ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הרכבתי מפרט מחשב ואני מעוניין בחוות דעתכם הורכב בKSP , מחשב לגיימינג. תקציב מאקסימאלי 3.5K (קצת חרגתי) ללא ציוד היקפי חשיבות של 7 על שמירה על שקט. ללא OC ללא מע הפעלה. העדפה לחנות באזור המרכז/שרון. להלן המפרט מעבד INTEL Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מחיר 930 לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E מחיר 455 זיכרון DDR 2 1066 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel מחיר 420 כ. מסך ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E מחיר 790 HD WD 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS מחיר 340 צורב DVD±RW GH22LP20 x22 Black LightScribe IDE Retail מחיר 135 קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) מחי…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב מהיר ובמחיר סביר מסך 17 אינץ',דיסק קשיח גדול,שישמעו מהרמקולים באיכות טובה,ואני מאמין שצריך גם זיכרון רב ומעבד טוב כדי שירוץ מהר שיהיה מתאים בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט (רואה סטרימינג מהאינטרנט). לא צריך מחשב מפוצץ עם כל הרכיבים החדשים כי כל שקל חשוב,המחשב הוא לדירה החדשה שאני משכיר. מה גם שיש לי מחשב נייך בבית הורי,שקניתי לפני שנה, שהוא מצוין מעבד e6600 ,וזיכרון של 2 ג'יגה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן, קל וזול. נטבוק היה יכול להיות מושלם, אבל אין לו כונן DVD פנימי וזה מבחינתי deal breaker לחלוטין. אז הפרמטרים די חופשיים, וגם המחיר הוא לא מדוייק, בגדול שיהיה זול. הדרישה היא רק משקל קל, וכונן אינטגרלי. המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי בזיגזג לעיונכם ותגובותיכם לשיפור: DFI BI P45-T2S Elite Intel P45 - (P45) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10620 כמות: 1 מחיר: 539ש"ח ZOTAC GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 + DVI 64BIT http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11827 כמות: 1 מחיר: 173ש"ח LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 119ש"ח WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5459 כמות: 1 מחיר: 249ש"ח JSP-TECH M-100A Black MICRO ATX CASE EZCool 400W PSU http://www.zigzag2000.co.il/catal…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים כבדים גלישה באינטרנט וכו' 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב?7? 8. הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה בשביל חבר מפרט למשחקים- תקציב 5000 ש"ח אם אפשר הסברים למשל למה עדיף מעבד כזה או אחר... אני כבר יצאתי מהעניינים לגמרי ואני צריך עזרה מסך לא צריך. כרטיס מסך -עדיף NVIDIA תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב זה לשימושי אופיס, גלישה באינטרנט, מסנג'ר וכיו"ב, לא משהו כבד. האם המחשב מתאים, אמין ? אשמח לכל חוות דעת של מי מכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי יש לי את הנטבוק Asus 1005HA. אני לוקח אותו איתי ללימודים. במהלך ההפסקות והכל, אני משאיר אותו דלוק במצב Standby (רק סוגר את המסך) ולוקח אותו איתי בתיק. האם זה מסוכן להארדיסק או לשאר הרכיבים תלתולים כאלו ואחרים בזמן שהוא דלוק? האם הקפיצות הקלות האלה בתוך התיק תוך כדי תנועה מזיקות לו? או שאין עם זה בעיה? מומלץ לכבות אותו בזמני הליכה וכאלה? אשמח לעזרה... תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2000 שקל אך אם יש צרוך ממשי מסוגל להימתח ל 2500 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא לשימוש כללי בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים אך קיימת האפשרות למשחקים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא לא צריך ציוד הקפי למחשב. עדיף שהפרט יבנה מ SKYPC עקב ניסיון טוב עם החנות.