ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכם ובוקר טוב. חבר שלי חייל המשתחרר השבוע (שיהיה במזל טוב) רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו הוא בין 1.5K ל2.5K. הוא רוצה מפרט למחשב נטו בלי מסך מקלדת רמקולים וכו... בנוסף הוא רוצה את המחשב לשימושים הרגילים כמו רוב המישתמשים אינטרנט, משחקים, מוזיקה סרטים וכו'... אם אפשר לכלול גם קירורים מתאימים למעבדים שתמליצו ובכלל מאווררים ודברים שונים לקרור שיש להחליף במארז... אשמח לקבל מפרטים בתחום המחירים שציינתי. תודה רבה ובוקר טוב - אלדד כהן. [br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 09:10:51 מקפיץ...חברה בבקשה תעזרו לי... אני קניתי את המחשב שלי לפי המלצות שלכם ואני לאמצטער על כך. אני באמת חושב שהאנשים פה הם הכי מבינים בתחום, אז בבקשה תעזרו... תודה רבה שוב.
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור ילד בן 12, משחק היום minecraft, משתמש במחשב עבור משחקים, גלישה באינטרנט ועבודות לבית הספר - עדיפות למחשב שיריץ משחקים קצת יותר כבדים בעתיד - שנה שנתיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד , למחיר יש חשיבות אבל קודם כל הביצועים והאמינות (גם של נותני האחריות). אני מתלבט בין שני מפרטים: 1. MSI EX600 2.5GHZ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1043&CatCode=315 נראה לי קצת מוזר כי המפרט באתר היצרן הרבה יותר צנוע. 2. HP DV6880EJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1600&CatCode=315 את הHP אם אבחר בו אקנה בבאג עם אחריות של HP ישראל (מורחבת לשלוש שנים), עלות בבאג: 7000 (כולל הרחבת אחריות) את הMSI יש רק באייבורי, והמחיר באמת קורץ. ושאלה נוספת, ראיתי שאינטל יוצאים במעבדים חדשים לניידים http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec, הכוונה לSP9400 ולSP9300. הא…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab, visual studio 2008/2010 spice , מבחינת משחקים שיוכל להריץ את המשחקים האחרונים ברמה גבוהה ומשחקים עתידיים. סטרי HD 1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.the witcher 2/ starcraft 2/ diablo 3 (when it will be released) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את המחשב הבא, אשמח לקבל הערות. ד"א אני לא צריך כרטיס מסך רוצח אלא משהו סביר ב-500 ש"ח. AMD Athlon 3000 512Kb Cache 64Bit 754 ¤ 860 GigaByte AMD K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ¤ 620 2X DDR 256Mb 400MHz Kingston CL2.5 ¤ 480 Gigabyte 6200 128MB DVI,TV,PCI-E + HDTV ¤ 560 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD ¤ 510 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ¤ 295 Samsung SyncMaster 19 LCD Monitor 913N ¤ 2,600 תודה, TheWiz.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
amd 1.4 ghz mb asus a7m266 256mb ddr memory hdd 40gb net card 3com cd burner teac X24 cdrom x52 v-card g-force 440 ddr 64mb optical mouse ms and optical keyboard tv captute card fast tv the pc is 2 and something years old in good condition processor and memory have a life time warranty for details call 054-5-916-388 or icq 50678498 Mihael
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום מבקשת המלצה לנייד העונה על הצרכים הבאים: * עד 7000 ש"ח * למטרת יישומי גרפיקה- דו מימד (פוטושופ) ואוטוקאד. שימוש בקבצים כבדים- חצי ג'יגה ויותר * הפעלה של מספר ישומים במקביל * מסך 15.4"- לא מבריק, שיתאים לשעות עבודה ארוכות * כונן קשיח החל מ-250GB * צורב DVD מובנה * חיי סוללה- פחות חשוב- כי אמור לשמש כתחליף שולחני *רכישה בישראל בלבד אשמח למספר המלצות מבעלי ניסיון ביישומים שפורטו בתודה מראש כימרה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חברים אני עומד להתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא לוקח איתי את הנייח שלי שיש בו כרטיס מסך 8800 GTS ואני ממש מבסוט מאיך שהוא מריץ משחקים אז אני רוצה לפטופ שאני אוכל ללמוד איתו בכיתה כלומר לרשום את החומר בשיעורים וגם בבית שאחזור לדירה החדשה שלי לשחק משחקים כבדים באיכות סבבה שאני לא אתבאס. הגודל לא חשוב לי כלל וגם לא המשקל. כן חשוב לי שאוכל לחברו לLCD או למסך מחשב . HDMI חשוב מאוד. חוץ מזה שייראה סולידי וסבבה . התקציב שלי הוא עד 4500 ש"ח. אני היום משחק COD ופיפא על HIGH ויהיה נחמד אם הלפטופ יעשה כן. נ.