ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
בנתיים הרכבתי את המחשב הזה. מיועד בעיקר לגלישה ואופיס כלום לא מעבר. מיועד למסך 22 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪359 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1047 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 1 ₪214 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום.. ביינתים הקנייה של המחשב מתעכבת, ואני מנצל את הזמן הזה לעשות עוד תחקור קליל למציאת המפרט הטוב ביותר. כסף לא גדל על העצים, ואני לא בא במטרה לשפוך כסף, אלא לרכוש את המחשב שיהיה לצדי למשך השנים הבאות, ולא יאכזב אותי (עם אפשרות לשדרוגים). המחשב הוא בעיקר למטרות גיימינג (משחקים כבדים), גלישה באינטרנט, פוטושופ, צפייה בסרטי HD ועוד. כרגע אני עם מסך 19" (ישודרג בהמשך למסך 22"-24" FHD או פחות). אני לא יודע עם כרטיס כמו 4870 הוא בחירה נכונה, ואם כדאי להשקיע דור קדימה (5XXX), אך המחירים של הכרטיסים החדשים זה לפחות שליש מהמחיר, וזה המון. (האם ה-4870 יוכל להריץ על הגדרות מתקדמות משחקים בFHD/1680X1050?, לדוגמאת Crysis). האם כדאי להשקיע דור קדימה עבור DX11? בנוגע למעבדים, ה-965 BE…
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ושבת שלום!! אני רוצה לקנות את המעבד core i5 ב-KSP אם לוח אם לא יקר מדי וזיכרונות זולים בלי כרטיס מסך וחנויות בצפון תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לא מעט מפרטים בפורום שהמלצתם לאנשים והרכבתי לעצמי משהו - אשמח מאוד לשמוע חוות דעת תקציב: 3K (אפשר חריגה של כמה מאות שקלים אבל רק עם זה באמת שווה את זה) מטרות: שימוש כללי +משחקים משחקים: אני אוהב לשחק מדי פעם (crysis, COD) אבל לא חשובות לי ההגדרות הכי טובות ציוד הקפי: רק מסך שונות:לא צריך הרכבה. בגדול אני רוצה שזה יהיה מחשב שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כרגע אין לי מספיק כסף ולכן לקחתי לוח עם כ.מסך מובנה ואוסיף כ.מסך נפרד עוד איזה חצי שנה (סדר גודל של 4870). כנ"ל לגבי המעבד - לקחתי אחד שנראה לי בסדר כרגע ואשדרג גם אותו ביחד עם כ.מסך (למשהו כמו X3 720 או יותר טוב, תלוי כמה סכף יהיה לי). בחרתי מסך טוב כי אני רוצה שהוא ישרת אותי הרבה זמן גם אם אחליף את המחשב עו…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים בגרפיקה בינונית עד בינונית-- (אני משער שמשהו כמו GT240 לפחות) , צפיה בסרטים, שימוש מסויים בוירטואלציה אבל לא יותר מידי, בדרך כלל אני מריץ הרבה תוכנות ביחד כמו דפדפן, אנטיוירוס , איזה MSN או PIDGIN ,BOINC ,וכל מיני תוכנות שרצות ברקע אני אשמח אם זה לא יגרום למחשב לקרטע. * גודל המסך? 15-16 אינץ עדיפות ל15.4 אבל לא חובה * משקל רצוי? לא יודע אני לא מבין בזה אבל אני משער שעדיף פחות מ4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף אבל לא חובה סולללה שתספיק לפחות לשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI מאוד כדאי שיהיה וDVI \ SVIDEO גם אם אפשר אבל לא חובה * בלוטות? יתרון אבל לא צריך * גודל מינימלי של כ…
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, להלן מפרט עבור מחשב מבוסס I5 1. מה התקציב המקסימלי? 4600 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב - לדוגמא תכני HD, משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - cod modern warfare 2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - כן. למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - לא ידוע, המסך עדיין לא נקרא. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו את…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אחי רוצה לקנות מחשב חדש והאמת הגיע הזמן וכאן אני צריך את עזרתכם... תקציבנו הוא 4500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 5000 ש"ח...המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר ועל החדשים ביותר כמו באטמן החדש וכו' לפני חודשיים הוא קנה מסך חדש של סמסונג 24 אינץ HDFULL והוא ישחק עליו... אנחנו גרים באזור הקריות ככה שחנות מאיזור הקריות וחיפה היא המתאימה בשבילנו... השקט לא כלכך חשוב במפרט...5 מתוך 10...במפרט גם לא צריך לכלול הארד דיסק כי יש לו של חצי טרה כבר וגם לא צורב... ציוד היקפי גם לא צריך...ובלוח אם צריך שתיהיה אפשרות לכרטיס טלוויזיה כי הוא משתמש במחשב גם כטלוויזה. הוא לא רוצה לבצע OC אז לא צריך את האפשרות הזאת...אשמח להצעות...תודה אנשים
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן. אני אשמח לקבל המלצות לניידים הנכנסים בתקציב.(2000-3000) שימושי הנייד יהיו מעט סרטים, מעט מוזיקה ובעיקר לימודים. המשקל- לא משנה. גודל המסך- יותר גדול=יותר טוב. גודל קשיח- 250 ומעלה יהיה מעולה. כרטיס מסך- OB.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד. עכשיו אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה מספיק גבוהה. לא חשוב לי המשקל. גדול המסך. אני מעדיף שיהיה 4GB זיכרון. דיסק קשיח לפחות של 320. וכרטיס מסך כמה שיותר טוב..אני תכלס לא באמת יודע איזה כרטיסים יש בניידים ומה נחשב לטוב ביותר\משתלם.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3200, ואני מבקש לא לחרוג מ- 3200 בכלל. (ה- 200 זה כבר חריגה מ-3000). 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב בעדיפות עליונה לעבודה משרדית עם התוכנות המתקדמות ביותר (אופיס הכי מתקדם, ווינדוס 7, וכדומה) אחר כך שיתאים למשחקים בינוניים-כבדים וקצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: משחקים באופן כללי,שיריץ בצורה הטובה ביותר באופן יחסי למפרט. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך של 19 אינצ' מגיע עד ל- 1280 על 1024. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אפש…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחשב בלי מסך השימושים של המחשב בעיקר אינטרנט ואולי משחקים פה ושם אבל לא כבדים שמצריכים כרטיס ממש חזק חשוב שיהיה זכרון 4GB תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום,אני לומדת "הנדסת תוכנה",ולכן אני חייבת לקנות מחשב. רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי ללימודים ,שהרף יהיה עד 3000- 3500 שישמש אותי לארבע שנים הבאות איזה מחשבים וחברות בכלל כדאי לי לפסול ולא להתקרב אלייהם?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד עם מפרט טוב ומחיר סביר ושנה אחריות אבל אף פעם לא שמעתי על infinity, מי מיצר אותם? והאם כדאי לי לקנות נייד שלהם?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי בצבא מחפש מחשב נייד לצורך אינטרנט וסרטים ומשחקים קלים (ישנים כגון Diablo 2, COD וכו'), שיוכל לשמש אותו גם עוד כמה שנים כשהוא סטונדנט. המסך שהוא דרש זה 15.6 אינץ, זמן בטריה סביר אבל זה לא נתון קריטי ובמידת הניתן רמקולים סבירים+ על נייד. מתוכנן להתקין ווינדוס 7. חיפשתי קצת ומצאתי לו את הנייד הזה ב KSP ב 3450 : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_Compaq\\%20Presario\\%20CQ61-280EJ\\%20Notebook\\%20PC〈=he&cc=il מישהו מכיר את הדגם\סדרה הזו ויכול להגיד לי אם הוא אמין ולא יתקלקל במהירות? והאם יש משהו בעייתי במפרט שלו אני לא הכי בקיא בתחום אז פשוט חיפשתי משהו עם כרטי…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב ישן , בן 4 בערך . משום מה כאשר המחשב מופעל באמצעות הסוללה , ברגע שהווינדוס מסיים לעלות המחשב קופא, המסך נשאר על אותה התמונה ושום דבר לא מגיב. כמובן שניסיתי לפרמט כמה פעמים ושום דבר לא עוזר , אותה הבעיה. כאשר המחשב מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-