ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התחלתי לחשוב שוב פעם כבר אחרי שאני סגור על מחשב והבנתי שאני בבעיה =/ הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מתאים לי בביצועים ואחר כך הניידות וזמן הסוללה. השימושים שלי במחשב יהיו אופיס, אינטרנט ותוכנות קלות שקשורות לעסק. לא חשוב לי כמות זיכרון דיסק קשיח או שן כחולה, רק שיהיה מהיר ויעבוד טוב. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע באמצע. התחלתי לחשוב שבגלל הניידות וזמן הסוללה יהיה לי עדיף לקחת מיני נייד עם צורב חיצוני. אשמח לשמוע את דעתכם וגם לדעת האם יש מחשבים מיני נייד שמתאימים לדרישות שלי? כמה בערך צריך להשקיע?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה מחנות שאמינה עלי (קניתי אצלם בעבר, והייתי מרוצה מהשירות) לוח אם: ASUS P5LD2VM 945 מעבד: INTEL D805 זכרון: 2*512KB DDR2 667MHZ תוצרת SAMSUNG (סה"כ 1GB) כונן 1.44: TEAC דיסק קשיח: SATA2 160GB של WD עם 16MB 7200RPM כרטיס מסך: LEADTEK 6200 256MB מארז + ספק של HEC (לא נרשם הדגם) צורב DVD: תוצרת PHILIPS מהירות 16*48*16, DUAL LAYER (לא נרשם הדגם) קירור למעבד: ZALMAN COOLER (לא נרשם הדגם). המחיר 3700 במזומן, כולל הרכבה. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה על מסמכים, תיכנות קל ועבודה מתימטית כבדה (MATLAB ו MAPLE שייתכן שאצטרך בהמשך להוסיף עבורם עוד זיכרון). שאלותיי: 1) מה דעתכם הכללית על המפרט (נקודות חלשות?)? 2) מה דעתכם על המחיר? (ברור לי שקשה בלי דגמים מלאים של כל …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ופה ושם גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך עזרה במכירת מחשב נייד compaq 610 בכמה למכור אותו??? הנה קישור למפרט והמחיר בשוק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741444 המחשב במצב שמור חדש בא עם מטען. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למשחקים ברזו' של 1280X1024 עד 2300 ללא צורב DVD אני צריך דגש על DDR2 בגלל שיש לי כרגע 2GB של RAM DDR2 ואני רוצה להשתמש בהם ולהוסיף עוד 2GB. הרכבתי את המפרט הבא ואני אשמח להצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon II X3 440 Box ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX440WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪263 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9TJ228 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪601 כ…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני חברים שרוצים מפרטים ביחס עלות/תועלת. נתחיל מהכבד יותר. מפרט ב6 אלף , גג ללא חריגה. מחשב שמיועד לשימוש במשחקים וסרטי HD . הדרישות הן שיוכל לבצע ריבוי משימות (אומנם לא עיצוב גרפי או משהו שטוחן את המעבד אבל עדיין פתיחת יישומים במקביל). המפרט הזה דורש מסך LCD 22 אינץ' ואין עוד צורך בציוד היקפי אחר. אבל זה לא אומר שצריך לרדת בכרטיס מסך כי הוא מיועד גם לחיבור לLCD 32 אינץ' . אז 4870 יכול לבוא פה טוב לפי דעתי. הדרישות הן שהמארז יהיה שקט ובלי תאורה שמפריעה כי זה בחדר שינה. דרוש קירור טוב כי מיועד OC בעתיד. למפרט הקל יותר. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, תמליצו לי בבקשה על מחשב למעצב גרפי בסכום של כ-5000 ש"ח (אפשרי עם חריגה קטנה) כולל מסך. השימושים העיקריים הם: עריכה דו-מימדית, עריכה תלת-מימדית, עריכת וידיאו, אנימציה. עדיפות לכרטיס מסך מותאם לגרפיקאים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את יכולות הגראפיקה של המחשב הישן שלי. חשבתי על רכישת כרטיס מסך HD 6850. אני אצטרך גם ספק כוח חדש כי הקיים עושה בעיות. האם הכרטיס הנ"ל מתאים למפרט הבא או שיש שם בעיות שימנעו את מיצוי הכרטיס? לוח אם GYGABYTE GA-965P-S3 מעבד Intel core 2 Duo 1.86GHz, 2M, E6300 זכרון 4GB DDR2 800MHz (כרגע עובד עם כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO 256MB DDR3) תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני די בהתלבטות בין שני המחשבים הללו.. שניהם מחשבים לגיימרים (אומנם יקרים אבל אין מה לעשות) אבל אני לא יודע באיזה מהם לבחור.. HP dv7-1150EJ 2GHz 3GB 320GB 17" FW837EA http://www.kmt.co.il/39413/HP-dv7-11...GB-17--FW837EA VS HP Pavilion dv5-1190 FZ513EA http://www.gamaoffice.co.il/products/118534 כמובן שאני רוכש אהדה למחשב עם ה17 אינץ' במסך, אבל הוא יותר גדול, המעבד שלו הרבה יותר חלש ויש לו ראם 3 לעומת 4 שיש במחשב עם ה15.4 איזה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! אני מתלבט בין נייד 10.1 אינץ' של ACER דגם H532 לבין נייד 10.1 אינץ'של ACER דגם D250. יש בין שני הדגמים הבדלים קטנים שהייתי מעוניין לדעת מה משמעותם. מה ההבדל בין מעבר N250 למעבד N450? האם יש הבדל במהירות הגלישה? ואם כן עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? בנייד אחד רשום לי שהרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b , 802.11n ואילו בנייד השני רשום לי הרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b מה זה כל המספרים האלה? ואיזה אופציה עדיפה? בנייד אחד רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , RJ-45 (רשת) ובנייד השני רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , HDMI . מה מבין שניהם עדיף? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לגימייניג, אין בעיה עם הרכבה עצמית, לא עושה O.C. קונה את המחשב בארה"ב, (לא גר בארץ) מהחנויות הבאות: www.amazon.com www.newegg.com www.tigerdirect.com www.microcenter.com מפרט: מעבד: Core i7-930 Processor Boxed - $200 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0331303 לוח אם: (REBATE :$30 ב ) ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - $205 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?nm_mc=AFC-SlickDeals&cm_mmc=AFC-SlickDeals-_-NA-_-NA-_-NA&Item=N82E16813131365 זיכרונות: G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10666) Desktop Memory Model F3-10666CL9D-8GBRL - $175 http://www.ne…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ואנטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צריך מסך שיהיה טוב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורבDVD ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי 5 . האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל ה E4300 שנעשה לו OC בעתיד ובינתיים יקל על הממון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מארז טוב לא צריך חלון אני כבר אגזור אחד בעצמי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא, רק אמא אומרת שאני ילד עם צרכים מיוחדים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחקים שהוא צריך להיות אם כרטיס מסך חזק כדי להריץ hl 2 בצורה בסיסית נורמלי
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי. חיכיתי להורדת המחירים של AMD כדאי לקנות מחשב והירידה הגיעה ואני רוצה כבר להזמין את המחשב עוד כמה ימים ללא זיות הקפי
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד כמובן שזכרון 1024 וכל הדברים הרגילים אבל השאלה היא מה ההבדל בין amd dou core או dou core x2 אני יודע שיש הבדל ביניהם השאלה היא הם ההבדל ממש ממש משמעותי ששוה להשקיע עוד 1000 שקל או שפשוט לקחת Intel doul core רגיל אשמח לתשובות אלעד
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיאפשר לי לשחק בנוחות בכמה מהמשחקים היותר חדשים בשוק לא צריך שום ציוד הקפי נוסף (רק צריך PCI SLOT חופשי בשביל להעביר את הכרטיס רשת אלחוטית שלי מהמחשב הנוכחי) אני יותר איש של מחשב יציב ומהיר מאשר גרפיקה הכי גבוהה שיש , אבל עדיין רוצה להנות מהמשחקים החדשים חשוב לי מחשב שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שלי וקרוב למיטה) אני כנראה לא אעשה לו OC , אולי מלבד להריץ את nTune כמו כן אני מעדיף כרטיס מסך של Nvidia ולא ATI המסך כנראה יהיה T240 של Samsung כמו שאמרתי השאיפה היא בסביבות ה-4000 שקל , אבל אפשר לחרוג טיפה כלפי מעלה ... בלי מחירים מ-KSP בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מעבד Q6600 לוח P6NSLI MSI זכרונות: 1G 800 KINGSTON *4 קיט 2*2 של MUSHKIN 800 צורב LG לייטסקרייב ספק כח 500W EZCOOL אפשר לתת לי מחיר פאר חלק או לחבילה בודדת. תודה. הערה: ללוח יש 4 חריצי זכרון. אי אפשר לעבוד עם כל הזכרונות ביחיד.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח שתעזרו לי להרכיב מפרט למחשב חזק שיכיל את הפרטים הבאים, תקציב עד 10K. - 64 GB RAM - חובה (הקצאת משאבים למכונות וירטואליות) - מעבד מרובה ליבות (8 ומעלה) שתומך/מאיץ וירטואליזציה ( VT-X/EPT ) - לוח אם תואם לדרישות ותמיכה בוירטואליזציה, תואם למעבד ולזכרונות. - כרטיס מסך שיריץ משחקים בינוניים עד כבדים ויספיק לטווח של השנתיים-שלוש הקרובות. (FIFA, Batllefield וכו'). רצוי שני חיבורי HDMI להזין 2 מסכים. - כונן SSD עד 250G ל-OS, אם ההבדל במחיר זניח אז 500G. כוננים נוספים אעביר מהמחשב הקיים. - ספק כח תואם למערכת לצורך גדילה עתידית (רצוי 1000W פלוס/מינוס) - מארז איכותי מתאים עם קירור אופטימלי ושקט + קירור טוב שקט ואמין למ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב אני קונה מגרמניה כי המחירים שם בהרבה יותר זולים מפה אז מה אתם אומרים על אלה http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90140747.asp&urlmapped=true ==================================== FSC Amilo M 1425W PM-755 WXP Home Centrino 2.0GHz, 1024(2x512)MB, 80GB, 15,4 Zoll WXGA, DVD+/-RW/DL, Grafik: ATI Mobility Radeon 9700 128MB, LAN, WLAN (b/g), Modem, 3xUSB2.0, Firewire, 4-in-1 CardReader 1389 יורו =================================
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב תראו אני מיואש לגמרי מעצם העובדה שאין לי אפשרות לשדרג את המחשב. השאלה שלי עכשיו היא כזאת, האם אני יכול להחליף את הספק כוח שיש לי ככה שהמחשב עדיין יעבוד? זהו המפרט: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm אני רוצה לעשות את זה במטרה להיות קצת יותר מוכן לקניית לוח, מעבד וזיכרון חדשים.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-