ב מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSK1JE00300GH2&cfm=7E05AFD1#shidrug או TOSHIBA L655-121 הוא הומלץ על ידי אחד מכר…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב נייד. השימושים הם משרדיים (אינטרנט, מסמכים, וכו'). בגדול חשבתי על מסך בינוני 13.3 בערך, כונן SSD, עדיף מעבד I5 כדי שיהיה רלוונטי ומהיר להרבה שנים (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אפשר גם I3) סוללה סבירה (לרוב ישמש בבית כמחשב ראשי אבל חשוב שידע להיות נייד לפעמים). ללא צורב. אין גם צורך במערכת הפעלה. מבחינת תקציב, מעדיף לסגור את העניין בכמה שפחות (עד 2500 - 3000 ש"ח באילת), אבל מוכן גם לחרוג במידה ושווה. חשבתי על המחשב הזה - לנובו 13.3, עם I5, SSD, 8G RAM, מסך HD. איך המחשב? מבחינת איכות בניה, חיי סוללה? מהבחינות האחרות?האם מישהו התנסה איתו או עם מחשב דומה מהסידרה? והאם יש לכם המלצות נוספות למחשבים ניידים אחרים, בערך באותה הקטגוריה? מתכוו…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מאחר ואני מתכוון לנקות את המחשב הנייח שיש לי בבית ולהתקין עליו את הwindows מחדש, החלטתי שאני רוצה לשדרג אותו טיפה. המחשב הוא מ2010: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3R מעבד: Intel Core i5-750 Tray קרור למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 כרטיס גרפי: Gainward nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe זיכרון: OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold דיסק קשיח seagate barracuda 7200 rpm 500 gb ספק כוח chieftech aps-400s מארז ללא ספק Gigabyte Setto 1000 Black רציתי להוסיף דיסק קשיח שייתן יותר חופש פעולה (באזור 1TB או 2TB), ולזרז לו את את הפעולות הפשוטות של עליית המערכת,כמה קבצים, ודפדפן (פשוט כי הוא כבר לא ממש משמש למשחקים). כמובן שאני יודע שאופציית SS…
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חברה הדברים היחידים שאני מתלבט בהם הם לוח אם אני לא יודע מה טוב בשבילי וגם איזה מעבד לבחור :אינטל או AMD כי לכל האנשים יש דעות שונות בקשר למעבד ואני במחשב שעכשיו יש לי אינטל ואני לא יודע מה לקחת תמליצו וגם אני מבקש שבמפרט יהיה מסך דק טוב שמתאים משחקים ולא ידקר מידי וגם שהמעבד לא יקר מידי ולא עובר את ה1500 שקל
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש (למה לא?) ... עכשו ככה, אני לא צריכה מסך מקלת ועכבר... או מערכת הפעלה... (יש לי כבר WIN XP- אם זה משנה....) גם לא צורב או כונן CD.... וגם לא FLOPPY... בכל מקרה אני צריכה את כל השאר... אני בדרך כלל עובדת עם כמה תוכנות שונות פתוחות(אני מתכנתת, וגם משתמשת באינטרנט באותו זמן ובמייל ותמיד יש עוד משהו עובד שאני צריכה ברקע, אז ככה שחשוב לי שהמחשב יחזיק את זה (מעבד חזק? או RAM גדול?) אני לא משחקת במשחקים - ככה שלא חשוב לי כרטיס מסך טוב... אני אשמח אם תעזרו לי... ואם אפשר גם בפחות מהתקציב, אז ברור שאני אשמח....
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלמחשב אין כונן די.וי. די (או שלא מצאתי?) כיצד אני מתקין? תודה רבה נעם
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני באמת לא מבינה בזה בכלל..אז אשמח לעזרה..השימושים העיקריים שלי בו יהיו משחקים (גם תלת-מימד), סרטים, אינטרנט, מוסיקה ואולי תמונות. וכמובן כל הדברים הבנאליים, תוכנות אופיס וזה, אבל אני מניחה שבקשר לזה אין לי מה לדאוג...אז..מה אתם אומרים? ראיתי שהמלצתם למישהו שביקש מפרט בשביל חבר שלו שרוצה מחשב בעיקר למשחקים, זה כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366029.0, בקיצור, אני מדברת על זה שהגיב לו, שהמליץ לו להגדיל את המסך ל-22 אינצ' ועוד כל מיני..אתם חושבים שמשהו כזה טוב בשבילי? או אם יש לכם עוד רעיונות ובא לכם להרכיב לי איזה מפרט נחמד...:-) בכל אופן- תודה, ואם לא הייתי ברורה במשהו או בילבלתי אז זה רק בגלל החוסר ידע שלי בתחום- אל תהססו …
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד, היא כבר היתה בחנות וכמעט קנתה Toshiba Satellite L500-12T עם אחריות ל3 שנים ב4,000, אמרתי לה שכדאי לעשות סקר שוק, ולבדוק איתכם בפורום לפני הרכישה. אז הנה אני בודק. תודה מראש! סידרתי את זה לפי עדיפות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקי פלאש בפייסבוק ), צפיה בסרטים. המחשב צריך לעבוד מהר. * משקל רצוי: 2-2.5 קילו, היא הולכת להסתובב איתו הרבה ככה שיש עדיפות גבוהה למשקל נמוך. * גודל המסך: האידיאל הוא 13.3, אבל לא על חשבון משקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, כמו שציינתי, היא הולכת להסתובב הרבה עם המחשב. שעתיים של שימוש משרדי יהיו נקודת התחלה טובה. * אחריות: שלוש שנים, אחריות משלוחים. (לא יודע אם זה רלו…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן עם מסך 12 אינטש. אין לי מושג על מה ללכת אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי , הדרישות שלי הן : 1)מחשב אמין 2)זמן סוללה ארוך 3)איכות מסך כמה שיותר טובה 4)אחריות בינלאומית (אם אני אקנה אז זה יהיה בארה"ב) 5) משקל נמוך אני יותר מאשמח אם תוכלו לייעץ לי. תודה עריכה : אני כרגע חושב על lenovo 3000 v200 ... סתם כי ראיתי אותו היום במציאות ונדלקתי... השאלה היא כמה הוא טוב בשבילי. שימושים : סרטים , אולי גם הרצה של visual studio לצורך קצת תכנות אינטרנט יהיה נחמד אם גם משחקים יוכלו לרוץ בכיף
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני מזמין את המחשב מ Alienware אני רוצה לדעת אם הלוח אם טוב ל OC וזכרונות גם?? זה המפרט AMD Athlon 64 FX-51 Processor ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard 1GB Corsair XMS DDR SDRAM PC-3200 Registered ECC - 2 x 512MB Alienware Extreme Edition GeForce FX 5950 Ultra 256MB 8x AGP w/DVI & S-Video 160GB Seagate Barracuda 7200.7 Serial ATA 7,200 RPM 8MB Cache Samsung 52x24x52x16x CD-RW/DVD Combo Drive Plextor PX-708A 8x DVD±R/W Creative Sound Blaster® Audigy 2 ZS Platinum Pro - 7.1 אולי אני יחליף לכרטיס מסך יותר פשוט כי במחשב הראשון יש לי ATI 9800 XT NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra 128MB 8x AGP w/DVI & S-Video NVIDIA GeForce FX 5700 Ultra 128MB 8x AGP w/DV…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב נייד וקיבלתי את ההצעה הבאה: המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים רגילים (תוכנות אופיס בעיקר) עיבוד ועריכת גרפיקה 2D וקצת הורדות תוכלו לתת לי חוות דעת לגביו? מכירים עסקה יותר משתלמת? אני אשמח גם לחוו"ד בנושא אמינות המחשב (הבנתי שעשויה להיות בעיה עם דל בכלל ודל עם נבידיה, זה נכון?) תודה, וחגים שמחים אורן
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו לארץ. יש לי כמה שאלות שנוגעות לאחריות הבינלאומית: 1. איך מקבלים את האחריות הזו? מיד עם קניית המותג או שצריך לבדוק שאכן האחריות היא בינ"ל? 2. הרחבת אחריות בחו"ל תופסת גם בארץ? 3.במקרה הצורך - איך ממשים את האחריות? איפה בד"כ ממוקמות המעבדות וכמה מהן יש בערך, בארץ כמובן? 4. האחריות למחשבי Lenovo ניתנת במעבדות IBM, נכון? אם כן, עד מתי זה יהיה ככה? 5.האם אתם יודעים אם לטושיבה יש אחריות בינ"ל שתופסת בארץ? 6. ראיתי שיש כל מיני סוגי אחריות, מה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר שלי, אז הנה הפרטים פחות או יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6500 זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגראפיקה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לרוב משחקי יריות מגוף ראשון, אבל גם משחקים אחרים מסוג אחר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך בגודל 22, אם אפשר שיתאים כמה שיותר לגיימינג. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חייב להעיף כבר את הג'יפה 440 אם אקס שלי כי הוא בקושי מריץ דייב אני צריך המלצות חברים... עכשיו אני מסתכל בדיוק בפנדס תגידו לי אם משהו מפה טוב (כמובן במחיר) כי אני לא בדיוק מבין בדברים האלו ??? http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=9800&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום , אשמח לדעתכם בנושא לגבי שינוי רכיבים לפי הצורך תקציב 4K+\- (אם אתם רואים צורך לקצץ במחיר\רמת הרכיבים אין בעיה)) מטרה תכני HD , משחקים , שקט להלן המפרט : מעבד - Intel Core I5-2300 LGA1155 ₪912 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם - ASROCK H67M-GE LGA1155 ₪465 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=14082 זכרונות - KINGSTON HYPER-X 4GB 1600MHZ ₪114 כמות:2 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=23756 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE ₪744 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=S6851GD5H כונן קשיח - SEAGATE Barracuda Green SATA 6Gb/s 2TB ₪791 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=ST2000DL003 צורב - SAMS…
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-