?) בעתיד אני ארצה לשדרג לכרטיס מסך חזק כך שהמערכת צריכה להיות פתוחה לכך. * אני רוצה לבנות מחשב מאד שקט כמו מחשב נייד שלי (e4300 ) הרעש משגע אותי אני עובד 24 שע עם המחשב. תודה לכל המגיבים .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.