ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום. הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה. יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטית ולא מזהה רשתות. אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר) הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר, רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה. נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחבר לשום אתר. אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקות וחוזר חלילה. בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותו אני לא רו…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב השולחני שלי. ראיתי את ה hp probook 4710 ומאד אהבתי. המקלדת שם ממש נוחה (מלאה). לקח לי הרבה זמן למצוא מסך לא רפלקטיבי (לא יאומן איך כל המחשבים היום רפלקטיבים). העניין שהוא יצא עכשיו עם windows 7 , והוא בגרסת מעבד פחותה מאותו דגם עם וינדוס ויסטה. ב hp לא ניתן למיטב ידיעתי לשחק עם מפרט המחשב. שאלה ראשונה - באתר של hp יש את אותו הדגם בכמה סוגי מפרטים. חלקם שווים יותר . בחנויות תמיד יש רק שני סוגים. למישהו יש נסיון עם hp - ויודע אולי אפשר לשחק עם מפרט? שאלה שניה - האם למישהו יש נסיון עם hp probook ? (תכף אפתח גם שרשור להשוואה בינו לאיזה dell. לא נערבב כרגע. )
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקציב שלי מראש היה 2500, חרגתי ממנו ל-3000 ש"ח. השימושים שלי במחשב: סרטים ואינטרנט בעיקר, ולפעמים פתיחה של כמה תוכנות במקביל כמו אופיס, תוכנה לעריכת סרטים, אקספלורר. אחרי בדיקה של מחשבים רבים ויחס תמורה - עלות, מצאתי שמחשב נייד ווסטרו 1015 של דל נותן את התמורה הגדולה ביותר מול תועלת. בקישור הבא, מצאתי אותו במחיר של 3000 ש"ח: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1916 קראתי כאן כמה אשכולות, וראיתי שכמה כתבו שהוא חדש ועדיין לא ידועים עליו פרטים, ומאידך מישהו כתב גם כמה חסרונות, באופן כללי לגבי הדגמים של ווסטרו: פלסטיקה זולה, מסך מט, ועוד. רציתי לדעת, מהם החסרונות שידועים לכם ספיציפית על הדגם הזה? היתרונות שאני מצאתי הם: מחיר סביר כמובן מסך לד חדשני, בגודל מצויין - …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עובד על Dell Latitude D430, אך אני צריך להחליף אותו, ולכן: * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת גרפיקה. * גודל המסך: 12 אינץ'. (ניתן גם 13 אינץ') * משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כמובן שכמה שיותר נמוך יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאה למסך (VGA או DVI-מועדף DVI). (ניתן גם יציאה נוספת כמו HDMI או S-VIDEO) * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא נידרש, אבל אם אפשר כן, חשוב שתהיה לפחות אחריות של יבואן רשמי. * מערכת הפעלה: ווינדוס 7 מקורי * תקציב: עד 5000 ש"ח (אם אפשר לקבל גם הצעות למחיר יותר נמוך 3K/4K אני אשמח) בינתיים חשהתי על הVostro 1220 של Dell: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostr…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים הבאים הינו חזק יותר ועדיף למשחקים למשל , ובכלל ברמת היכולות שלו? 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600 AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz וגם לידע כללי, למה המעבד של AMD , מקביל ביכולותיו מול איזה מעבד/ים ,של INTEL?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר טוב שרכש את המחשב הבא ב-6500 ש"ח מאיזשהו אתר, אבל כשקיבל את המחשב התחרט, ועכשיו הוא מחפש למכור אותו ב 6000 שח. הוא אומר לי שזו עיסקה מצוינת.אני צריך לפטופ ולא חשובה לי הניידות יותר מדי - רק היכולת לעבור מהדירה שלי לדירה של ההורים בסופי שבוע עם הלפטופ- אני לא הולך להסתובב איתו באוניברסיטה. אני הייתי רוצה מחשב להרצת משחקים (לדוגמא: call of duty, dragon age, batman - arkham asylum), ולנגן סרטי HD, וכן להריץ matlab לעתים רחוקות ולא בצורה אינטנסיבית (שעורי בית מדי פעם פעם בחודש). המחשב עדיין נמצא באריזה מקורית ולא נפתח (הוא קנה אותו לפני איזה חודש). וכמו כן מאוד מוצא חן בעיני המסך הרחב. אני מאוד מעוניין לשמוע את האם המפרט הבא משתלם עבור 6000 ש"ח: מעבד סוג: Int…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC, מפרט בסיס שמוצע בזיגזג הוא מעבד: Intel® Atom™ dual-core processor 330 זיכרון: 2GB Samsung / KINGSTON DDR II - 800 - Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF2 Atom 330 CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם. דיסק קשיח: Seagate / Samsung / WD 250GB - 16MB 7200RPM S-ATA II דיוידי : NEC 8x DVD/RW (AD7670S) Slim black SATA מארז: THERMALTAKE RSI H SD100 - Mini ITX - black ספק : Thermaltake Built-in 120W Flex ATX PSU המחיר הבסיס למפרט הוא 1600, אין בעיה להשקיע עוד... לא בחרת בגלל המחיר הזול, אלא בגלל המארז הקטן החששות : 1. הכ.מסך יכול להציג FULL-HD בכלל? 2. דיסק קשיח - אני רוצה להחליף לwd green…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך הצעה למפרט למחשב בסביבות ה3K לאינטרנט מוזיקה וסרטים ללא ציוד הקפי , מסך 22 דק. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הדילמה העיקרית היא בכרטיס מסך..... יש לי מסך HD23 סמסונג..... ההתלבטות היא בין הכרטיס הזה או HD4890 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪737 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪524 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1077 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] THERMALTAKE M9D ( BLACK) VI4000BNS w/o PSU ₪350 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪430 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני סטודנט ואף פעם לא ראיתי מישהו שיש לו מקלדת LAPTOP עם תאורה.. אולי זה עסק של גיימרים? אולי זה סתם הקטע (כמו הניאון הסגול ברכבים?) ואולי אני מפספס משהו?! לא מצאתי תשובה בפורום (חיפשתי "תאורת מקלדת") ואפילו במדריך שלכם לקניית נייד באתר.. אשמח לנימוק ענייני נ.ב. אני מקליד בחושך - והמסך מאיר את המקשים יופי
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום אני ואמא שלי עובדים על אותו המחשב והיא רוצה למעשה לקנות מחשב שיענה לה על כל הצרכים של המחשב הנייח. מטרות: * עבודה משרדית - אופיס וכו'. * גלישה באינטרנט. * הורדת תמונות ממצלמות הוידאו והסטילס למחשב. *עריכת סרטים בתוכנות כמו Movie Maker ו-PowerDirector. לא תוכנות היסטריות, אבל כן צריך להחזיק מעמד. * חיבור המחשב לטלוויזיה (נדרשת יציאת HDMI) והרצת סרטים ב1080P. משקל - המשקל לא חשוב שכן היא תשתמש במחשב אך ורק בבית. בטריה - גם לא חשוב, כל הזמן יהיה בטווח טעינה. גודל המסך - 13/14, מה שסטנדרטי. הארד דיסק - 200 ומעלה נראה לי סביר, אני לא יודע מה הולך היום... צורב DVD - רצוי. אין העדפה לחברה כלשהי. התקציב כמו בכותרת - 4500 ש"ח. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי : intel core I5 750 Gigabyte GA-P55M-UD2 G.SKILL 2048MB*2 DDR3 1600 RIP JAWS POWERCOLOR HD4890 צורב DVD SAMSUNG *22 SATA מארז ANTEC THREE HUNDRED קירור למארז zalman 120MM ספק SEASONIC 500w SS-500ET SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 מה אתם אומרים האם יש רכיבים שהם עדיפים על אלו שבחרתי באותו סדר גודל של מכיר? לגבי הלוח אם, אני עוד מתלבט אם לחקות שיגיעו הדגמים החדשים של Gigabyte בעלי SATA3 ו USB3, כמוון שזה יקפיץ את המכיר, האם זה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 דרישות מרכזיות והכרחיות, כל השאר זה בונוס 1. ניגון כל קובץ HD קיים 2. שקט שאפשר לשים עליו את הראש ולהירדם משחקים לא נדרש, שימוש משרדי, מוזיקה וכו כן. אשמח לקבל מפרט למחשב כזה, כמה שיותר טוב תחת התקציב, שיחזיק גם כמה שנים קדימה, ואם אפשר עם מארז יפה וסולידי. אין צורך למערכת הפעלה, אני הולך להתקין עליו חלונות 7, יש לי דיסקים של 32 ו 64 ביט תודה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הבעיה שמתוארת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=437517, גיליתי שגם אחד הסטיקים של ה-RAM דפוק. אני מחפש סט RAM של 4GB וכרטיס מסך טוב מסדרת HD 4870. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. בעיקר משחקי מחשב,לא הכי כבדים, חשוב שיריץ את cod:mw2 בצורה טובה, עדיף גם שיריץ את BF:BC2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - מסך 20 אינץ של BENQ, 1680*1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהמשך ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436519.msg3744771#msg3744771 להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להריץ לרוב אופיס, אינטרנט, קצת עריכת תמונות/וידיאו, הרצות MATLAB קצרות. ב. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 ב-32 ביט (עד 3 ג"ב במפרט) 2. תכונות הכרחיות א. מסך מט (לקריאה,כתיבה ותכנות) 13.3 - 14.1 אינצ'. כולל מצלמה ומיקרופון מובנים. רזולוציה ביחס 16:10 (1280:800) או נמוכה יותר (4:3-כן; 16:9-לא). ב. משקל - עד כ- 2.5 ק"ג כולל סוללה. ג. דיסק קשיח - לפחות 250 ג"ב. ד. קישוריות מירבית: WIFI ; BLUETOOTH (לדעתי סלולרי 3G אינו הכרחי בשלב זה). ה. חיבורים: לפחות 3 USB + לפחות אחד מהחיבורים למסך חי…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני חדש באתר ואשמח לקבל את חווד דעתכם על המחשב שאני עומד לקנות באתר Nextop. המחשב הוא בעיקר לשימוש סטודנטיאלי שיחזיק מעמד לטווח ארוך הכולל בין היתר מהירות ויציבות. התקציב הינו עומד על כ- 4,500 ש"ח. Dell Latitude E5500 http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE124~2~0.htm מפרט טכני: מעבד- Intel® CoreTM CORE 2 DUO Processor 2.4GHz P8600, 3MB L2 Cache 1066MHz מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GBMB DDR2 800MHz with dual channel Memory משקל 2.89Kg (עם סוללת 6 תאים) אחריות שלוש שנים אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית וכמובן אם…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעונינת לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה גראפית. התוכנות שבהן אני משתמשת הם : רויט (revit) ו אוטוקדאג (autokad). הבנתי שאלה תוכנות מאוד כבדות וצריך אליהן מעבד חזק וזכרון טוב,השאלה היא מה בנוגע לכרטיס מסך, האם צריך לקחת בחשבון גם אותו? התקציב שיש לי הוא בערך 3500 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ערב טוב. החודש החלטתי לרכוש מחשב חדש אשר ישמש אותי בזמן הלימודים (עיצוב תעשיית. עיסוק עם פוטושופ, אילוסטריטור וסולידוורקס) ויספק את צריכי הגיימינג והמוסיקה/סרטים שלי. אינני צריך OC ו/או ציוד היקפי. יש העדפה ברורה למחשב שקט (6-8 מסולם 1-10), מעבר לזה חשוב לי שאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד. מערכת ההפעלה שלי תהיה ווינדוס 7 (שאני ארכוש בעצמי) הסתכלתי קצת באינטרנט ועליתי על שני מפרטים שאמורים לענות על הדרישות שלי (אני חושב). עיקר השנוי מתבצע בין כרטיסי המסך, המעבד ולוח האם. בעצם המרכיבים הכי קריטיים (או שמע אני טועה?). מבחינת ציוד שכבר יש ברשותי: יש לי צורב וכונן DVD ממחשב ישן. ההארד דרייב הוא רק 500GB, כי אני מעוניין לקצץ איפה שאפשר, כאצטרף להוסיף אני כבר אקנה עוד אחד, רק בנפח ג…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי הצעה טובה לשני מחשבים שונים מה כדאי יותר? hp pavilion dv6636 dell Inspiron 600m תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני כבר דיי סגור על המפרט, מחכה לאישור של המומחים. כאמור משמש לגיימינג, ועריכת סאונד. לא מתוכנן OC. אולי הקל שבקלים, וגם דרך החנות, אם הם עושים. מסך 22' המפרט+כמה שאלות: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 יספיק לOC קל למעבד? זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 הם תואמים למערכת I5? יש להם בחנות עוד 2 דגמים, אחד זול יותר מדגם RM. (?!), ואחד יקר יותר, שהוא CL9. כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5850 1GB GDDR5 - GV-R585D5-1GD-B - RETAIL ₪1548 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX ECA3160 (BLACK) +25cm FAN …
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-