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שדי אני לא יכול להשתמש יותר במחשב שלי הוא מאוד ישן אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עשה את שלו החזיק עד היום יפה... לגבי המפרט אני בתוך המפרט רוצה מסך גדול רחב לדוגמת הP2350 של Samsung הגיימינג לא יהיה בעננים יהיה בקטנה כזה פה ושם קחו בחשבון שהמסך הזה עם רזולוציה של 1920X1080 עדיפות לחנות מהמרכז אני מבקש לא לרדת מCORE I5 \ PHENOM II 965 תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחפשת מחשב לגרפיקה דו-מימד. כל הפרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 לא כולל המסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה דו מימדית, כתחביב רציני מאוד, אבל לא כמקצוע א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: מסך מתאים לגרפיקה, מקלדת ועכבר. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב, מערכת הפעלה נתקין בבית לאחר התייעצויות שונות הגענו למפרט הבא: מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7860ay לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה.. אם אפשר כמה שיותר מהר מחר אני עושה סיבוב חנויות..[להצעות מחיר..]1. מה התקציב המקסימלי 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים - בעיקר.. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אין משחקים ספיציפים ובתני HD אני מתכוון סרטים.. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם יש מצב שאני יקנה מסך אז אני לא ממש יודע אבל אני אקנה מסך אז כנראה 21 אינג' שטוח[אל תחשיבו את זה במפרט]3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא..לגבי מסך כתבתי תשובה למעלה 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוב…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתלבט בין הדגם 1330 לבין 1320... ההבדל שראיתי הוא שב1330 יש Intel® Core™ 2 Duo Processor וב1320 יש Intel® Core™ Duo Processor מהדור הראשון כאילו. השאלה שלי היא האם ההבדל הוא ממש משמעותי ? אני צריך את המחשב בעיקר ל WORD לאינטרנט,סרטים ומשחקים מידי פעם האם שווה להשקיע את ה400-500 שקל האלו במעבד יותר טוב ? או שעדיף להשקיע אותם בדיסק קשיח או זיכרון ? האם אני אצליח להשתמש בכל מה שהדור 2 של המעבד מציע לי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2.5K. 2. משחקים (שבזמן האחרון שואבים יותר מהמעבד מאשר מהכרטיס מסך, מסך "19 1280X1024), תוכנות (שרטוט, עריכת סאונד, עיצוב גרפי וכו' שלא ממש מאמצות ת'מעבד הנוכחי). 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. לא צריך כונן דיסקטים, צורב (בשלב זה), הארדסיקים (80+80+40), כרטיס קול מעבר לonboard. 5. חלקים שיש כרגע.. Zotac GeForce 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0.. לא צריך כרטיס מסך חדש. Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz.. צריך חדש.. הבנתי שלמשחקים רצוי 2 ליבות ולא 4. 1536MB RAM.. צריך להוסיף עוד איזה ג'יגה-שתיים, אולי לא צריך בשלב זה. לוח asus מסדרה P5, אין לי מושג דגם מדוייק, לפי הדיסק של הדרייברים הוא מ2004.. צריך חדש בכל מקרה. ספק כוח נוכחי לא רלוונטי.. צריך חדש שיתאים…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה כתחביב (פוטושופ 3DMAX )אינטרנט , מוזיקה, סרטים, משחקים לא הכי כבדים בעולם אבל בכל-זאת משחקים... אין צורך במערכת הפעלה, (יותקן עליו ווינדוס 7) יש לכלול עלות הרכבה, מארז לא צריך להיות מפואר, שקט מ1 עד 10 6-7 ניתן לחרוג\לחסוך