עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני צריך בבקשה מפרט מחשב ב 3000 עד 3500 בערך , עדיף כמה שפחות , כולל מסך. המחשב הוא בשביל אבא שלי שאין לו ממש דרישות מהמחשב , בעיקר לגלוש באינטרנט , משחקים קטנים בשביל אחותי הקטנה והתוכנה הכי "כבדה" שאני יכול לחשוב עליה שהוא השתמש בה היא פוטושופ. אז דרישות אין לו ממש. אבל נראה לי שיותר נוטה לכיוון AMD כי זה יותר זול. אבל שיכלול גם צורב וגם סידי. וגם אם אפשר מסך טוב כדי שלא יהרסו העיניים , ואם ההבדל בין CRT ל LCD הוא לא ממש גדול , אז עדיף LCD (הבדל גדול הוא עד 300 , 400 שקל). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by trx,

שלום לכולםםםםםםםםםםםם אני חדש פה... אני קונה מחשב חדש ויש לי איזה בעיה.... חלק אומרים לי שעדיף לי לקחת את ה- Intel p4 2.8 1 mega HT וחלק אומרים לי לקחת את ה Intel p4 2.8 1/2 mega HT אשמח מאוד עם תעזרוי לי בהקדם ההאפשרי כל מה שאני קונה : לוח אם - Asus p4p intel 865 כרסיט מסך - ATI Randorm 9600 128 DDR זכרונות - 2x256 DDR 400 of Kingstof עכשיו אתם תבחרו בשבילי את המעבד...

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by harpaz1,

קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אין לי מושג מה זה אוברקלוק אז אשמח גם להסבר על זה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GENERALS 2, CIV5 , Europa Universalis IV, ROME2 SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).DELL ULTRASHARP LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

5. Started by Rachel Malasa,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3200- חריגה עד 3500, וזה במידה וכולל כבר מערכת הפעלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים. אופיס, זום, ייתכן ותוכנות מסוימות (לימודי הנדסה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך ד גדל 14 אינץ', חשוב שהוא יהיה קל. משהו בערך 1.6 ק"ג מקס', אפשר לחרוג בכמה גרמים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

6. זה המפרט שבניתי לי עם ההצעות שלכם מה דעתכם? האם נדרש לתקן או להוסיף משהו? AMD מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+(512k 333) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A7N8X-X(nForce2 400) זכרונות DDR 400 256MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 60 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9200SE TV, 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??CD-ROM MSI x52 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb רמקולים 400 W --------------------------------- מחיר 2145 ¤ לגבי מסך האם הסמסונג דגם 753 הוא סביר במחיר של 800 שח? ממתינה לתשובה ותודה לכולם על העזרה

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום ! בני דודים שלי מחפשים מחשב שיהיה טוב למשחקים טובים , יש לציין כי הידע במחשבים שלהם מצומצם ויש להם העדפה לקנות בפנדה (סיבות אישיות) , אכשיו פנדה פירסמו את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5180 ורציתי לשאול אותכם מה צריך להוסיף למפרט הנ"ל (או להחסיר) בכדי לקבל מערכת משחקים טובה .. התקציב הוא עד 5,500 ויש לציין כי הם צריכים את כל הציוד ההקפי (מסך מקלדת ועכבר) והכי חשוב הם לא יודעים כיצד להרכיב מחשב ובגלל זה המחשב שצויין בפנדה חוסך להם 200 ש"ח .. בתודה מראש .

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by vtl,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אז ככה אני כבר רוצה לקנות מחשב חדש המחשב הזה כבר מפמם וסוחב כבר 4-5 שנים =\ אין לי מקום להכניס בו תמונה אז ככה לענייננו המחשב מיועד ל: הורדות,איכסון שירים [והרבה, חשוב HD גדול!! לפחות 120 ג'גיה ואני מדגיש *לפחות!], גלישה בעיקר! אני בעיקרון בכלל לא משחק משחקים במחשב. אתם יכולים לשים לי כרטיס מסך מצידי ב100 שקל =\ מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה חזק ולא כל פעם שאני פותח את הוינאמפ או את האקספלורר הוא יתקע לי 500 שנה!!! התקציב שלי הוא: 1500 - אפשר לחרוג טיפה אני יודע שזה תקציב נמוך מאוד אבל זה מה יש =\ *לא כולל מסך כמובן אתם כמובן יכולים להביא לי גם ממכרזים של אתרים כי ראיתי שמוכרים שם בזול אבל הסתבכתי שם כי אני לא מבין מסמפרון וסלרון - אין לי נסיון בהם. ודווקא הם ממ…

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by asafgolan,

אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, CDROM או צורב רגיל, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להוסיף צורב DVD. אני גם לא מתכנן אוברקלוק. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by ExenTex,

אני צריך מפרט לחבר שלי, אז הנה הפרטים פחות או יותר. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6500 זה המקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וגראפיקה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לרוב משחקי יריות מגוף ראשון, אבל גם משחקים אחרים מסוג אחר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מסך בגודל 22, אם אפשר שיתאים כמה שיותר לגיימינג. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by אופיר,

מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 935 1 935 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 560 1 560 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 375 1 375 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 1 240 דיסקים קשיחים‏ Samsung Price Units Total 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 1 415 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Alpine 11 Pro (s…

13. שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by Krazy-Hawk,

אנשים עכשיו קיבלתי הצעה מהחנות באג מחשבים מחשב Epoch מבוססPCIE Pentium IV 3.00GHZ 800FSB-1MB Cashe S775 530 שקל 1200 אני לוקח א.מ.ד זה פשוט המפרט שבאג מחשבים המליצו לי עליו PCIE ABIT AA8-3D EYE 925X 780שקל 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original (x2) 540 שקל ABIT RADEON RX300 SE-PCIE 1 128MB 64BIT 500 שקל WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 440 שקל LG DVD SUPER-MULTI X16 530 שקל MIDI ATX 24 PIN C-850 520WATT 330 שקל סה"כ = 4320 קצת יקר... נקווה שנסתדר עם זה ממש טוב... מה אתם אומרים מחשב כזה או מבוסס AGP ? * כרטיס מסך אני משדרג עוד חצי שנה משהו טוב יש מצב X-800 אם יהיה מחיר הגיוני

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by TomerA1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

16. Started by GTxZ,

Intel Core I7 2600K Box P8P67-M PT-D3G8-13 x2 Vertex 2 60GB+WD 1TB Cougar RS 400 80PLUS Logitech MK320 האם לדעתכם הCOUGAR יחזיק כ.מסך מסדרת HD5XXX? על זה יש לי הצעת מחיר 4445 ש"ח (כולל קירור למעבד, ומארז שעדיין לא בחרתי בסך 550ש"ח ביחד(כלול ב4445)) אם יש לכם המלצה לקירור למעבד לOC ומארז שקט אנא המליצו מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by shar7770,

צריך המלצה למחשב שישמש ללימודים וגיימינג בתקציב עד 5000 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by The-Crush,

אנא יעצו לי אם יש משהו שכדאי לשנות עוד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 687.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/4…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. חבריה שלום רכשתי מחשב נייד דל מסדרה 1545 ומעבד T6400 המחשב הגיע עם מערכת ויסטה הום בייסיק . האם הספק יכול להחליף לי למערכת XP בעברית פשוט המערכת כבדה ולא מוכרת לי ולא מובנת אשמח לקבל יעוץ והדרכה בברכה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Mr Melada,

אהלן, נתקלתי כאן בהמלצות על אתרים כמו http://www.ronlightoutlet.co.il , שם יש ניידים מחודשים. רציתי לדעת אם כל העסק בכלל משתלם- למישהו יצא לקנות שם? הנייד מתפקד בסדר לאורך זמן? האם יש שריטות כלשהן על הנייד? האם זמן הסוללה קצר יותר מדגם חדש לגמרי, או שחלק מתהליך ה"חידוש" הוא שמחליפים גם סוללה? האם חצי שנה או שנת אחריות בודדת זה מספיק? אם יש עוד מידע שלא חשבתי על לנסח אותו כשאלה, אתם מוזמנים לנסח כתשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by NoahDalal,

שלום לחברי הפורום, כפי שציינתי בכותרת אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב שניהם מיועדים לשימוש ביתי ועיקר השימוש בהם הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD. המפרט הראשון אני מקציב לו גג 2000 ש"ח במפרט זה אני לא צריך כרטיס מסך מכיוון שאני לוקח 650TI מהמחשב הישן שאני מאמין שהוא יספיק ובנוסף לא צריך HDD לא מתוכנן OC השימוש במחשב בסיסי וחשוב שירוצו סרטים באיכות HD/4K ללא תקיעות. אם אפשר לחסוך בתקציב אז עדיף. המפרט השני הוא להורים גם לשימוש בסיסי: אינטרנט, צפייה בסרטים וכו' המחשב מיועד להיות מחובר לטלויזיה בסלון לכן העדיפות היא למארז HTPC שלא יתפוס הרבה מקום ויראה טוב בסלון. אני מאמין שלמפרט הזה אין צורך ביותר מ1500 ש"ח השאלה אם כרטיס מובנה של …

22. Started by Ido Dekel,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם i7 2600 (לא k) 3.4ghz 8 ג'יגה ראם ddr3(לא זוכר מהירות, אני חושב ש1333, אפרסם בהמשך במדוייק) ולוח אם עם pcIe 2.0 וכרטיס מסך gtx 650 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 1070 ורוצה לדעת אם המפרט שיש לי כרגע (בפרט המעבד ) עלול לגרום לצוואר בקבוק משמעותי, במידה וכן, 1060 יהווה בחירה יותר טובה? תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 7 אלף שקל, לא יותר. אני סטודנט, הרבה עבודות עם OFFICE, גלישה באינטרנט וכו', לא משחקים... עכשיו השאלה שלי האם ניתן להשיג משהו איכותי שיריץ VISTA ו OFFICE 07 בלי בעיה בתקציב זה? אחכה לתגובות שלכם! תודה, שי

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים