ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום, מטרות המחשב: סרטים,אינטרנט. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך: HD , מעדיף FHD אבל לא נראה לי שיכנס בתקציב. * משקל רצוי: עד 3 ק"ג. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500GB ,עם עדיפות ל 7200 RPM אם יכנס בתקציב. * כונן אופטי: עדיף עם. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כולל מערכת הפעלה, מתקין באופן עצמאי. מעדיף שיהיה מינימום 4 GB RAM תקציב של 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי מבקש המלצות למפרט לצורך עבודה באודיו (אולפן בייתי ) התקציב : 2500 ש"ח הרכיבים הנחוצים : מעבד ,לוח אם ,זיכרונות . המחשב אמור להריץ קיובייס + פלגנים מרובים /כבדים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למספר מערכות מחשב ואשמח לקבל המלצות לשינויים לפני שאני מזמין סופית (כל המחירים כוללים הרכבה): מפרט ראשון- מחשב לעבודה משרדית, הדגש העליון הוא על עלות נמוכה אבל להשאיר מחשב שמיש ליישומי אופיס אינטרנט וכד' מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 1GB 667Mhz דיסק קשיח seagate 160GB SATA 8MB צורב LG-H44N (B) BLACK מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1633 ש"ח מפרט שני- מחשב לעבודה משרדית ולימודים, יחס עלות תועלת מיטבי מעבד AMD X2 4000 לוח אם ASUS M2A-VM זכרון kingston 2GB 667Mhz דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA RAID EDITION צורב ASUS DRW2014L1T מארז JSP TECH N-880B 400W מחיר- 1903 ש"ח מפרט שלישי- כמעט זהה לשני, רק בחירה שונה של המארז מעבד AMD X2 …
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם. יש עניין להחליף את שילוב הHTPC הקיים שלי באחד חדש יותר למען ניצול טוב יותר, השילוש הבא זה השילוש הנוכחי שלי. מעבד - P4 3.0GHZ 1MB S775 לוח אם - FOXCON G41M-F זיכרון - KINGSTON DDR2 1GB 667MHZ הכרטיס מסך שעומד שהם זה ה8800GT, מחשב הHTPC מציג ביצועים לא רעים אבל הוא מיושן מאוד ובHD הוא פשוט נופל שלא נדבר על FHD, יש צורך בקניית שילוב חדש שיאפשר את כל השימוש הרגיל ואולי גם קצת מעבר המעבר זה אולי קצת משחקים, בינתיים אני דיי סגור על השילוב הבא אבל אולי יש משהו שלא מתאים לכן צריך חוות דעת על השילוב ואולי שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪289 קירו…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום, אודה להמלצה מצד אחד המומחים לחומרה המיועדת למשחקים. אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב של עד 3000 שקלים - אין צורך ברכיבים הבאים: יש צורך ב: לוח מעבד זכרונות כ. מסך מארז * קיים ספק כח של CORSAIR 500 ודיסקים קשיחים ( SATA ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והתקציב הוא 5000+- תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) שימוש בייתי לעבודה, לבניית שרת וירטולאיזציה עם מערכות הפעלה, ושיהיה כ.מסך סבבה למשחקים ולסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא נראה לי שזה אפשרי לחסוך בתקציב הזה אבל אם כן אז בכיף... עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אבל רצוי לא לחרוג. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר אופיס וגלישה, מדי פעם תוכנות קלות יחסית כגון Google Earth האם יש צורך בציוד היקפי? לא האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - ממוצע האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? פנדה מחשבים או חנות אחרת באזור חיפה/חוף הכרמל. אם יש הבדל משמעותי במחיר אז אפשר גם מחוץ לאזור הנ"ל. *לא KSP/Ivory!* האם יש בקשות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לשני מחשבים כאלה: 1. לגלישה באינטרנט, אופיס וכו' (בקיצור לעבודה משרדית) בתקציב עד 3000ש"ח כולל מסך. 2. למשחקים. בתקציב עד 4000ש"ח כולל מסך. תודה על כל תגובה והתייחסות. בוקר טוב ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