ב100-200 ש"ח אם ממש שווה את ההשקעה\חיסכון. לא מבין באוברקלוק, אזור המרכז , יחובר כנראה גם לTV (לא יודע אם זה פרט חשוב אבל שיהיה...) וכמה שאלות : א: ברשותי צורב DVD מהמחשב הישן הוא לא משתמש בSATA האם הוא יעבוד במחשב החדש ? אם כן אז לא צריך חדש. ב: כמו כן ברשותי מסך ישן יחסית מדגם samsung syncmaster 151s במצב טוב האם הוא ינצל את הפוטנציאל של המחשב החדש (כרטיס גרפי למשל)או שאין קשר בין הדברים והאם בכלל כדי לי לשדרג את המסך (תקצ…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין במחשב רב תכליתי, שקט, ללא OC בתקציב 4K, ללא מסך ואביזרים נלווים. שאלותי הן: עד כמה המחשב הזה עומד בציפיות, כלומר האם הוא יותר מחשב גיימרים או רב תכליתי? והאם אפשר לשנות כמה רכיבים כדי שיתאים אליהן? המפרט הנ"ל הוא מאתר KSP ומכירו הכולל הוא 4300 ש"ח.האם ידוע לכם משהו על החנות, אשמח לשמוע עליה ביקורת(חיובית ושלילית). בתודה מראש. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים: Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AA…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר 6 שנים עם המחשב העגלה שלי, הגיע הזמן לחדש. מכיוון שאני בצבא ולא מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים היום, הייתי שמח לקבל קצת עזרה. התקציב למחשב שלי הוא 4K, ללא ציוד היקפי. אני לא איזה גיימר מטורף וכאמור בגלל שאני בצבא לא ייצא לי לשחק הרבה במחשב, לכן אני לא חושב שיש טעם לקחת כרטיס מהטופ. רצוי שהמחשב יהיה עם מארז טוב ושקט ( עדיף לא צבעוני ובלי חלונות צד... ), רצוי שגם הספק יהיה דיי שקט. זכרון ניראה לי 4 ג'יגה RAM זה המינימום שלוקחים היום, ולגבי הארד דיסק אני חושב ש 1T זה גם המינימום בשביל התקציב הזה. אין עוד דרישות מיוחדות, רק שיהיה כמה שיותר חדיש ויספיק לכמה שיותר זמן. המחשב השני שיהיה פחות או יותר אותו דבר, רק בלי הצורך לכרטיס מסך טוב אלא סביר, ועדיף ש…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום התקציב בסביבות 1200 ש"ח ללא מסך עבור משחקים קלים עד בינוניים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן, בעיתון של שישי נתקלתי בנייד הזה שנמכר באופיס דיפו תחת הכותרת חדש! מהדורה מוגבלת. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זיכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 320GB/7200RPM מעבד גרפי HD 4650 1024MB צורב DVD LightScribe תקשורת אלחוטית 802.11a/g/n Bluethiit Windows 7 Home Premium מחיר: 5399 ש"ח *שנתיים אחריות מסך 15.6'' כעיקרון הצרכים שלי הם כאלו: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צ…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב משרדי יעוד וורד אקסל דברים חשובים שיהיו במפרט: 1.כ.מסך שתומך בCUDA -אני מתכוון לשים על זה ווינדוס 7 32BIT ולכך אני חושב שכרטיס מסך של NVIDIA שתומך בCUDA (כך נראה לי קוראים לזה) יועיל ועם חיבור לשתי מסכים 2. 2-כוננים קשיחים (RAID1) של 750 במהירות 7200 RPM 3.שקט- אחרי הכל זה משרד וצריך שקט 4.חסכוני-חסכוני בחשמל (פשוט אני לא זוכר איזה מעבד של אינטל חסכוני יותר) כי אני צריך לחבר את זה לאל-פסק אחרי הכל שהריד לא ימחק במקרה של נפילת חשמל כל המשרד מגובה על זה צורת השימוש היא תהיה ככל הנראה יעשה ע"י שיתוף ברשת פנימית נ.ב אם למישהו יש רעיון לצורה טובה יותר לשמור על המידע שיהיה מגובה אז שיציע אני חשבתי על כונן חיצוני עם חיבור esata שיהיה מחובר לאל-פסק ומאפשר נ…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שומע נתונים שונים כל הזמן, בקשר לחברת המחשבים המובילה בתחום הניידים. מה אתם אומרים, מי מוביל כיום? דל? טושיבה? או שמא חברה אחרת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-