חבר'ה שלום, אני מקבל בהמשך השבוע מעבד E6600 ו-2 גיגה זכרון 667mhz. לטובת זאת אני צריך את חלקי המחשב הבאים - כרטיס מסך, לוח אם, מארז וקירור למעבד. המחשב הולך לשמש להכל מהכל - סרטים, משחקים, גרפיקה וכו' ואוברקלוק... בינתיים בניתי את המפרט הבא - לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3 - מחיר - 615 ש"ח כרטיס מסך - Leadtek GeForce8800GTS 320mb - מחיר - 1579 ש"ח מארז - Enermax Chakra ECA3052 - מחיר - 368 ש"ח קרור למעבד - Sunbeam Tuniq Tower - מחיר - 251 ש"ח מאוורר למארז - Zalman Case Fan ZM-F3 120mm - מחיר - 50 ש"ח סה"כ 2863 ש"ח בסה"כ אני מרוצה מהמפרט, אך אם יש מקום לשיפורים אני אשמח לשמוע. ושאלה נוספת - יש לי ספק HEC Silent 375W, האם הוא יחזיק את המערכת בלי/עם אוברקלוק? תודה רבה,
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחשב נייד למטרות אינטרנט ומצלמת אינטרנט אז הכי חשוב זה המצלמה. אבל שלא יהיה חלש מכדי להריץ סרטים משקל לא משנה גודל הכי גדול שאפשר לפי התקציב אבל האיכות של המצלמה יותר חשובה. זמן סוללה פחות חשוב, העיקר שתחייה הרבה זמן ושיהיה אחריות כונן לפחות 60 ג׳יגה צורב רק אם זה נכנס בתקציב פרמטר אחרון מבחינתי שמערכת ההפעלה תכנס לתקציב *אם אפשר לקבל 2 -3 המלצות של מחשבים למקרה שארצה עיצוב או חברה אחרת תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
טוב זה בינתיים מה שאני חושב עליו: כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח לוח אם: אני עדיין לא בטוח צריך עוד הצעות בבקשה מעבד: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ ram: PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 בנוגע לראם אני די הולך בכיוון של זה אבל אם יש יותר טוב תציעו. יש לי תקציב גבוה. זיכרון: WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 555 ¤ 1 LG GSA-4167B BULK 265 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 HEC 550W WIN550 485 ¤ 1 עכשיו בנוגע לשלושת אלה אם תוכלו לתת הסבר קצר מה זה כי אני לא ממש מבין הבנתי שהhec זה הספק כוח ושאולי יש יותר טובים אז תנו הצעה. וגם …
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר התקציב הוא 2500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה כללי כזה אין צורך בציוד היקפי כגון מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אין צורך במערכת הפעלה ורצוי שהחנות תהיה מחולון
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני קונה מחשב חדש ואני צריך בשבילו מפרט.... התקציב זה 6500 -... מה שאני רוצה שיהיה בו: זיכרון של 512 מסך דק, אמרו לי אין כמעט הבדל בין 15 ל17 אינץ... אז לא אכפת לי 15.. צורב , לא צריך משהו בסט.. סידירום... גם פה לא צריך הכי טוב... כרטיס מסך טוב, שהמשחקים של הכמה שנים הקרובות יעבדו עליו... רדון 9600 זה טוב? לפחות 40 גיג'ה עכבר+מקלדת+רמקולים - גם פה לא צריך את הכי טובים... אבל שלא יהיה זבל אה ואני הולך לחבר אותו ברשת לשני מחשבים אחרים בבית... אז אני צריך בו גם כרטיס רשת פנימי.. כל שאר הדברים, מעבד, מארז וכל זה.... לא מבין בזה אז תחליטו אתם תודה!!!! אה ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות הכנתם את המפרט
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כן, כן, אני הולך לקנות מחשב ללא הגבלת מחיר (כמעט, האמת עד 50 אלף :-*) אז תצרו את המפרט הכי חזק שאפשר ב-50K שקלים. המטרה של המחשב להיות מחשב ביתי ולגיימרים וליישומים גרפים ברמה גבוהה ממש (בשביל אבא P:) תודה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'), חשבתי על Dual Core 2 עם 2 ג'יגה זכרון, דיסק קשיח 160 ג'יגה, צורב DV, כרטיס מסך/קול/רשת מובנה בלוח האם ומארז עם ספק סביר. אני צריך חיבור DVI למסך שיש לי או להשתמש במה שכתוב בסעיף 4 למטה). חשוב לי גם שהמחשב לא יהיה רועש. 1. ראיתי שיש מערכות כאלה ב 1,000 ש"ח, ויש גם ב 1,500 - 2,000 ש"ח, אני מעדיף כמובן לשלם כמה שפחות (הרי מחשב שציינתי הוא אפילו חזק מידי בשביל שימוש משרדי...), אבל אם חייבים, אז אפשר להגיע עד 2,000 ש"ח. 2. חיפשתי בפורום וקראתי שעדיף AMD על אינטל לצרכים הללו, מדוע ? לאיזה שימושים עדיף AMD ולאיזה אינטל ? 3. אשמח לקבל המלצה למפרט, תודה 4. יש לי כרטיס מסך ישן GeForce FX 5500 256MB, אני יכול להשתמש …
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המליצו לי על כמה תוכנות שימושיות לבדיקת חומרת הלפטופ יד שנייה. אחת התוכנות הייתה ORTHOS מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה איזו בדיקה עיקרית(כי יש כמה סוגים) אני אמור להריץ ולכמה זמן? והכי חשוב לפי מה אני יודע שהבדיקה עברה בהצלחה?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-